Agronet
Keskusteluaiheet => Vapaa sana => Aiheen aloitti: Viljelijä evp - 27.10.15 - klo:21:39
-
http://www.aamulehti.fi/Kotimaa/1195003572295/artikkeli/syopavaroitusmerkit+jauhelihapaketteihin+asiantuntijoiden+taytyy+harkita+tata+tarkkaan+.html
Uskaltaako sitä kohta enää syödä mitään ja sitten nälkäkuolema korjaa
-
Kyll ainakii mä ja sanna_seta otetaa viälä lihapala siiss suuhun! Ihquu! Hih! :-* :-* :-*
-
http://yle.fi/uutiset/mita_sikalassa_tapahtuu_kun_ulkopuolisia_ei_ole_paikalla/8411814
Näitä kuvia nyt tulee joka tuutista,selvä joulun saapumisen merkki
-
http://www.aamulehti.fi/Kotimaa/1195003572295/artikkeli/syopavaroitusmerkit+jauhelihapaketteihin+asiantuntijoiden+taytyy+harkita+tata+tarkkaan+.html
Uskaltaako sitä kohta enää syödä mitään ja sitten nälkäkuolema korjaa
Vaalea leipäkin on kait epäterveelistä, peruna on energia pitoista ja aiheuttaa mahdolisesti sokeri tautia. Taitaa riisin kysyntä kohta räjähtää käsiin. Loppuu maailmasta kalatkin jos 7 miljardia ihmistä ruokitaan riisillä ja kaloilla. ;D
-
mutta eikös jossain ulkomailla just ollu tulos jossa vehnä ja RIISI vaarallisia elimistölle? on se vaan kiva kun kohta taas joku muu todetaan vaaralliseksi. mutta eikös juuri tuo ole syy jonka takia noita pitääkin syödä? pitäähän maailman väkiluku jollain konstilla saada laskuun kun ei enää edes nuo kovapanosammunnat tuota tulosta!!!
-
Kaikesta voi saada kaikkea..alkaa mennä tämä touhu siihen, ettei heikkohermoisimmat uskalla syödä mitään ja kuolevat nälkään...samahan se on, mikä korjaa.. >:(
-
Jos täss nyt aletaan ruohoja syömään,loppuu märehtijöiltä ruoka. ;D
-
http://www.aamulehti.fi/Kotimaa/1195003572295/artikkeli/syopavaroitusmerkit+jauhelihapaketteihin+asiantuntijoiden+taytyy+harkita+tata+tarkkaan+.html
Uskaltaako sitä kohta enää syödä mitään ja sitten nälkäkuolema korjaa
Jauhelihamötikkä kuvassa ei edes ole WHO:n tarkoittamaa prosessoitua lihaa. Punainen liha ja prosessoitu mennyt sekaisin. Kevytlimsat pitäisi varoitusmerkitä paljon ennen makkaroita aspartaamin takia.
-
Riisin myrkyllisyys-tieto varmaankin tulee siitä, että ns. riisinsyöjämaissa, Japanissa ja muuallakin kaukoidässä eletään kituliaasti satavuotiaiksi, sehän myrkyttää kohta koko yhteiskunnan jättimäiseksi vanhainkodiksi.
-SS-
-
http://www.aamulehti.fi/Kotimaa/1195003572295/artikkeli/syopavaroitusmerkit+jauhelihapaketteihin+asiantuntijoiden+taytyy+harkita+tata+tarkkaan+.html
Uskaltaako sitä kohta enää syödä mitään ja sitten nälkäkuolema korjaa
Jauhelihamötikkä kuvassa ei edes ole WHO:n tarkoittamaa prosessoitua lihaa. Punainen liha ja prosessoitu mennyt sekaisin. Kevytlimsat pitäisi varoitusmerkitä paljon ennen makkaroita aspartaamin takia.
Pitäs se liha syödä raakana. Tuon jutun mukaan pihvikin muuttuu epäterveeliseksi kun se laitetaan pannulle ja paistetaan. Sama jauhelihalla.
Pitäsköhän ruveta tekemään ilmakuivattua lihaa? Alkaa vaan olla melkosta lailla rahaa kiinni kun nautaa kasvattaa ensin pari vuotta ja toiset pari roikottaa kuivamassa.
-
Nobelpalkinnon saanut HH sanoo esimerkiksi, että on maita kuten Mongolia, missä on erittäin korkea lihankulutus ja samanaikaisesti Mongoliassa on yksi alhaisimmista paksusuolisyöpäasteista.
