Agronet

Keskusteluaiheet => Vapaa sana => Aiheen aloitti: supersammakko - 28.01.16 - klo:07:11

Otsikko: Grilliyrittäjän talvisesonki
Kirjoitti: supersammakko - 28.01.16 - klo:07:11
Pitkän pähkäilyn jälkeen totesin, että mun grilli taitaa sittenin olla huonossa paikassa ja päätin siirtää sen sinne missä ihmisetkin liikkuvat. Tuossa lähistöllä oli laskettelukeskus joka etsi ruokapalvelukumppania, niin hinasin maalaisgrillini sinne. Syksyllä yritysneuvojan vinkkien mukaann viilasin ruokalistani uuteen uskoon, nyt saa muutakin kuin makkaraperunoita ja samalla neuvojen mukaan laajensin grilliäni pienellä aurinkoterassilla. Kaikki näytti hienolta.

No nyt on jälleen kustannuskriisi käsissä, investoin ehkä liikaa, mutta kun neuvojan laskelmat näytti... Kelit on ollut tosi kurjat, joku satokorvaus olisi paikallaan. Hiihtokeskusyrittäjä rasvaa joka aamu rinnekonehallissa köyttä, palkkasi syksyllä porukan, pakkasjaksolla käytti poskettomasti vettä, sähköä, aikaa, työvoimaa, rahaa että sai paipit, crossit ja rinteet kuntoon. Hisseihin asennettiin ankkurit jne. Suksivuokraamon porukka räkii kattoon, kun ei ole mitään tekemistä, että siihenkin pitää tilata Lassila & Tikanojalta erikospuhdistus.

Ehdottomasti pitäisi saada meidän olosuhteista johtuvaa kriisitukea ja ensi vuodelle lumetusavustus. Vähintään nämä. No, tämä tässä, lähden vanhalla ooppelin rehjulla hinaamaan grilliäni takaisin kotikonnuilleni. Se naapurin aikamiespoika oli jo kaivannut suussasulavia burgereitani...

ps. tarjoan ilmaiset makkaraperunat sille, joka keksii tarinan kaikki anekdotit...  8)
Otsikko: Vs: Grilliyrittäjän talvisesonki
Kirjoitti: kantola - 28.01.16 - klo:07:21
Sellasta se... ei auta vaikka viilaa menunsa venäläiseen makuun sopivaksi kun venäläisturistit jättävät tyystin tulematta.
Otsikko: Vs: Grilliyrittäjän talvisesonki
Kirjoitti: Eemeli - 28.01.16 - klo:07:31
Pitkän pähkäilyn jälkeen totesin, että mun grilli taitaa sittenin olla huonossa paikassa ja päätin siirtää sen sinne missä ihmisetkin liikkuvat. Tuossa lähistöllä oli laskettelukeskus joka etsi ruokapalvelukumppania, niin hinasin maalaisgrillini sinne. Syksyllä yritysneuvojan vinkkien mukaann viilasin ruokalistani uuteen uskoon, nyt saa muutakin kuin makkaraperunoita ja samalla neuvojen mukaan laajensin grilliäni pienellä aurinkoterassilla. Kaikki näytti hienolta.

No nyt on jälleen kustannuskriisi käsissä, investoin ehkä liikaa, mutta kun neuvojan laskelmat näytti... Kelit on ollut tosi kurjat, joku satokorvaus olisi paikallaan. Hiihtokeskusyrittäjä rasvaa joka aamu rinnekonehallissa köyttä, palkkasi syksyllä porukan, pakkasjaksolla käytti poskettomasti vettä, sähköä, aikaa, työvoimaa, rahaa että sai paipit, crossit ja rinteet kuntoon. Hisseihin asennettiin ankkurit jne. Suksivuokraamon porukka räkii kattoon, kun ei ole mitään tekemistä, että siihenkin pitää tilata Lassila & Tikanojalta erikospuhdistus.

Ehdottomasti pitäisi saada meidän olosuhteista johtuvaa kriisitukea ja ensi vuodelle lumetusavustus. Vähintään nämä. No, tämä tässä, lähden vanhalla ooppelin rehjulla hinaamaan grilliäni takaisin kotikonnuilleni. Se naapurin aikamiespoika oli jo kaivannut suussasulavia burgereitani...

ps. tarjoan ilmaiset makkaraperunat sille, joka keksii tarinan kaikki anekdotit...  8)

