Agronet

Keskusteluaiheet => Vapaa sana => Aiheen aloitti: Oksa - 05.11.16 - klo:19:19

Otsikko: kalkkunapaisti
Kirjoitti: Oksa - 05.11.16 - klo:19:19
nyt olis pakko kysyä arvon raatilaisilta miten olis paras valmistaa luullinen kalkkunan paisti?       noin reilu kiloinen pala...                    ite en ole pahemmin tuon kanssa touhunnu joten........
Otsikko: Vs: kalkkunapaisti
Kirjoitti: BACKSPACE - 05.11.16 - klo:19:36
Kypsennä se
Otsikko: Vs: kalkkunapaisti
Kirjoitti: Dr.Who - 05.11.16 - klo:19:55
Leivinuunissahan taitaa paras tulla,jospa vaikka folioon uunipellille ja sellanen mieto lämpö suht pitkää.150 astetta ja parisen tuntia.Jos mittari niin sisälämpö paistisa jossain 90 kieppeilla.Helposti tulee kuivaa jos liian kuumassa linnussa kun itessään ei ole paljon rasvaa.Itse olen savustellut,mutta se on aivan oma juttunsa.
Otsikko: Vs: kalkkunapaisti
Kirjoitti: navettapiika - 05.11.16 - klo:20:11
Nakkaa katille ja hae nautaa kaupasta...nehän on nyt melkein aina auki.
Otsikko: Vs: kalkkunapaisti
Kirjoitti: Sepeteus - 05.11.16 - klo:20:20
Nakkaa katille ja hae nautaa kaupasta...nehän on nyt melkein aina auki.

Nauta ei maistu miltään ilman hyvä mausteita. Siis hyvillä mausteilla syö vaikka aamutossut. 😁😀
Otsikko: Vs: kalkkunapaisti
Kirjoitti: navettapiika - 05.11.16 - klo:20:24
Nakkaa katille ja hae nautaa kaupasta...nehän on nyt melkein aina auki.

Nauta ei maistu miltään ilman hyvä mausteita. Siis hyvillä mausteilla syö vaikka aamutossut. 😁😀
Isä-vainaja ruukasi aina sanoa, että ihminen syö, vaikka oman paskansa, kun siihen vain sekottaa riittävästi sokeria.. Vinha perä muuten. Nauta maistuu kyllä aidolle lihalle, mutta sen pitää olla sitä vanhaa lehmää ja kunnolla marmoroitunutta.
Otsikko: Vs: kalkkunapaisti
Kirjoitti: Ärrpää - 05.11.16 - klo:20:31
Nakkaa katille ja hae nautaa kaupasta...nehän on nyt melkein aina auki.

Nauta ei maistu miltään ilman hyvä mausteita. Siis hyvillä mausteilla syö vaikka aamutossut. 😁😀

 Onko monetkin menny kurkusta alas...mustapippuri, suola...no paprika vielä lisäks jos hifistellä haluaa...kyllä sepe tietää...
Otsikko: Vs: kalkkunapaisti
Kirjoitti: navettapiika - 05.11.16 - klo:20:34
Nakkaa katille ja hae nautaa kaupasta...nehän on nyt melkein aina auki.

Nauta ei maistu miltään ilman hyvä mausteita. Siis hyvillä mausteilla syö vaikka aamutossut. 😁😀

 Onko monetkin menny kurkusta alas...mustapippuri, suola...no paprika vielä lisäks jos hifistellä haluaa...kyllä sepe tietää...
En minä kyllä vielä noin epätoivoiseksi Sepeä luullut, jotta Reinonsa vetää turpaansa..mutta jollainhan sitä on elettävä.
Otsikko: Vs: kalkkunapaisti
Kirjoitti: Sepeteus - 05.11.16 - klo:20:55
Nakkaa katille ja hae nautaa kaupasta...nehän on nyt melkein aina auki.

