Agronet
Keskusteluaiheet => Vapaa sana => Aiheen aloitti: Sepeteus - 01.11.16 - klo:21:59
-
http://www.maaseuduntulevaisuus.fi/politiikka/luken-johtaja-suomii-mtk-ta-kauppalehdess%C3%A4-yrityksill%C3%A4-menisi-paremmin-jos-nykyiset-etuj%C3%A4rjest%C3%B6t-lakkautettaisiin-1.166754
Kyllä se MTK on kusettanut suomalaasia jo 100 vuotta. Aika lakkauttaa terroristijärjestönä. 🎅🎅🎅🎅
-
Tää on mielenkiintoista . Mites se Luken ideologia voisi toimia kun jutustakin voi päätellä kun huudetaan Valioa apuun että ei tahdo löytyä niitä tahoja jotka sijoittaa niitä pääomiaan ja lähtee kilpailemaan niillä vaihtoehtotuotteella elintarvikemarkkinoille .
On todella kummallista että valtion verorahoilla palkattu pääjohtaja pyrkii muuttamaan jotain vaikka ensisijainen kysymys on tässä esimerkkitapauksessa tuottajan sijoittamista pääomista ja niiden käytöstä ,ei ideologioista
Itikoiden ja rehunsyöjien täytyy perustaa itse omat ossuuskuntansa tai hakea rahoitusta niiltä jotka kannattaa näiden ideologiaa
-
Eikös kärpästen kasvatus onnistuisi hyvin eläintuotannon ohella, ihan luomuna ilman myrkkyjä. haavit vain käyttöön..
Raadotkin voisi hyödyntää tilalla niiden kasvatusalustana.
-
Mitähän Luken Yritysratkaisut-toimiala on saanut aikaiseksi ?
-
Tää on mielenkiintoista . Mites se Luken ideologia voisi toimia kun jutustakin voi päätellä kun huudetaan Valioa apuun että ei tahdo löytyä niitä tahoja jotka sijoittaa niitä pääomiaan ja lähtee kilpailemaan niillä vaihtoehtotuotteella elintarvikemarkkinoille .
On todella kummallista että valtion verorahoilla palkattu pääjohtaja pyrkii muuttamaan jotain vaikka ensisijainen kysymys on tässä esimerkkitapauksessa tuottajan sijoittamista pääomista ja niiden käytöstä ,ei ideologioista
Itikoiden ja rehunsyöjien täytyy perustaa itse omat ossuuskuntansa tai hakea rahoitusta niiltä jotka kannattaa näiden ideologiaa
Joo kyllä se Valiun on paree syöttää Moskovaa sbermalla. 😜🎅
-
Joo kyllä se Valiun on paree syöttää Moskovaa sbermalla. 😜🎅
Kova työ jos ei tule kuin teelusikallinen laakista. Vai tuleeko... no mutta. Joo.
-
Joo kyllä se Valiun on paree syöttää Moskovaa sbermalla. 😜🎅
Kova työ jos ei tule kuin teelusikallinen laakista. Vai tuleeko... no mutta. Joo.
Kyl Valiu pystyy papempaan. Onhan se maailman paras. 🎅
Valio on oikeasti vaan muiden kopioja. Muistan hyvin kuinka Sveitsistä aikoinaan kävi juustomestarit neuvomassa kuinka juustua tehdään. Illalla oli matkailuohjelma Italiasta. Siinä näytettiin kuinka juustua tehjään. 90€ kilo.
Nykyiset Valion innovaatiot, pohjaanpalamaton maitu, plus maitu, mifu. Kuka niitä tarvii, ei kukaan.🎅
-
Eikös kärpästen kasvatus onnistuisi hyvin eläintuotannon ohella, ihan luomuna ilman myrkkyjä. haavit vain käyttöön..
Raadotkin voisi hyödyntää tilalla niiden kasvatusalustana.
Ja vaikka tuotannon saisi rahoitttua ja järjestettyä,niin kuitenkin ne markkinat puuttuu. Saa aivan huoleta laittaa ne toukat, sirkat tai muut ötökät ties miten hienoon pakettiin, mutta jos ei kelpaa edes pakolaisille, niin homma on aivan turhaa.
-
Joo kyllä se Valiun on paree syöttää Moskovaa sbermalla. 😜🎅
Kova työ jos ei tule kuin teelusikallinen laakista. Vai tuleeko... no mutta. Joo.
