Agronet

Keskusteluaiheet => Vapaa sana => Aiheen aloitti: kantola - 05.06.17 - klo:07:39

Otsikko: Food from Finland
Kirjoitti: kantola - 05.06.17 - klo:07:39
Ei auta tundralla alkaa jäähdyttelemään jos vienti alkaa vetämään.

http://www.maaseuduntulevaisuus.fi/talous/t%C3%A4llaista-positiivista-draivia-elintarvikevienniss%C3%A4-en-ole-n%C3%A4hnyt-koskaan-1.192219
Otsikko: Vs: Food from Finland
Kirjoitti: Oksa - 05.06.17 - klo:07:50
mutta sepä juuri taas meinaa käydä.. alkaa pohosen porukka leipääntyä jatkuvaan huutoon tuista ja etelä kun ei kehitä yhtään tuotantoaan... jäää taas tuokin vientihedelmä hyödyntämättä ja se menee ulkolaisille..       porukoille jokka osaa edes puhaltaa melkein yhteen hiileen...                                              tuo heinäluoman tokaisu sattuis kyllä maatalouteenkin täälä!
Otsikko: Vs: Food from Finland
Kirjoitti: kantola - 05.06.17 - klo:08:21
Onhan se hyvä että vievät ne pois mitkä eivät esim. Sepeteukselle kelpaa. Ja sitä tuntuu olevan paljon.
Otsikko: Vs: Food from Finland
Kirjoitti: Sepeteus - 05.06.17 - klo:08:56
Onhan se hyvä että vievät ne pois mitkä eivät esim. Sepeteukselle kelpaa. Ja sitä tuntuu olevan paljon.

  Jos tuo olis totta, niin ei olis maitukriisiä. 😁😀

Puhutaan suun mauksi korkiasta laadusta, mutta ei synny ilmakuivattu kinkku, eikä roquefort juusto. 😀😁
Otsikko: Vs: Food from Finland
Kirjoitti: Hervast - 05.06.17 - klo:09:38
Onhan se hyvä että vievät ne pois mitkä eivät esim. Sepeteukselle kelpaa. Ja sitä tuntuu olevan paljon.

  Jos tuo olis totta, niin ei olis maitukriisiä. 😁😀

Puhutaan suun mauksi korkiasta laadusta, mutta ei synny ilmakuivattu kinkku, eikä roquefort juusto. 😀😁

Sanoovathan ne sushiakin her*****seksi ruuaksi, mutta minusta ovat puistattavia eväitä. Suomalainen elintarvike kelpaa hyvin ulkomaille ihan perusmuodossaankin, ei sitä tarvi roikottaa kärpästen muninta-alustana kuukausikaupalla.
Otsikko: Vs: Food from Finland
Kirjoitti: Veeti - 05.06.17 - klo:11:17
Saatanan kallista veronmaksajille.
Otsikko: Vs: Food from Finland
Kirjoitti: navettapiika - 05.06.17 - klo:11:20
Saatanan kallista veronmaksajille.
Niin, mutta ei sinulle..vain veroja maksavalle.
Otsikko: Vs: Food from Finland
Kirjoitti: Sepeteus - 05.06.17 - klo:12:09
Onhan se hyvä että vievät ne pois mitkä eivät esim. Sepeteukselle kelpaa. Ja sitä tuntuu olevan paljon.

  Jos tuo olis totta, niin ei olis maitukriisiä. 😁😀

Puhutaan suun mauksi korkiasta laadusta, mutta ei synny ilmakuivattu kinkku, eikä roquefort juusto. 😀😁

Sanoovathan ne sushiakin her*****seksi ruuaksi, mutta minusta ovat puistattavia eväitä. Suomalainen elintarvike kelpaa hyvin ulkomaille ihan perusmuodossaankin, ei sitä tarvi roikottaa kärpästen muninta-alustana kuukausikaupalla.

  Luulisi että Lapisa olis erinomaista tehdä ilmakuivattua, mutta kun ei osaa.

Lapin maituhallit täyteen Atrian kinkkuja. Purkaa ensin ulkoseinät pois. Kevätahava kuivaa ja kinkun hinta viisinkertaistuu vähintään. 
Otsikko: Vs: Food from Finland
Kirjoitti: de Citonni - 05.06.17 - klo:12:12
Hyvää se lapissa ilmakuivattu poronliha on.
Otsikko: Vs: Food from Finland
Kirjoitti: navettapiika - 05.06.17 - klo:12:12
Onhan se hyvä että vievät ne pois mitkä eivät esim. Sepeteukselle kelpaa. Ja sitä tuntuu olevan paljon.

