Agronet
Keskusteluaiheet => Vapaa sana => Aiheen aloitti: SAS - 21.01.09 - klo:16:39
-
heidän tuotteensa ovat lähes kaikki parempia kuin suurten mega jalostajien paitsi tietenkin Valio.
Korpelalla on hyviä tuotteita samoin Snellman ym ja maalaisjuuston tekijöitä on kanssa hyviä.
Mistä esim Korpela ostaa ruhot?
Higlanderin liha on kanssa hyvää.
-
Kyllä ne lihat noille pikkuvalmistajille tulee isoilta lihatukkufirmoilta jotka hankkivat tavaran mistä halvimmalla saa,siis tanskasta
-
Mistä esim Korpela ostaa ruhot?
Ei ainakaan Suomesta... >:(
Mutta on hyviäkin pieniä, esim Kivikylä. Käyttää pelkästään kotimaista lihaa. Hinta tosin korkeampi. Jos HK-Atrian pakkauksiin tule Joutsenlippua takas, niin täytyy ostaa vallan Kivikylän.
-
Suoramyyntitilojen teurastus tehtiin mahdottamaksi LAINSÄÄDÄNNÖLLÄ , MYYNTI TEHTIIN MAHDOTTOMAKSI LAINSÄÄDÄNNÖLLÄ
-
Minun mielestä näissä pienissä paikallisissa on potentiaalia, kunhan meidän byrokraatit ei tukehduta niitä direktiivien suohon.
Potentiaalisia asiakkaita tulee olemaan enevässä määrin, paitti tietysti piikkiäes vai mikä se nyt oli, kun ei se kumminkaa uskalla syödä muuta kuin Liiverin launtaimakkaraa ;D ;D
-
Suoramyyntitilojen teurastus tehtiin mahdottamaksi LAINSÄÄDÄNNÖLLÄ , MYYNTI TEHTIIN MAHDOTTOMAKSI LAINSÄÄDÄNNÖLLÄ
Hankaloitettiin, mutta ei se loppunut.
Hyvää kalkkunaa saa Perniön Savusärpimestä ja Metsärannan lihalta possua. Siinä tilamyymälöitä noin alkuun. Toki moni on lopettanut. Mannin pihvilihan tuotteet oli huippuja, mutta nyt se o loppu.
-
Se on varmaan aika tapauskohtaista, esim. täällä yksi teurastamo ei ota vastaan vanhoja lehmiä, jotka on tuotu ulkomailta, se on niin tarkka tästä alkuperämaa merkinnästä.
Muuten kyllä ostaa kaiken karjan mitä sinne haluaa toimittaa.
-
Suoramyyntitilojen teurastus tehtiin mahdottamaksi LAINSÄÄDÄNNÖLLÄ , MYYNTI TEHTIIN MAHDOTTOMAKSI LAINSÄÄDÄNNÖLLÄ
Hankaloitettiin, mutta ei se loppunut.
Hyvää kalkkunaa saa Perniön Savusärpimestä ja Metsärannan lihalta possua. Siinä tilamyymälöitä noin alkuun. Toki moni on lopettanut. Mannin pihvilihan tuotteet oli huippuja, mutta nyt se o loppu.
Menestys pihvilihalle perustui lihantuoreuteen , porukkaa käy yllättävän kaukaa jos tuote on hyvä .
Makuliha Forssassa porskuttaa edelleen , hyvä
-
heidän tuotteensa ovat lähes kaikki parempia kuin suurten mega jalostajien paitsi tietenkin Valio.
Korpelalla on hyviä tuotteita samoin Snellman ym ja maalaisjuuston tekijöitä on kanssa hyviä.
Mistä esim Korpela ostaa ruhot?
Higlanderin liha on kanssa hyvää.
Jees. Huhtahyviltä saa hyvää suolavettä umpiopakattuna. Kaveriksi laitettu muutama kinkkusiivu. Korpela ja Snellman laatutavaraa.
