Agronet
Keskusteluaiheet => Vapaa sana => Aiheen aloitti: kantola - 05.06.17 - klo:07:39
-
Ei auta tundralla alkaa jäähdyttelemään jos vienti alkaa vetämään.
http://www.maaseuduntulevaisuus.fi/talous/t%C3%A4llaista-positiivista-draivia-elintarvikevienniss%C3%A4-en-ole-n%C3%A4hnyt-koskaan-1.192219
-
mutta sepä juuri taas meinaa käydä.. alkaa pohosen porukka leipääntyä jatkuvaan huutoon tuista ja etelä kun ei kehitä yhtään tuotantoaan... jäää taas tuokin vientihedelmä hyödyntämättä ja se menee ulkolaisille.. porukoille jokka osaa edes puhaltaa melkein yhteen hiileen... tuo heinäluoman tokaisu sattuis kyllä maatalouteenkin täälä!
-
Onhan se hyvä että vievät ne pois mitkä eivät esim. Sepeteukselle kelpaa. Ja sitä tuntuu olevan paljon.
-
Onhan se hyvä että vievät ne pois mitkä eivät esim. Sepeteukselle kelpaa. Ja sitä tuntuu olevan paljon.
Jos tuo olis totta, niin ei olis maitukriisiä. 😁😀
Puhutaan suun mauksi korkiasta laadusta, mutta ei synny ilmakuivattu kinkku, eikä roquefort juusto. 😀😁
-
Onhan se hyvä että vievät ne pois mitkä eivät esim. Sepeteukselle kelpaa. Ja sitä tuntuu olevan paljon.
Jos tuo olis totta, niin ei olis maitukriisiä. 😁😀
Puhutaan suun mauksi korkiasta laadusta, mutta ei synny ilmakuivattu kinkku, eikä roquefort juusto. 😀😁
Sanoovathan ne sushiakin her*****seksi ruuaksi, mutta minusta ovat puistattavia eväitä. Suomalainen elintarvike kelpaa hyvin ulkomaille ihan perusmuodossaankin, ei sitä tarvi roikottaa kärpästen muninta-alustana kuukausikaupalla.
-
Saatanan kallista veronmaksajille.
-
Saatanan kallista veronmaksajille.
Niin, mutta ei sinulle..vain veroja maksavalle.
-
Onhan se hyvä että vievät ne pois mitkä eivät esim. Sepeteukselle kelpaa. Ja sitä tuntuu olevan paljon.
Jos tuo olis totta, niin ei olis maitukriisiä. 😁😀
Puhutaan suun mauksi korkiasta laadusta, mutta ei synny ilmakuivattu kinkku, eikä roquefort juusto. 😀😁
Sanoovathan ne sushiakin her*****seksi ruuaksi, mutta minusta ovat puistattavia eväitä. Suomalainen elintarvike kelpaa hyvin ulkomaille ihan perusmuodossaankin, ei sitä tarvi roikottaa kärpästen muninta-alustana kuukausikaupalla.
Luulisi että Lapisa olis erinomaista tehdä ilmakuivattua, mutta kun ei osaa.
Lapin maituhallit täyteen Atrian kinkkuja. Purkaa ensin ulkoseinät pois. Kevätahava kuivaa ja kinkun hinta viisinkertaistuu vähintään.
-
Hyvää se lapissa ilmakuivattu poronliha on.
-
Onhan se hyvä että vievät ne pois mitkä eivät esim. Sepeteukselle kelpaa. Ja sitä tuntuu olevan paljon.
Jos tuo olis totta, niin ei olis maitukriisiä. 😁😀
Puhutaan suun mauksi korkiasta laadusta, mutta ei synny ilmakuivattu kinkku, eikä roquefort juusto. 😀😁
Sanoovathan ne sushiakin her*****seksi ruuaksi, mutta minusta ovat puistattavia eväitä. Suomalainen elintarvike kelpaa hyvin ulkomaille ihan perusmuodossaankin, ei sitä tarvi roikottaa kärpästen muninta-alustana kuukausikaupalla.