Sulla on tuo yritys-stategia vain väärää.
Vaihda se kioski lehmiin, mutta vain c-alueella ja toimita maito valiolle.
Olet jumalasta seuraava, ylöspäin, tai ainakin luule olevasi.
Saat myöskin valtion kustantaman työntekijän, jos niitä töitä vaikka sattuisikin olemaan, voit itse räkiä kattoon.
Ja muista, älä tilaa sitä L&T ;tä putsaamaan kattoasi.
Jos satut olemaan siellä kepun korvessa, yhteiskuntahan sen maksaa kuin talvivaaran, josta tuli kyllä vaara ympäri vuoden.
Otsikko: Vs: Grilliyrittäjän talvisesonki
Kirjoitti: Terminator II - 28.01.16 - klo:07:32
Pitkän pähkäilyn jälkeen totesin, että mun grilli taitaa sittenin olla huonossa paikassa ja päätin siirtää sen sinne missä ihmisetkin liikkuvat. Tuossa lähistöllä oli laskettelukeskus joka etsi ruokapalvelukumppania, niin hinasin maalaisgrillini sinne. Syksyllä yritysneuvojan vinkkien mukaann viilasin ruokalistani uuteen uskoon, nyt saa muutakin kuin makkaraperunoita ja samalla neuvojen mukaan laajensin grilliäni pienellä aurinkoterassilla. Kaikki näytti hienolta.

No nyt on jälleen kustannuskriisi käsissä, investoin ehkä liikaa, mutta kun neuvojan laskelmat näytti... Kelit on ollut tosi kurjat, joku satokorvaus olisi paikallaan. Hiihtokeskusyrittäjä rasvaa joka aamu rinnekonehallissa köyttä, palkkasi syksyllä porukan, pakkasjaksolla käytti poskettomasti vettä, sähköä, aikaa, työvoimaa, rahaa että sai paipit, crossit ja rinteet kuntoon. Hisseihin asennettiin ankkurit jne. Suksivuokraamon porukka räkii kattoon, kun ei ole mitään tekemistä, että siihenkin pitää tilata Lassila & Tikanojalta erikospuhdistus.

Ehdottomasti pitäisi saada meidän olosuhteista johtuvaa kriisitukea ja ensi vuodelle lumetusavustus. Vähintään nämä. No, tämä tässä, lähden vanhalla ooppelin rehjulla hinaamaan grilliäni takaisin kotikonnuilleni. Se naapurin aikamiespoika oli jo kaivannut suussasulavia burgereitani...

ps. tarjoan ilmaiset makkaraperunat sille, joka keksii tarinan kaikki anekdotit...  8)

Nimen vaihto vois olla suositeltavaa "SAMMAKKO BURGER" ei ole oikein Suomessa houkutteleva iskulause. Jos hinaat sen kiskas Normandiaan, niin siellä vois onnistua. ;D
Otsikko: Vs: Grilliyrittäjän talvisesonki
Kirjoitti: Eemeli - 28.01.16 - klo:08:13
Pitkän pähkäilyn jälkeen totesin, että mun grilli taitaa sittenin olla huonossa paikassa ja päätin siirtää sen sinne missä ihmisetkin liikkuvat. Tuossa lähistöllä oli laskettelukeskus joka etsi ruokapalvelukumppania, niin hinasin maalaisgrillini sinne. Syksyllä yritysneuvojan vinkkien mukaann viilasin ruokalistani uuteen uskoon, nyt saa muutakin kuin makkaraperunoita ja samalla neuvojen mukaan laajensin grilliäni pienellä aurinkoterassilla. Kaikki näytti hienolta.

No nyt on jälleen kustannuskriisi käsissä, investoin ehkä liikaa, mutta kun neuvojan laskelmat näytti... Kelit on ollut tosi kurjat, joku satokorvaus olisi paikallaan. Hiihtokeskusyrittäjä rasvaa joka aamu rinnekonehallissa köyttä, palkkasi syksyllä porukan, pakkasjaksolla käytti poskettomasti vettä, sähköä, aikaa, työvoimaa, rahaa että sai paipit, crossit ja rinteet kuntoon. Hisseihin asennettiin ankkurit jne. Suksivuokraamon porukka räkii kattoon, kun ei ole mitään tekemistä, että siihenkin pitää tilata Lassila & Tikanojalta erikospuhdistus.

Ehdottomasti pitäisi saada meidän olosuhteista johtuvaa kriisitukea ja ensi vuodelle lumetusavustus. Vähintään nämä. No, tämä tässä, lähden vanhalla ooppelin rehjulla hinaamaan grilliäni takaisin kotikonnuilleni. Se naapurin aikamiespoika oli jo kaivannut suussasulavia burgereitani...

ps. tarjoan ilmaiset makkaraperunat sille, joka keksii tarinan kaikki anekdotit...  8)

Sulla on tuo yritys-stategia vain väärää.
Vaihda se kioski lehmiin, mutta vain c-alueella ja toimita maito valiolle.
Olet jumalasta seuraava, ylöspäin, tai ainakin luule olevasi.
Saat myöskin valtion kustantaman työntekijän, jos niitä töitä vaikka sattuisikin olemaan, voit itse räkiä kattoon.
Ja muista, älä tilaa sitä L&T ;tä putsaamaan kattoasi.
Jos satut olemaan siellä kepun korvessa, yhteiskuntahan sen maksaa kuin talvivaaran, josta tuli kyllä vaara ympäri vuoden.

