Agronet
Keskusteluaiheet => Vapaa sana => Aiheen aloitti: pig24 - 10.06.18 - klo:19:08
-
Katsotaan Antin näkemys maailman parhaasta ruoasta Cacio e pepe. Tekeminen https://youtu.be/6XS79zR_kBk?t=39s
Resepti suomeksi https://www.iltalehti.fi/ruoka-artikkelit/201806082201001819_rh.shtml
Video ja Iltalehden resepti eroavat toisistaan. Videolla pasta tarjoillaan parmesan-vuoassa, jonka tekeminen näkyy myös videolla.
-
Katsotaan Antin näkemys maailman parhaasta ruoasta Cacio e pepe. Tekeminen https://youtu.be/6XS79zR_kBk?t=39s
Resepti suomeksi https://www.iltalehti.fi/ruoka-artikkelit/201806082201001819_rh.shtml
Video ja Iltalehden resepti eroavat toisistaan. Videolla pasta tarjoillaan parmesan-vuoassa, jonka tekeminen näkyy myös videolla.
Joo nämä Sipin holhouksessa olevat lehdet ei parmesaania tarjoile.
Eihän nää läskisoosia ja kuoriperunoita syövät ymmärrä juustosta mitään. Valion edam käy kaikkeen.
Kuulleetkaan mitaa ,haloumista, fetasta, parmesaanista.
-
Katsotaan Antin näkemys maailman parhaasta ruoasta Cacio e pepe. Tekeminen https://youtu.be/6XS79zR_kBk?t=39s
Resepti suomeksi https://www.iltalehti.fi/ruoka-artikkelit/201806082201001819_rh.shtml
Video ja Iltalehden resepti eroavat toisistaan. Videolla pasta tarjoillaan parmesan-vuoassa, jonka tekeminen näkyy myös videolla.
Joo nämä Sipin holhouksessa olevat lehdet ei parmesaania tarjoile.
Eihän nää läskisoosia ja kuoriperunoita syövät ymmärrä juustosta mitään. Valion edam käy kaikkeen.
Kuulleetkaan mitaa ,haloumista, fetasta, parmesaanista.
Puhuuko nuo juustot sulle, vai mitä ääntä niistä kuuluu?
-
mutta sepehän maailmanimmeisenä on vetelly nuita kaikkia ja siitä johtuen on niiiin maailmankansalainen ja osaa syötä kaikkea muuta paitsi suomalaista ruiokaa, onkohan sukua perluskoonille>?
-
Katsotaan Antin näkemys maailman parhaasta ruoasta Cacio e pepe. Tekeminen https://youtu.be/6XS79zR_kBk?t=39s
Resepti suomeksi https://www.iltalehti.fi/ruoka-artikkelit/201806082201001819_rh.shtml
Video ja Iltalehden resepti eroavat toisistaan. Videolla pasta tarjoillaan parmesan-vuoassa, jonka tekeminen näkyy myös videolla.
Joo nämä Sipin holhouksessa olevat lehdet ei parmesaania tarjoile.
Eihän nää läskisoosia ja kuoriperunoita syövät ymmärrä juustosta mitään. Valion edam käy kaikkeen.
Kuulleetkaan mitaa ,haloumista, fetasta, parmesaanista.
Puhuuko nuo juustot sulle, vai mitä ääntä niistä kuuluu?
Kyllä se haloumi grillisä puhuu. Kokeile vaikka. Muistuttaisin vielä tuosta pasta reseptistä. Neitsyt oliiviöljy on ehdoton. Muuten sitä syö vanha Erkkikään
-
Katsotaan Antin näkemys maailman parhaasta ruoasta Cacio e pepe. Tekeminen https://youtu.be/6XS79zR_kBk?t=39s
Resepti suomeksi https://www.iltalehti.fi/ruoka-artikkelit/201806082201001819_rh.shtml
Video ja Iltalehden resepti eroavat toisistaan. Videolla pasta tarjoillaan parmesan-vuoassa, jonka tekeminen näkyy myös videolla.
