Agronet
Keskusteluaiheet => Vapaa sana => Aiheen aloitti: Eemeli - 31.01.17 - klo:10:58
-
Nämä kasvis proteiini ja muut lihan syrjäyttävät terveellisemmät tuotteet.
Alkaa jo näkymään lihojen kulutuksessa, vaikka muuta todisteltaisiin ja asiaa väheksyttäisiin.
Mutta miksi se naudan kasvattajan liha muuttu sillä teurastamo kauppakierroksélla siksi tasaisen "harmaaksi" mössöksi.
Tarvitaan melkoisesti ammattitaitoa jotta se aromikas maku saadaan arkipäiväistettyä.
Eikä sitä yhtään häivytä mainosyritykset perheiltä perheille tai kuin suoraan tilalta ostaisi.
Kannattaa kerrankin kokeilla ja ostaa lihaa suoraan tilalta.
Sitä todellista valehtelematonta lähiruokaa.
-
Ajatus on järkevä ja kannatettava ja onhan nytkin runsain mitoin postimyyntiä harjoittavia lihayrityksiä ja lisäksi reko-rinki toimii jakelukanavana. Lähiliha on hyvä ajatus. Esimerkiksi Juuan kivikylässä toimii lähiruokaa myyvä liike, jossa lähiruokana myytävää naudan sisäfilettä saa 32 euroon kilo, kun sama liha Cittarissa maksaa 50 euroa. Suosittelen.
Suuri ongelma on lihan tarkastus ja teurastilat, joita tietenkään tiloilla ei ole. Siispä lähilihakin kannattaa kierrättää teurastamon kautta ja palauttaa tuottajapalautuksena. Näin myös pohjoinen tuotantotuki saadaan kotiutettua.
-
Ajatus on järkevä ja kannatettava ja onhan nytkin runsain mitoin postimyyntiä harjoittavia lihayrityksiä ja lisäksi reko-rinki toimii jakelukanavana. Lähiliha on hyvä ajatus. Esimerkiksi Juuan kivikylässä toimii lähiruokaa myyvä liike, jossa lähiruokana myytävää naudan sisäfilettä saa 32 euroon kilo, kun sama liha Cittarissa maksaa 50 euroa. Suosittelen.
Suuri ongelma on lihan tarkastus ja teurastilat, joita tietenkään tiloilla ei ole. Siispä lähilihakin kannattaa kierrättää teurastamon kautta ja palauttaa tuottajapalautuksena. Näin myös pohjoinen tuotantotuki saadaan kotiutettua.
Eihän cittarissa atrian naudan sidäfile (vanhaa lehmää) maksa kuin 26 eurua kilonpätkä.
-
mutta eiks jutussa ollu lihasta kyse? ei atrialla mitään lihaa jalosteta... net on toiset virmat jokka........
-
mutta eiks jutussa ollu lihasta kyse? ei atrialla mitään lihaa jalosteta... net on toiset virmat jokka........
Suuri Ajattelija mainitsi. Todellakin, olet oikiassa. Atria ei jalosta, se pilaa. 😁😀🎅
-
sen takia sille mitään myykään...
-
Nämä kasvis proteiini ja muut lihan syrjäyttävät terveellisemmät tuotteet.
Alkaa jo näkymään lihojen kulutuksessa, vaikka muuta todisteltaisiin ja asiaa väheksyttäisiin.
Mutta miksi se naudan kasvattajan liha muuttu sillä teurastamo kauppakierroksélla siksi tasaisen "harmaaksi" mössöksi.
Tarvitaan melkoisesti ammattitaitoa jotta se aromikas maku saadaan arkipäiväistettyä.
Eikä sitä yhtään häivytä mainosyritykset perheiltä perheille tai kuin suoraan tilalta ostaisi.
Kannattaa kerrankin kokeilla ja ostaa lihaa suoraan tilalta.
Sitä todellista valehtelematonta lähiruokaa.
Eli, tuon kirjoituksesi voi tulkita noin äkkiseltään näin; älä osta kotimaista kaupasta koska se ei ole sitä mitä pitäisi, suosi silti Suomalaista. : ) : ) : )
Käsittääkseni kuluttajat lukevat ahkerasti tätä palstaa ? Ei ne joutsenmerkit paljoa auta kun KOTIMAISET marketin lihat saa vapaa sanassa vuodesta toiseen, noinkin harvinaisen erinomaisen arvostelun. : )
Todellinen uhka : X ?
-
mutta saabiko kaupasta kotimaista? vaikka onkin suominiminen virma pakkaajana? moni on kotona pettynny kun ostannu jotain muuta kuin luuli... nooooo, toiset ne oikein hakee ulkolaista pulkkia että saavat mielen hyväksi... mutta kyllä suomessa olis monelle pienjalostajalle tilaa kun saatais vaan tää rysseliläinen neukkumentaliteetti pois virkamiähistä!
-
mutta saabiko kaupasta kotimaista? vaikka onkin suominiminen virma pakkaajana? moni on kotona pettynny kun ostannu jotain muuta kuin luuli... nooooo, toiset ne oikein hakee ulkolaista pulkkia että saavat mielen hyväksi... mutta kyllä suomessa olis monelle pienjalostajalle tilaa kun saatais vaan tää rysseliläinen neukkumentaliteetti pois virkamiähistä!
http://timo-vihavainen.blogspot.fi/2016/03/sian-puolesta.html