Agronet
Keskusteluaiheet => Vapaa sana => Aiheen aloitti: Veeti - 17.12.16 - klo:03:07
-
Ulkomaiset kinkut sisältävät sellaisia terveyteen vaikuttavia aineita, mitä kotimaisesta kinkusta ei löydy:
http://m.iltalehti.fi/uutiset/2014121518928634_uu.shtml?orig_ref=http%3A%2F%2Fm.facebook.com%2F
-
Kaks vuotta vanha kinkku saattaa olla epäkurantti,jopa kotimainen
-
Kaks vuotta vanha kinkku saattaa olla epäkurantti,jopa kotimainen
Jos sen jääkaappiin jättää niin varmasti, mutta pakkasesta kalastelin reilun parin vuoden ikäisen suolaamattoman kinkun ja ihan oli vielä käypästä. On kyllä ihan omaa kesäpossua.
-
MOT:n toimittajan logiikalla: Jos porsaalla on nimi, mrsa ei tartu siihen.
-
MOT:n toimittajan logiikalla: Jos porsaalla on nimi, mrsa ei tartu siihen.
Samalla logiigalla, miksi suomalaisiin lehmiin tulee tauteja ja aureusta, mihin mikään ei tepsi paitsi kirves, vaikka niillä on ollut nimet iät ja ajat?
-
Nämä veetin jutut saa mahan kiertämään
https://www.youtube.com/watch?v=08dxKZrQ7nM
-
Tuoreet ovat Veetin linkit... mutta tässä asiassa olkoot.
-
MOT:n toimittajan logiikalla: Jos porsaalla on nimi, mrsa ei tartu siihen.
Samalla logiigalla, miksi suomalaisiin lehmiin tulee tauteja ja aureusta, mihin mikään ei tepsi paitsi kirves, vaikka niillä on ollut nimet iät ja ajat?
Vaikuttaa siltä, että teidän lehmiä hoidetaan liian tehokkaasti. Mitä jos jakaisi karjan 3 eri puuhalaan, jolloin työ ei olisi niin tehokasta ? Kokeilisin myös perinteisiä lehmännimiä uudenaikaisten sijaan. Ilmastovastaavan nimittäminen on myös askel eteenpäin.
-
Ulkomaiset kinkut sisältävät sellaisia terveyteen vaikuttavia aineita, mitä kotimaisesta kinkusta ei löydy:
http://m.iltalehti.fi/uutiset/2014121518928634_uu.shtml?orig_ref=http%3A%2F%2Fm.facebook.com%2F
suolaasen tanskankinkkusiivun päälle kuun kulahuttaa vesilahden hanavettä ison lasillesen niin jo vain siinä saa rauhottua joulun viettoon 8) 8) 8) 8)
-
Kaks vuotta vanha kinkku saattaa olla epäkurantti,jopa kotimainen
Jos sen jääkaappiin jättää niin varmasti, mutta pakkasesta kalastelin reilun parin vuoden ikäisen suolaamattoman kinkun ja ihan oli vielä käypästä. On kyllä ihan omaa kesäpossua.
No en kyllä tuota menis vannomaan. Eihän siitä kipeeksi tuu, mutta rasvainen liha pärskiintyy. Nauta voi säilyäkin.
-
Ulkomaiset kinkut sisältävät sellaisia terveyteen vaikuttavia aineita, mitä kotimaisesta kinkusta ei löydy:
http://m.iltalehti.fi/uutiset/2014121518928634_uu.shtml?orig_ref=http%3A%2F%2Fm.facebook.com%2F
suolaasen tanskankinkkusiivun päälle kuun kulahuttaa vesilahden hanavettä ison lasillesen niin jo vain siinä saa rauhottua joulun viettoon 8) 8) 8) 8)
Odottelin kyllä mainitaa, että sepellä paska lentää Lidlin kinkkua syötyään. 😀😁
-
Tuoreet ovat Veetin linkit... mutta tässä asiassa olkoot.
Päivämäärähän on liki oikea, vuosiluku vain vähän heittää :D