Agronet
Keskusteluaiheet => Vapaa sana => Aiheen aloitti: sorkkis - 17.03.18 - klo:19:13
-
Possun lihaa Kiinaan menee hyvin . Antibiootteja ei käytetä ja laatu on hyvää totesivat Kiinalaiset .
-
Se on sama, mitä kinukeille syöttää. Sammakotkin kelpaa ja koirat.... Mukavaa, jos sika kelpaa, mutta kelpaako Eemelille, se kun on vastaan kaikkea vientiä, mistä saamme tuloja.
-
Se on sama, mitä kinukeille syöttää. Sammakotkin kelpaa ja koirat.... Mukavaa, jos sika kelpaa, mutta kelpaako Eemelille, se kun on vastaan kaikkea vientiä, mistä saamme tuloja.
Ei todellakaan mitä Kiinalaisille syöttää . Tuskinpa Eemeli vastustaa sianlihan vientiä
-
Se on sama, mitä kinukeille syöttää. Sammakotkin kelpaa ja koirat.... Mukavaa, jos sika kelpaa, mutta kelpaako Eemelille, se kun on vastaan kaikkea vientiä, mistä saamme tuloja.
Eeemelihän vastustaa kaikkea. Sikarutto ei kinuskeille kelpaa vienti ryttää siihen KUN ensimmäinen tapaus tulee tapeetille.
-
Sika menee sorkkineen ja saparoineen päivineen... Kiinalainen hyödyntää kaiken.
-
Possun lihaa Kiinaan menee hyvin . Antibiootteja ei käytetä ja laatu on hyvää totesivat Kiinalaiset .
Eikös olis parempi, että kiinalaiset tulis tänne syömään.
-
Sika menee sorkkineen ja saparoineen päivineen... Kiinalainen hyödyntää kaiken.
Se on jännä juttu mutta porsaan sisäfile on varmaan huonoin osa siasta. Niska, potka ja sorkat maistuvimpia. Kiinalaiset osaavat laittaa ruokaa.
Naudan sisäfile on taas ihan parasta.
-
Sika menee sorkkineen ja saparoineen päivineen... Kiinalainen hyödyntää kaiken.
Se on jännä juttu mutta porsaan sisäfile on varmaan huonoin osa siasta. Niska, potka ja sorkat maistuvimpia. Kiinalaiset osaavat laittaa ruokaa.
Naudan sisäfile on taas ihan parasta.
Eikö kieli ja häntäkin maistu?
-
Sika menee sorkkineen ja saparoineen päivineen... Kiinalainen hyödyntää kaiken.
Jep.
-
Possun lihaa Kiinaan menee hyvin . Antibiootteja ei käytetä ja laatu on hyvää totesivat Kiinalaiset .
Eikös olis parempi, että kiinalaiset tulis tänne syömään.
EI. Perustavat tänne kuitenkin pari sellunkeittämöä siinä revontulten alla putte-vainaata syödessään.
-
Possun lihaa Kiinaan menee hyvin . Antibiootteja ei käytetä ja laatu on hyvää totesivat Kiinalaiset .
Eikös olis parempi, että kiinalaiset tulis tänne syömään.
EI. Perustavat tänne kuitenkin pari sellunkeittämöä siinä revontulten alla putte-vainaata syödessään.
Ei net mitään perusta. Se on vaan sen entisen metsäkeskuksen pomon märkä uni.
-
Sika menee sorkkineen ja saparoineen päivineen... Kiinalainen hyödyntää kaiken.
Näinhän tukiaiset eivät jää pyörimään tänne omaa kansantaloutta häiritsemän, ni.
-
Sika menee sorkkineen ja saparoineen päivineen... Kiinalainen hyödyntää kaiken.
Se on jännä juttu mutta porsaan sisäfile on varmaan huonoin osa siasta. Niska, potka ja sorkat maistuvimpia. Kiinalaiset osaavat laittaa ruokaa.
Naudan sisäfile on taas ihan parasta.
Eikö kieli ja häntäkin maistu?
Menee kieli, saparoita en ole kokeillut. Maksa ja munuaiset on herkkua. Kärsä ja korvat jääneet myös kokeilematta.
-
Sika menee sorkkineen ja saparoineen päivineen... Kiinalainen hyödyntää kaiken.
Se on jännä juttu mutta porsaan sisäfile on varmaan huonoin osa siasta. Niska, potka ja sorkat maistuvimpia. Kiinalaiset osaavat laittaa ruokaa.
Naudan sisäfile on taas ihan parasta.
