Agronet
Keskusteluaiheet => Vapaa sana => Aiheen aloitti: Sepeteus - 24.12.16 - klo:18:01
-
Antakaa sen kinkun olla uunissa. Immeiset on kyllästyny siihen puoliraakaan sikaan. Nyhtöpossu on hyää. 🎅
-
No, miten sen ottaa. Meillä oli nyt kolme kokkia paistamassa kinkkua. Minä sen sinne tungin, yleisen mielipteen mukaan paistettiin nyt sitten ydinsähköllä. Uunin lämpöä olivat kaksi kokkia sitten yön aikana säädelleet ja minä kattelin aamulla sellaista kalpeaa haavetta siellä uunissa. Lämpöä lisää ja navettaan, ja samaa haaleutta oli kattonut joku muukin ja taas lämpöä lisää..tulin navetalta ja kas, sehän oli kaunis. Otin kuorrutettavaksi ja niin jäi potkaluu kouraan. Kinkkuun jäi sitten kaunis reikä..olin sanaton.
Ensi jouluna kinkkun paistuu leivinuunissa ja se syödään lusikalla..loppuu tuollainen yöjuoksu tässä huushollissa..
-
Niin mutt ku se kuuluu asiaan käydä maistelemassa ett onko se kinkku nytt edess syömäkelpoista....
-
Jätettiin kinkku tänä vuonna väliin, no eilen tuli palautuksena puolikas lehmä, jos jonkun paistin palvais pyhinä.
-
itellä oli eilen kinkku uunissa... vanha leivinuuni.. ja lämpöä se reipas 100 sen 5 tuntia.. ja mittarin mukaan oli sisälämpö sen 87 astetta kun kerkesin kurkkaamaan .. ja on muuten mehevää ja mureaa... ei ollenkaan kuivaa, pussin ansiota. ja siihen kun laitoin sen sinappihunnun korppujauhoilla niin hyvin on tämän päivän menny sillä! ei pahemmin ole kerenny syömään...
-
Aika hyvältä näyttää. Tuo yli kaheksankymppinen kypsyysaste on ok. 🎅🎅🎅🎅
-
Antakaa sen kinkun olla uunissa. Immeiset on kyllästyny siihen puoliraakaan sikaan. Nyhtöpossu on hyää. 🎅
Tosi on olisitte palvia mitä meillä pääasiassa syödään saati tavallista niin ylilypsä matalassa lämmössä on pop. Niin eisillai kuivukkaan sitte. Mut hyvät joulut kaikil
-
Antakaa sen kinkun olla uunissa. Immeiset on kyllästyny siihen puoliraakaan sikaan. Nyhtöpossu on hyää. 🎅
Tosi on olisitte palvia mitä meillä pääasiassa syödään saati tavallista niin ylilypsä matalassa lämmössä on pop. Niin eisillai kuivukkaan sitte. Mut hyvät joulut kaikil
ommaan mieleen tahtoo tuo sian jalostus ja rehustus mennä pieleen, kuivahkoa on kinkku, ennen oli hyvempi kun kunnolla rasvanen, hirvenliha tulee nostettua monesti semmosessa tolokun painosessa padassa takan jäläkilämpöön yöks:-\ :-\ :-\ :-\
-
rasva ja suola kyllä kuuluu moneen ruokaan... sano nuo perkuleet mitä vain... kyllä ruoka vaan maistuu paremmalta kun siinä nuo löytyy... ja sitä pakko syödä kilotolkulla... jossain ohjelmassa muutama yö takasin oli juttua anerikan lihavista ja pelkkää höttöä näky mättävän ja painoa se 280 kiloa!! ruokaa ei tuossa ollu ollenkaan... pelkkää sössöä... ja pullaa...