Agronet
Keskusteluaiheet => Koneet, laitteet ja tekniikka => Aiheen aloitti: antti-x - 13.04.16 - klo:10:33
-
http://www.shopmancini.com/en/battery-tools/1918-mobile-pruning-shears-makita-dup361rmj.html
Eikö oo aika kova? ;D
Vain 1220€
(http://www.shopmancini.com/5320-large_default/mobile-pruning-shears-makita-dup361rmj.jpg)
-
Ei ehkä sille joka nipsuttelee aamusta iltaan, päivittäin ::)
-
Jos päivittäin manuaalisella katkoo, niin varmasti tietää katkoneensa. Ongelmallisinta on, kun menee ostamaan uusia rukkasia. Toisen käden hanska on sellainen jääkiekon kokoinen ja toinen jäähallin kokoinen. Ota nyt sitten siinä, kun pareittain myydään.
-
http://www.shopmancini.com/en/battery-tools/1918-mobile-pruning-shears-makita-dup361rmj.html
Eikö oo aika kova? ;D
Vain 1220€
(http://www.shopmancini.com/5320-large_default/mobile-pruning-shears-makita-dup361rmj.jpg)
fenttiin jos sais konepellin väriset ovenkahvat samaan hintaan moni ruksais ;) :D ;D 8)
-
Voi olla haastavaa myydä Suomessa. Viininviljelijöitä voi kiinnostaa. Köynnöksiä leikataan pitkin vuotta. Loppukesästä voi vedellä reippaammin
https://youtu.be/TqUfaYAkcEg
PS. Kasvinsuojeluruiskutus helikopterilla teki vaikutuksen (reissu 2010 Milanon eteläpuolella).
-
http://www.shopmancini.com/en/battery-tools/1918-mobile-pruning-shears-makita-dup361rmj.html
Eikö oo aika kova? ;D
Vain 1220€
Ens vuonna nuota jo on saatavilla kiinapojan tekemänä, 50-juroo kappale :D
-
Jos ammatikseen leikkaa pensaita, niin ei mikään turha laite. Jokainen voi kokeilla, kun ottaa sekatöörit(siis oksasakset) käteensä ja 8 tuntia napsii oksia poikki, kyllä se työstä käy. Max oksanpaksuus 33 mm, siinä saa kyllä käsisaksilla painaa tosissaan, ei edes onnistu kovin huonoilla käsivoimilla.
-
http://www.shopmancini.com/en/battery-tools/1918-mobile-pruning-shears-makita-dup361rmj.html
Eikö oo aika kova? ;D
Vain 1220
Ens vuonna nuota jo on saatavilla kiinapojan tekemänä, 50-juroo kappale :D
Ja milfwaukee tilaa siltä valmistajalta omilla logoillaan ja karjaparoni käy sen hakemassa tutusta ikh kaupasta tonnilla ;)
-
fenttiin jos sais konepellin väriset ovenkahvat samaan hintaan moni ruksais ;) :D ;D 8)
Valtraan saa.
http://www.valtra.fi/unlimited.aspx
-
fenttiin jos sais konepellin väriset ovenkahvat samaan hintaan moni ruksais ;) :D ;D 8)
Valtraan saa.
http://www.valtra.fi/unlimited.aspx
Tuo alkolukko jos olisi vakiovaruste, niin Valtrat seisoisvat keskllä peltoo :D
-
fenttiin jos sais konepellin väriset ovenkahvat samaan hintaan moni ruksais ;) :D ;D 8)
Valtraan saa.
http://www.valtra.fi/unlimited.aspx
Tuo alkolukko jos olisi vakiovaruste, niin Valtrat seisoisvat keskllä peltoo :D
Kuka ne olis saanu sinne saakka ajettua..?
-
Tuo on verraton värkki esim puutarhuri ammattilaisille monta jännetuppi tulehdusta tuolla estyy.