Saarioisten lihapullia käytettiin aikoinaan paljon. Lapset tykkäsivät. Sitten tuli useammassa pussissa puolen pullan kokoisia jänteen kappaleita ja alettiin katsella muita.
-
Eikös Korpela käytä ulkolaista lihaa.
-
Eikös Korpela käytä ulkolaista lihaa.
Korpela ulkolaista lihaa ja isännät ostaa ulkolaisia koneita ja traktoreita voi p................ kun on tyhmää porukkaa.
-
Nimenomaan,mutta kyllä tuo Evira säädöksineen nujertaa monen pikkulihafirman tuotannon.Tarkastuksia tarkastusten perään ja paperia täytettävä jotta kuluttajalle on varmasti kunnon tavaraa.
Sitten käypi isollakin makkaratehtaalla sillee että tuleekin kotleriin laakerinkappaleita ja mummolta katkee viimeinenkin torahammas.
Ei siinä mitään vedetän vaan ko tuoteerä markkinoilta.
-
Nimenomaan,mutta kyllä tuo Evira säädöksineen nujertaa monen pikkulihafirman tuotannon.Tarkastuksia tarkastusten perään ja paperia täytettävä jotta kuluttajalle on varmasti kunnon tavaraa.
Sitten käypi isollakin makkaratehtaalla sillee että tuleekin kotleriin laakerinkappaleita ja mummolta katkee viimeinenkin torahammas.
Ei siinä mitään vedetän vaan ko tuoteerä markkinoilta.
Pitäisi vaan olla löysempi byrokratia ja enempi omavalvontaa.
-
Eikös Korpela käytä ulkolaista lihaa.
Käyttää käyttää...
-
Nimenomaan tämä byrokratia ja ylenmääräinen valvonta kaikkine säädöksineen on kestämätön tilateurastamoiden kokoisille yrityksille.Vaatimusten noudattamisesta tulee kustannuksia jotka syövät katteen.Tuotteiden myyntihinta pitää olla kuitenkin suhteessa markettien hintoihin,kauppa ei muuten käy.Pelkkä paikallisuus ja erinomainen laatu ei pelkästään ole myyntivaltti vaikka se noilla pääsääntöisesti onkin.
-
Nimenomaan tämä byrokratia ja ylenmääräinen valvonta kaikkine säädöksineen on kestämätön tilateurastamoiden kokoisille yrityksille.Vaatimusten noudattamisesta tulee kustannuksia jotka syövät katteen.
Juu... kyllä pitäis saada toimia ihan nii ku ite haluaa :o :o ::)
-
Niin, tai samat toiminta-tavat koko EU:n alueelle, samoilla makkinoillahan tässä toimitaan ...
-
Auliskin kun näkisi miten Italialainen brosguitto kinkku valmistetaan ja laatu varmistetaan, niin jäisi ihan varmasti syömättä.
-
Auliskin kun näkisi miten Italialainen brosguitto kinkku valmistetaan ja laatu varmistetaan, niin jäisi ihan varmasti syömättä.
Minä olen maistanut, se on muuten helvetin hyvää ...
-
Auliskin kun näkisi miten Italialainen brosguitto kinkku valmistetaan ja laatu varmistetaan, niin jäisi ihan varmasti syömättä.
Kiistämätön totuus kuitenkin on, että lähes 100% maapallon väestöstä elää ilman joutsenlipulla merkittyä ruokaa. Ja suurin osa satavuotiasta ihmisistä elää muualla kuin suomessa :D
-
Auliskin kun näkisi miten Italialainen brosguitto kinkku valmistetaan ja laatu varmistetaan, niin jäisi ihan varmasti syömättä.
Kiistämätön totuus kuitenkin on, että lähes 100% maapallon väestöstä elää ilman joutsenlipulla merkittyä ruokaa. Ja suurin osa satavuotiasta ihmisistä elää muualla kuin suomessa :D
***Aika suur osa porukasta söis koko pahuksen joutsenet jos kiinni sais. Ihme kun semmoset paskalinnut on liian suojeltuja...
