Agronet

Keskusteluaiheet => Vapaa sana => Aiheen aloitti: Adam Smith - 26.02.09 - klo:19:58

Otsikko: Ruokaturvallisuutta
Kirjoitti: Adam Smith - 26.02.09 - klo:19:58
http://www.hs.fi/ulkomaat/artikkeli/Nelj%C3%A4+kuollut+salmonellaan+Tanskassa/1135243859654 (http://www.hs.fi/ulkomaat/artikkeli/Nelj%C3%A4+kuollut+salmonellaan+Tanskassa/1135243859654)

Aulikselle ja muille: vielä jokin täällä toimii, vaikka kalliiksi moititaan.
Otsikko: Vs: Ruokaturvallisuutta
Kirjoitti: sorkkahessu - 26.02.09 - klo:20:13
Tilataan paketti Tanskasta ja lähetetään Aulikselle , TJ:lle ja Eemelille .
Otsikko: Vs: Ruokaturvallisuutta
Kirjoitti: MF 4000 - 26.02.09 - klo:20:21
Tanskalaista salmonellan saastuttamaa sianlihaa on tuskin Suomessa, uskoo Elintarviketurvallisuusvirasto Evira Yle Uutisten nettisivuilla.
Siis jumankekka onko nämä eviran  viranomaiset uskovaisia,uskovat vain sitä tai tätä.eiköös asia pidä tutkia ja sitten vasta antaa lausunto.
Tosiasiahan kyllä on niin että vanha saattaa kuolla ripuliin sai se sen mistä hyvänsä näin uskon,koska muutakaan ei ole toteennäytetty.
Sepe TJ ja aulis ei ole niin vanhoja että ne  salmonellamakkarasta edes ylimääräistä paskareisua tekisi .Että hukkaan menee hessukka sekin yritys. :P
Otsikko: Vs: Ruokaturvallisuutta
Kirjoitti: Adam Smith - 26.02.09 - klo:20:22
Aulis on aivan järkimies, mutta osaa provota joitakin oiiikein siististi ;)
Otsikko: Vs: Ruokaturvallisuutta
Kirjoitti: Puppugeneraattori - 26.02.09 - klo:20:38
Nyt olisi suomalaisen lihantuotannon parissa työskentelevillä tuhannen taalan paikka käyttää muiden mokailu omaksi parhaaksemme, mutta mitä vielä, jalostusportaan vellihousut toteavat vain  alistuneesti, että  nyt on pakko laskea tuottajahintaa, koska muka tuontipaine on niin kova, mikä helvetin tuontipaine?

Ai niin, tanskalaisten on pakko saada se salmonellaliha jonnekkin myytyä, ja suomalaisillehan halpa liha kelpaa, aivan taatusti tanskalaista lihaa on tuotu tänne, ja eihän sitä kukaan voi tietää, mikä lihaerä sisältää salmonellaa ja mikä ei, ei sitä ole mainittu lihapakkauksen päällä, joten aika arpapeliä syödä tuontilihaa.

Loppujen lopuksi, kukaan ei voi sitä sanoa, mikä tanskalainen liha on salmonellan saastuttamaa ja mikä ei, sitä ei tiedä ennen kuin kokeilee syömällä.  ;D
Otsikko: Vs: Ruokaturvallisuutta
Kirjoitti: sorkkahessu - 26.02.09 - klo:20:46
Tanskalaista salmonellan saastuttamaa sianlihaa on tuskin Suomessa, uskoo Elintarviketurvallisuusvirasto Evira Yle Uutisten nettisivuilla.
Siis jumankekka onko nämä eviran  viranomaiset uskovaisia,uskovat vain sitä tai tätä.eiköös asia pidä tutkia ja sitten vasta antaa lausunto.
Tosiasiahan kyllä on niin että vanha saattaa kuolla ripuliin sai se sen mistä hyvänsä näin uskon,koska muutakaan ei ole toteennäytetty.
Sepe TJ ja aulis ei ole niin vanhoja että ne  salmonellamakkarasta edes ylimääräistä paskareisua tekisi .Että hukkaan menee hessukka sekin yritys. :P