  Jos tuo olis totta, niin ei olis maitukriisiä. 😁😀

Puhutaan suun mauksi korkiasta laadusta, mutta ei synny ilmakuivattu kinkku, eikä roquefort juusto. 😀😁

Sanoovathan ne sushiakin her*****seksi ruuaksi, mutta minusta ovat puistattavia eväitä. Suomalainen elintarvike kelpaa hyvin ulkomaille ihan perusmuodossaankin, ei sitä tarvi roikottaa kärpästen muninta-alustana kuukausikaupalla.

  Luulisi että Lapisa olis erinomaista tehdä ilmakuivattua, mutta kun ei osaa.

Lapin maituhallit täyteen Atrian kinkkuja. Purkaa ensin ulkoseinät pois. Kevätahava kuivaa ja kinkun hinta viisinkertaistuu vähintään.
Osataanhan siellä, mutta tässäkin taitaa toteutua se: "happamia, sanoi kettu pihlajanmarjoista.."
Otsikko: Vs: Food from Finland
Kirjoitti: Sepeteus - 05.06.17 - klo:12:15
Hyvää se lapissa ilmakuivattu poronliha on.

  Joo kyllä, mutta poronliha menee muutenkin kaupaksi. Mutta possunlihan hinnan viisinkertaistaminen on se minkä vain italialaiset ja espanjalaiset osaa.
Otsikko: Vs: Food from Finland
Kirjoitti: de Citonni - 05.06.17 - klo:12:17
Hyvää se lapissa ilmakuivattu poronliha on.

  Joo kyllä, mutta poronliha menee muutenkin kaupaksi. Mutta possunlihan hinnan viisinkertaistaminen on se minkä vain italialaiset ja espanjalaiset osaa.

Ylimainostettu. (https://keskustelukanava.agronet.fi/agronet/Themes/Agronet/images/post/grin.gif)
Otsikko: Vs: Food from Finland
Kirjoitti: icefarmer - 05.06.17 - klo:12:19
Hyvää se lapissa ilmakuivattu poronliha on.

  Joo kyllä, mutta poronliha menee muutenkin kaupaksi. Mutta possunlihan hinnan viisinkertaistaminen on se minkä vain italialaiset ja espanjalaiset osaa.
sepeteus kannattaa possun tuotantoa tundralla :-\ :-\ :-\ :-\
Otsikko: Vs: Food from Finland
Kirjoitti: Terminator II - 05.06.17 - klo:12:26
Onhan se hyvä että vievät ne pois mitkä eivät esim. Sepeteukselle kelpaa. Ja sitä tuntuu olevan paljon.

  Jos tuo olis totta, niin ei olis maitukriisiä. 😁😀

Puhutaan suun mauksi korkiasta laadusta, mutta ei synny ilmakuivattu kinkku, eikä roquefort juusto. 😀😁

Sanoovathan ne sushiakin her*****seksi ruuaksi, mutta minusta ovat puistattavia eväitä. Suomalainen elintarvike kelpaa hyvin ulkomaille ihan perusmuodossaankin, ei sitä tarvi roikottaa kärpästen muninta-alustana kuukausikaupalla.

  Luulisi että Lapisa olis erinomaista tehdä ilmakuivattua, mutta kun ei osaa.

Lapin maituhallit täyteen Atrian kinkkuja. Purkaa ensin ulkoseinät pois. Kevätahava kuivaa ja kinkun hinta viisinkertaistuu vähintään.

Kerrohan lisää miten se imakuivattu kinkku tehdään kun tunnut tietävän?
Otsikko: Vs: Food from Finland
Kirjoitti: Sepeteus - 05.06.17 - klo:15:02
Hyvää se lapissa ilmakuivattu poronliha on.

  Joo kyllä, mutta poronliha menee muutenkin kaupaksi. Mutta possunlihan hinnan viisinkertaistaminen on se minkä vain italialaiset ja espanjalaiset osaa.
sepeteus kannattaa possun tuotantoa tundralla :-\ :-\ :-\ :-\

 Yhessä rekassa menee monta kinkkuva.
Otsikko: Vs: Food from Finland
Kirjoitti: Sepeteus - 05.06.17 - klo:15:08
Onhan se hyvä että vievät ne pois mitkä eivät esim. Sepeteukselle kelpaa. Ja sitä tuntuu olevan paljon.

  Jos tuo olis totta, niin ei olis maitukriisiä. 😁😀

Puhutaan suun mauksi korkiasta laadusta, mutta ei synny ilmakuivattu kinkku, eikä roquefort juusto. 😀😁

Sanoovathan ne sushiakin her*****seksi ruuaksi, mutta minusta ovat puistattavia eväitä. Suomalainen elintarvike kelpaa hyvin ulkomaille ihan perusmuodossaankin, ei sitä tarvi roikottaa kärpästen muninta-alustana kuukausikaupalla.

  Luulisi että Lapisa olis erinomaista tehdä ilmakuivattua, mutta kun ei osaa.