Nauta ei maistu miltään ilman hyvä mausteita. Siis hyvillä mausteilla syö vaikka aamutossut. 😁😀

 Onko monetkin menny kurkusta alas...mustapippuri, suola...no paprika vielä lisäks jos hifistellä haluaa...kyllä sepe tietää...
En minä kyllä vielä noin epätoivoiseksi Sepeä luullut, jotta Reinonsa vetää turpaansa..mutta jollainhan sitä on elettävä.

Ei mitään èpätoivoisuutta. Tässä on pari viikkoo menty kalalla. Se on muikun kutu nyt. 😁😀

Kohta pyydetään siikaa. 😁😀
Otsikko: Vs: kalkkunapaisti
Kirjoitti: navettapiika - 05.11.16 - klo:20:56
Nakkaa katille ja hae nautaa kaupasta...nehän on nyt melkein aina auki.

Nauta ei maistu miltään ilman hyvä mausteita. Siis hyvillä mausteilla syö vaikka aamutossut. 😁😀

 Onko monetkin menny kurkusta alas...mustapippuri, suola...no paprika vielä lisäks jos hifistellä haluaa...kyllä sepe tietää...
En minä kyllä vielä noin epätoivoiseksi Sepeä luullut, jotta Reinonsa vetää turpaansa..mutta jollainhan sitä on elettävä.

Ei mitään èpätoivoisuutta. Tässä on pari viikkoo menty kalalla. Se on muikun kutu nyt. 😁😀
Malta nyt, tiedä mitä elohopeaa niissäkin on..
Otsikko: Vs: kalkkunapaisti
Kirjoitti: Sepeteus - 05.11.16 - klo:20:57
Nakkaa katille ja hae nautaa kaupasta...nehän on nyt melkein aina auki.

Nauta ei maistu miltään ilman hyvä mausteita. Siis hyvillä mausteilla syö vaikka aamutossut. 😁😀

 Onko monetkin menny kurkusta alas...mustapippuri, suola...no paprika vielä lisäks jos hifistellä haluaa...kyllä sepe tietää...
En minä kyllä vielä noin epätoivoiseksi Sepeä luullut, jotta Reinonsa vetää turpaansa..mutta jollainhan sitä on elettävä.

Ei mitään èpätoivoisuutta. Tässä on pari viikkoo menty kalalla. Se on muikun kutu nyt. 😁😀
Malta nyt, tiedä mitä elohopeaa niissäkin on..

Säteilee sit hyvin. 😁😀
Otsikko: Vs: kalkkunapaisti
Kirjoitti: icefarmer - 05.11.16 - klo:21:04
Nakkaa katille ja hae nautaa kaupasta...nehän on nyt melkein aina auki.

Nauta ei maistu miltään ilman hyvä mausteita. Siis hyvillä mausteilla syö vaikka aamutossut. 😁😀
taitaa riittää kuhan lidlin muovipusissa kannetaan kotia :) ;) :D ;D
Otsikko: Vs: kalkkunapaisti
Kirjoitti: Sepeteus - 05.11.16 - klo:21:12
Nakkaa katille ja hae nautaa kaupasta...nehän on nyt melkein aina auki.

Nauta ei maistu miltään ilman hyvä mausteita. Siis hyvillä mausteilla syö vaikka aamutossut. 😁😀
taitaa riittää kuhan lidlin muovipusissa kannetaan kotia :) ;) :D ;D

Lidlin piha oli täynnä kun äskön aijoin ohi. 😃🎃🎅
Otsikko: Vs: kalkkunapaisti
Kirjoitti: navettapiika - 05.11.16 - klo:21:12
Nakkaa katille ja hae nautaa kaupasta...nehän on nyt melkein aina auki.

Nauta ei maistu miltään ilman hyvä mausteita. Siis hyvillä mausteilla syö vaikka aamutossut. 😁😀

 Onko monetkin menny kurkusta alas...mustapippuri, suola...no paprika vielä lisäks jos hifistellä haluaa...kyllä sepe tietää...
En minä kyllä vielä noin epätoivoiseksi Sepeä luullut, jotta Reinonsa vetää turpaansa..mutta jollainhan sitä on elettävä.