Pahus .
Otsikko: Vs: Ruokaturvallisuutta
Kirjoitti: Sepedeus - 26.02.09 - klo:21:59
Tanskalaista salmonellan saastuttamaa sianlihaa on tuskin Suomessa, uskoo Elintarviketurvallisuusvirasto Evira Yle Uutisten nettisivuilla.
Siis jumankekka onko nämä eviran  viranomaiset uskovaisia,uskovat vain sitä tai tätä.eiköös asia pidä tutkia ja sitten vasta antaa lausunto.
Tosiasiahan kyllä on niin että vanha saattaa kuolla ripuliin sai se sen mistä hyvänsä näin uskon,koska muutakaan ei ole toteennäytetty.
Sepe TJ ja aulis ei ole niin vanhoja että ne  salmonellamakkarasta edes ylimääräistä paskareisua tekisi .Että hukkaan menee hessukka sekin yritys. :P

  Salmonellan saa paskanäpit keittiössä. Jos mulla on possua tai kanaa,käsittelen aina sitä siten ,että siinä on salmonella. Näin ei salmonellasta ole haittaa :D
Otsikko: Vs: Ruokaturvallisuutta
Kirjoitti: sorkkahessu - 26.02.09 - klo:22:33
Tanskalaista salmonellan saastuttamaa sianlihaa on tuskin Suomessa, uskoo Elintarviketurvallisuusvirasto Evira Yle Uutisten nettisivuilla.
Siis jumankekka onko nämä eviran  viranomaiset uskovaisia,uskovat vain sitä tai tätä.eiköös asia pidä tutkia ja sitten vasta antaa lausunto.
Tosiasiahan kyllä on niin että vanha saattaa kuolla ripuliin sai se sen mistä hyvänsä näin uskon,koska muutakaan ei ole toteennäytetty.
Sepe TJ ja aulis ei ole niin vanhoja että ne  salmonellamakkarasta edes ylimääräistä paskareisua tekisi .Että hukkaan menee hessukka sekin yritys. :P

  Salmonellan saa paskanäpit keittiössä. Jos mulla on possua tai kanaa,käsittelen aina sitä siten ,että siinä on salmonella. Näin ei salmonellasta ole haittaa :D

Älä syö kasviksia raakana .  :D
Otsikko: Vs: Ruokaturvallisuutta
Kirjoitti: Sepedeus - 27.02.09 - klo:14:26
Tanskalaista salmonellan saastuttamaa sianlihaa on tuskin Suomessa, uskoo Elintarviketurvallisuusvirasto Evira Yle Uutisten nettisivuilla.
Siis jumankekka onko nämä eviran  viranomaiset uskovaisia,uskovat vain sitä tai tätä.eiköös asia pidä tutkia ja sitten vasta antaa lausunto.
Tosiasiahan kyllä on niin että vanha saattaa kuolla ripuliin sai se sen mistä hyvänsä näin uskon,koska muutakaan ei ole toteennäytetty.
Sepe TJ ja aulis ei ole niin vanhoja että ne  salmonellamakkarasta edes ylimääräistä paskareisua tekisi .Että hukkaan menee hessukka sekin yritys. :P

  Salmonellan saa paskanäpit keittiössä. Jos mulla on possua tai kanaa,käsittelen aina sitä siten ,että siinä on salmonella. Näin ei salmonellasta ole haittaa :D

Älä syö kasviksia raakana .  :D

  Nyt mä en käsitä. Jos sianlihassa on salmonella ,niin hyppääkö se kasviksiin jotka itse kasvatan . Taidat on niitä tyypillisiä kepuneroja :D
Otsikko: Vs: Ruokaturvallisuutta
Kirjoitti: Luomujussi - 27.02.09 - klo:14:30
Tanskalaista salmonellan saastuttamaa sianlihaa on tuskin Suomessa, uskoo Elintarviketurvallisuusvirasto Evira Yle Uutisten nettisivuilla.
Siis jumankekka onko nämä eviran  viranomaiset uskovaisia,uskovat vain sitä tai tätä.eiköös asia pidä tutkia ja sitten vasta antaa lausunto.
Tosiasiahan kyllä on niin että vanha saattaa kuolla ripuliin sai se sen mistä hyvänsä näin uskon,koska muutakaan ei ole toteennäytetty.
Sepe TJ ja aulis ei ole niin vanhoja että ne  salmonellamakkarasta edes ylimääräistä paskareisua tekisi .Että hukkaan menee hessukka sekin yritys. :P