Kyl Valiu pystyy papempaan. Onhan se maailman paras. 🎅
Valio on oikeasti vaan muiden kopioja. Muistan hyvin kuinka Sveitsistä aikoinaan kävi juustomestarit neuvomassa kuinka juustua tehdään. Illalla oli matkailuohjelma Italiasta. Siinä näytettiin kuinka juustua tehjään. 90€ kilo.
Nykyiset Valion innovaatiot, pohjaanpalamaton maitu, plus maitu, mifu. Kuka niitä tarvii, ei kukaan.🎅
Onko tuo 90€ tuotantokustannus vai mikä?
-
Joo kyllä se Valiun on paree syöttää Moskovaa sbermalla. 😜🎅
Kova työ jos ei tule kuin teelusikallinen laakista. Vai tuleeko... no mutta. Joo.
Kyl Valiu pystyy papempaan. Onhan se maailman paras. 🎅
Valio on oikeasti vaan muiden kopioja. Muistan hyvin kuinka Sveitsistä aikoinaan kävi juustomestarit neuvomassa kuinka juustua tehdään. Illalla oli matkailuohjelma Italiasta. Siinä näytettiin kuinka juustua tehjään. 90€ kilo.
Nykyiset Valion innovaatiot, pohjaanpalamaton maitu, plus maitu, mifu. Kuka niitä tarvii, ei kukaan.🎅
Onko tuo 90€ tuotantokustannus vai mikä?
Kait se on myyntihinta. Juustoa jota on tehty samalla reseptillä 700 vuotta. Taitaa Berlusgoni olla osittain oikeassa.
-
Valio on oikeasti vaan muiden kopioja. Muistan hyvin kuinka Sveitsistä aikoinaan kävi juustomestarit neuvomassa kuinka juustua tehdään. Illalla oli matkailuohjelma Italiasta. Siinä näytettiin kuinka juustua tehjään. 90€ kilo.
Nykyiset Valion innovaatiot, pohjaanpalamaton maitu, plus maitu, mifu. Kuka niitä tarvii, ei kukaan.🎅
Käyppäs USA:ssa ison "shopping mallin" maitohyllyllä ja juustutiskillä, siellä ne suurimmat kopioijat on, kaikki viety Euroopasta. Ja se amerikkalainen teollisuus, se tuottaa kansalleen sitä halpaa skeidaa mistä ne tykkää ja millä lihovat niin jotta autotkin pitää olla kuorma-autoja. Täällä ei sellaista tuotetta saa edes kutsua juustoksi mitä siellä vedetään innolla nassuun.
-
Valio on oikeasti vaan muiden kopioja. Muistan hyvin kuinka Sveitsistä aikoinaan kävi juustomestarit neuvomassa kuinka juustua tehdään. Illalla oli matkailuohjelma Italiasta. Siinä näytettiin kuinka juustua tehjään. 90€ kilo.
Nykyiset Valion innovaatiot, pohjaanpalamaton maitu, plus maitu, mifu. Kuka niitä tarvii, ei kukaan.🎅
Käyppäs USA:ssa ison "shopping mallin" maitohyllyllä ja juustutiskillä, siellä ne suurimmat kopioijat on, kaikki viety Euroopasta. Ja se amerikkalainen teollisuus, se tuottaa kansalleen sitä halpaa skeidaa mistä ne tykkää ja millä lihovat niin jotta autotkin pitää olla kuorma-autoja. Täällä ei sellaista tuotetta saa edes kutsua juustoksi mitä siellä vedetään innolla nassuun.
Pitääkö sieltä kopioda huonot asiat. Kuten tuossa taitavasti todistit, niin maitoteollisuus aiheuttaa sote kuluja enemmän kuin Alko.
-
Valio on oikeasti vaan muiden kopioja. Muistan hyvin kuinka Sveitsistä aikoinaan kävi juustomestarit neuvomassa kuinka juustua tehdään. Illalla oli matkailuohjelma Italiasta. Siinä näytettiin kuinka juustua tehjään. 90€ kilo.
Nykyiset Valion innovaatiot, pohjaanpalamaton maitu, plus maitu, mifu. Kuka niitä tarvii, ei kukaan.🎅
Käyppäs USA:ssa ison "shopping mallin" maitohyllyllä ja juustutiskillä, siellä ne suurimmat kopioijat on, kaikki viety Euroopasta. Ja se amerikkalainen teollisuus, se tuottaa kansalleen sitä halpaa skeidaa mistä ne tykkää ja millä lihovat niin jotta autotkin pitää olla kuorma-autoja. Täällä ei sellaista tuotetta saa edes kutsua juustoksi mitä siellä vedetään innolla nassuun.
