Agronet
Keskusteluaiheet => Vapaa sana => Aiheen aloitti: Yrjö-Einari - 20.11.17 - klo:17:21
-
Köyhät syövät halpaa ruokaa kun hienoihin aterioihin ei ole varaa . Ja tuskimpa kovin moni suomalainen syö hapansilakkaa ja hapankaalta mitenkään suurella innolla olematta sen syrjäytyneempi kuin muutkaan .
Stereotypiat hyppii silmille tässä artikkelissa.
https://yle.fi/uutiset/3-9928276
-
Kohta ne opettaa lapset monikulttuurisuuden nimissä teurastamaan niin kuin muslimimaissa.
(http://i.dailymail.co.uk/i/pix/2016/01/05/00/2FCCA22400000578-3384641-image-a-6_1451954787537.jpg)
-
Kohta ne opettaa lapset monikulttuurisuuden nimissä teurastamaan niin kuin muslimimaissa.
(http://i.dailymail.co.uk/i/pix/2016/01/05/00/2FCCA22400000578-3384641-image-a-6_1451954787537.jpg)
Teurastaa nyhtökauraa ja mifua. 😀😁🎅
-
Voisi tehdä hyvääkin jos meilläkin tutustuttaisiin miten muualla syödään . Ensin opetettaisiin ala-asteella miten kana kynitään ja laitetaan paistiksi mutta en minä usko että näin päin suomessa . .
-
Voisi tehdä hyvääkin jos meilläkin tutustuttaisiin miten muualla syödään . Ensin opetettaisiin ala-asteella miten kana kynitään ja laitetaan paistiksi mutta en minä usko että näin päin suomessa . .
Lähi-idän nyhtökaura. Keksitty jo tuhansia vuosia sitten.
-
Voisi tehdä hyvääkin jos meilläkin tutustuttaisiin miten muualla syödään . Ensin opetettaisiin ala-asteella miten kana kynitään ja laitetaan paistiksi mutta en minä usko että näin päin suomessa . .
Lähi-idän nyhtökaura. Keksitty jo tuhansia vuosia sitten.
Juu mutt pointti ei ollut tuo . Meillä on niin steriili ruokakulttuuri ettei tiedetä muuta kuin että kaupasta ne ainekset tulee . Olisi hyvä perehtyä miten ruokaa valmistetaan elävästä raaka- aineesta kuten kana . Mutta tämähän tapa järkyttäisi janipettereitä ja heidän vanhempiaan eikä täyttäisi kyseiseen aiheeseen liittyvää "sivistävää" näkökulmaa miten tulisi oppia muista kulttuureista . 😁
-
Voisi tehdä hyvääkin jos meilläkin tutustuttaisiin miten muualla syödään . Ensin opetettaisiin ala-asteella miten kana kynitään ja laitetaan paistiksi mutta en minä usko että näin päin suomessa . .
Lähi-idän nyhtökaura. Keksitty jo tuhansia vuosia sitten.
Juu mutt pointti ei ollut tuo . Meillä on niin steriili ruokakulttuuri ettei tiedetä muuta kuin että kaupasta ne ainekset tulee . Olisi hyvä perehtyä miten ruokaa valmistetaan elävästä raaka- aineesta kuten kana . Mutta tämähän tapa järkyttäisi janipettereitä ja heidän vanhempiaan eikä täyttäisi kyseiseen aiheeseen liittyvää "sivistävää" tapaa oppia miten muualla. 😁
https://fi.wikipedia.org/wiki/Falafel
Itze zöin noitä -75 Assuanissa enzimmäiszn kerran. Hyin tehtynä voittaa helposti nautasika pyörykät maussa ja ravintoarvoissa.
-
Teurastaa nyhtökauraa ja mifua.
Löytyyköös nyhtötyrnnivä,,,,,,? 🎅