Agronet

Keskusteluaiheet => Vapaa sana => Aiheen aloitti: icefarmer - 07.10.16 - klo:11:57

Otsikko: liidlin lihaa
Kirjoitti: icefarmer - 07.10.16 - klo:11:57
ilmeisesti oppilaan isä luputtanu ja pauke sen mukainen jotta attentaattihälytys on annettu :o :o :o :o

http://www.iltalehti.fi/uutiset/2016100722428648_uu.shtml
Otsikko: Vs: liidlin lihaa
Kirjoitti: Antidesantti - 07.10.16 - klo:16:30
Liekkö sielä zepeteokzela ryskä pasahtanu...?     ::)
Otsikko: Vs: liidlin lihaa
Kirjoitti: SKN - 07.10.16 - klo:16:48
Liekkö sielä zepeteokzela ryskä pasahtanu...?     ::)

Kaikkihan tietää, että Akron lukijat tekkee ja juo enimmäkseen kilijua.
Mutta ketkä tekkee salmarinsa itte?

Täsä Antidesantin joulusalmarin ohje:
0,5 l Dry Vodka.
1 pussillinen Turkinpippureita (Tyrkisk Peber).
Sekoitetaan pippurit em. vodkaan.
Vodkapullosalmariseos astianpesukoneeseen.
1 - 2 "pesua".
Jäähdytys.
Valmista tuli.


Jos ei tykkää suomalaisista aineksista, niin täsä toinen ohoje.

Voimakolmikon salmari:
Viru Valge 80% (laivalta).
Litlin salmiakkia (ihan mitä vaan).
Laitetaan salmiakkia suuhun.
Viru Valkeeta perrään...  
Otsikko: Vs: liidlin lihaa
Kirjoitti: Antidesantti - 07.10.16 - klo:16:53
Kaikkihan tietää, että Akron lukijat tekkee ja juo enimmäkseen kilijua.
Mutta ketkä tekkee salmarinsa itte?

Täsä Antidesantin joulusalmarin ohje:
0,5 l Dry Vodka.
1 pussillinen Turkinpippureita (Tyrkisk Peber).
Sekoitetaan pippurit em. vodkaan.
Vodkapullosalmariseos astianpesukoneeseen.
1 - 2 "pesua".
Jäähdytys.
Valmista tuli.

Jo vain om muuten hyä ohoje. Ellei peräti kähverä...     ::)