  Salmonellan saa paskanäpit keittiössä. Jos mulla on possua tai kanaa,käsittelen aina sitä siten ,että siinä on salmonella. Näin ei salmonellasta ole haittaa :D

Älä syö kasviksia raakana .  :D

  Nyt mä en käsitä. Jos sianlihassa on salmonella ,niin hyppääkö se kasviksiin jotka itse kasvatan . Taidat on niitä tyypillisiä kepuneroja :D

Hyppää tietysti ja helposti. Katos kun syöt sitä ulkolaista salmonellalihaa ja käytät visuna miehenä tuottamaasi makkilantaa kasvimaan lannoitteena.
Otsikko: Vs: Ruokaturvallisuutta
Kirjoitti: Sepedeus - 27.02.09 - klo:14:34
Tanskalaista salmonellan saastuttamaa sianlihaa on tuskin Suomessa, uskoo Elintarviketurvallisuusvirasto Evira Yle Uutisten nettisivuilla.
Siis jumankekka onko nämä eviran  viranomaiset uskovaisia,uskovat vain sitä tai tätä.eiköös asia pidä tutkia ja sitten vasta antaa lausunto.
Tosiasiahan kyllä on niin että vanha saattaa kuolla ripuliin sai se sen mistä hyvänsä näin uskon,koska muutakaan ei ole toteennäytetty.
Sepe TJ ja aulis ei ole niin vanhoja että ne  salmonellamakkarasta edes ylimääräistä paskareisua tekisi .Että hukkaan menee hessukka sekin yritys. :P

  Salmonellan saa paskanäpit keittiössä. Jos mulla on possua tai kanaa,käsittelen aina sitä siten ,että siinä on salmonella. Näin ei salmonellasta ole haittaa :D

Älä syö kasviksia raakana .  :D

  Nyt mä en käsitä. Jos sianlihassa on salmonella ,niin hyppääkö se kasviksiin jotka itse kasvatan . Taidat on niitä tyypillisiä kepuneroja :D

Hyppää tietysti ja helposti. Katos kun syöt sitä ulkolaista salmonellalihaa ja käytät visuna miehenä makkilantaa kasvimaan lannoitteena.

    1. Salmonella kuolee hyvin kypsytetyssä ruuassa.
    2. Meiltä lähtee WC jätteet kaupunkiin putkee myöten.
    3. Käytän viherlannoitusta.
Otsikko: Vs: Ruokaturvallisuutta
Kirjoitti: Maalaityttö - 27.02.09 - klo:14:58
Aulis on aivan järkimies, mutta osaa provota joitakin oiiikein siististi ;)
Minäkin toivon ja uskon, että näin on!
Otsikko: Vs: Ruokaturvallisuutta
Kirjoitti: sorkkahessu - 27.02.09 - klo:15:12
Jospa Sepe hankkeisi hygienia passin , kasvikset ei saa olla huoneenlämmössä liian pitkään . Iduissa on löytynyt salmonellaa joskus aikapäiviä sitten . Eli jos käsittelet lihaa tai kananmunia on kädet pestävä ennen kasviksia käsiteltäessä .
Otsikko: Vs: Ruokaturvallisuutta
Kirjoitti: Sepedeus - 27.02.09 - klo:15:21
Jospa Sepe hankkeisi hygienia passin , kasvikset ei saa olla huoneenlämmössä liian pitkään . Iduissa on löytynyt salmonellaa joskus aikapäiviä sitten . Eli jos käsittelet lihaa tai kananmunia on kädet pestävä ennen kasviksia käsiteltäessä .

