Agronet
Keskusteluaiheet => Vapaa sana => Aiheen aloitti: Sepeteus - 23.06.16 - klo:16:55
-
http://www.punttis.net/nyhtokaura-lihaa-parempi-proteiininlahde/
Osuustoiminnalla on kohta ongelma
http://www.valio.fi/reseptit/pulled-pork/?gclid=CIXxvaOmvs0CFYF5cgodA-UMKg
-
Miten niin vasta kohta? http://www.taloussanomat.fi/paivittaistavarat/2016/06/23/atrian-epaillaan-yrittaneen-lihasiivujen-hintakopelointia-tanskassa-asiassa-ei-ole-mitaan-salattavaa/20166805/12?pos=tuoreimmat
-
En edelleenkään ymmärrä mix tuohon hyvään tuotteeseen, härkis ja herne, 47 prossaa protskua, tulee sotkea kauraa.....tuota vielä syö tuollaisenaan mutt jos kaura lisätään niin toi tulee sotkea johonkin ruoanlaittoon...
-
Kyl ne rahakaurrat kannattaa kiikuttaa Kiinaan jos se Veeti saa kierukan pyörimään.
-
mutta ite en nyt niiiiiin ihastuna ole tuohon .... moskaan... tarttee paaaljon mausteita että on jotain muuta kuin miltä näyttää.... mämmiä???
-
Noo, enpä ole perustanut niistä riisin-korvikkeistakaan..jos vain sikaa sikana ja nauta nautana, vielä, kun niitä on.
-
Mutt yhä mitä on vikana tuossa mun vaihtoehdossa, kotimainen härkis herne seos jossa protskua 47 prossaa....
Luuserit....
-
Minä olen niin kaavoihin kangistunut, että syön sen hernekeiton mieluummin jauhelihalla kuin härkäpavuilla..
-
Minä olen niin kaavoihin kangistunut, että syön sen hernekeiton mieluummin jauhelihalla kuin härkäpavuilla..
Savustettua siankylkeä siinä olla pitää eikä mitään jauhelihaa...
-
Ymmärsitkö säkään mistä noissa protskutuotteissa oli kyse. Mä nautin noita pitkän päivän päätteeksi ihan tollaisenaan....
Jotenkin ymmärtänyt ett keho käyttää lihasten energiaa rasituksessa suorituksessa ja palautuksessa se tulis jotenkin korvata ja tossa se protsku ja hiilari kai astuu kuvaan....
Ett se entisaikojen perinne, raskas ateria päivän päätteeksi ei ollutkaan kai pahaksi....
-
Minä olen niin kaavoihin kangistunut, että syön sen hernekeiton mieluummin jauhelihalla kuin härkäpavuilla..
Paistappa pekoni suikalepalasia ja savupalvi paloja paistinpannulla ja laita ne sinne hernekeiton sekaan kaikkine rasvoineen. Niin seuraavana päivänä lämmitettykeitto on parhainmillaan.
-
Tossa ihan mukavasti selitetty prinsiipit Luomujussillekin. Eihän noita muista kuin hämärästi biologian kurssilta... mielenkiintoista kertausta näin mullekin, arkipäivän Immo Kuutsalle.
http://triathlonsuomi.com/harjoittelu/harjoitusten-tehosta-maarasta-ja-palautumisesta/energia-aineenvaihdunta/
-
Ihan nytt vain vinkiksi ett painonnosto ja bodaustausta löytyy ett mulle voi alkaa jotain muuta selittään....ja haastaan....
Mutt on se ihan selvää ja mulle on tyypillistä ett ruoka ei maistu päivän mittaan mutt sitt illalla jokin rasvainen olis kiva.....tai sitt paino putoaa kivasti....
-
Minä olen niin kaavoihin kangistunut, että syön sen hernekeiton mieluummin jauhelihalla kuin härkäpavuilla..
Paistappa pekoni suikalepalasia ja savupalvi paloja paistinpannulla ja laita ne sinne hernekeiton sekaan kaikkine rasvoineen. Niin seuraavana päivänä lämmitettykeitto on parhainmillaan.
Pittääkö tässä vielä hernekeitto juhannukseksi..hemmetti, tuli jo vesi kielelle.. Juhannusjuuston jätin jo keittämättä.