Luulisi että Lapisa olis erinomaista tehdä ilmakuivattua, mutta kun ei osaa.
Lapin maituhallit täyteen Atrian kinkkuja. Purkaa ensin ulkoseinät pois. Kevätahava kuivaa ja kinkun hinta viisinkertaistuu vähintään.
Osataanhan siellä, mutta tässäkin taitaa toteutua se: "happamia, sanoi kettu pihlajanmarjoista.."
-
Hyvää se lapissa ilmakuivattu poronliha on.
Joo kyllä, mutta poronliha menee muutenkin kaupaksi. Mutta possunlihan hinnan viisinkertaistaminen on se minkä vain italialaiset ja espanjalaiset osaa.
-
Hyvää se lapissa ilmakuivattu poronliha on.
Joo kyllä, mutta poronliha menee muutenkin kaupaksi. Mutta possunlihan hinnan viisinkertaistaminen on se minkä vain italialaiset ja espanjalaiset osaa.
Ylimainostettu. (https://keskustelukanava.agronet.fi/agronet/Themes/Agronet/images/post/grin.gif)
-
Hyvää se lapissa ilmakuivattu poronliha on.
Joo kyllä, mutta poronliha menee muutenkin kaupaksi. Mutta possunlihan hinnan viisinkertaistaminen on se minkä vain italialaiset ja espanjalaiset osaa.
sepeteus kannattaa possun tuotantoa tundralla :-\ :-\ :-\ :-\
-
Onhan se hyvä että vievät ne pois mitkä eivät esim. Sepeteukselle kelpaa. Ja sitä tuntuu olevan paljon.
Jos tuo olis totta, niin ei olis maitukriisiä. 😁😀
Puhutaan suun mauksi korkiasta laadusta, mutta ei synny ilmakuivattu kinkku, eikä roquefort juusto. 😀😁
Sanoovathan ne sushiakin her*****seksi ruuaksi, mutta minusta ovat puistattavia eväitä. Suomalainen elintarvike kelpaa hyvin ulkomaille ihan perusmuodossaankin, ei sitä tarvi roikottaa kärpästen muninta-alustana kuukausikaupalla.
Luulisi että Lapisa olis erinomaista tehdä ilmakuivattua, mutta kun ei osaa.
Lapin maituhallit täyteen Atrian kinkkuja. Purkaa ensin ulkoseinät pois. Kevätahava kuivaa ja kinkun hinta viisinkertaistuu vähintään.
Kerrohan lisää miten se imakuivattu kinkku tehdään kun tunnut tietävän?
-
Hyvää se lapissa ilmakuivattu poronliha on.
Joo kyllä, mutta poronliha menee muutenkin kaupaksi. Mutta possunlihan hinnan viisinkertaistaminen on se minkä vain italialaiset ja espanjalaiset osaa.
sepeteus kannattaa possun tuotantoa tundralla :-\ :-\ :-\ :-\
Yhessä rekassa menee monta kinkkuva.
-
Onhan se hyvä että vievät ne pois mitkä eivät esim. Sepeteukselle kelpaa. Ja sitä tuntuu olevan paljon.
Jos tuo olis totta, niin ei olis maitukriisiä. 😁😀
Puhutaan suun mauksi korkiasta laadusta, mutta ei synny ilmakuivattu kinkku, eikä roquefort juusto. 😀😁
Sanoovathan ne sushiakin her*****seksi ruuaksi, mutta minusta ovat puistattavia eväitä. Suomalainen elintarvike kelpaa hyvin ulkomaille ihan perusmuodossaankin, ei sitä tarvi roikottaa kärpästen muninta-alustana kuukausikaupalla.
Luulisi että Lapisa olis erinomaista tehdä ilmakuivattua, mutta kun ei osaa.
Lapin maituhallit täyteen Atrian kinkkuja. Purkaa ensin ulkoseinät pois. Kevätahava kuivaa ja kinkun hinta viisinkertaistuu vähintään.