  Ootkos ite tehnyt koskaan muuta ruokaa ,kun sitä micro makkaraa.
Äetin pullamössöpankkopoeka :D
Otsikko: Vs: Ruokaturvallisuutta
Kirjoitti: mah - 27.02.09 - klo:15:38
Miä söin äsken mikropitsan. En jaksant lämmittää, muovit otin pois. Paffilautasen söin vahingossa. Onneks äippä oli ostannu palju ketsuppia.
Otsikko: Vs: Ruokaturvallisuutta
Kirjoitti: mcpa - 27.02.09 - klo:15:42

    1. Salmonella kuolee hyvin kypsytetyssä ruuassa.
    2. Meiltä lähtee WC jätteet kaupunkiin putkee myöten.
    3. Käytän viherlannoitusta.
[/quote]

1.Jep
2.Agronetin lisäksi kaupunki hukkuu sun paskaan.
3.Auton tyhjäkäyttäminen kiellettiin vuosikymmeniä sitte,milloinhan pellon?
Otsikko: Vs: Ruokaturvallisuutta
Kirjoitti: Sepedeus - 27.02.09 - klo:15:54

    1. Salmonella kuolee hyvin kypsytetyssä ruuassa.
    2. Meiltä lähtee WC jätteet kaupunkiin putkee myöten.
    3. Käytän viherlannoitusta.

1.Jep
2.Agronetin lisäksi kaupunki hukkuu sun paskaan.
3.Auton tyhjäkäyttäminen kiellettiin vuosikymmeniä sitte,milloinhan pellon?
[/quote]

  Et siis ole lukenut tästä uudesta luonnonhoitopellosta tai tästä -monimuotoisuuspelloista. Nää on aivan varta vasten räätälöity tätä eläkeratkaisua silmällä pitäen. Kyllä nyt jaksaa täpinöidä 68 vuotiaaksi :D
Otsikko: Kiittää hän... :-)
Kirjoitti: Aulis Anttila - 27.02.09 - klo:17:18
Aulis on aivan järkimies, mutta osaa provota joitakin oiiikein siististi ;)

 ;D  ;D  ;D
Otsikko: Asiantuntijuus...
Kirjoitti: Aulis Anttila - 27.02.09 - klo:17:19
Aulis on aivan järkimies, mutta osaa provota joitakin oiiikein siististi ;)
Minäkin toivon ja uskon, että näin on!

Kannattaa uskoa asiantuntijaa  ::)  :P  ;D
Otsikko: Vs: Asiantuntijuus...
Kirjoitti: Talojussi - 27.02.09 - klo:18:34
Aulis on aivan järkimies, mutta osaa provota joitakin oiiikein siististi ;)
Minäkin toivon ja uskon, että näin on!

Kannattaa uskoa asiantuntijaa  ::)  :P  ;D

Ainakin mitä tulee flyygelin kanteen  ;D ;D
Otsikko: ...lyykeli...
Kirjoitti: Aulis Anttila - 27.02.09 - klo:20:21
Aulis on aivan järkimies, mutta osaa provota joitakin oiiikein siististi ;)
Minäkin toivon ja uskon, että näin on!
Kannattaa uskoa asiantuntijaa  ::)  :P  ;D
Ainakin mitä tulee flyygelin kanteen  ;D ;D

Siitä mulla on jotaki osaamista... kokemusta... ja näyttöä...  ;D  :D  :)  :P  ::)  ;D
Otsikko: Vs: Ruokaturvallisuutta
Kirjoitti: sorkkahessu - 27.02.09 - klo:20:41
Aulis on aivan järkimies, mutta osaa provota joitakin oiiikein siististi ;)
Minäkin toivon ja uskon, että näin on!
Kannattaa uskoa asiantuntijaa  ::)  :P  ;D
Ainakin mitä tulee flyygelin kanteen  ;D ;D

Siitä mulla on jotaki osaamista... kokemusta... ja näyttöä...  ;D  :D  :)  :P  ::)  ;D

Naapurin setä ottanut vaimosi useaan kertaan kannella . Uudenmaalla kuulin .... ::) ::) ::)
Otsikko: Vs: Ruokaturvallisuutta
Kirjoitti: Punainen Parooni - 27.02.09 - klo:20:53
Mutta sorkkahessun naapurin setä on ottanutkin vaimosi monta kertaa kaupan takahuoneessa  :P
Otsikko: Vs: Ruokaturvallisuutta
Kirjoitti: sorkkahessu - 28.02.09 - klo:08:30
Mutta sorkkahessun naapurin setä on ottanutkin vaimosi monta kertaa kaupan takahuoneessa  :P

Punainen Paroni ei pimppiä saa , ei vieraalta eikä tutultakaan . ;D