Ei mitään èpätoivoisuutta. Tässä on pari viikkoo menty kalalla. Se on muikun kutu nyt. 😁😀
Malta nyt, tiedä mitä elohopeaa niissäkin on..

Säteilee sit hyvin. 😁😀
Sitä on kyllä liikkeellä.
Otsikko: Vs: kalkkunapaisti
Kirjoitti: Sepeteus - 05.11.16 - klo:21:13
Nakkaa katille ja hae nautaa kaupasta...nehän on nyt melkein aina auki.

Nauta ei maistu miltään ilman hyvä mausteita. Siis hyvillä mausteilla syö vaikka aamutossut. 😁😀

 Onko monetkin menny kurkusta alas...mustapippuri, suola...no paprika vielä lisäks jos hifistellä haluaa...kyllä sepe tietää...
En minä kyllä vielä noin epätoivoiseksi Sepeä luullut, jotta Reinonsa vetää turpaansa..mutta jollainhan sitä on elettävä.

Ei mitään èpätoivoisuutta. Tässä on pari viikkoo menty kalalla. Se on muikun kutu nyt. 😁😀
Malta nyt, tiedä mitä elohopeaa niissäkin on..

Säteilee sit hyvin. 😁😀
Sitä on kyllä liikkeellä.

On on 😜😁😀
Otsikko: Vs: kalkkunapaisti
Kirjoitti: kantola - 05.11.16 - klo:21:14
Kohta pyydetään siikaa. 😁😀
Cittarin tiskiltä.
Otsikko: Vs: kalkkunapaisti
Kirjoitti: JiiPee42 - 05.11.16 - klo:21:14
Leivinuunissahan taitaa paras tulla,jospa vaikka folioon uunipellille ja sellanen mieto lämpö suht pitkää.150 astetta ja parisen tuntia.Jos mittari niin sisälämpö paistisa jossain 90 kieppeilla.Helposti tulee kuivaa jos liian kuumassa linnussa kun itessään ei ole paljon rasvaa.Itse olen savustellut,mutta se on aivan oma juttunsa.



Voitele sitä sännöllisesti kokiksella....niin ei kuivu....
Otsikko: Vs: kalkkunapaisti
Kirjoitti: carhu - 05.11.16 - klo:21:53
Nakkaa katille ja hae nautaa kaupasta...nehän on nyt melkein aina auki.

Nauta ei maistu miltään ilman hyvä mausteita. Siis hyvillä mausteilla syö vaikka aamutossut. 😁😀

Onko väliä sillä mistä ostaa net tossut. Litlistä mausteet ainakin luulen ma.
Otsikko: Vs: kalkkunapaisti
Kirjoitti: de Citonni - 05.11.16 - klo:22:05
Nakkaa katille ja hae nautaa kaupasta...nehän on nyt melkein aina auki.

Nauta ei maistu miltään ilman hyvä mausteita. Siis hyvillä mausteilla syö vaikka aamutossut. 😁😀
Nauta maistuu kyllä aidolle lihalle, mutta sen pitää olla sitä vanhaa lehmää ja kunnolla marmoroitunutta.

Tuo pitää paikkansa, ranskalainen karjahenkilö sanoi kyllä saavansa teurastamolta pahaimman kilohinnan hiehosta.
Otsikko: Vs: kalkkunapaisti
Kirjoitti: navettapiika - 06.11.16 - klo:06:08
Nakkaa katille ja hae nautaa kaupasta...nehän on nyt melkein aina auki.

Nauta ei maistu miltään ilman hyvä mausteita. Siis hyvillä mausteilla syö vaikka aamutossut. 😁😀
Nauta maistuu kyllä aidolle lihalle, mutta sen pitää olla sitä vanhaa lehmää ja kunnolla marmoroitunutta.