Kerrohan lisää miten se imakuivattu kinkku tehdään kun tunnut tietävän?
ei mun tarvi tietää.
-
Hyvää se lapissa ilmakuivattu poronliha on.
Joo kyllä, mutta poronliha menee muutenkin kaupaksi. Mutta possunlihan hinnan viisinkertaistaminen on se minkä vain italialaiset ja espanjalaiset osaa.
Muuttuuko sianlihakin jo epsanjassa häränpaistiksi?
-
Espanjalainen Serrano-kinkku maksaa Pirkka-merkillä tasan 20€/kilo. Siitä on vaikeaa kilpailla halvemmaksi :-\
-
Espanjalainen Serrano-kinkku maksaa Pirkka-merkillä tasan 20€/kilo. Siitä on vaikeaa kilpailla halvemmaksi :-\
Keskisen Vesalta sai joulun jälkeen 7-kilon juhlakinkun parillakympillä, koko klöntin.
-
Espanjalainen Serrano-kinkku maksaa Pirkka-merkillä tasan 20€/kilo. Siitä on vaikeaa kilpailla halvemmaksi :-\
Keskisen Vesalta sai joulun jälkeen 7-kilon juhlakinkun parillakympillä, koko klöntin.
Jaa... me haettiin Outokummusta, maksoi 5€ ja painoi n. 10 kiloa. Sit vielä 15% alennusta tuosta vitosesta.
-
Onhan se hyvä että vievät ne pois mitkä eivät esim. Sepeteukselle kelpaa. Ja sitä tuntuu olevan paljon.
Jos tuo olis totta, niin ei olis maitukriisiä. 😁😀
Puhutaan suun mauksi korkiasta laadusta, mutta ei synny ilmakuivattu kinkku, eikä roquefort juusto. 😀😁
Sanoovathan ne sushiakin her*****seksi ruuaksi, mutta minusta ovat puistattavia eväitä. Suomalainen elintarvike kelpaa hyvin ulkomaille ihan perusmuodossaankin, ei sitä tarvi roikottaa kärpästen muninta-alustana kuukausikaupalla.
Luulisi että Lapisa olis erinomaista tehdä ilmakuivattua, mutta kun ei osaa.
Lapin maituhallit täyteen Atrian kinkkuja. Purkaa ensin ulkoseinät pois. Kevätahava kuivaa ja kinkun hinta viisinkertaistuu vähintään.
Kerrohan lisää miten se imakuivattu kinkku tehdään kun tunnut tietävän?
ei mun tarvi tietää.
Sinä oot niin viisas, että tiedät sen mitä sinun ei tarvii tietää...kaapunnin kauppahallinkellarissa tekköövät ilmakuivattua kinkkua, kää siellä opissa.
-
Saatanan kallista veronmaksajille.
Niin, mutta ei sinulle..vain veroja maksavalle.
http://www.hs.fi/kotimaa/art-2000002856380.html
https://fi.wikipedia.org/wiki/Tasa-arvo
-
Luulisi että Lapisa olis erinomaista tehdä ilmakuivattua, mutta kun ei osaa.
Siis: opettele... 🎅
-
Onhan se hyvä että vievät ne pois mitkä eivät esim. Sepeteukselle kelpaa. Ja sitä tuntuu olevan paljon.
Jos tuo olis totta, niin ei olis maitukriisiä. 😁😀
Puhutaan suun mauksi korkiasta laadusta, mutta ei synny ilmakuivattu kinkku, eikä roquefort juusto. 😀😁
Sanoovathan ne sushiakin her*****seksi ruuaksi, mutta minusta ovat puistattavia eväitä. Suomalainen elintarvike kelpaa hyvin ulkomaille ihan perusmuodossaankin, ei sitä tarvi roikottaa kärpästen muninta-alustana kuukausikaupalla.
Luulisi että Lapisa olis erinomaista tehdä ilmakuivattua, mutta kun ei osaa.
Lapin maituhallit täyteen Atrian kinkkuja. Purkaa ensin ulkoseinät pois. Kevätahava kuivaa ja kinkun hinta viisinkertaistuu vähintään.
