Agronet
Keskusteluaiheet => Vapaa sana => Aiheen aloitti: sorkkis - 10.12.17 - klo:11:25
-
http://www.arcticmilk.fi/
-
Tundraraja sen kuin siirtyy..
-
Eli siirtyy Kiuruvedeltä Forssaan
http://www.kiuruvesilehti.fi/uutiset/770/ (http://www.kiuruvesilehti.fi/uutiset/770/)
Jotain tuotantoa siis jää myös Kiuruvedelle
"Lundströmin mukaan juustojen valmistus Kiuruvedellä ei ole ollut kannattavaa, sillä paikkakunnan sijainti on syrjäinen, juustolan tilat ovat epäkäytännölliset näin suureen toimintaan, rahtikulut ovat suuret ja maidon saaminen epävarmaa".
Hämmentävä kommentti...
-
Eli siirtyy Kiuruvedeltä Forssaan
http://www.kiuruvesilehti.fi/uutiset/770/ (http://www.kiuruvesilehti.fi/uutiset/770/)
Jotain tuotantoa siis jää myös Kiuruvedelle
"Lundströmin mukaan juustojen valmistus Kiuruvedellä ei ole ollut kannattavaa, sillä paikkakunnan sijainti on syrjäinen, juustolan tilat ovat epäkäytännölliset näin suureen toimintaan, rahtikulut ovat suuret ja maidon saaminen epävarmaa".
Hämmentävä kommentti...
Onko meijerillä omat tuottajat?
-
Eli siirtyy Kiuruvedeltä Forssaan
http://www.kiuruvesilehti.fi/uutiset/770/ (http://www.kiuruvesilehti.fi/uutiset/770/)
Jotain tuotantoa siis jää myös Kiuruvedelle
"Lundströmin mukaan juustojen valmistus Kiuruvedellä ei ole ollut kannattavaa, sillä paikkakunnan sijainti on syrjäinen, juustolan tilat ovat epäkäytännölliset näin suureen toimintaan, rahtikulut ovat suuret ja maidon saaminen epävarmaa".
Hämmentävä kommentti...
Onko meijerillä omat tuottajat?
Kiwimaitoa?
-
Arcticmilkin edeltäjä oli vuoden luomuyritys, mikä ei ollenkaan pidä paikkaansa. Toimi se peräti kolme vuotta, mutta kenties ilman kaupungin tukea olisi saattanut ollakin vuoden yritys.
-
Eli siirtyy Kiuruvedeltä Forssaan
http://www.kiuruvesilehti.fi/uutiset/770/ (http://www.kiuruvesilehti.fi/uutiset/770/)
Jotain tuotantoa siis jää myös Kiuruvedelle
"Lundströmin mukaan juustojen valmistus Kiuruvedellä ei ole ollut kannattavaa, sillä paikkakunnan sijainti on syrjäinen, juustolan tilat ovat epäkäytännölliset näin suureen toimintaan, rahtikulut ovat suuret ja maidon saaminen epävarmaa".
Hämmentävä kommentti...
Onko meijerillä omat tuottajat?
En tiedä kuka tuonne on toimittanut, mutta epävarma saatavuus on mainittu syynä muuttoon. Sitä ei sitten tiedä onko se joku tekosyy.
-
En tiedä kuka tuonne on toimittanut, mutta epävarma saatavuus on mainittu syynä muuttoon. Sitä ei sitten tiedä onko se joku tekosyy.
Entäs tämä:
"ARCTIC Milkillä oli osakeanti kesällä, se päättyi syyskuun 9. päivänä. Kiuruvetiset eivät lähteneet mukaan yritykseen, vain kaksi työntekijää hankki pienen määrän osakkeita."
Olisi kannattanut profiloitua luomuun, silloin jokainen veroa maksava kuntalainen olisi osallistunut talkoisiin.
-
En tiedä kuka tuonne on toimittanut, mutta epävarma saatavuus on mainittu syynä muuttoon. Sitä ei sitten tiedä onko se joku tekosyy.
Entäs tämä:
"ARCTIC Milkillä oli osakeanti kesällä, se päättyi syyskuun 9. päivänä. Kiuruvetiset eivät lähteneet mukaan yritykseen, vain kaksi työntekijää hankki pienen määrän osakkeita."
Olisi kannattanut profiloitua luomuun, silloin jokainen veroa maksava kuntalainen olisi osallistunut talkoisiin.
Jaa.
Toivotaan yritykselle onnea ja menestystä .
-
En tiedä kuka tuonne on toimittanut, mutta epävarma saatavuus on mainittu syynä muuttoon. Sitä ei sitten tiedä onko se joku tekosyy.
Entäs tämä:
"ARCTIC Milkillä oli osakeanti kesällä, se päättyi syyskuun 9. päivänä. Kiuruvetiset eivät lähteneet mukaan yritykseen, vain kaksi työntekijää hankki pienen määrän osakkeita."
Olisi kannattanut profiloitua luomuun, silloin jokainen veroa maksava kuntalainen olisi osallistunut talkoisiin.
Jaa.
Toivotaan yritykselle onnea ja menestystä .