Tuossa on muutenkin erittäin hyvät kommentit.
http://www.stol.it/Artikel/Chronik-im-Ueberblick/Lokal/Der-Krebs-im-Fleisch-Die-Dosis-macht-das-Gift
-
Kyll ainakii mä ja sanna_seta otetaa viälä lihapala siiss suuhun! Ihquu! Hih! :-* :-* :-*
onko se sanna_sepen liha punasta. ::)
-
Samasta korista tämäkin lihavouhotus tempaistu kuin rasva, kananmuna, kolesteroli ym. eli höpöä tuutin täydeltä! Aito liha on huippu ravintoa kuten aitoRAAKAmaito. Voi höpötys ja kansaan uppoaa taas kerran, ei ne edes opi ;D ;D
Lisäaineet ja teollisuus pilaa hyvää alkutuotetta se on tosi.
Coca-Colasta ei vastaavaa vyöryä ole ;D ;D Cokis rekka se vaan puuskuuttaa ;D
-
Samasta korista tämäkin lihavouhotus tempaistu kuin rasva, kananmuna, kolesteroli ym. eli höpöä tuutin täydeltä! Aito liha on huippu ravintoa kuten aitoRAAKAmaito. Voi höpötys ja kansaan uppoaa taas kerran, ei ne edes opi ;D ;D
Lisäaineet ja teollisuus pilaa hyvää alkutuotetta se on tosi.
Coca-Colasta ei vastaavaa vyöryä ole ;D ;D Cokis rekka se vaan puuskuuttaa ;D
Jeps, nykyään kaikki "prosessoitu" (lue= teollisesti käsitelty/rahastusta) elintarvike on terveellistä, aito luonnontuote on vaarallista.
Mitenkähän tämä ihmiskunta on vielä olemassa, vaikka tuhansia vuosia on syöty "prosessoimatonta" elintarviketta.
Pastöroitu maitokin on menettänyt alkuperäisen makunsa, ehta Simmon maitu on OK.
"Prosessoitu" elintarvike on nykyisten runsaitten allergioitten pääasiallinen syy.
-
Hyvä Veeti!
-
Paistaminen, lämmössä kypsyttäminen, keittäminen ja suolaaminen, sekä maustaminen mausteilla, on juurikin sitä vahingollista prosessointia, prosessointikauhuisille tiedoksi.
Aika moni eines on normaalisti kypsennettyä, suolattua ja sen jälkeen kylmäsäilytettävää normiruokaa.
-SS-
-
Paras kahvi syntyy kahvipannussa tikun nokassa nuotion päällä. Vielä muutama vuosi sitten kaveri keitteli talvella metsätyömaalla, tuli poikkeiltua juomassa ehtaa tavaraa.
Meillä joskusmuinoin kauppias otti kylmiöönsä kokonaisen eläimen ruhon teurastamolta, siitä leikkasi ja sahasi asiakkaille sopivia paloja ja lopuista teki jauhelihaa, ylijäämäluut kylän koirille.
Sen jälkeen ei meidän kylässä ole kunnon lihaa saanutkaan.
Eikä vaadittu hygieniapasseja. Eipä ollut pahemmin allergioita eikä sairauksia kylässä.
-
Paras kahvi syntyy kahvipannussa tikun nokassa nuotion päällä. Vielä muutama vuosi sitten kaveri keitteli talvella metsätyömaalla, tuli poikkeiltua juomassa ehtaa tavaraa.
Meillä joskusmuinoin kauppias otti kylmiöönsä kokonaisen eläimen ruhon teurastamolta, siitä leikkasi ja sahasi asiakkaille sopivia paloja ja lopuista teki jauhelihaa, ylijäämäluut kylän koirille.
Sen jälkeen ei meidän kylässä ole kunnon lihaa saanutkaan.
Eikä vaadittu hygieniapasseja. Eipä ollut pahemmin allergioita eikä sairauksia kylässä.
Vaikka oletkin varmaan minua vanhempi, ja minut on opetettu varomaan puheitani vanhempoien ja viisaampien edessä, en malta olla mainitsemasta, että jo edesmennyt Arvo Ylppö tunnisti tutki, varmaankin jo ennen Veetin syntymää, allergisia ja astmaattisia lapsia. Eli olet melkoisesti hakoteillä arkijärjen päätelmissäsi. Joka tapauksessa yksi-kaksi kymmenestä lapsesta kuoli (heikkouttaanko) jo elämänsä alkuvuosina, ja nykyhoidoilla, hapetuksella ja vitamiinin annosteluilla näitä sitten saatiin elinkelpoisiksi.
Näitä allergiatabletteja syöviä paapotaan kohta satavuotiaina hoitolaitoksissa, että maidon pastorointi joopa joo. Ehkäpä ne heikot kuolisivat paremminkin siihen lavantautiin, nin onhan ne jäljelle jääneet sitten kovasti vahvoja ja terveitä, eikä henki vingu.