Ja muista lisäksi. Jokin makkarakeisari tai nakkimaailma kuningas, pikkasen elähtäneitä. Laita reilusti, toimitusjohtaja, voit sitten lähikuppilassa leuhkia tekemisilläsi sillä aikaa kun lomittaja tekee työsi. Muista hakea tukea myös jäätelön myyntiin, tottakai tarvitset senkin tuen, vaikka et jäätelö myisikään.

Ja muista kioskitoimijoiden etujärjestö ktk, sen pitää ajaa vain sinun edustamasi myyntiartikkelin etua, ei kenenkään muun.
Älä luovuta, vaikka yritystoimintasi olisikin pähkä hullu. Totta kai kesällä kuuluukin olla pikkasen hiljaisempaa siellä laskettelurinteen juurella. Ja voithan vaatia pääministerin ajamaan vain sinun etuasi, laitat sitten kuvan krillin seinälle.
Otsikko: Vs: Grilliyrittäjän talvisesonki
Kirjoitti: kylmis - 28.01.16 - klo:08:23
Pitkän pähkäilyn jälkeen totesin, että mun grilli taitaa sittenin olla 1)huonossa paikassa ja päätin 2)siirtää sen sinne missä ihmisetkin liikkuvat. Tuossa lähistöllä oli laskettelukeskus joka etsi ruokapalvelukumppania, niin hinasin maalaisgrillini sinne. Syksyllä 3)yritysneuvojan vinkkien mukaann viilasin ruokalistani uuteen uskoon, nyt saa muutakin kuin makkaraperunoita ja samalla neuvojen mukaan laajensin grilliäni pienellä aurinkoterassilla. Kaikki näytti hienolta.

No nyt on jälleen 4)kustannuskriisi käsissä, investoin ehkä liikaa, mutta kun neuvojan laskelmat näytti... Kelit on ollut tosi kurjat, joku 5)satokorvaus olisi paikallaan. Hiihtokeskusyrittäjä rasvaa joka aamu rinnekonehallissa köyttä, palkkasi syksyllä porukan, pakkasjaksolla 6)käytti poskettomasti vettä, sähköä, aikaa, työvoimaa, rahaa että sai paipit, crossit ja rinteet kuntoon. Hisseihin asennettiin ankkurit jne. Suksivuokraamon porukka räkii kattoon, kun ei ole mitään tekemistä, että siihenkin 7)pitää tilata Lassila & Tikanojalta erikospuhdistus.

Ehdottomasti pitäisi saada meidän 8)olosuhteista johtuvaa kriisitukea ja ensi vuodelle lumetus9)avustus. Vähintään nämä. No, tämä tässä, lähden vanhalla 10)ooppelin rehjulla hinaamaan grilliäni takaisin kotikonnuilleni. Se naapurin 11)aikamiespoika oli jo kaivannut suussasulavia burgereitani...

ps. tarjoan ilmaiset makkaraperunat sille, joka keksii tarinan kaikki anekdotit...  8)
Tämä oli mielenkiintoinen haaste. Löysin 11 kohtaa, jotka ovat...
1)Ab- ja C-alueen ikuinen kitinä tukieroista eri alueilla.
2)Ab rutisee, kun toisille maksetaan enemmän. C-alue käskee muuttamaan tänne.
3)ProAgria kiihottaa yksinkertaisia tekemään pöhköjä investointeja.
4)Suora viittaus maatalouden omimaan käsitteeseen.
5)Suora viittaus maatalouden saamiin katokorvauksiin, joka on nyt poistumassa.
6)Verrataan rapsinviljelijään, joka laittoi kaikki panokset peltoon, eikä tullut kuin 730kg/ha. >:(
7)Laajentuva tila ei enää pysty tekeämään kaikkia hommia itse, vaan joutuu ottamaan urakoitsijan.
8)Sama kuin kohta 4.
9)Maatalouden saamat avustukset vähän joka asiaan.
10)Kettuilua nimimerkille Opelmies.
11)Henkilökohtaista *****ilua eräälle toiselle nimimerkille. 8)

Helppo keissi ja makkaraperunat Zammakon rilliltä on siinä 8)
Otsikko: Vs: Grilliyrittäjän talvisesonki
Kirjoitti: +200 - 28.01.16 - klo:08:40
Pitkän pähkäilyn jälkeen totesin, että mun grilli taitaa sittenin olla huonossa paikassa ja päätin siirtää sen sinne missä ihmisetkin liikkuvat. Tuossa lähistöllä oli laskettelukeskus joka etsi ruokapalvelukumppania, niin hinasin maalaisgrillini sinne. Syksyllä yritysneuvojan vinkkien mukaann viilasin ruokalistani uuteen uskoon, nyt saa muutakin kuin makkaraperunoita ja samalla neuvojen mukaan laajensin grilliäni pienellä aurinkoterassilla. Kaikki näytti hienolta.