Tuo pitää paikkansa, ranskalainen karjahenkilö sanoi kyllä saavansa teurastamolta pahaimman kilohinnan hiehosta.
Ikävä kyllä tuo vanha lehmä on sangen hyvää. Meillä on teurastettu itselle niin nuorta nautaa kuin vanhaa lehmääkin, ja valitettavasti sitä sahanpurua ei syö kukaan ilman kunnon rasva lisäystä ja maustamista, mutta vanhasta kamurasta saa pihvin pelkällä suolalla.  Ja se kelpaa nuorisollekkin, vaikka kuinka ajatuksena öyköttäisi.
Otsikko: Vs: kalkkunapaisti
Kirjoitti: pig24 - 06.11.16 - klo:06:27
Ilmankos vanhat äpyt voi myydä lihatiskillä härkänä.
Otsikko: Vs: kalkkunapaisti
Kirjoitti: navettapiika - 06.11.16 - klo:06:45
Ilmankos vanhat äpyt voi myydä lihatiskillä härkänä.
Täähän on vanha vitsi, että vanhasta kantturasta  kouriutuu härkä teurastamolla..
Otsikko: Vs: kalkkunapaisti
Kirjoitti: iskra - 06.11.16 - klo:06:54
  Kyllä vanhat kypsät naisetkin ovat parhaita..
Otsikko: Vs: kalkkunapaisti
Kirjoitti: navettapiika - 06.11.16 - klo:06:55
  Kyllä vanhat kypsät naisetkin ovat parhaita..
En tiedä..ei vielä ole tullut kokeiltua. Ehkä kunnon kastikkeella...
Otsikko: Vs: kalkkunapaisti
Kirjoitti: Dr.Who - 06.11.16 - klo:08:15
Leivinuunissahan taitaa paras tulla,jospa vaikka folioon uunipellille ja sellanen mieto lämpö suht pitkää.150 astetta ja parisen tuntia.Jos mittari niin sisälämpö paistisa jossain 90 kieppeilla.Helposti tulee kuivaa jos liian kuumassa linnussa kun itessään ei ole paljon rasvaa.Itse olen savustellut,mutta se on aivan oma juttunsa.



Voitele sitä sännöllisesti kokiksella....niin ei kuivu....
Kyllä kokista käytetään mausteena ,kostutukseen mutta jos ei pidä mausta niin paras on ettei kostuttele kokiksella.Tietysti vois laittaa pekonisiivut siihen päälle niin siitä tulis rasvaa.Mausteita maun mukaan,suolaa pippuria cyrrua.Mut jos haluaa tehdä erilaista kuin kaupan soossit pelkkä suola riittää. Jäi mainitsematta tuo savustuspussi,siinä kuulemma jotkut kanakoipia valmistaa ja ovat kuulemma hyviä.Ite en ole sitä kokeillu, ja siipikarjan syöntikin meillä vähäistä,enempi on tuo kala meillä se pääasiallinen särvin.
Otsikko: Vs: kalkkunapaisti
Kirjoitti: BACKSPACE - 06.11.16 - klo:08:19
Nakkaa katille ja hae nautaa kaupasta...nehän on nyt melkein aina auki.

Nauta ei maistu miltään ilman hyvä mausteita. Siis hyvillä mausteilla syö vaikka aamutossut. 😁😀