5000 vuotta sitten hieroglyfeissä on kuvailtu ihmisen allergisia reaktioita, että eivät kyllä maitoa pastöroineet silloin ?
Pastörointi ei muuten ole minkään lisäaineistus.
-SS-
-
Homogenointi on asia joka muuttaa maidon koostumusta eniten. Rasva molegylit pikotaan niin pieniin osiin, ettei rasva nouse pintaan.
-
Homogenointi on asia joka muuttaa maidon koostumusta eniten. Rasva molegylit pikotaan niin pieniin osiin, ettei rasva nouse pintaan.
Ni se on tietynlaisen tiukansihtin läpi ajettu se maito, ei sitäkään tehdä lisäaineilla eikä kemikaaleilla.
-SS-
-
Ennenmuinoin juomavesikin oli mitä oli. Varmaan yksi suuri syy kuolleisuuteen.
Enpä muista meidän kylässä ketään allergikkoa maitotilallisen perheestä.
-
Homogenointi on asia joka muuttaa maidon koostumusta eniten. Rasva molegylit pikotaan niin pieniin osiin, ettei rasva nouse pintaan.
Niin pieniin että menee sellaisenaan verenkiertoon. Maitu on pilattu. 👺
-
Ennenmuinoin juomavesikin oli mitä oli. Varmaan yksi suuri syy kuolleisuuteen.
Enpä muista meidän kylässä ketään allergikkoa maitotilallisen perheestä.
Noh minä tiedän maitotonkasta koko nuoruutensa ra***** perheen,
jossa jokainen sisarus ja niidenkin lapset ovat moniallergisia. Samalla
myös reumaa ja keliakiaa on. Tuntuu, että periytyy melko vahvasti.
Eli kokemuksesta yleistäminen menee hyvin paljon hakoteille tässä.
Se, että maitorasva menee suoneen, kylläpä kyllä. 2013 viimeksi on tutkittu tarkemmin
näitä väitteitä kulutusmaidon ja rakamaidon eroista. Eroja ei löytynyt.
Eroja löytyy silloin, kun koehenkilö tietää, kumpaa juo. Eli maidon prosesoinnin
vaikutukset saattavat liittyä tietoisuuteen ja aivojen toimintaan ennemminkin.
-SS-
-
http://www.aamulehti.fi/Kotimaa/1195003572295/artikkeli/syopavaroitusmerkit+jauhelihapaketteihin+asiantuntijoiden+taytyy+harkita+tata+tarkkaan+.html
Uskaltaako sitä kohta enää syödä mitään ja sitten nälkäkuolema korjaa
Jauhelihamötikkä kuvassa ei edes ole WHO:n tarkoittamaa prosessoitua lihaa. Punainen liha ja prosessoitu mennyt sekaisin. Kevytlimsat pitäisi varoitusmerkitä paljon ennen makkaroita aspartaamin takia.
Jauheliha on "prosessoimalla irroitettua lihaa", joten sekaannus virkamiesten päissä on valmis ;D
-
Allergiahan on ainakin suureltaosin sitä, että elimistön immuuni/puollustus järjestelmä ylireagoin ärsykkeisiin, siis aineisiin joilta sen on tarkoitus suojella elimistöä. Ja immuunijärjestelmä suuntaa osittain toimintansa elimistöä vastaan. Tämä taas juontuu sieltä, ettei sillä ole jostain syystä ollut tarvetta oikeaan elimistön suojaamiseen. Siis lapset on kasvaneet liiaan niukkoja ärsykkeitä antavassa ympäristössä. Ja siksi heidän immuuni järjestelmä on pois balanssista. Joka jatkuu aikuisiässä.
-
Allergiahan on ainakin suureltaosin sitä, että elimistön immuuni/puollustus järjestelmä ylireagoin ärsykkeisiin, siis aineisiin joilta sen on tarkoitus suojella elimistöä. Ja immuunijärjestelmä suuntaa osittain toimintansa elimistöä vastaan. Tämä taas juontuu sieltä, ettei sillä ole jostain syystä ollut tarvetta oikeaan elimistön suojaamiseen. Siis lapset on kasvaneet liiaan niukkoja ärsykkeitä antavassa ympäristössä. Ja siksi heidän immuuni järjestelmä on pois balanssista. Joka jatkuu aikuisiässä.
Paitsi se ei ole allergiaa jos elimistö reagoi myrkkyihin ja muuten epäkelpoon aineeseen..
Faktaahan on, että PROSESSOIDUSSA lihassa on PAH-aineita, jotka ovat karsinogeenejä.
-
Ennenmuinoin juomavesikin oli mitä oli. Varmaan yksi suuri syy kuolleisuuteen.