No nyt on jälleen kustannuskriisi käsissä, investoin ehkä liikaa, mutta kun neuvojan laskelmat näytti... Kelit on ollut tosi kurjat, joku satokorvaus olisi paikallaan. Hiihtokeskusyrittäjä rasvaa joka aamu rinnekonehallissa köyttä, palkkasi syksyllä porukan, pakkasjaksolla käytti poskettomasti vettä, sähköä, aikaa, työvoimaa, rahaa että sai paipit, crossit ja rinteet kuntoon. Hisseihin asennettiin ankkurit jne. Suksivuokraamon porukka räkii kattoon, kun ei ole mitään tekemistä, että siihenkin pitää tilata Lassila & Tikanojalta erikospuhdistus.

Ehdottomasti pitäisi saada meidän olosuhteista johtuvaa kriisitukea ja ensi vuodelle lumetusavustus. Vähintään nämä. No, tämä tässä, lähden vanhalla ooppelin rehjulla hinaamaan grilliäni takaisin kotikonnuilleni. Se naapurin aikamiespoika oli jo kaivannut suussasulavia burgereitani...

ps. tarjoan ilmaiset makkaraperunat sille, joka keksii tarinan kaikki anekdotit...  8)
No täskin oli lähellä jänskä grilliepisodi:Lähikunnis on monta hyvää grilliä.Kaikilla on asiakkaita.Lievää myyntiä on toisiinki kuntiin.Esim Ilmajokiset myy suht paljon seinäjokisille.
No sitte yhtenä päivänä seinäjokiset ja lapualaiset saa jonku typerän riidan aikaiseksi,ihan jostain muusta kuin grilliruuista.Lopputulemana Kurikkalaiset ja Kauhajokiset rupeavat isotteleen seinäjokisille.Seinäjoen kunnanhallitus lyö asukkailleen kiellon ostaa ilmajokisia makkaraperunoita.
No nyt ilmajokiset grillit on ongelmissa,seinäjokelaiset ei saa ostaa,kurikkalaiset ja Kauhajokiset lykkää makkaraperunoita ilmajoen markkinoille minkä kerkeävät.
Ja ilmajokiset grillit ei halunnu suututtaa tärkeitä asiakkaita.Mutta ilmajoen kunnanhallitus vain oli yhteises rintamas kurikan ja Kauhajoen kans.
Tää on eurooppalaista yhteistyötä.Yhdes päätetään ja vahingot kantakoon kaikki itte.....
Otsikko: Vs: Grilliyrittäjän talvisesonki
Kirjoitti: kylmis - 28.01.16 - klo:08:53
Kysytäänkö teilläpäin grillillä aina paperit, vai mistä tietää, mistä asiakas on tulossa. ???
Otsikko: Vs: Grilliyrittäjän talvisesonki
Kirjoitti: Terminator II - 28.01.16 - klo:09:00
Kysytäänkö teilläpäin grillillä aina paperit, vai mistä tietää, mistä asiakas on tulossa. ???

Rekkarit kytätään parkkipaikalla. Eihän sitä tiiä vaikka ois LOHJALTA!
Otsikko: Vs: Grilliyrittäjän talvisesonki
Kirjoitti: +200 - 28.01.16 - klo:09:01
Kysytäänkö teilläpäin grillillä aina paperit, vai mistä tietää, mistä asiakas on tulossa. ???
Pieniä paikkakuntia,kaikki tuntee toisensa...
Otsikko: Vs: Grilliyrittäjän talvisesonki
Kirjoitti: Mopomies - 28.01.16 - klo:09:02
Nyt kannattaisi kehittää brändejä.

Esimerkiksi Kekkonen -olut on ollut suosittua.