Pitääkö sieltä kopioda huonot asiat. Kuten tuossa taitavasti todistit, niin maitoteollisuus aiheuttaa sote kuluja enemmän kuin Alko.
Niin, maijjussa on rasvaa ja rasva on hyvää. Jos rasvanen ruoka on halpaa niin kyl nälkäsimmillä perse levii. Samaten halpa viinakin tappaa kaikki Kari Grandit.
-
Valio on oikeasti vaan muiden kopioja. Muistan hyvin kuinka Sveitsistä aikoinaan kävi juustomestarit neuvomassa kuinka juustua tehdään. Illalla oli matkailuohjelma Italiasta. Siinä näytettiin kuinka juustua tehjään. 90€ kilo.
Nykyiset Valion innovaatiot, pohjaanpalamaton maitu, plus maitu, mifu. Kuka niitä tarvii, ei kukaan.🎅
Käyppäs USA:ssa ison "shopping mallin" maitohyllyllä ja juustutiskillä, siellä ne suurimmat kopioijat on, kaikki viety Euroopasta. Ja se amerikkalainen teollisuus, se tuottaa kansalleen sitä halpaa skeidaa mistä ne tykkää ja millä lihovat niin jotta autotkin pitää olla kuorma-autoja. Täällä ei sellaista tuotetta saa edes kutsua juustoksi mitä siellä vedetään innolla nassuun.
Pitääkö sieltä kopioda huonot asiat. Kuten tuossa taitavasti todistit, niin maitoteollisuus aiheuttaa sote kuluja enemmän kuin Alko.
Niin, maijjussa on rasvaa ja rasva on hyvää. Jos rasvanen ruoka on halpaa niin kyl nälkäsimmillä perse levii. Samaten halpa viinakin tappaa kaikki Kari Grandit.
Halpa viina tapa. Sen jälkeen suomalaanen myytti, viina on hintansa väärti, on menneisyyttä. Humalahakuiset suvut poistuu hautuumalle. 🎅
-
Valio on oikeasti vaan muiden kopioja. Muistan hyvin kuinka Sveitsistä aikoinaan kävi juustomestarit neuvomassa kuinka juustua tehdään. Illalla oli matkailuohjelma Italiasta. Siinä näytettiin kuinka juustua tehjään. 90€ kilo.
Nykyiset Valion innovaatiot, pohjaanpalamaton maitu, plus maitu, mifu. Kuka niitä tarvii, ei kukaan.🎅
[/quote]
Eikös Ruhan meijerissä ole vieläkin alunperin juustojen tekoon opettamaan tulleen jälkeläisiä johdossa.. Moneen kartanomeijeriin tuotiin ulkomailta juustomestarit, jotkut jopa siirtyivat kartanon omistajiksikin,
Tietty taho vain sai useimmat lopettamaan tuotantonsa kun piti saada maitopuoli "tuottajien käsiin"
-
Joo kyllä se Valiun on paree syöttää Moskovaa sbermalla. 😜🎅
Kova työ jos ei tule kuin teelusikallinen laakista. Vai tuleeko... no mutta. Joo.
Kyl Valiu pystyy papempaan. Onhan se maailman paras. 🎅
Valio on oikeasti vaan muiden kopioja. Muistan hyvin kuinka Sveitsistä aikoinaan kävi juustomestarit neuvomassa kuinka juustua tehdään. Illalla oli matkailuohjelma Italiasta. Siinä näytettiin kuinka juustua tehjään. 90€ kilo.
Nykyiset Valion innovaatiot, pohjaanpalamaton maitu, plus maitu, mifu. Kuka niitä tarvii, ei kukaan.🎅
Onko tuo 90€ tuotantokustannus vai mikä?
Kait se on myyntihinta. Juustoa jota on tehty samalla reseptillä 700 vuotta. Taitaa Berlusgoni olla osittain oikeassa.
Mitenkähän paljon sitä 90€/kg juustoa voisi myydä? Vai onko kysymys casu marzusta? Sinäkin ostat se litukan edullisimman juustot 4€/kg
-
Mitenkähän paljon sitä 90€/kg juustoa voisi myydä? Vai onko kysymys casu marzusta? Sinäkin ostat se litukan edullisimman juustot 4€/kg
[/quote]
Raaka-ainehan on juustoissa ilmaista ,kun tulee rasvattoman maidon sivutuotteena..