Pitäisi nyt vaan saada jalostettua siat taas läskisiksi makulihaisiksi, itsekin ostaisin jos olisi saatavilla sellasta lihaa joka ei tarttis voita paistamiseen..
-
Sika menee sorkkineen ja saparoineen päivineen... Kiinalainen hyödyntää kaiken.
Se on jännä juttu mutta porsaan sisäfile on varmaan huonoin osa siasta. Niska, potka ja sorkat maistuvimpia. Kiinalaiset osaavat laittaa ruokaa.
Naudan sisäfile on taas ihan parasta.
Pitäisi nyt vaan saada jalostettua siat taas läskisiksi makulihaisiksi, itsekin ostaisin jos olisi saatavilla sellasta lihaa joka ei tarttis voita paistamiseen..
Etkä ole ainut joka kaipaa rasvaista sianlihaa. Sianrasvahan on terveellisimmästä päästä rasvoja.
-
Sika menee sorkkineen ja saparoineen päivineen... Kiinalainen hyödyntää kaiken.
Se on jännä juttu mutta porsaan sisäfile on varmaan huonoin osa siasta. Niska, potka ja sorkat maistuvimpia. Kiinalaiset osaavat laittaa ruokaa.
Naudan sisäfile on taas ihan parasta.
Eikö kieli?
En mä syö sellasta, joka on ollu jo toisen suussa, sanoi yks kaveri kerran. ;D ;D
-
Sika menee sorkkineen ja saparoineen päivineen... Kiinalainen hyödyntää kaiken.
Se on jännä juttu mutta porsaan sisäfile on varmaan huonoin osa siasta. Niska, potka ja sorkat maistuvimpia. Kiinalaiset osaavat laittaa ruokaa.
Naudan sisäfile on taas ihan parasta.
Eikö kieli?
En mä syö sellasta, joka on ollu jo toisen suussa, sanoi yks kaveri kerran. ;D ;D
Syöt kuitenkin kananmunia ?
-
Syöt kuitenkin kananmunia ?
[/quote]
Et sit o nähnyt ettei kana oksenna munia vaan...
-
Syöt kuitenkin kananmunia ?
Et sit o nähnyt ettei kana oksenna munia vaan...
[/quote]Ne on perseestä ne kanamunat .
-
Sika menee sorkkineen ja saparoineen päivineen... Kiinalainen hyödyntää kaiken.
Se on jännä juttu mutta porsaan sisäfile on varmaan huonoin osa siasta. Niska, potka ja sorkat maistuvimpia. Kiinalaiset osaavat laittaa ruokaa.
Naudan sisäfile on taas ihan parasta.
Pitäisi nyt vaan saada jalostettua siat taas läskisiksi makulihaisiksi, itsekin ostaisin jos olisi saatavilla sellasta lihaa joka ei tarttis voita paistamiseen..
Pekonia. Siinä on puolet läskiä.
-
Ei tää nykypekoni ole sellaista kuin vanhanajan läski, meillä palvattiin kyläläisille ja sukulaisille lihoja aikoinaan, orsilla olevista kinkuista ja kyljistä kuumuudessa irtosi rasvaa lattialle niin että kivisen sokkelin raoista valui uloskin, kyllä oli suussasulavaa se läskikin kun oli valmista.
Viipurin kauppahallissa näin aikoinaan tosi läskisiä sianselkäpaloja, 10-15 senttiä läskiä ja peukalonpaksuinen punasen lihan osa siinä selkärangan vieressä, en kyllä ostanut ja eihän sitä olis saanut tänne tuodakkaan, mut kerran Tartossa yhdellä reisulla eräs nainen alkoi ihastelemaan torilla myytävänä olevia läskikimpaleita, kysyi minulta voisko niitä ostaa, sanooin että ostaa voit mutta voivat ottaa rajalla pois, meinasin vielä että piloillaan kyseli, mut se osti pari kunnon murikkaa, otin vielä valokuvankin kun sillä oli ne käsissä, eikä sattunut jäämään tullissakaan kiinni. pääsi herkuttelemaan sitten kotona..
-
Sika menee sorkkineen ja saparoineen päivineen... Kiinalainen hyödyntää kaiken.
Se on jännä juttu mutta porsaan sisäfile on varmaan huonoin osa siasta. Niska, potka ja sorkat maistuvimpia. Kiinalaiset osaavat laittaa ruokaa.
Naudan sisäfile on taas ihan parasta.
Eikö kieli?
En mä syö sellasta, joka on ollu jo toisen suussa, sanoi yks kaveri kerran. ;D ;D
Syöt kuitenkin kananmunia ?
Kirjoitin vain mitä kaveri vitsaili. ;D