Kerrohan lisää miten se imakuivattu kinkku tehdään kun tunnut tietävän?
ei mun tarvi tietää.
Sinä oot niin viisas, että tiedät sen mitä sinun ei tarvii tietää...kaapunnin kauppahallinkellarissa tekköövät ilmakuivattua kinkkua, kää siellä opissa.
Parempi kun ei tiedä. Sepe jos tietäisi, niin ei se söisi sitä.
-
mutta kun laitta ulkokielisen leiman päälle niin sit syö... muuten ei!
-
Onhan se hyvä että vievät ne pois mitkä eivät esim. Sepeteukselle kelpaa. Ja sitä tuntuu olevan paljon.
Jos tuo olis totta, niin ei olis maitukriisiä. 😁😀
Puhutaan suun mauksi korkiasta laadusta, mutta ei synny ilmakuivattu kinkku, eikä roquefort juusto. 😀😁
Sanoovathan ne sushiakin her*****seksi ruuaksi, mutta minusta ovat puistattavia eväitä. Suomalainen elintarvike kelpaa hyvin ulkomaille ihan perusmuodossaankin, ei sitä tarvi roikottaa kärpästen muninta-alustana kuukausikaupalla.
Luulisi että Lapisa olis erinomaista tehdä ilmakuivattua, mutta kun ei osaa.
Lapin maituhallit täyteen Atrian kinkkuja. Purkaa ensin ulkoseinät pois. Kevätahava kuivaa ja kinkun hinta viisinkertaistuu vähintään.
Kerrohan lisää miten se imakuivattu kinkku tehdään kun tunnut tietävän?
ei mun tarvi tietää.
Sinä oot niin viisas, että tiedät sen mitä sinun ei tarvii tietää...kaapunnin kauppahallinkellarissa tekköövät ilmakuivattua kinkkua, kää siellä opissa.
Parempi kun ei tiedä. Sepe jos tietäisi, niin ei se söisi sitä.
Kyllä se Sepelle kelpais, mutta taaloista saattaa ahistaa, se on semmonen vähän jämäkämpi jääkaappi, sinne laitetaan sian palat muutamaksi kuukaudeksi kitistymään.
-
Onhan se hyvä että vievät ne pois mitkä eivät esim. Sepeteukselle kelpaa. Ja sitä tuntuu olevan paljon.
Jos tuo olis totta, niin ei olis maitukriisiä. 😁😀
Puhutaan suun mauksi korkiasta laadusta, mutta ei synny ilmakuivattu kinkku, eikä roquefort juusto. 😀😁
Sanoovathan ne sushiakin her*****seksi ruuaksi, mutta minusta ovat puistattavia eväitä. Suomalainen elintarvike kelpaa hyvin ulkomaille ihan perusmuodossaankin, ei sitä tarvi roikottaa kärpästen muninta-alustana kuukausikaupalla.
Luulisi että Lapisa olis erinomaista tehdä ilmakuivattua, mutta kun ei osaa.
Lapin maituhallit täyteen Atrian kinkkuja. Purkaa ensin ulkoseinät pois. Kevätahava kuivaa ja kinkun hinta viisinkertaistuu vähintään.
Kerrohan lisää miten se imakuivattu kinkku tehdään kun tunnut tietävän?
ei mun tarvi tietää.
Sinä oot niin viisas, että tiedät sen mitä sinun ei tarvii tietää...kaapunnin kauppahallinkellarissa tekköövät ilmakuivattua kinkkua, kää siellä opissa.
Parempi kun ei tiedä. Sepe jos tietäisi, niin ei se söisi sitä.
Kyllä se Sepelle kelpais, mutta taaloista saattaa ahistaa, se on semmonen vähän jämäkämpi jääkaappi, sinne laitetaan sian palat muutamaksi kuukaudeksi kitistymään.
Siinä kyllä ois ideaa ruveta tekemään imakuivattua sikaa Suomessa. Sen jälkeen sepen mirrikin söis kohta kynsiään.