Agronet
Keskusteluaiheet => Vapaa sana => Aiheen aloitti: Suuri Ajattelija - 22.09.17 - klo:20:29
-
Mitä sille mahtaa kuulua? Saiko byrokraatit tämänkin loppumaan?
http://uutismaailma.com/viranomaiset-iski-munataksiin-munaeggspress-saattaa-joutua-lopettamaan/
-
on se vaan kiva kun ollaan samassa eussa jossa ranskassa ajavat hiehoja perlingolla teurastamolle ja täällä pitää olla niiin maan perkeleesti rosteria joka puolella ja sit ei voi siirtää munia, luonnon parhaimmassa paketissa asiakkaalle! jotenkin tuntuu että olis oikeesti jonkinlaisen kirveen tehtävä työtä tuolla portaassa! kohta kait kieltävät lasipullot kossussa?
-
Eikös tuossa se kananmunien omistajanvaihdos tapahdu kuorma-auton ulkopuolella ja se kuorma-auto on vain kuljetusväline tilaajalle? Vai onko jokainen pullakuskin auto, joka kuljettaa elintarvikkeita liikeisiin, näitä "liikkuvia elintarvikehuoneistoja"?
-
juuri nuin. mut sit joku virka miäs haluu päteä? onko lie sepen vai veetin sukua?
-
Harvaa perus virkamiestä kiinnostaa mitä kukin tekee. Wannabe-virkamies on pahempi, aktivistihomovirkamies on melkein pahin ja naapuri kaikista pahin.
-
Harvaa perus virkamiestä kiinnostaa mitä kukin tekee. Wannabe-virkamies on pahempi, aktivistihomovirkamies on melkein pahin ja naapuri kaikista pahin.
Mutt mopohopomies is best! Ihquu! Hih! :-* :-*
-
Kolme vuotta vanha uutinen ja toiminta jatkuu
https://www.munaeggspress.fi/EggsPress (https://www.munaeggspress.fi/EggsPress)
-
ahaa, noooo, joillain on vain hitaat luut!
-
Tossa kun pistää hiehon lihoiksi. Paikallinen yrittäjä palotelee, savustaa, jauhaa ja tekee makkaraksi. Niin ei saa ainakaan viralisesti myydä kun kylmäketju katkiaa parissa kohtaa. Pistät eräälle teurastamolle, niin hieho viedään sastamalaan tampereen lähelle teurastettavaksi. Sieltä espooseen paloteltavaksi parhaassa tapauksessa. Kuopiossa savustetaan.
Että löpöä palaa kun tehdään direktiivin mukaista makkaraa.
-
Tossa kun pistää hiehon lihoiksi. Paikallinen yrittäjä palotelee, savustaa, jauhaa ja tekee makkaraksi. Niin ei saa ainakaan viralisesti myydä kun kylmäketju katkiaa parissa kohtaa. Pistät eräälle teurastamolle, niin hieho viedään sastamalaan tampereen lähelle teurastettavaksi. Sieltä espooseen paloteltavaksi parhaassa tapauksessa. Kuopiossa savustetaan.
Että löpöä palaa kun tehdään direktiivin mukaista makkaraa.
Direktiiveistä mitään sen enempää. Mutta alat näköjään tajuta miksi meillä on kallista? Vaikkapa Tanska niin kun ala on suurinpiirtein Uusimaa + Varsinais-Suomi + Pirkanmaa + Satakunta. Jolla alueella asuu sitten kaikki. Suurinpiirtein saman verran tanskalaisia kuin meitäkin. Ja jossa alalla maatalous tuottaa kaikki. Ja jossa on kaikki teurastamot ja tehtaat ja kaupat. Niin siinähän palaa paljon vähemmän sitä löpöä. Meilläkin taitaa itse asiassa tuolla allueella asua noin 60% väestöstä. Mutta kun... Ehdoin tahdoin pitää tehdä meille epäedulliseksi ja mahdolisimman kallilla asuttaa koko maa ja kerätä niitä kustannuksia.
-
juuri nuin. mut sit joku virka miäs haluu päteä? onko lie sepen vai veetin sukua?
Miä siun suvun tiiän, että elä ala. 😀😁🎅
-
kyl tiiät mut et hallihe! elä ala mulle...