Riiputettua Jeesus sisäfilettä, Mooses makkaraa, Muhammed ranskalaisia ja Jumalten juomaa.
Otsikko: Vs: Grilliyrittäjän talvisesonki
Kirjoitti: Terminator II - 28.01.16 - klo:09:43
Saiskohan ALAHIN POTKALLE suojatuntuote merkin?
Otsikko: Vs: Grilliyrittäjän talvisesonki
Kirjoitti: pig24 - 28.01.16 - klo:09:51
Mä katson kaupassa, että nakkipaketissa olisi mahdollisimman vähän hiilihydraatteja. Miksei grilliltä saisi karppaajan lautasta: Nakkia, ylikypsää kylkipalaa ja suolakurkkua. Trendi on frendi. Kunnon kate tietysti.
Otsikko: Vs: Grilliyrittäjän talvisesonki
Kirjoitti: maidontuottaja - 28.01.16 - klo:10:22
Pitkän pähkäilyn jälkeen totesin, että mun grilli taitaa sittenin olla huonossa paikassa ja päätin siirtää sen sinne missä ihmisetkin liikkuvat. Tuossa lähistöllä oli laskettelukeskus joka etsi ruokapalvelukumppania, niin hinasin maalaisgrillini sinne. Syksyllä yritysneuvojan vinkkien mukaann viilasin ruokalistani uuteen uskoon, nyt saa muutakin kuin makkaraperunoita ja samalla neuvojen mukaan laajensin grilliäni pienellä aurinkoterassilla. Kaikki näytti hienolta.

No nyt on jälleen kustannuskriisi käsissä, investoin ehkä liikaa, mutta kun neuvojan laskelmat näytti... Kelit on ollut tosi kurjat, joku satokorvaus olisi paikallaan. Hiihtokeskusyrittäjä rasvaa joka aamu rinnekonehallissa köyttä, palkkasi syksyllä porukan, pakkasjaksolla käytti poskettomasti vettä, sähköä, aikaa, työvoimaa, rahaa että sai paipit, crossit ja rinteet kuntoon. Hisseihin asennettiin ankkurit jne. Suksivuokraamon porukka räkii kattoon, kun ei ole mitään tekemistä, että siihenkin pitää tilata Lassila & Tikanojalta erikospuhdistus.

Ehdottomasti pitäisi saada meidän olosuhteista johtuvaa kriisitukea ja ensi vuodelle lumetusavustus. Vähintään nämä. No, tämä tässä, lähden vanhalla ooppelin rehjulla hinaamaan grilliäni takaisin kotikonnuilleni. Se naapurin aikamiespoika oli jo kaivannut suussasulavia burgereitani...

ps. tarjoan ilmaiset makkaraperunat sille, joka keksii tarinan kaikki anekdotit...  8)
Lanseeraa Sukulan kans grillit kuntoon -ohjelma.
Otsikko: Vs: Grilliyrittäjän talvisesonki
Kirjoitti: Terminator II - 28.01.16 - klo:10:32
Pitkän pähkäilyn jälkeen totesin, että mun grilli taitaa sittenin olla huonossa paikassa ja päätin siirtää sen sinne missä ihmisetkin liikkuvat. Tuossa lähistöllä oli laskettelukeskus joka etsi ruokapalvelukumppania, niin hinasin maalaisgrillini sinne. Syksyllä yritysneuvojan vinkkien mukaann viilasin ruokalistani uuteen uskoon, nyt saa muutakin kuin makkaraperunoita ja samalla neuvojen mukaan laajensin grilliäni pienellä aurinkoterassilla. Kaikki näytti hienolta.

No nyt on jälleen kustannuskriisi käsissä, investoin ehkä liikaa, mutta kun neuvojan laskelmat näytti... Kelit on ollut tosi kurjat, joku satokorvaus olisi paikallaan. Hiihtokeskusyrittäjä rasvaa joka aamu rinnekonehallissa köyttä, palkkasi syksyllä porukan, pakkasjaksolla käytti poskettomasti vettä, sähköä, aikaa, työvoimaa, rahaa että sai paipit, crossit ja rinteet kuntoon. Hisseihin asennettiin ankkurit jne. Suksivuokraamon porukka räkii kattoon, kun ei ole mitään tekemistä, että siihenkin pitää tilata Lassila & Tikanojalta erikospuhdistus.

Ehdottomasti pitäisi saada meidän olosuhteista johtuvaa kriisitukea ja ensi vuodelle lumetusavustus. Vähintään nämä. No, tämä tässä, lähden vanhalla ooppelin rehjulla hinaamaan grilliäni takaisin kotikonnuilleni. Se naapurin aikamiespoika oli jo kaivannut suussasulavia burgereitani...

ps. tarjoan ilmaiset makkaraperunat sille, joka keksii tarinan kaikki anekdotit...  8)
Lanseeraa Sukulan kans grillit kuntoon -ohjelma.

