Agronet
Keskusteluaiheet => Vapaa sana => Aiheen aloitti: pig24 - 08.06.16 - klo:12:24
-
Napolin seudulla kuivattiin puolalaisia kinkkuja. Oma leima poltettiin puolalaisen päälle, mutta PL jäi osassa näkyville. Prosciutto di Parma stagionato italiano-tavaramerkkiä käytettäessä sikojen pitää tulla Pohjois- tai Keski-Italiasta. (Uutinen on viime kesältä)
Veropoliisin video https://youtu.be/bSd0l-FlzSU
-
Sattuuhan..pestäänhän sitä puolalaista ja saksalaista sikaa suomalaiseksi marinaadilla.. ;D
-
Sattuuhan..pestäänhän sitä puolalaista ja saksalaista sikaa suomalaiseksi marinaadilla.. ;D
eihän tuossa mittee hättää jossei oo kalakkunana vokkeihin toimitettu :-\ :-\ :-\ :-\
-
Mut mietippä jos vokissa oliskin intialaisia hinduja ja muslimeja. Ei vois syödä sikaa eikä pyhää lehmää...
-
Toivottavasti eivät vain väärennä tanzkalaazta Suomen zepeteokzile... ::)