Agronet
Keskusteluaiheet => Vapaa sana => Aiheen aloitti: Jätkä - 19.05.18 - klo:14:09
-
Pulupaistia litukan tyyliin. On ainakin tuoretta
http://www.iltalehti.fi/kotimaa/201805192200954633_u0.shtml (http://www.iltalehti.fi/kotimaa/201805192200954633_u0.shtml)
-
Nyt ei ainakaan tarvitse miettiä uskaltaako sieltä paistopisteen hyllystä mitään ottaa..jos se on noin tivi, että pulukin sinne pääsee, niin ei kiitos.
-
Sepelle maistuu olipa salmonella tai ei, kuhan vaan ulkolaista on...
-
pikkasen pistää miettimään kuin tuo on onnannu menemään tuonne?
-
Sepelle maistuu olipa salmonella tai ei, kuhan vaan ulkolaista on...
Pulu paskoineen on kyllä kotimainen... ellei sitten ehtinyt syödä ulkomaista liitujauhopatonkia jo ennen pääsyään leipäkoriin. No mutta joka tapauksessa, "pakko olla hyää".
-
Sepelle maistuu olipa salmonella tai ei, kuhan vaan ulkolaista on...
Pulu paskoineen on kyllä kotimainen... ellei sitten ehtinyt syödä ulkomaista liitujauhopatonkia jo ennen pääsyään leipäkoriin. No mutta joka tapauksessa, "pakko olla hyää".
Ny rillataan! Zano zepeteoz... 🎅
-
mut kuka kynii?
-
mut kuka kynii?
Tarvinneeko?? Lisää lämpöä, kyllä ne kärvähtää.
-
eiks sakuin hommat ole turkkilaisten tekemiä?