Agronet
Keskusteluaiheet => Vapaa sana => Aiheen aloitti: savimaa - 30.11.07 - klo:18:08
-
Keitetty pöllö
Kyni ja puhdista pöllö ja pane se pataan , jossa on runsaasti vettä . Lisää suolaa maun mukaan .
- Jos ruokailijoita on 5 tai enemmän , on syytä keittää huuhkaja . Pienemmälle ryhmälle riittänee helmipöllö .
Tämä eskimoiden suosima ateria sopii mainiosti esim. sukujuhliin . Itse opin tämän reseptin v.1990 , kun olimme konsultoimassa eskimoita pakasteherneen viljelyssä . Ei siitä mitään tullut , siellä oli tosi kylmää .
-
Syötetäänkö sikalaumalle helmipöllöjä?
"Helmiä sioille."
-
Itse opin tämän reseptin v.1990 , kun olimme konsultoimassa eskimoita pakasteherneen viljelyssä . Ei siitä mitään tullut , siellä oli tosi kylmää .
Kokkeilittako myyä pakastimia eskimoille?