-
Auliskin kun näkisi miten Italialainen brosguitto kinkku valmistetaan ja laatu varmistetaan, niin jäisi ihan varmasti syömättä.
Minä olen maistanut, se on muuten helvetin hyvää ...
On maistanut minäkin, hyvää on. Valmistus prosessi on vaan mielenkiintoinen suomalaisesta näkökulmasta.
-
Auliskin kun näkisi miten Italialainen brosguitto kinkku valmistetaan ja laatu varmistetaan, niin jäisi ihan varmasti syömättä.
Kiistämätön totuus kuitenkin on, että lähes 100% maapallon väestöstä elää ilman joutsenlipulla merkittyä ruokaa. Ja suurin osa satavuotiasta ihmisistä elää muualla kuin suomessa :D
***Aika suur osa porukasta söis koko pahuksen joutsenet jos kiinni sais. Ihme kun semmoset paskalinnut on liian suojeltuja...
Miksei net olis suojeltuja kun EU maksaa kauranhoitopalkkiota :D
-
Auliskin kun näkisi miten Italialainen brosguitto kinkku valmistetaan ja laatu varmistetaan, niin jäisi ihan varmasti syömättä.
Minä olen maistanut, se on muuten helvetin hyvää ...
On maistanut minäkin, hyvää on. Valmistus prosessi on vaan mielenkiintoinen suomalaisesta näkökulmasta.
Ilman muuta se on hyvää. Siitähän puuttu osuustoiminnan lisäämä vesi :D
-
Kiistämätön totuus kuitenkin on, että lähes 100% maapallon väestöstä elää ilman joutsenlipulla merkittyä ruokaa. Ja suurin osa satavuotiasta ihmisistä elää muualla kuin suomessa :D
Niin, suurin osa satavuotiaisista ihmisistä elää muualla kuin mantereella. Ne on jostain kumman syystä suurin osa, saarilla eläviä ihmisiä.
-
Auliskin kun näkisi miten Italialainen brosguitto kinkku valmistetaan ja laatu varmistetaan, niin jäisi ihan varmasti syömättä.
Kiistämätön totuus kuitenkin on, että lähes 100% maapallon väestöstä elää ilman joutsenlipulla merkittyä ruokaa. Ja suurin osa satavuotiasta ihmisistä elää muualla kuin suomessa :D
No suomalaisia on 5 miljoonaa ja mailmanväestömäärä on kohta 6 miljardia, elis uomalaisten osuus on n.0,1% maapallon väestöstä.
Olisikin tilastollisesti ihmeelistä jos kaikki 100 vuotiaat eläisi suomessa. ;D
-
Auliskin kun näkisi miten Italialainen brosguitto kinkku valmistetaan ja laatu varmistetaan, niin jäisi ihan varmasti syömättä.
Minä olen maistanut, se on muuten helvetin hyvää ...
On maistanut minäkin, hyvää on. Valmistus prosessi on vaan mielenkiintoinen suomalaisesta näkökulmasta.
Ilman muuta se on hyvää. Siitähän puuttu osuustoiminnan lisäämä vesi :D
No osuustoiminalla sekin on valmistettu.
-
Kiistämätön totuus kuitenkin on, että lähes 100% maapallon väestöstä elää ilman joutsenlipulla merkittyä ruokaa. Ja suurin osa satavuotiasta ihmisistä elää muualla kuin suomessa :D
Niin, suurin osa satavuotiaisista ihmisistä elää muualla kuin mantereella. Ne on jostain kumman syystä suurin osa, saarilla eläviä ihmisiä.
Sama ilmiö on kyllä eläimilläkin, saarilla elävät eläinlajit ovat pitkäikäisempiä kuin mantereella elävät.