Ei varmaan oo myynti menestys vaikka kuka sukkula petrais toimintaa jos listalla lukee "SAMMAKKO BURGER!"
Otsikko: Vs: Grilliyrittäjän talvisesonki
Kirjoitti: supersammakko - 28.01.16 - klo:11:04
Muutan ruotsiin ja perusta yhdistetyn kuntosali-solariumin jonka nimeksi tulee FIT TAN  ::)

Ok, toi oli jostain vanhasta fingerporista...
Otsikko: Vs: Grilliyrittäjän talvisesonki
Kirjoitti: icefarmer - 28.01.16 - klo:11:55
Pitkän pähkäilyn jälkeen totesin, että mun grilli taitaa sittenin olla huonossa paikassa ja päätin siirtää sen sinne missä ihmisetkin liikkuvat. Tuossa lähistöllä oli laskettelukeskus joka etsi ruokapalvelukumppania, niin hinasin maalaisgrillini sinne. Syksyllä yritysneuvojan vinkkien mukaann viilasin ruokalistani uuteen uskoon, nyt saa muutakin kuin makkaraperunoita ja samalla neuvojen mukaan laajensin grilliäni pienellä aurinkoterassilla. Kaikki näytti hienolta.

No nyt on jälleen kustannuskriisi käsissä, investoin ehkä liikaa, mutta kun neuvojan laskelmat näytti... Kelit on ollut tosi kurjat, joku satokorvaus olisi paikallaan. Hiihtokeskusyrittäjä rasvaa joka aamu rinnekonehallissa köyttä, palkkasi syksyllä porukan, pakkasjaksolla käytti poskettomasti vettä, sähköä, aikaa, työvoimaa, rahaa että sai paipit, crossit ja rinteet kuntoon. Hisseihin asennettiin ankkurit jne. Suksivuokraamon porukka räkii kattoon, kun ei ole mitään tekemistä, että siihenkin pitää tilata Lassila & Tikanojalta erikospuhdistus.

Ehdottomasti pitäisi saada meidän olosuhteista johtuvaa kriisitukea ja ensi vuodelle lumetusavustus. Vähintään nämä. No, tämä tässä, lähden vanhalla ooppelin rehjulla hinaamaan grilliäni takaisin kotikonnuilleni. Se naapurin aikamiespoika oli jo kaivannut suussasulavia burgereitani...

ps. tarjoan ilmaiset makkaraperunat sille, joka keksii tarinan kaikki anekdotit...  8)
vahvistaa ainakin uskoo jotta talon tyhmin poika jää tilaa jatkaan kun yrittää grilillä pönkätä talouttaan ;) :D ;D ::)
Otsikko: Vs: Grilliyrittäjän talvisesonki
Kirjoitti: Peltola - 28.01.16 - klo:12:07
Nyt kannattaisi kehittää brändejä.

Esimerkiksi Kekkonen -olut on ollut suosittua.

Riiputettua Jeesus sisäfilettä, Mooses makkaraa, Muhammed ranskalaisia ja Jumalten juomaa.

Näin saa muutaman lisäasiakkaan, jos pitää auki klo 01-02.30 , mutta menettää puolet vanhoista ruoka-asiakkaista. Positiivista markkinointia. . .
Otsikko: Vs: Grilliyrittäjän talvisesonki
Kirjoitti: supersammakko - 28.01.16 - klo:13:41
Näin saa muutaman lisäasiakkaan, jos pitää auki klo 01-02.30 , mutta menettää puolet vanhoista ruoka-asiakkaista. Positiivista markkinointia. . .
Tässähän se grilliyrittäjän dilemma juuri onkin. Lounasaika pitäisi olla auki 10 - 14 ja mielellään ainakin 15 asti jotta mattimyöhäiset saavat sapuskansa. Klo 16 porukka alkaa valumaan työpaikoiltaan kotiin ja poikkeavat matkanvarrella hakemassa apetta mukaan. Sitten alkaa iltamyynti tuonne puoleen yöhön asti, jonka jälkeen sitten jatkoaikapaikkojen loppuun asti nyrkkitappeluvuoro klo 05 asti. Sitten siivotaan paikat ja valmistellaan seuraavaa päivää. Eli oikeasti sinne grillille saa jäädä asumaan ja ihan ilman subventoitua työvoimaa.

No, ratkaisu tähän on tietenkin erikoistuminen tai yrityskoon kasvattaminen jotta grilliä voi pyörittää vuoroissa. Ihan samat asiat ratkaisisivat monta maataloudenkin kriisiä... täp täp  ;D
Otsikko: Vs: Grilliyrittäjän talvisesonki
Kirjoitti: Terminator II - 28.01.16 - klo:14:41
Näin saa muutaman lisäasiakkaan, jos pitää auki klo 01-02.30 , mutta menettää puolet vanhoista ruoka-asiakkaista. Positiivista markkinointia. . .
Tässähän se grilliyrittäjän dilemma juuri onkin. Lounasaika pitäisi olla auki 10 - 14 ja mielellään ainakin 15 asti jotta mattimyöhäiset saavat sapuskansa. Klo 16 porukka alkaa valumaan työpaikoiltaan kotiin ja poikkeavat matkanvarrella hakemassa apetta mukaan. Sitten alkaa iltamyynti tuonne puoleen yöhön asti, jonka jälkeen sitten jatkoaikapaikkojen loppuun asti nyrkkitappeluvuoro klo 05 asti. Sitten siivotaan paikat ja valmistellaan seuraavaa päivää. Eli oikeasti sinne grillille saa jäädä asumaan ja ihan ilman subventoitua työvoimaa.