Tuossa casu marzussahan saisi ne ötökätkin mukaan.
-
Joo kyllä se Valiun on paree syöttää Moskovaa sbermalla. 😜🎅
Kova työ jos ei tule kuin teelusikallinen laakista. Vai tuleeko... no mutta. Joo.
Kyl Valiu pystyy papempaan. Onhan se maailman paras. 🎅
Valio on oikeasti vaan muiden kopioja. Muistan hyvin kuinka Sveitsistä aikoinaan kävi juustomestarit neuvomassa kuinka juustua tehdään. Illalla oli matkailuohjelma Italiasta. Siinä näytettiin kuinka juustua tehjään. 90€ kilo.
Nykyiset Valion innovaatiot, pohjaanpalamaton maitu, plus maitu, mifu. Kuka niitä tarvii, ei kukaan.🎅
Onko tuo 90€ tuotantokustannus vai mikä?
Kait se on myyntihinta. Juustoa jota on tehty samalla reseptillä 700 vuotta. Taitaa Berlusgoni olla osittain oikeassa.
Mitenkähän paljon sitä 90€/kg juustoa voisi myydä? Vai onko kysymys casu marzusta? Sinäkin ostat se litukan edullisimman juustot 4€/kg
Katso se ohjelma niin tiiät. 😜
-
http://yle.fi/aihe/artikkeli/2016/10/26/kiehtova-maailma-salattu-italia
-
Joo kyllä se Valiun on paree syöttää Moskovaa sbermalla. 😜🎅
Kova työ jos ei tule kuin teelusikallinen laakista. Vai tuleeko... no mutta. Joo.
Kyl Valiu pystyy papempaan. Onhan se maailman paras. 🎅
Valio on oikeasti vaan muiden kopioja. Muistan hyvin kuinka Sveitsistä aikoinaan kävi juustomestarit neuvomassa kuinka juustua tehdään. Illalla oli matkailuohjelma Italiasta. Siinä näytettiin kuinka juustua tehjään. 90€ kilo.
Nykyiset Valion innovaatiot, pohjaanpalamaton maitu, plus maitu, mifu. Kuka niitä tarvii, ei kukaan.🎅
Onko tuo 90€ tuotantokustannus vai mikä?
Kait se on myyntihinta. Juustoa jota on tehty samalla reseptillä 700 vuotta. Taitaa Berlusgoni olla osittain oikeassa.
Mitenkähän paljon sitä 90€/kg juustoa voisi myydä? Vai onko kysymys casu marzusta? Sinäkin ostat se litukan edullisimman juustot 4€/kg
Katso se ohjelma niin tiiät. 😜
Eipä kehtaa TV.tä katsoa. Ja eipä se vaikuta siihen että kaikki juustot tehdään perusperiaatteella samallatavalla ja ihmisillä ei ole ostovoimaa ostaa 90€ juustoja kovinkaan paljon. Eli bulkkijuustoja kannattaa tehdä pienellä katteella ja myydä paljon, ennen kuin tehdä kallista ja jättää myymättä.
-
Joo kyllä se Valiun on paree syöttää Moskovaa sbermalla. 😜🎅
Kova työ jos ei tule kuin teelusikallinen laakista. Vai tuleeko... no mutta. Joo.
Kyl Valiu pystyy papempaan. Onhan se maailman paras. 🎅
Valio on oikeasti vaan muiden kopioja. Muistan hyvin kuinka Sveitsistä aikoinaan kävi juustomestarit neuvomassa kuinka juustua tehdään. Illalla oli matkailuohjelma Italiasta. Siinä näytettiin kuinka juustua tehjään. 90€ kilo.
Nykyiset Valion innovaatiot, pohjaanpalamaton maitu, plus maitu, mifu. Kuka niitä tarvii, ei kukaan.🎅
Onko tuo 90€ tuotantokustannus vai mikä?
Kait se on myyntihinta. Juustoa jota on tehty samalla reseptillä 700 vuotta. Taitaa Berlusgoni olla osittain oikeassa.
