Agronet

Keskusteluaiheet => Kasvintuotanto => Aiheen aloitti: H Hehtolitra - 13.04.16 - klo:18:28

Otsikko: Mikä maittavin hernelajike keittoon, (tai Heinon velliin)?.
Kirjoitti: H Hehtolitra - 13.04.16 - klo:18:28
Heinohan kai puhuu herne, muikku ym. vellistä, mutta mistä lajikkeesta hämäläinen saisi parhaan makuisen hernesoppansa?.
Otsikko: Vs: Mikä maittavin hernelajike keittoon, (tai Heinon velliin)?.
Kirjoitti: mah - 14.04.16 - klo:05:59
Jalostajan? :-X
Otsikko: Vs: Mikä maittavin hernelajike keittoon, (tai Heinon velliin)?.
Kirjoitti: Ala-Pertti - 15.04.16 - klo:21:21
tunnustan tyhmyyteni kysymykseen liittyen, mutta jos jatketaan tuolla mahin linjalla, nin joku purkkijuttu se on terästettynä ruskistetulla jauhelihalla.
Otsikko: Vs: Mikä maittavin hernelajike keittoon, (tai Heinon velliin)?.
Kirjoitti: SKN - 15.04.16 - klo:23:26
Heinohan kai puhuu herne, muikku ym. vellistä, mutta mistä lajikkeesta hämäläinen saisi parhaan makuisen hernesoppansa?.

Kattelin tuossa mennäviikolla apilas-dokkarin. Hän tykkäs herneistä mutta Eeva Ruskea ei oikeen diggaillut pörisevästä apilaksesta joten yksikiveksinen 24:ää ainetta piikittävä narkkari ei koskaan päässyt olemaan sillai naisen kanssa vaan tyytyi koiriinsa.

Näin se dokkari kertoi. :o
Otsikko: Vs: Mikä maittavin hernelajike keittoon, (tai Heinon velliin)?.
Kirjoitti: Maa-Anssi - 16.04.16 - klo:07:28
tunnustan tyhmyyteni kysymykseen liittyen, mutta jos jatketaan tuolla mahin linjalla, nin joku purkkijuttu se on terästettynä ruskistetulla jauhelihalla.
Tahi sitten pätkii sekaan makkaraa  :D
Eipä olekaan tullut "tuunattua" ärvää vielä koskaan.
Otsikko: Vs: Mikä maittavin hernelajike keittoon, (tai Heinon velliin)?.
Kirjoitti: Oksa - 16.04.16 - klo:08:31
  ei tartte kuin jalostajan  tapion palviliha hernekeitto purkin ja hieman vettä... on maistuvaa ja en enää laita edes sinappia tuohon.
Otsikko: Vs: Mikä maittavin hernelajike keittoon, (tai Heinon velliin)?.
Kirjoitti: H Hehtolitra - 18.04.16 - klo:16:41
tunnustan tyhmyyteni kysymykseen liittyen, mutta jos jatketaan tuolla mahin linjalla, nin joku purkkijuttu se on terästettynä ruskistetulla jauhelihalla.

Vaikka olenkin vain maalaismies, en sentään vielä ole purkkiruokiin alentunut.

Mutta sitähän en tänä päivänä tiedä, mitä tulevaisuudessa kunnan vaivaistalossa eteen työntävät.

Se ainakin on selvää, että palstalla ei ole herneenviljelijöitä.
Tai sitten eivät välitä mitä tuottavat.

Soppatykkikauppiaat tietävät, mutta heille lajike on liikesalaisuus.
Otsikko: Vs: Mikä maittavin hernelajike keittoon, (tai Heinon velliin)?.
Kirjoitti: BACKSPACE - 18.04.16 - klo:16:45
tunnustan tyhmyyteni kysymykseen liittyen, mutta jos jatketaan tuolla mahin linjalla, nin joku purkkijuttu se on terästettynä ruskistetulla jauhelihalla.

Vaikka olenkin vain maalaismies, en sentään vielä ole purkkiruokiin alentunut.

Mutta sitähän en tänä päivänä tiedä, mitä tulevaisuudessa kunnan vaivaistalossa eteen työntävät.

Se ainakin on selvää, että palstalla ei ole herneenviljelijöitä.
Tai sitten eivät välitä mitä tuottavat.

Soppatykkikauppiaat tietävät, mutta heille lajike on liikesalaisuus.

Joistakin lajikkeista jäi se kuori kellumaan sopan pinnalle. 

Otsikko: Vs: Mikä maittavin hernelajike keittoon, (tai Heinon velliin)?.
Kirjoitti: Oksa - 18.04.16 - klo:16:52
ja sitä oli k-kaupan avajaisissa tarjulla...