-
Viinintuotannossa voidaan käyttää 1000 tuntiakin hehtaarille miestyötä ja siinäkin ovat nuo sakset apuna, varmaan menis 500 tuntia lisää jos ei olisi akkusaksia jelppaamassa urakkaa.
-
Onhan se juu...maidontuottajalle..
-
Onhan se juu...maidontuottajalle..
;D
-
Onhan se juu...maidontuottajalle..
Voisihan tuolla katkoa lisävetimiä ja joku nokkela keksisi kokeilla onnistuuko sillä nupotus :D Ja sitten sillä voisi leikata vasikoilta korvat pois ettei tarvitsisi laittaa korvamerkkejä ;D Ja joo... tämänkin olen nähnyt :'(
Mut nuo sakset olis hyvät pidemmällä varrella, olis hyvä leikata omenapuut.
-
Okei, turhin oli liioittelua, mutta silti ylihintaisin saatta olla. :)
Ja veikaan että noita ei myydä juurikaan viinitarhoihin, vaan korkeintaan Japanilaisten puutarhanhoitoon. Nehän on vähän hupsuja siihen hommaan ja välttelevät fyysistä rasitusta noin kulttuurisesti. Tuskin viinitarhoja leikkaavalle siirtotyöläiselle kukaan uskaltaa/haluaa noin kallista vehjettä antaa.
-
Juutalaiselle mohelille hyvä urakkatyökalu. Brit milah... snip snap. 8)
-
Just olin yhdellä viinitilalla poikkeemassa ja taisi kuulemma mennä 60 tuntia hehtaarilla siihen puskien nipsutteluun :o
-
Just olin yhdellä viinitilalla poikkeemassa ja taisi kuulemma mennä 60 tuntia hehtaarilla siihen puskien nipsutteluun :o
Täälläkään kukaan enää esim. vesurin kanssa lähde risusavottaan ::)
-
Jyrki Sukula kertoi että heillä viinituotannon työmäärä lipsahtaa hyvin helposti toiselle tuhannelle "käsityötunnille" per hehtaari.
Eipähän tuoteta sitä täälläkin parjattua bulkkia... ja kaikki menee kaupaksi mitä tuotetaan.
-
Jyrki Sukula kertoi että heillä viinituotannon työmäärä lipsahtaa hyvin helposti toiselle tuhannelle "käsityötunnille" per hehtaari.
Eipähän tuoteta sitä täälläkin parjattua bulkkia... ja kaikki menee kaupaksi mitä tuotetaan.
Poiminta käsin 5 päivää per hehtaari ja koneella pari hehtaaria päivässä ja poiminta tavan tietää hinnasta, eli jos pullo maksaa alle 25 euroa, niin koneella on ravisteltu kaikki risut madot ja lehdet mausteeksi ;) ;D
-
Jyrki Sukula kertoi että heillä viinituotannon työmäärä lipsahtaa hyvin helposti toiselle tuhannelle "käsityötunnille" per hehtaari.
Eipähän tuoteta sitä täälläkin parjattua bulkkia... ja kaikki menee kaupaksi mitä tuotetaan.
Poiminta käsin 5 päivää per hehtaari ja koneella pari hehtaaria päivässä ja poiminta tavan tietää hinnasta, eli jos pullo maksaa alle 25 euroa, niin koneella on ravisteltu kaikki risut madot ja lehdet mausteeksi ;) ;D
Ne on niitä Sepeteuksen "ruuanlaittoviinejä" joita pitäis meilläkin niin pirun kovasti Liiterin maitohyllyn vierestä saaha poimittua ostoskärryyn... ja jotka kuitenkin kulautetaan jo silloin kun laitetaan sitä ruokaa. Suomalainen raaski tuhlata hyvää tavaraa. ;D
-
Jyrki Sukula kertoi että heillä viinituotannon työmäärä lipsahtaa hyvin helposti toiselle tuhannelle "käsityötunnille" per hehtaari.
Eipähän tuoteta sitä täälläkin parjattua bulkkia... ja kaikki menee kaupaksi mitä tuotetaan.