Mitenkähän paljon sitä 90€/kg juustoa voisi myydä? Vai onko kysymys casu marzusta? Sinäkin ostat se litukan edullisimman juustot 4€/kg
Katso se ohjelma niin tiiät. 😜
Eipä kehtaa TV.tä katsoa. Ja eipä se vaikuta siihen että kaikki juustot tehdään perusperiaatteella samallatavalla ja ihmisillä ei ole ostovoimaa ostaa 90€ juustoja kovinkaan paljon. Eli bulkkijuustoja kannattaa tehdä pienellä katteella ja myydä paljon, ennen kuin tehdä kallista ja jättää myymättä.
ei sitä saframilla maustettua juustua tosiaan kovin paljoa mee, mutta kuulemma kaikki mikä valmistuu.
Kesällä näissä matkkinatapahtumissa oli italialaisia myymässä parrmesaania. Silläkin hitaa 45€ kilo. Valio pääsee nippa nappa joillain tuotteilla 15 euroon. No se onkin bulkkia. 🎅
-
Eipä kehtaa TV.tä katsoa. Ja eipä se vaikuta siihen että kaikki juustot tehdään perusperiaatteella samallatavalla ja ihmisillä ei ole ostovoimaa ostaa 90€ juustoja kovinkaan paljon. Eli bulkkijuustoja kannattaa tehdä pienellä katteella ja myydä paljon, ennen kuin tehdä kallista ja jättää myymättä.
[/quote]
Perusperiaatteella..Eräs suomalainen juustontekoa aloitteleva yritys hommasi Sveitsistä opettajan siihen hommaan, ihmettelivät kun sai aina samanlaista juustoa vaikka teki erilaisilla tavoilla, he saivat joka kerta erilaisen tuloksen vaikka tekivät aina samalla tavalla..
Eikö se todista sitä että siinä tarvitaan muutakin osaamista kuin reseptin lukemista.
No. bulkkijuustojahan tehdään suuressa mittakaavassa niin ihmeitä eroja ei pääse syntymään, mutta jos puhutaan laatutavarasta..
-
Joo kyllä se Valiun on paree syöttää Moskovaa sbermalla. 😜🎅
Kova työ jos ei tule kuin teelusikallinen laakista. Vai tuleeko... no mutta. Joo.
Kyl Valiu pystyy papempaan. Onhan se maailman paras. 🎅
Valio on oikeasti vaan muiden kopioja. Muistan hyvin kuinka Sveitsistä aikoinaan kävi juustomestarit neuvomassa kuinka juustua tehdään. Illalla oli matkailuohjelma Italiasta. Siinä näytettiin kuinka juustua tehjään. 90€ kilo.
Nykyiset Valion innovaatiot, pohjaanpalamaton maitu, plus maitu, mifu. Kuka niitä tarvii, ei kukaan.🎅
Onko tuo 90€ tuotantokustannus vai mikä?
Kait se on myyntihinta. Juustoa jota on tehty samalla reseptillä 700 vuotta. Taitaa Berlusgoni olla osittain oikeassa.
Mitenkähän paljon sitä 90€/kg juustoa voisi myydä? Vai onko kysymys casu marzusta? Sinäkin ostat se litukan edullisimman juustot 4€/kg
Katso se ohjelma niin tiiät. 😜
Eipä kehtaa TV.tä katsoa. Ja eipä se vaikuta siihen että kaikki juustot tehdään perusperiaatteella samallatavalla ja ihmisillä ei ole ostovoimaa ostaa 90€ juustoja kovinkaan paljon. Eli bulkkijuustoja kannattaa tehdä pienellä katteella ja myydä paljon, ennen kuin tehdä kallista ja jättää myymättä.
ei sitä saframilla maustettua juustua tosiaan kovin paljoa mee, mutta kuulemma kaikki mikä valmistuu.
Kesällä näissä matkkinatapahtumissa oli italialaisia myymässä parrmesaania. Silläkin hitaa 45€ kilo. Valio pääsee nippa nappa joillain tuotteilla 15 euroon. No se onkin bulkkia. 🎅
Sitä parivuotta kypsytetyllä parmesaanilla on Italiassa hintaa se kympinluokkaa huutokaupoissa (alimmat hinnat n.7€/kg) ja samaa juustoa myyvät täällä se reilu nelisenkyppiä, riippuen siitä mistä ostavat. Kypsytys aikaa kun lisää sen reilun vuoden ja on tahko on kaikinpuolin huippulaatuinen niin hinta jollekkin ravintolalle tai ulkolaiselle juustokauppaaan myytäessä kokonaan aivan toinen.