Hyvässä naudanlihassa on oma hyvä makunsa. Hyvin mieto kylläkin.
Otsikko: Vs: kalkkunapaisti
Kirjoitti: Oksa - 06.11.16 - klo:08:28
just.  tuota pekonia kyllä mietin kun on kivalla silavalla olevaa tuossa jouten ja sit uunissa meinasin kun lämmittelin tupaa taas...         samalla vaivalla menis...            eilen oli lihapataa joka haudutuspadassa ollu sen 14 tuntia...    unohtu yöksi virrat päälle...      aamulla oli navetalle lähössä vesi kielellä kun tuoksu oli niiiiin.....                  kossitkin santsas että nyt ei sitten jääny mulle einestä mettään, kuten olin kuvitellu...               ainakin lihat oli mureaa ja maku täyteläistä...                               varsinaista puljonkia...
Otsikko: Vs: kalkkunapaisti
Kirjoitti: icefarmer - 06.11.16 - klo:08:34
just.  tuota pekonia kyllä mietin kun on kivalla silavalla olevaa tuossa jouten ja sit uunissa meinasin kun lämmittelin tupaa taas...         samalla vaivalla menis...            eilen oli lihapataa joka haudutuspadassa ollu sen 14 tuntia...    unohtu yöksi virrat päälle...      aamulla oli navetalle lähössä vesi kielellä kun tuoksu oli niiiiin.....                  kossitkin santsas että nyt ei sitten jääny mulle einestä mettään, kuten olin kuvitellu...               ainakin lihat oli mureaa ja maku täyteläistä...                               varsinaista puljonkia...
ohan sulla palovarotin kunnossa jos et tuolla virtojen päälle jäämisellä tarkoittanu padan unohtumista leivinuuniin :o :o :o :o :o
Otsikko: Vs: kalkkunapaisti
Kirjoitti: Oksa - 06.11.16 - klo:08:37
ei kun kyseessä on sellainen haudutuspata   muistaaksein joku kordonblöö nimeltään joka lämpiää korkeintaan 80 asteiseks ja siinä tulee ihan hyvää sapuskaa pitkällä haudutusajalla....    menetelmä sama kuin aromipesällä .. tirsk!          siinä vaan tulee jumalaisen hyvää riisipuuroa täysmaidossa ja eikä pala pohjaan...           kuolaten hankala kirjoittaa.....
Otsikko: Vs: kalkkunapaisti
Kirjoitti: Dr.Who - 06.11.16 - klo:10:39
haudutuspata on kyllä huippukeksintö, sellanen kiireisen leivinuuni.
Otsikko: Vs: kalkkunapaisti
Kirjoitti: navettapiika - 06.11.16 - klo:10:44
Haudutuspata on kyllä tosi laiskan oiva pelastus.. ja kesällä aivan ihana. Riisipuuronkin olen siinä saanut tosi hyvän.
Otsikko: Vs: kalkkunapaisti
Kirjoitti: Oksa - 06.11.16 - klo:10:47
ja kun kaupasta ostaa halpaa jänteistä ja luista lihaa.... silloin kun sitä saa,  niin saa tosi maukkaan sopan melkein vanhoista kengänrajoista...        tuota olen käyttänny kun en jaksa/kerkiä kykkiä lieden äärellä ja talvella toooosi mukava keksintö...        soppa valmistuu ja meikä ryntäilee milloin missäkin.. ja kun kotio niin siellä kuuma sapuska jo uottaa...                          korvaa heikon eukon! ;D
Otsikko: Vs: kalkkunapaisti
Kirjoitti: Köntys - 06.11.16 - klo:11:18
ja kun kaupasta ostaa halpaa jänteistä ja luista lihaa.... silloin kun sitä saa,  niin saa tosi maukkaan sopan melkein vanhoista kengänrajoista...        tuota olen käyttänny kun en jaksa/kerkiä kykkiä lieden äärellä ja talvella toooosi mukava keksintö...        soppa valmistuu ja meikä ryntäilee milloin missäkin.. ja kun kotio niin siellä kuuma sapuska jo uottaa...                          korvaa heikon eukon! ;D

Vieläks aromipesää saa jostakin?
Otsikko: Vs: kalkkunapaisti
Kirjoitti: Oksa - 06.11.16 - klo:13:39
aromipesät kait menny samaa tietä kuin muutkin styroksit... mutta joskus olen moisen havainnu kirpparilla..
Otsikko: Vs: kalkkunapaisti
Kirjoitti: navettapiika - 06.11.16 - klo:14:16
aromipesät kait menny samaa tietä kuin muutkin styroksit... mutta joskus olen moisen havainnu kirpparilla..
Tossahan noita vielä jokunen on ... https://www.karkkainen.com/verkkokauppa/aromipes%C3%A4-haudutusrasia-haudutusastia
Otsikko: Vs: kalkkunapaisti
Kirjoitti: Antidesantti - 06.11.16 - klo:18:00
Siis hyvillä mausteilla syö vaikka Littllin aamutossut.