Lapin maituhallit täyteen Atrian kinkkuja. Purkaa ensin ulkoseinät pois. Kevätahava kuivaa ja kinkun hinta viisinkertaistuu vähintään.

Kerrohan lisää miten se imakuivattu kinkku tehdään kun tunnut tietävän?

ei mun tarvi tietää.
Otsikko: Vs: Food from Finland
Kirjoitti: Köntys - 05.06.17 - klo:15:10
Hyvää se lapissa ilmakuivattu poronliha on.

  Joo kyllä, mutta poronliha menee muutenkin kaupaksi. Mutta possunlihan hinnan viisinkertaistaminen on se minkä vain italialaiset ja espanjalaiset osaa.

Muuttuuko sianlihakin jo epsanjassa häränpaistiksi?
Otsikko: Vs: Food from Finland
Kirjoitti: BACKSPACE - 05.06.17 - klo:15:34
Espanjalainen Serrano-kinkku maksaa Pirkka-merkillä tasan 20€/kilo. Siitä on vaikeaa kilpailla halvemmaksi  :-\
Otsikko: Vs: Food from Finland
Kirjoitti: Köntys - 05.06.17 - klo:16:00
Espanjalainen Serrano-kinkku maksaa Pirkka-merkillä tasan 20€/kilo. Siitä on vaikeaa kilpailla halvemmaksi  :-\

Keskisen Vesalta sai joulun jälkeen 7-kilon juhlakinkun parillakympillä, koko klöntin.
Otsikko: Vs: Food from Finland
Kirjoitti: BACKSPACE - 05.06.17 - klo:16:19
Espanjalainen Serrano-kinkku maksaa Pirkka-merkillä tasan 20€/kilo. Siitä on vaikeaa kilpailla halvemmaksi  :-\

Keskisen Vesalta sai joulun jälkeen 7-kilon juhlakinkun parillakympillä, koko klöntin.
Jaa... me haettiin Outokummusta, maksoi 5€ ja painoi n. 10 kiloa. Sit vielä 15% alennusta tuosta vitosesta.
Otsikko: Vs: Food from Finland
Kirjoitti: Ärrpää - 05.06.17 - klo:16:29
Onhan se hyvä että vievät ne pois mitkä eivät esim. Sepeteukselle kelpaa. Ja sitä tuntuu olevan paljon.

  Jos tuo olis totta, niin ei olis maitukriisiä. 😁😀

Puhutaan suun mauksi korkiasta laadusta, mutta ei synny ilmakuivattu kinkku, eikä roquefort juusto. 😀😁

Sanoovathan ne sushiakin her*****seksi ruuaksi, mutta minusta ovat puistattavia eväitä. Suomalainen elintarvike kelpaa hyvin ulkomaille ihan perusmuodossaankin, ei sitä tarvi roikottaa kärpästen muninta-alustana kuukausikaupalla.

  Luulisi että Lapisa olis erinomaista tehdä ilmakuivattua, mutta kun ei osaa.

Lapin maituhallit täyteen Atrian kinkkuja. Purkaa ensin ulkoseinät pois. Kevätahava kuivaa ja kinkun hinta viisinkertaistuu vähintään.

Kerrohan lisää miten se imakuivattu kinkku tehdään kun tunnut tietävän?

ei mun tarvi tietää.

 Sinä oot niin viisas, että tiedät sen mitä sinun ei tarvii tietää...kaapunnin kauppahallinkellarissa tekköövät ilmakuivattua kinkkua, kää siellä opissa.
Otsikko: Vs: Food from Finland
Kirjoitti: jeep - 05.06.17 - klo:16:45

Saatanan kallista veronmaksajille.
Niin, mutta ei sinulle..vain veroja maksavalle.
http://www.hs.fi/kotimaa/art-2000002856380.html

https://fi.wikipedia.org/wiki/Tasa-arvo
Otsikko: Vs: Food from Finland
Kirjoitti: Antidesantti - 05.06.17 - klo:17:47
  Luulisi että Lapisa olis erinomaista tehdä ilmakuivattua, mutta kun ei osaa.

Siis: opettele...    🎅
Otsikko: Vs: Food from Finland
Kirjoitti: Terminator II - 05.06.17 - klo:17:55
Onhan se hyvä että vievät ne pois mitkä eivät esim. Sepeteukselle kelpaa. Ja sitä tuntuu olevan paljon.

  Jos tuo olis totta, niin ei olis maitukriisiä. 😁😀

Puhutaan suun mauksi korkiasta laadusta, mutta ei synny ilmakuivattu kinkku, eikä roquefort juusto. 😀😁

Sanoovathan ne sushiakin her*****seksi ruuaksi, mutta minusta ovat puistattavia eväitä. Suomalainen elintarvike kelpaa hyvin ulkomaille ihan perusmuodossaankin, ei sitä tarvi roikottaa kärpästen muninta-alustana kuukausikaupalla.

