Agronet

Keskusteluaiheet => Vapaa sana => Aiheen aloitti: Jätkä - 28.03.18 - klo:07:19

Otsikko: Parmankinkkua
Kirjoitti: Jätkä - 28.03.18 - klo:07:19
Kyllä Italialaiset tietää saman asian kuin Korealaiset, miten liha muuttuu paremmaksi.
https://www.is.fi/taloussanomat/art-2000005620621.html (https://www.is.fi/taloussanomat/art-2000005620621.html)
Otsikko: Vs: Parmankinkkua
Kirjoitti: navettapiika - 28.03.18 - klo:07:24
Tuossahan tuo mukavasti muhii ja kypsyy, kun ovat heti alkuun kinkut vastakkain. Ihme marinaa taas.
Otsikko: Vs: Parmankinkkua
Kirjoitti: Sepeteus - 28.03.18 - klo:09:56
  Saksalaanen possunpotka on hyää.
Otsikko: Vs: Parmankinkkua
Kirjoitti: navettapiika - 28.03.18 - klo:10:10
  Saksalaanen possunpotka on hyää.
Toivottavasti resistenssi iskee..makoisia hetkiä.
Otsikko: Vs: Parmankinkkua
Kirjoitti: Sepeteus - 28.03.18 - klo:10:39
  Saksalaanen possunpotka on hyää.
Toivottavasti resistenssi iskee..makoisia hetkiä.

  Sä et ole tuohon resistenssiin ollenkaan perehtynyt. Ei se noin toimi. Et sää niitä resistenssejä bakteereita noin saa. Pelkkää pelottelua. Suomessa kuolee 1500 ihmistä näihin bakteereihin. Saavat ne sairaalasta.
Otsikko: Vs: Parmankinkkua
Kirjoitti: Jätkä - 28.03.18 - klo:11:46
Kyllä se kontaminaatio tulee siinä lihan käsittelyvaiheessa keittiössä, kun ei laiteta niitä leikkulautoja ym. heti pesuun vaan jätetään pöytätasoille kuljeksimaan. Sekä lihan pakkausmuovit, kun ne  laitetaan sinne keittiön roskikseen huolimattomasti, eikä viedä sinne sekajätteisiin heti.
Otsikko: Vs: Parmankinkkua
Kirjoitti: Hervast - 28.03.18 - klo:11:52
  Saksalaanen possunpotka on hyää.

Juu paikanpäällä, ei muovissa säilöttynä ja lidlin pakastealtaasta myytynä...
Otsikko: Vs: Parmankinkkua
Kirjoitti: pig24 - 28.03.18 - klo:12:25
On pikimmiten valmisteltava lakiehdotus, jonka mukaan tuotantoeläin ei saa sairastua tai kuolla muualla kuin teurastamossa. Ihmisten osalta vastaavaa säädöstä ei kukaan täyspäinen voi edes fundeerata. "Mikäli 1-105-vuotias Suomen kansalainen kuolee hyväksytyn sotetoimijan aloittaman hoidon aikana tai enintään 2 vuotta hoidon aloittamisen jälkeen, maakunta on velvollinen maksamaan kuolinpesälle 100.000 euroa, ellei voida todentaa, että asianomainen on kuollut omasta tahdostaan."
Otsikko: Vs: Parmankinkkua
Kirjoitti: navettapiika - 28.03.18 - klo:12:33
On pikimmiten valmisteltava lakiehdotus, jonka mukaan tuotantoeläin ei saa sairastua tai kuolla muualla kuin teurastamossa.
Jep.. tätä minäkin kannatan. Kaikki pitää elossa pitää, vaikka väkisin.
Otsikko: Vs: Parmankinkkua
Kirjoitti: Sepeteus - 28.03.18 - klo:13:03
Kyllä se kontaminaatio tulee siinä lihan käsittelyvaiheessa keittiössä, kun ei laiteta niitä leikkulautoja ym. heti pesuun vaan jätetään pöytätasoille kuljeksimaan. Sekä lihan pakkausmuovit, kun ne  laitetaan sinne keittiön roskikseen huolimattomasti, eikä viedä sinne sekajätteisiin heti.

  Miksi tartunta sitten yleensä tapahtuu sairaalassa.
Otsikko: Vs: Parmankinkkua
Kirjoitti: pig24 - 28.03.18 - klo:13:10

Miksi tartunta sitten yleensä tapahtuu sairaalassa.

Huonosti tehty työ poikii lisätöitä ? (Palele porvari)
Otsikko: Vs: Parmankinkkua
Kirjoitti: montöör - 28.03.18 - klo:13:31
Kolme vuotta pakastekontissa tekee sianlihan tasalaatuiseksi.
Katoaa antibiootit ja ituhippi kiittää. Noottaa, pois silmistä- pois mielestä.
Otsikko: Vs: Parmankinkkua
Kirjoitti: Antidesantti - 29.03.18 - klo:18:18
Kyllä Italialaiset tietää saman asian kuin Korealaiset, miten liha muuttuu paremmaksi.
https://www.is.fi/taloussanomat/art-2000005620621.html (https://www.is.fi/taloussanomat/art-2000005620621.html)

Näessie, zepeteozhan kuuliki tuosta jo päivää aikasemmin...     🎅

https://keskustelukanava.agronet.fi/agronet/index.php?topic=74961.240
Otsikko: Vs: Parmankinkkua
Kirjoitti: Sepedeus - 29.03.18 - klo:18:30
Kyllä Italialaiset tietää saman asian kuin Korealaiset, miten liha muuttuu paremmaksi.
https://www.is.fi/taloussanomat/art-2000005620621.html (https://www.is.fi/taloussanomat/art-2000005620621.html)

Näessie, zepeteozhan kuuliki tuosta jo päivää aikasemmin...     🎅

https://keskustelukanava.agronet.fi/agronet/index.php?topic=74961.240

  Kinkkuva kinkkuva kaipaa Antitesantti