Joo nämä Sipin holhouksessa olevat lehdet ei parmesaania tarjoile.
Eihän nää läskisoosia ja kuoriperunoita syövät ymmärrä juustosta mitään. Valion edam käy kaikkeen.
Kuulleetkaan mitaa ,haloumista, fetasta, parmesaanista.
Puhuuko nuo juustot sulle, vai mitä ääntä niistä kuuluu?
Kyllä se haloumi grillisä puhuu. Kokeile vaikka. Muistuttaisin vielä tuosta pasta reseptistä. Neitsyt oliiviöljy on ehdoton. Muuten sitä syö vanha Erkkikään
sepe ei öljyistä ymmärrä, brasilian lippu jos löytyy pakkaoksesta niin aina on hyää :) ;) :D ;D
-
Tuossa Hannu Kanerva kertoo mikä on hyää.
Ruokahaasteiden jälkeiset olotilat 2 https://www.youtube.com/watch?v=bDt9WF0a9L0
Sentään syönytkin jotain eikä vain närpinyt suu ristissä juustokikkareita kuten jotkut.
-
Kuulleetkaan mitaa ,haloumista, fetasta, parmesaanista.
Mitääs tuommonen mitaa-juusto mahtaapi olla,,,,,,? 🎅
-
Katsotaan Antin näkemys maailman parhaasta ruoasta Cacio e pepe. Tekeminen https://youtu.be/6XS79zR_kBk?t=39s
Resepti suomeksi https://www.iltalehti.fi/ruoka-artikkelit/201806082201001819_rh.shtml
Video ja Iltalehden resepti eroavat toisistaan. Videolla pasta tarjoillaan parmesan-vuoassa, jonka tekeminen näkyy myös videolla.
Joo nämä Sipin holhouksessa olevat lehdet ei parmesaania tarjoile.
Eihän nää läskisoosia ja kuoriperunoita syövät ymmärrä juustosta mitään. Valion edam käy kaikkeen.
Kuulleetkaan mitaa ,haloumista, fetasta, parmesaanista.
Puhuuko nuo juustot sulle, vai mitä ääntä niistä kuuluu?
Kyllä se haloumi grillisä puhuu. Kokeile vaikka. Muistuttaisin vielä tuosta pasta reseptistä. Neitsyt oliiviöljy on ehdoton. Muuten sitä syö vanha Erkkikään
Se on sinun suoles joka puhuu, kun syöt sitä halloumia ja se "rätinä" grillatessa johtuu siitä suolavedesta ja rasvasta. Ei siinä neitsyet tai oliiviöljyt auta, kun käytät jotain Pirkka pastaa
-
Katsotaan Antin näkemys maailman parhaasta ruoasta Cacio e pepe. Tekeminen https://youtu.be/6XS79zR_kBk?t=39s
Resepti suomeksi https://www.iltalehti.fi/ruoka-artikkelit/201806082201001819_rh.shtml
Video ja Iltalehden resepti eroavat toisistaan. Videolla pasta tarjoillaan parmesan-vuoassa, jonka tekeminen näkyy myös videolla.
Joo nämä Sipin holhouksessa olevat lehdet ei parmesaania tarjoile.
Eihän nää läskisoosia ja kuoriperunoita syövät ymmärrä juustosta mitään. Valion edam käy kaikkeen.
Kuulleetkaan mitaa ,haloumista, fetasta, parmesaanista.
Mitä vikaa läskisoosis ja kuoriperunois on :o
-
Mitä vikaa läskisoosis ja kuoriperunois on :o
Minun mielestäni ruokien kuningas on sian niskasta (kassler) tehty pihvi, mutta koska aloitus koski Antin näkemystä, en lähtenyt avaamaan tätä sen pitemmälle.
-2-3 reilua siivua sian niskaa
-ennen uuniin/mikroon laittamista maustetaan pippurilla, paprikalla ja tillillä
-kun pihvit ovat kypsiä, vähän himalajansuolaa päälle.
- jos joku on tehnyt pastaa/perunaa/riisiä tms., niihin ei kannata koskea.
Nelosolutta kyytipojaksi.