Agronet

Keskusteluaiheet => Vapaa sana => Aiheen aloitti: Veeti - 17.12.16 - klo:03:07

Otsikko: Hyvää ulkolaista kinkkua
Kirjoitti: Veeti - 17.12.16 - klo:03:07
Ulkomaiset kinkut sisältävät sellaisia terveyteen vaikuttavia aineita, mitä kotimaisesta kinkusta ei löydy:

http://m.iltalehti.fi/uutiset/2014121518928634_uu.shtml?orig_ref=http%3A%2F%2Fm.facebook.com%2F
Otsikko: Vs: Hyvää ulkolaista kinkkua
Kirjoitti: MLK - 17.12.16 - klo:03:23
Kaks vuotta vanha kinkku saattaa olla epäkurantti,jopa kotimainen
Otsikko: Vs: Hyvää ulkolaista kinkkua
Kirjoitti: navettapiika - 17.12.16 - klo:06:23
Kaks vuotta vanha kinkku saattaa olla epäkurantti,jopa kotimainen
Jos sen jääkaappiin jättää niin varmasti, mutta pakkasesta kalastelin reilun parin vuoden ikäisen suolaamattoman kinkun ja ihan oli vielä käypästä. On kyllä ihan omaa kesäpossua.
Otsikko: Vs: Hyvää ulkolaista kinkkua
Kirjoitti: pig24 - 17.12.16 - klo:06:49
MOT:n toimittajan logiikalla: Jos porsaalla on nimi, mrsa ei tartu siihen.
Otsikko: Vs: Hyvää ulkolaista kinkkua
Kirjoitti: navettapiika - 17.12.16 - klo:07:17
MOT:n toimittajan logiikalla: Jos porsaalla on nimi, mrsa ei tartu siihen.
Samalla logiigalla, miksi suomalaisiin lehmiin tulee tauteja ja aureusta, mihin mikään ei tepsi paitsi kirves, vaikka niillä on ollut nimet iät ja ajat?
Otsikko: Vs: Hyvää ulkolaista kinkkua
Kirjoitti: nissan - 17.12.16 - klo:07:32
Nämä veetin jutut saa mahan kiertämään
https://www.youtube.com/watch?v=08dxKZrQ7nM
Otsikko: Vs: Hyvää ulkolaista kinkkua
Kirjoitti: kantola - 17.12.16 - klo:07:41
Tuoreet ovat Veetin linkit... mutta tässä asiassa olkoot.
Otsikko: Vs: Hyvää ulkolaista kinkkua
Kirjoitti: pig24 - 17.12.16 - klo:07:45
MOT:n toimittajan logiikalla: Jos porsaalla on nimi, mrsa ei tartu siihen.
Samalla logiigalla, miksi suomalaisiin lehmiin tulee tauteja ja aureusta, mihin mikään ei tepsi paitsi kirves, vaikka niillä on ollut nimet iät ja ajat?

Vaikuttaa siltä, että teidän lehmiä hoidetaan liian tehokkaasti. Mitä jos jakaisi karjan 3 eri puuhalaan, jolloin työ ei olisi niin tehokasta ? Kokeilisin myös perinteisiä lehmännimiä uudenaikaisten sijaan. Ilmastovastaavan nimittäminen on myös askel eteenpäin.
Otsikko: Vs: Hyvää ulkolaista kinkkua
Kirjoitti: icefarmer - 17.12.16 - klo:09:41
Ulkomaiset kinkut sisältävät sellaisia terveyteen vaikuttavia aineita, mitä kotimaisesta kinkusta ei löydy:

http://m.iltalehti.fi/uutiset/2014121518928634_uu.shtml?orig_ref=http%3A%2F%2Fm.facebook.com%2F
suolaasen tanskankinkkusiivun  päälle kuun kulahuttaa vesilahden hanavettä ison lasillesen niin jo vain siinä saa rauhottua joulun viettoon 8) 8) 8) 8)
Otsikko: Vs: Hyvää ulkolaista kinkkua
Kirjoitti: Sepeteus - 17.12.16 - klo:11:47
Kaks vuotta vanha kinkku saattaa olla epäkurantti,jopa kotimainen
Jos sen jääkaappiin jättää niin varmasti, mutta pakkasesta kalastelin reilun parin vuoden ikäisen suolaamattoman kinkun ja ihan oli vielä käypästä. On kyllä ihan omaa kesäpossua.

No en kyllä tuota menis vannomaan. Eihän siitä kipeeksi tuu, mutta rasvainen liha pärskiintyy. Nauta voi säilyäkin.
Otsikko: Vs: Hyvää ulkolaista kinkkua
Kirjoitti: Sepeteus - 17.12.16 - klo:11:49
Ulkomaiset kinkut sisältävät sellaisia terveyteen vaikuttavia aineita, mitä kotimaisesta kinkusta ei löydy:

http://m.iltalehti.fi/uutiset/2014121518928634_uu.shtml?orig_ref=http%3A%2F%2Fm.facebook.com%2F
suolaasen tanskankinkkusiivun  päälle kuun kulahuttaa vesilahden hanavettä ison lasillesen niin jo vain siinä saa rauhottua joulun viettoon 8) 8) 8) 8)

Odottelin kyllä mainitaa, että sepellä paska lentää Lidlin kinkkua syötyään. 😀😁
Otsikko: Vs: Hyvää ulkolaista kinkkua
Kirjoitti: Köntys - 17.12.16 - klo:14:29
Tuoreet ovat Veetin linkit... mutta tässä asiassa olkoot.

Päivämäärähän on liki oikea, vuosiluku vain vähän heittää  :D