Tuolla seudulla saattaa menestyäkin. Menestyy tuolla Makuliha hyin. 😀😁🎅
-
Eli siirtyy Kiuruvedeltä Forssaan
http://www.kiuruvesilehti.fi/uutiset/770/ (http://www.kiuruvesilehti.fi/uutiset/770/)
Jotain tuotantoa siis jää myös Kiuruvedelle
"Lundströmin mukaan juustojen valmistus Kiuruvedellä ei ole ollut kannattavaa, sillä paikkakunnan sijainti on syrjäinen, juustolan tilat ovat epäkäytännölliset näin suureen toimintaan, rahtikulut ovat suuret ja maidon saaminen epävarmaa".
Hämmentävä kommentti...
Onko meijerillä omat tuottajat?
En tiedä kuka tuonne on toimittanut, mutta epävarma saatavuus on mainittu syynä muuttoon. Sitä ei sitten tiedä onko se joku tekosyy.
Valio sinne on toimittanut maidon.Valion kivi-maito juttuhan on jumissa kivissä ollut jo vuosia.Ainahan maitoa saa,kun hinnasta sovitaan.
-
Eli siirtyy Kiuruvedeltä Forssaan
http://www.kiuruvesilehti.fi/uutiset/770/ (http://www.kiuruvesilehti.fi/uutiset/770/)
Jotain tuotantoa siis jää myös Kiuruvedelle
"Lundströmin mukaan juustojen valmistus Kiuruvedellä ei ole ollut kannattavaa, sillä paikkakunnan sijainti on syrjäinen, juustolan tilat ovat epäkäytännölliset näin suureen toimintaan, rahtikulut ovat suuret ja maidon saaminen epävarmaa".
Hämmentävä kommentti...
Onko meijerillä omat tuottajat?
En tiedä kuka tuonne on toimittanut, mutta epävarma saatavuus on mainittu syynä muuttoon. Sitä ei sitten tiedä onko se joku tekosyy.
Valio sinne on toimittanut maidon.Valion kivi-maito juttuhan on jumissa kivissä ollut jo vuosia.Ainahan maitoa saa,kun hinnasta sovitaan.
Paljonko noi on mahtaneet maitoa ottaa vuodessa? Juustokilot*10 vissiin. Ehkä se määrä on ollut niin pieni ettei sitä ole ollut järkevää siirrellä. Vajaassa maitoautossa maito hölskyy piloille?
-
Paljonko noi on mahtaneet maitoa ottaa vuodessa? Juustokilot*10 vissiin. Ehkä se määrä on ollut niin pieni ettei sitä ole ollut järkevää siirrellä. Vajaassa maitoautossa maito hölskyy piloille?
Lumolan aikana maidon saatavuus oli oikeasti epävarmaa. Valio toimitti maitoa vain 100000 kiloa vuodessa (Lähde: senaikainen Maaseudun Tulevaisuus). Lehtijutuissa senaikainen tj puhui, että juustoa tuotetaan vähän alle 50000 kiloa ja maitoa käytetään vähän alle 500000 kiloa. Molemmat lukumäärät olivat eittämättä totta, mutta yhtä totta olisi sanoa, että juustoa tuotetaan yli 9000 kiloa vuodessa.
Vajaassa autossa hölskyy piloille? Paskapuhetta, silla kirnutaan voi autoilijan kustannuksella.
-
Paljonko noi on mahtaneet maitoa ottaa vuodessa? Juustokilot*10 vissiin. Ehkä se määrä on ollut niin pieni ettei sitä ole ollut järkevää siirrellä. Vajaassa maitoautossa maito hölskyy piloille?
Lumolan aikana maidon saatavuus oli oikeasti epävarmaa. Valio toimitti maitoa vain 100000 kiloa vuodessa (Lähde: senaikainen Maaseudun Tulevaisuus). Lehtijutuissa senaikainen tj puhui, että juustoa tuotetaan vähän alle 50000 kiloa ja maitoa käytetään vähän alle 500000 kiloa. Molemmat lukumäärät olivat eittämättä totta, mutta yhtä totta olisi sanoa, että juustoa tuotetaan yli 9000 kiloa vuodessa.
Vajaassa autossa hölskyy piloille? Paskapuhetta, silla kirnutaan voi autoilijan kustannuksella.
Happoluku nousee??? Onhan niissä tietty tätä ilmiötä estetty.
Kivi-maitohan on aina pahimmalta ajoreitiltä että se saadaan muiden tuotteisiin 😂😂
-
aha, tuo muuten saattaa olla ihan oikeaakin tietoa kun miettii kuin vähän kaslinkin maito kestää jääkaapissa. ite muutamia kertoja moista ihmetelly.
-
Mutu-tuntumalla ja isojen poikien juttujen perusteella vorssassa on pienemmät meijerit kun esmes Turussa.
Ypäjällä on ihan ok litratilavuudet vaikka olis pienet meijerit.
Ai niin, Tissi-Sika-Liisa, tuo keskustalainen maatalousurvelo kyllä omaa melkoset meijerit, eikös se oo vorssalaisia?