No, ratkaisu tähän on tietenkin erikoistuminen tai yrityskoon kasvattaminen jotta grilliä voi pyörittää vuoroissa. Ihan samat asiat ratkaisisivat monta maataloudenkin kriisiä... täp täp  ;D

Akka pitää 01-12 ja ukko 12-24!
Otsikko: Vs: Grilliyrittäjän talvisesonki
Kirjoitti: hiluhi - 28.01.16 - klo:15:09
Näin saa muutaman lisäasiakkaan, jos pitää auki klo 01-02.30 , mutta menettää puolet vanhoista ruoka-asiakkaista. Positiivista markkinointia. . .
Tässähän se grilliyrittäjän dilemma juuri onkin. Lounasaika pitäisi olla auki 10 - 14 ja mielellään ainakin 15 asti jotta mattimyöhäiset saavat sapuskansa. Klo 16 porukka alkaa valumaan työpaikoiltaan kotiin ja poikkeavat matkanvarrella hakemassa apetta mukaan. Sitten alkaa iltamyynti tuonne puoleen yöhön asti, jonka jälkeen sitten jatkoaikapaikkojen loppuun asti nyrkkitappeluvuoro klo 05 asti. Sitten siivotaan paikat ja valmistellaan seuraavaa päivää. Eli oikeasti sinne grillille saa jäädä asumaan ja ihan ilman subventoitua työvoimaa.

No, ratkaisu tähän on tietenkin erikoistuminen tai yrityskoon kasvattaminen jotta grilliä voi pyörittää vuoroissa. Ihan samat asiat ratkaisisivat monta maataloudenkin kriisiä... täp täp  ;D

Akka pitää 01-12 ja ukko 12-24!

Laatuaikaa 00-01  :-*
Otsikko: Vs: Grilliyrittäjän talvisesonki
Kirjoitti: supersammakko - 28.01.16 - klo:15:17
Näin saa muutaman lisäasiakkaan, jos pitää auki klo 01-02.30 , mutta menettää puolet vanhoista ruoka-asiakkaista. Positiivista markkinointia. . .
Tässähän se grilliyrittäjän dilemma juuri onkin. Lounasaika pitäisi olla auki 10 - 14 ja mielellään ainakin 15 asti jotta mattimyöhäiset saavat sapuskansa. Klo 16 porukka alkaa valumaan työpaikoiltaan kotiin ja poikkeavat matkanvarrella hakemassa apetta mukaan. Sitten alkaa iltamyynti tuonne puoleen yöhön asti, jonka jälkeen sitten jatkoaikapaikkojen loppuun asti nyrkkitappeluvuoro klo 05 asti. Sitten siivotaan paikat ja valmistellaan seuraavaa päivää. Eli oikeasti sinne grillille saa jäädä asumaan ja ihan ilman subventoitua työvoimaa.

No, ratkaisu tähän on tietenkin erikoistuminen tai yrityskoon kasvattaminen jotta grilliä voi pyörittää vuoroissa. Ihan samat asiat ratkaisisivat monta maataloudenkin kriisiä... täp täp  ;D

Akka pitää 01-12 ja ukko 12-24!

Laatuaikaa 00-01  :-*
Ihan luksusta, maajussihan tekee duunia 24/7  ;D
Otsikko: Vs: Grilliyrittäjän talvisesonki
Kirjoitti: maidontuottaja - 28.01.16 - klo:15:29
Sammakko, onko sulla oikeesti grilliyritys, vai juksaatko? Mietin tuossa että, jos kerta-annos maksaa keskimäärin 7€ ja painaa noin 500 grammaa, niin aika ohukainen on siivu mikä jää ittelle varsinkin jos on hiljaista? Paljon noissa yleensä on kulut?
Otsikko: Vs: Grilliyrittäjän talvisesonki
Kirjoitti: icefarmer - 28.01.16 - klo:15:55
Sammakko, onko sulla oikeesti grilliyritys, vai juksaatko? Mietin tuossa että, jos kerta-annos maksaa keskimäärin 7€ ja painaa noin 500 grammaa, niin aika ohukainen on siivu mikä jää ittelle varsinkin jos on hiljaista? Paljon noissa yleensä on kulut?
2 dl maito 2 euroo, puollitranen 2,5 e ja litraanen 3e   cocis 0,5l 3e  1,5l 4,5e  ;D ;D ;D ;D
Otsikko: Vs: Grilliyrittäjän talvisesonki
Kirjoitti: Varjo79 - 28.01.16 - klo:19:41
Sammakko, onko sulla oikeesti grilliyritys, vai juksaatko? Mietin tuossa että, jos kerta-annos maksaa keskimäärin 7€ ja painaa noin 500 grammaa, niin aika ohukainen on siivu mikä jää ittelle varsinkin jos on hiljaista? Paljon noissa yleensä on kulut?