Poiminta käsin 5 päivää per hehtaari ja koneella pari hehtaaria päivässä ja poiminta tavan tietää hinnasta, eli jos pullo maksaa alle 25 euroa, niin koneella on ravisteltu kaikki risut madot ja lehdet mausteeksi ;) ;D
Kaikki on niin suhteellista. Ensinnäkin käsin poimittuina myydään paljon myös 10 euron viinejä ainakin muualta kuin Euroopasta. Ja toisekseen esim käsin lypsetystä maidosta tai käsin ruokitun sonnin lihasta en kauheasti olisi valmis ekstraa maksamaan.
Ja pitäisikö manuaalisilla oksasaksilla leikatusta viinistä kanssa maksaa enemmän? ;)
-
Jyrki Sukula kertoi että heillä viinituotannon työmäärä lipsahtaa hyvin helposti toiselle tuhannelle "käsityötunnille" per hehtaari.
Eipähän tuoteta sitä täälläkin parjattua bulkkia... ja kaikki menee kaupaksi mitä tuotetaan.
Poiminta käsin 5 päivää per hehtaari ja koneella pari hehtaaria päivässä ja poiminta tavan tietää hinnasta, eli jos pullo maksaa alle 25 euroa, niin koneella on ravisteltu kaikki risut madot ja lehdet mausteeksi ;) ;D
Kaikki on niin suhteellista. Ensinnäkin käsin poimittuina myydään paljon myös 10 euron viinejä ainakin muualta kuin Euroopasta. Ja toisekseen esim käsin lypsetystä maidosta tai käsin ruokitun sonnin lihasta en kauheasti olisi valmis ekstraa maksamaan.
Ja pitäisikö manuaalisilla oksasaksilla leikatusta viinistä kanssa maksaa enemmän? ;)
Jos ei suuremmalla vaivalla tehdystä työstä olla valmiita maksamaan, saamme kohta syödä pelkästään jotain ihmisille tarkoitettua perusrehua, jossa kuulemma on kaikki vitamiinit ja hivenet kohdillaan, eikä kukaan pure toisen saparoa.
-
Viinintuotannossa voidaan käyttää 1000 tuntiakin hehtaarille miestyötä ja siinäkin ovat nuo sakset apuna, varmaan menis 500 tuntia lisää jos ei olisi akkusaksia jelppaamassa urakkaa.
Aika vit...maista käyttää perinteisiä oksasaksia jos joku jännetuppitulehdus meinaa tulla, reumasta tai vastaavasta puhumattakaan. Onhan noi oksasakset kalliit, mutta kai tähänkin pätee samat selitykset kuin fentin ostoon. Ergonomia tuottavuus jne. :D
-
Tuskin viinitarhoja leikkaavalle siirtotyöläiselle kukaan uskaltaa/haluaa noin kallista vehjettä antaa.
Radikaalit leikkaukset tehdään joulu-helmikuussa. Epäilen, antaisiko joku tarhuri siirtotyöläisen edes tehdä tuota hommaa.
-
Jyrki Sukula kertoi että heillä viinituotannon työmäärä lipsahtaa hyvin helposti toiselle tuhannelle "käsityötunnille" per hehtaari.
Eipähän tuoteta sitä täälläkin parjattua bulkkia... ja kaikki menee kaupaksi mitä tuotetaan.
Poiminta käsin 5 päivää per hehtaari ja koneella pari hehtaaria päivässä ja poiminta tavan tietää hinnasta, eli jos pullo maksaa alle 25 euroa, niin koneella on ravisteltu kaikki risut madot ja lehdet mausteeksi ;) ;D
Kaikki on niin suhteellista. Ensinnäkin käsin poimittuina myydään paljon myös 10 euron viinejä ainakin muualta kuin Euroopasta. Ja toisekseen esim käsin lypsetystä maidosta tai käsin ruokitun sonnin lihasta en kauheasti olisi valmis ekstraa maksamaan.