  Luulisi että Lapisa olis erinomaista tehdä ilmakuivattua, mutta kun ei osaa.

Lapin maituhallit täyteen Atrian kinkkuja. Purkaa ensin ulkoseinät pois. Kevätahava kuivaa ja kinkun hinta viisinkertaistuu vähintään.

Kerrohan lisää miten se imakuivattu kinkku tehdään kun tunnut tietävän?

ei mun tarvi tietää.

 Sinä oot niin viisas, että tiedät sen mitä sinun ei tarvii tietää...kaapunnin kauppahallinkellarissa tekköövät ilmakuivattua kinkkua, kää siellä opissa.

Parempi kun ei tiedä. Sepe jos tietäisi, niin ei se söisi sitä.
Otsikko: Vs: Food from Finland
Kirjoitti: Oksa - 05.06.17 - klo:20:37
mutta kun laitta ulkokielisen leiman päälle niin sit syö... muuten ei!
Otsikko: Vs: Food from Finland
Kirjoitti: Ärrpää - 05.06.17 - klo:21:08
Onhan se hyvä että vievät ne pois mitkä eivät esim. Sepeteukselle kelpaa. Ja sitä tuntuu olevan paljon.

  Jos tuo olis totta, niin ei olis maitukriisiä. 😁😀

Puhutaan suun mauksi korkiasta laadusta, mutta ei synny ilmakuivattu kinkku, eikä roquefort juusto. 😀😁

Sanoovathan ne sushiakin her*****seksi ruuaksi, mutta minusta ovat puistattavia eväitä. Suomalainen elintarvike kelpaa hyvin ulkomaille ihan perusmuodossaankin, ei sitä tarvi roikottaa kärpästen muninta-alustana kuukausikaupalla.

  Luulisi että Lapisa olis erinomaista tehdä ilmakuivattua, mutta kun ei osaa.

Lapin maituhallit täyteen Atrian kinkkuja. Purkaa ensin ulkoseinät pois. Kevätahava kuivaa ja kinkun hinta viisinkertaistuu vähintään.

Kerrohan lisää miten se imakuivattu kinkku tehdään kun tunnut tietävän?

ei mun tarvi tietää.

 Sinä oot niin viisas, että tiedät sen mitä sinun ei tarvii tietää...kaapunnin kauppahallinkellarissa tekköövät ilmakuivattua kinkkua, kää siellä opissa.

Parempi kun ei tiedä. Sepe jos tietäisi, niin ei se söisi sitä.

 Kyllä se Sepelle kelpais, mutta taaloista saattaa ahistaa, se on semmonen vähän jämäkämpi jääkaappi, sinne laitetaan sian palat muutamaksi kuukaudeksi kitistymään.
Otsikko: Vs: Food from Finland
Kirjoitti: Terminator II - 05.06.17 - klo:21:11
Onhan se hyvä että vievät ne pois mitkä eivät esim. Sepeteukselle kelpaa. Ja sitä tuntuu olevan paljon.

  Jos tuo olis totta, niin ei olis maitukriisiä. 😁😀

Puhutaan suun mauksi korkiasta laadusta, mutta ei synny ilmakuivattu kinkku, eikä roquefort juusto. 😀😁

Sanoovathan ne sushiakin her*****seksi ruuaksi, mutta minusta ovat puistattavia eväitä. Suomalainen elintarvike kelpaa hyvin ulkomaille ihan perusmuodossaankin, ei sitä tarvi roikottaa kärpästen muninta-alustana kuukausikaupalla.

  Luulisi että Lapisa olis erinomaista tehdä ilmakuivattua, mutta kun ei osaa.

Lapin maituhallit täyteen Atrian kinkkuja. Purkaa ensin ulkoseinät pois. Kevätahava kuivaa ja kinkun hinta viisinkertaistuu vähintään.

Kerrohan lisää miten se imakuivattu kinkku tehdään kun tunnut tietävän?

ei mun tarvi tietää.

 Sinä oot niin viisas, että tiedät sen mitä sinun ei tarvii tietää...kaapunnin kauppahallinkellarissa tekköövät ilmakuivattua kinkkua, kää siellä opissa.

Parempi kun ei tiedä. Sepe jos tietäisi, niin ei se söisi sitä.

 Kyllä se Sepelle kelpais, mutta taaloista saattaa ahistaa, se on semmonen vähän jämäkämpi jääkaappi, sinne laitetaan sian palat muutamaksi kuukaudeksi kitistymään.

Siinä kyllä ois ideaa ruveta tekemään imakuivattua sikaa Suomessa. Sen jälkeen sepen mirrikin söis kohta kynsiään.