...     :o
Otsikko: Vs: kalkkunapaisti
Kirjoitti: Oksa - 07.11.16 - klo:08:08
onkohan se ollu silloin ulkoruokinnassa??
Otsikko: Vs: kalkkunapaisti
Kirjoitti: Dr.Who - 07.11.16 - klo:08:26
ja kun kaupasta ostaa halpaa jänteistä ja luista lihaa.... silloin kun sitä saa,  niin saa tosi maukkaan sopan melkein vanhoista kengänrajoista...        tuota olen käyttänny kun en jaksa/kerkiä kykkiä lieden äärellä ja talvella toooosi mukava keksintö...        soppa valmistuu ja meikä ryntäilee milloin missäkin.. ja kun kotio niin siellä kuuma sapuska jo uottaa...                          korvaa heikon eukon! ;D

Vieläks aromipesää saa jostakin?
Kysäise varovasti vaikka navettapiialta, jos saisit.
Otsikko: Vs: kalkkunapaisti
Kirjoitti: Oksa - 07.11.16 - klo:08:42
juuuu, hitonmoisen korvatillikan! :D :D ;)
Otsikko: Vs: kalkkunapaisti
Kirjoitti: -SS- - 07.11.16 - klo:09:13
Vinha perä muuten. Nauta maistuu kyllä aidolle lihalle, mutta sen pitää olla sitä vanhaa lehmää ja kunnolla marmoroitunutta.

Kyllä ujoa maalaispoikaa nyt nolottaa, kun lukee vaan loput viesteistä. Emännälle nimittäin meinasin hihkasta, et kuulitko, ei ne ikävuodet  siispä mikkään katastroofi ole, että näin täälläkin kirjotetaan.... Ennen kuin mahdollisesti olisin saanut korvilleni, huomasin, sitten, että tarkoitettiinkin ihan oikeaa lihantuotantoeläintä.

-SS-
Otsikko: Vs: kalkkunapaisti
Kirjoitti: farmex - 07.11.16 - klo:12:16
Vieläks aromipesää saa jostain, kyseli Köntys. Kyllä nykynaiset pesevät siitä aromit päivittäin.
Otsikko: Vs: kalkkunapaisti
Kirjoitti: -SS- - 07.11.16 - klo:12:59
Se on kumma kun semmoinen hiljainen tieto, jota nuorena eri suunnista sai, ei yhtään valjennut, ennen kuin näin vanhana, joten kuten. Esimerkiksi tuo Austin Mini. Olin semmoinen jouhiviiksipoikanen, kun pääsin yhden muutaman kerran luokalle jääneen "koviksen" kyytiin, oli siis peruskoulua yrittämässä loppuun, ja ajoi jo autoa !

Niin, siis se Mini, kuskilla oli vähän semmoinen arvoituksellinen hymy päällänsä, ja siinä sitten toimitteli meikäläiselle, että tämä Mini on hyvä kun tansseista saatille pääsee, että tää pakkivaihde on se salaisuus... no ne, jotka ovat Minillä ajelleet, niin kuin minäkin heti kortin saamisen jälkeen, niin siinä pakki menee pitkälle oikealle repsikan jalkatilaan, ja siellä vempautetaan sitten.

Nyt sitten ikäloppuna vissiin vasta tajusin, kun yhtä vanhaa Miniä kokeilin, et AI NIIIIII ! Eli kun Tanhuhovin parkkipaikalta pakittaa seuralaisen kanssa, niin voi sitä vaihdekeppiä sieltä alhaalta oikealta haeskellessa siinä hiplasta "vahingossa" sitä säärtäkin.

Tai jotain....

-SS-
Otsikko: Vs: kalkkunapaisti
Kirjoitti: Oksa - 07.11.16 - klo:16:21
mini oli oikea auto miähille !
Otsikko: Vs: kalkkunapaisti
Kirjoitti: 82-90 - 08.11.16 - klo:00:23
Siis hyvillä mausteilla syö vaikka Littllin aamutossut.