Ja pitäisikö manuaalisilla oksasaksilla leikatusta viinistä kanssa maksaa enemmän? ;)
Jos ei suuremmalla vaivalla tehdystä työstä olla valmiita maksamaan, saamme kohta syödä pelkästään jotain ihmisille tarkoitettua perusrehua, jossa kuulemma on kaikki vitamiinit ja hivenet kohdillaan, eikä kukaan pure toisen saparoa.
Taisi ana juuri tiputtaa sen suurien tukien oikeutuksen pois maidolta, jota on työvoimavaltaisuudella perusteltu ;)
-
Jyrki Sukula kertoi että heillä viinituotannon työmäärä lipsahtaa hyvin helposti toiselle tuhannelle "käsityötunnille" per hehtaari.
Eipähän tuoteta sitä täälläkin parjattua bulkkia... ja kaikki menee kaupaksi mitä tuotetaan.
Poiminta käsin 5 päivää per hehtaari ja koneella pari hehtaaria päivässä ja poiminta tavan tietää hinnasta, eli jos pullo maksaa alle 25 euroa, niin koneella on ravisteltu kaikki risut madot ja lehdet mausteeksi ;) ;D
Kaikki on niin suhteellista. Ensinnäkin käsin poimittuina myydään paljon myös 10 euron viinejä ainakin muualta kuin Euroopasta. Ja toisekseen esim käsin lypsetystä maidosta tai käsin ruokitun sonnin lihasta en kauheasti olisi valmis ekstraa maksamaan.
Ja pitäisikö manuaalisilla oksasaksilla leikatusta viinistä kanssa maksaa enemmän? ;)
Jos ei suuremmalla vaivalla tehdystä työstä olla valmiita maksamaan, saamme kohta syödä pelkästään jotain ihmisille tarkoitettua perusrehua, jossa kuulemma on kaikki vitamiinit ja hivenet kohdillaan, eikä kukaan pure toisen saparoa.
Taisi ana juuri tiputtaa sen suurien tukien oikeutuksen pois maidolta, jota on työvoimavaltaisuudella perusteltu ;)
Ei kai kukaan ole luullut että suomalaiset lehmät lypsetään käsin, siis ilman mitään lypsykonetta? Välillä käsityö tuo todellista lisäarvoa, välillä ei. Lisäarvosta varmaan jatkossakin maksetaan, tuskin niin paljoa itsetarkoituksellisesta tehottomuudesta.
-
Ei kai kukaan ole luullut että suomalaiset lehmät lypsetään käsin, siis ilman mitään lypsykonetta? Välillä käsityö tuo todellista lisäarvoa, välillä ei. Lisäarvosta varmaan jatkossakin maksetaan, tuskin niin paljoa itsetarkoituksellisesta tehottomuudesta.
Missäs tuotteessa maksetaan käsityöstä suurempaa lisäarvoa kun mitä tauluissa?
-
ja kun kattoo millä lailla nykyään käsittelevät noita tauluja niin ei voi kuin ihmetellä miten ilja reeppinin tauluja edes rahalla saisi ostaa... katellu joissain virastoissa noita taidehankintoja ja miettinny että enkähän miäkin osaisi tuolla lailla sotkea....?
-
Mulla on pari lintuaiheista, kotimaista taulua, ei muistaakseni pahanhintaisia 8) ::)
Ja ei ole käsitelty silkkihansikkain.
-
Mulla on pari lintuaiheista, kotimaista taulua, ei muistaakseni pahanhintaisia 8) ::)
Ja ei ole käsitelty silkkihansikkain.
On mullakin tikkataulu. Oli edullinen :)
-
Mulla on pari lintuaiheista, kotimaista taulua, ei muistaakseni pahanhintaisia 8) ::)
Ja ei ole käsitelty silkkihansikkain.
On mullakin tikkataulu. Oli edullinen :)
Kuin sä sen noin töksäytit >:(