Agronet

Keskusteluaiheet => Vapaa sana => Aiheen aloitti: pig24 - 08.06.16 - klo:12:24

Otsikko: Kömmähdys ilmakuivatun parmankinkun väärentämisessä
Kirjoitti: pig24 - 08.06.16 - klo:12:24
Napolin seudulla kuivattiin puolalaisia kinkkuja. Oma leima poltettiin puolalaisen päälle, mutta PL jäi osassa näkyville. Prosciutto di Parma sta­gio­nato italiano-tavaramerkkiä käytettäessä sikojen pitää tulla Pohjois- tai Keski-Italiasta. (Uutinen on viime kesältä)
Veropoliisin video https://youtu.be/bSd0l-FlzSU
Otsikko: Vs: Kömmähdys ilmakuivatun parmankinkun väärentämisessä
Kirjoitti: navettapiika - 08.06.16 - klo:12:28
Sattuuhan..pestäänhän sitä puolalaista ja saksalaista sikaa suomalaiseksi marinaadilla.. ;D
Otsikko: Vs: Kömmähdys ilmakuivatun parmankinkun väärentämisessä
Kirjoitti: icefarmer - 08.06.16 - klo:13:05
Sattuuhan..pestäänhän sitä puolalaista ja saksalaista sikaa suomalaiseksi marinaadilla.. ;D
eihän tuossa mittee hättää jossei oo kalakkunana vokkeihin toimitettu :-\ :-\ :-\ :-\
Otsikko: Vs: Kömmähdys ilmakuivatun parmankinkun väärentämisessä
Kirjoitti: Hervast - 08.06.16 - klo:17:24
Mut mietippä jos vokissa oliskin intialaisia hinduja  ja muslimeja. Ei vois syödä sikaa eikä pyhää lehmää...

Otsikko: Vs: Kömmähdys ilmakuivatun parmankinkun väärentämisessä
Kirjoitti: Antidesantti - 08.06.16 - klo:17:37
Toivottavasti eivät vain väärennä tanzkalaazta Suomen zepeteokzile...     ::)