No vitu* sillä moista lafkaa on. Mutta on eräänlainen kateuden ja turhautuman purkautimis esimerkki tuo ;D Tiedätkö seon katkera juurikin vissiin sunkaltaisilles viljelijöille/tuottajille ;)
Otsikko: Vs: Grilliyrittäjän talvisesonki
Kirjoitti: kylmis - 28.01.16 - klo:20:44
No eihän noiden karvakäsikioskienkaan lihan alkuperä välttämättä kestä terveysviranomaisten tarkastelua, joten kai Sammakko on löytänyt edullisen raaka-aineen toimittajan... ;D
Otsikko: Vs: Grilliyrittäjän talvisesonki
Kirjoitti: Terminator II - 28.01.16 - klo:20:48
No eihän noiden karvakäsikioskienkaan lihan alkuperä välttämättä kestä terveysviranomaisten tarkastelua, joten kai Sammakko on löytänyt edullisen raaka-aineen toimittajan... ;D

Kakarat pyytää lammikon reunassa kurnuttajia. ::)
Otsikko: Vs: Grilliyrittäjän talvisesonki
Kirjoitti: kantola - 23.05.18 - klo:22:07
Keskiviikko 23.05.2018 klo 23:00

Arman Pohjantähden alla: Kausi 3. Jakso 7/10. Grilliyrittäjä.

Illan jaksossa rasva tirisee ja kumi palaa kun Arman tutustuu Järvenpääläisen grilliyrittäjän arkeen ja lähtee paikallisten kanssa heittämään korttelirallia. Miksi grilliruoka maistuu suomalaisille ja miten pienyrittäjä pärjää jättiketjuille?
Otsikko: Vs: Grilliyrittäjän talvisesonki
Kirjoitti: SKN - 23.05.18 - klo:23:18
Keskiviikko 23.05.2018 klo 23:00

Arman Pohjantähden alla: Kausi 3. Jakso 7/10. Grilliyrittäjä.

Illan jaksossa rasva tirisee ja kumi palaa kun Arman tutustuu Järvenpääläisen grilliyrittäjän arkeen ja lähtee paikallisten kanssa heittämään korttelirallia. Miksi grilliruoka maistuu suomalaisille ja miten pienyrittäjä pärjää jättiketjuille?

🤣🤣🤣🤣
Otsikko: Vs: Grilliyrittäjän talvisesonki
Kirjoitti: Oksa - 24.05.18 - klo:20:29
miä en kehtoo tehä kuin vain 5.30 - 21.00 ja senkin hyvin harkiten!     kesällä nuin ja talvella jatkaen tarpeen mukkaan!
Otsikko: Vs: Grilliyrittäjän talvisesonki
Kirjoitti: Arion - 24.05.18 - klo:20:36
Sammakko, onko sulla oikeesti grilliyritys, vai juksaatko? Mietin tuossa että, jos kerta-annos maksaa keskimäärin 7€ ja painaa noin 500 grammaa, niin aika ohukainen on siivu mikä jää ittelle varsinkin jos on hiljaista? Paljon noissa yleensä on kulut?

Grillille vaan terveysvero makeisveron lailla. Ihmiset kantaa semmoista etureppua ja naiset yhtä läskipersettä monikin. Kaurapuurolle ja mysleille tämä raha palautuksena vaikka ylimääräisenä tukena. Näiden grillien lihakin saattaa olla melkein kotinurkiltansa pyydystettyä.
Otsikko: Vs: Grilliyrittäjän talvisesonki
Kirjoitti: pig24 - 24.05.18 - klo:20:45
Makkara ja A-olut ovat superruokaa.
Otsikko: Vs: Grilliyrittäjän talvisesonki
Kirjoitti: kantola - 24.05.18 - klo:20:50
Tuossa nyt pari tuntia vanha juttu, Mies söi vain perunaa ja laihtui 50 kiloa (http://www.iltalehti.fi/terveysuutiset/201805242200967253_we.shtml)


"Tavallinen grillimakkara puolestaan vastaa noin kuutta perunaa, eli näin grillikauden alussa voimme pohtia sitä, mistä se ylipaino tulee." Sitten vielä uppopaistamaan ne makkarapalat ja perunat niin vielä "muhkeampi" makkaraherkku on valmis.
Otsikko: Vs: Grilliyrittäjän talvisesonki
Kirjoitti: de Citonni - 26.05.18 - klo:11:21
Näillä helteillä pitää sammakon vaihtaa kuuma grilli jäätelökioskiksi.  ;D