Agronet

Keskusteluaiheet => Vapaa sana => Aiheen aloitti: Ärrpää - 22.02.17 - klo:21:19

Otsikko: Byebye mysiinit:
Kirjoitti: Ärrpää - 22.02.17 - klo:21:19

 http://www.hs.fi/kotimaa/art-2000005098920.html?utm_campaign=tf-HS&utm_term=2&utm_source=tf-other&share=dc7ca1fcdddcb3f1809f96162877ddd2
Otsikko: Vs: Byebye mysiinit:
Kirjoitti: SKN - 22.02.17 - klo:21:20

 http://www.hs.fi/kotimaa/art-2000005098920.html?utm_campaign=tf-HS&utm_term=2&utm_source=tf-other&share=dc7ca1fcdddcb3f1809f96162877ddd2

Noissa ex-Siwoissa on ollu hk:n viljapossua tarjouksessa. On hyvää ja ei oo pasimysiinejä.

Otsikko: Vs: Byebye mysiinit:
Kirjoitti: Sepeteus - 22.02.17 - klo:21:38
 Kannattaa tehjä nyhtöpossua. 5 tuntia uunissa, niin sitä ei superbakteeri kestä.
Otsikko: Vs: Byebye mysiinit:
Kirjoitti: Ärrpää - 22.02.17 - klo:21:48

 Siitäkö argentiinan nauvasta?
Otsikko: Vs: Byebye mysiinit:
Kirjoitti: Sepeteus - 22.02.17 - klo:22:29

 Siitäkö argentiinan nauvasta?

 Ossootsie tehä pulled porkkia nauvasta?
Otsikko: Vs: Byebye mysiinit:
Kirjoitti: kantola - 22.02.17 - klo:22:42
Mikkään hijas hauvvutus pöpöä tapa vaikka kuinka nyhtäisitte perään.
Otsikko: Vs: Byebye mysiinit:
Kirjoitti: Antidesantti - 23.02.17 - klo:19:48
Mikkään hijas hauvvutus pöpöä tapa vaikka kuinka nyhtäisitte perään.

Siinäpä saattaa taas Westerbergsin kylykhen tulla jarrutusjäläkiä, zepelän zuunnala...     ::)