Agronet
Keskusteluaiheet => Vapaa sana => Aiheen aloitti: Jätkä - 28.03.18 - klo:07:19
-
Kyllä Italialaiset tietää saman asian kuin Korealaiset, miten liha muuttuu paremmaksi.
https://www.is.fi/taloussanomat/art-2000005620621.html (https://www.is.fi/taloussanomat/art-2000005620621.html)
-
Tuossahan tuo mukavasti muhii ja kypsyy, kun ovat heti alkuun kinkut vastakkain. Ihme marinaa taas.
-
Saksalaanen possunpotka on hyää.
-
Saksalaanen possunpotka on hyää.
Toivottavasti resistenssi iskee..makoisia hetkiä.
-
Saksalaanen possunpotka on hyää.
Toivottavasti resistenssi iskee..makoisia hetkiä.
Sä et ole tuohon resistenssiin ollenkaan perehtynyt. Ei se noin toimi. Et sää niitä resistenssejä bakteereita noin saa. Pelkkää pelottelua. Suomessa kuolee 1500 ihmistä näihin bakteereihin. Saavat ne sairaalasta.
-
Kyllä se kontaminaatio tulee siinä lihan käsittelyvaiheessa keittiössä, kun ei laiteta niitä leikkulautoja ym. heti pesuun vaan jätetään pöytätasoille kuljeksimaan. Sekä lihan pakkausmuovit, kun ne laitetaan sinne keittiön roskikseen huolimattomasti, eikä viedä sinne sekajätteisiin heti.
-
Saksalaanen possunpotka on hyää.
Juu paikanpäällä, ei muovissa säilöttynä ja lidlin pakastealtaasta myytynä...
-
On pikimmiten valmisteltava lakiehdotus, jonka mukaan tuotantoeläin ei saa sairastua tai kuolla muualla kuin teurastamossa. Ihmisten osalta vastaavaa säädöstä ei kukaan täyspäinen voi edes fundeerata. "Mikäli 1-105-vuotias Suomen kansalainen kuolee hyväksytyn sotetoimijan aloittaman hoidon aikana tai enintään 2 vuotta hoidon aloittamisen jälkeen, maakunta on velvollinen maksamaan kuolinpesälle 100.000 euroa, ellei voida todentaa, että asianomainen on kuollut omasta tahdostaan."
-
On pikimmiten valmisteltava lakiehdotus, jonka mukaan tuotantoeläin ei saa sairastua tai kuolla muualla kuin teurastamossa.
Jep.. tätä minäkin kannatan. Kaikki pitää elossa pitää, vaikka väkisin.
-
Kyllä se kontaminaatio tulee siinä lihan käsittelyvaiheessa keittiössä, kun ei laiteta niitä leikkulautoja ym. heti pesuun vaan jätetään pöytätasoille kuljeksimaan. Sekä lihan pakkausmuovit, kun ne laitetaan sinne keittiön roskikseen huolimattomasti, eikä viedä sinne sekajätteisiin heti.
Miksi tartunta sitten yleensä tapahtuu sairaalassa.
-
Miksi tartunta sitten yleensä tapahtuu sairaalassa.
Huonosti tehty työ poikii lisätöitä ? (Palele porvari)
-
Kolme vuotta pakastekontissa tekee sianlihan tasalaatuiseksi.
Katoaa antibiootit ja ituhippi kiittää. Noottaa, pois silmistä- pois mielestä.
-
Kyllä Italialaiset tietää saman asian kuin Korealaiset, miten liha muuttuu paremmaksi.
https://www.is.fi/taloussanomat/art-2000005620621.html (https://www.is.fi/taloussanomat/art-2000005620621.html)
Näessie, zepeteozhan kuuliki tuosta jo päivää aikasemmin... 🎅
https://keskustelukanava.agronet.fi/agronet/index.php?topic=74961.240
-
Kyllä Italialaiset tietää saman asian kuin Korealaiset, miten liha muuttuu paremmaksi.
https://www.is.fi/taloussanomat/art-2000005620621.html (https://www.is.fi/taloussanomat/art-2000005620621.html)
Näessie, zepeteozhan kuuliki tuosta jo päivää aikasemmin... 🎅
https://keskustelukanava.agronet.fi/agronet/index.php?topic=74961.240
Kinkkuva kinkkuva kaipaa Antitesantti