...     :o

kumpiakoha se ponaparte mahtaa mummulle syöttee. aenoja vae reinoja.  ;D ;D ;D ;D ;D
Otsikko: Vs: kalkkunapaisti
Kirjoitti: kauris - 08.11.16 - klo:16:00
Siis hyvillä mausteilla syö vaikka Littllin aamutossut.

...     :o

kumpiakoha se ponaparte mahtaa mummulle syöttee. aenoja vae reinoja.  ;D ;D ;D ;D ;D

Asiallista keskustelua näkyy pulkkaavan.
Otsikko: Vs: kalkkunapaisti
Kirjoitti: Oksa - 08.11.16 - klo:16:01
juu, nuo sivupolut vaan hieman hänksättää....                          tiiäkkö siä hyvää reseptiä?
Otsikko: Vs: kalkkunapaisti
Kirjoitti: Antidesantti - 08.11.16 - klo:18:10
Asiallista keskustelua näkyy pulkkaavan.

Jo vain...     ::)

(https://asiakas.kotisivukone.com/files/lelushoppi.kotisivukone.com/Keinut_ja_pihalelut/Stiga/74-6270-06_pacer_blue___brake___reflex___inmould_label_copy.jpg)
Otsikko: Vs: kalkkunapaisti
Kirjoitti: Vaan Minä - 08.11.16 - klo:18:33
Asiallista keskustelua näkyy pulkkaavan.

Jo vain...     ::)

(https://asiakas.kotisivukone.com/files/lelushoppi.kotisivukone.com/Keinut_ja_pihalelut/Stiga/74-6270-06_pacer_blue___brake___reflex___inmould_label_copy.jpg)

 kyllä tuohon pulkkaan sun kermat sopii,,,,,, hyäää.
Otsikko: Vs: kalkkunapaisti
Kirjoitti: 82-90 - 08.11.16 - klo:19:55
Saitila tänhän...     ::)

https://keskustelukanava.agronet.fi/agronet/index.php?action=profile;u=10713

https://keskustelukanava.agronet.fi/agronet/index.php?action=profile;u=10742

https://keskustelukanava.agronet.fi/agronet/index.php?action=profile;u=10658

https://keskustelukanava.agronet.fi/agronet/index.php?action=profile;u=10662

https://keskustelukanava.agronet.fi/agronet/index.php?action=profile;u=10936

jotta melekeen koko tikkalan räksäparvi pemahtana paekalle.  ;D ;D ;D ;D ;D
Otsikko: Vs: kalkkunapaisti
Kirjoitti: Antidesantti - 09.11.16 - klo:20:24
Saitila tänhän...     ::)

https://keskustelukanava.agronet.fi/agronet/index.php?action=profile;u=10713

https://keskustelukanava.agronet.fi/agronet/index.php?action=profile;u=10742

https://keskustelukanava.agronet.fi/agronet/index.php?action=profile;u=10658

https://keskustelukanava.agronet.fi/agronet/index.php?action=profile;u=10662

https://keskustelukanava.agronet.fi/agronet/index.php?action=profile;u=10936

jotta melekeen koko tikkalan räksäparvi pemahtana paekalle.  ;D ;D ;D ;D ;D

Ja kerkeshän tuo minävaanijaki näköhjän vielä paikale...     ::)

https://keskustelukanava.agronet.fi/agronet/index.php?action=profile;u=10640
Otsikko: Vs: kalkkunapaisti
Kirjoitti: Oksa - 10.11.16 - klo:08:19
kun hoppua pitää niin joka selaimella kerkiää...   
Otsikko: Vs: kalkkunapaisti
Kirjoitti: 82-90 - 14.11.16 - klo:19:29
kun hoppua pitää niin joka selaimella kerkiää...   

oljko niitä neljä.  ;D
Otsikko: Vs: kalkkunapaisti
Kirjoitti: Oksa - 14.11.16 - klo:19:52
jo vain!