Enpä muista meidän kylässä ketään allergikkoa maitotilallisen perheestä.
kyllähän veetikin oireilee neliapilan nähtyään ;D ;D ;D ;D
-
Homogenointi on asia joka muuttaa maidon koostumusta eniten. Rasva molegylit pikotaan niin pieniin osiin, ettei rasva nouse pintaan.
Niin pieniin että menee sellaisenaan verenkiertoon. Maitu on pilattu. 👺
Ennenmuinoin juomavesikin oli mitä oli. Varmaan yksi suuri syy kuolleisuuteen.
Enpä muista meidän kylässä ketään allergikkoa maitotilallisen perheestä.
Noh minä tiedän maitotonkasta koko nuoruutensa ra***** perheen,
jossa jokainen sisarus ja niidenkin lapset ovat moniallergisia. Samalla
myös reumaa ja keliakiaa on. Tuntuu, että periytyy melko vahvasti.
Eli kokemuksesta yleistäminen menee hyvin paljon hakoteille tässä.
Se, että maitorasva menee suoneen, kylläpä kyllä. 2013 viimeksi on tutkittu tarkemmin
näitä väitteitä kulutusmaidon ja rakamaidon eroista. Eroja ei löytynyt.
Eroja löytyy silloin, kun koehenkilö tietää, kumpaa juo. Eli maidon prosesoinnin
vaikutukset saattavat liittyä tietoisuuteen ja aivojen toimintaan ennemminkin.
-SS-
noo sepeteuksen aevojen toiminta nyt on mitä on. ;D
-
Ennenmuinoin juomavesikin oli mitä oli. Varmaan yksi suuri syy kuolleisuuteen.
Enpä muista meidän kylässä ketään allergikkoa maitotilallisen perheestä.
Miten se voi olla noin,eikö veeti tuosta voinut vääntää kielteiseksi tuonkin.Yleensä kaikki on veetillä päin vaippoja nykyisin ;D ;D ;D
-
Maitu on pilattu.
Jaa. Millekkäs se mahtaa tänhän maistua...? ::)
-
http://www.ts.fi/uutiset/turun+seutu/824993/Protesti+Tuomiokirkkotorilla+Katso+teuraselainta+silmiin
saateri sentään kyllä silmien väliin pitää osua,,,,,,,,,,,,,,
-
jahas, sepeteus on myös kauris,moninaiset ovat hänen kuvionsa
-
Ennenmuinoin juomavesikin oli mitä oli. Varmaan yksi suuri syy kuolleisuuteen.
Enpä muista meidän kylässä ketään allergikkoa maitotilallisen perheestä.
Noh minä tiedän maitotonkasta koko nuoruutensa ra***** perheen,
jossa jokainen sisarus ja niidenkin lapset ovat moniallergisia. Samalla
myös reumaa ja keliakiaa on. Tuntuu, että periytyy melko vahvasti.
Eli kokemuksesta yleistäminen menee hyvin paljon hakoteille tässä.
Se, että maitorasva menee suoneen, kylläpä kyllä. 2013 viimeksi on tutkittu tarkemmin
näitä väitteitä kulutusmaidon ja rakamaidon eroista. Eroja ei löytynyt.
Eroja löytyy silloin, kun koehenkilö tietää, kumpaa juo. Eli maidon prosesoinnin
vaikutukset saattavat liittyä tietoisuuteen ja aivojen toimintaan ennemminkin.
-SS-
Näin maidon käy pastöroinnissa
- Suurin osa B6-Ja B12- vitamiineista, tiamiinista, foolihaposta, C-vitamiinista ja D-vitamiinista tuhoutuu.
- Pastörointi inaktivoi (tuhoaa) elintärkeitä entsyymejä. Entsyymit ovat elintärkeitä johtimia, ja niillä on olennainen merkitys maidon ravintoaineiden imeytymisen kannalta.
- Kalsiumin imeytymisen kannalta välttämätön entsyymi fosfataasi inaktivoituu täysin. Tämä maidon sisältämän kalsiumin tehon tuhoutuminen voi olla -erityisesti lasten kohdalla- yksi suurimmista myöhemmässä elämänvaiheessa ilmenevään osteoporoosiin (luukatoon).
- Maidon sisältämän rasvan pilkkomiseen tarvittava entsyymi, lipaasi, tuhoutuu.
- Laktobasillit eli maitohappobakteerit tuhoutuvat. Tutkimusten perusteella laktobasillit itse asiassa auttavat tuottamaan laktaasientsyymiä, jonka puutetta laktoosi-intolerantit potevat. Tämä selittää sen, miksi useimmat laktoosi-intolerantit voivat juoda pastöroimatonta maitoa ongelmitta.
- Maidon proteiineissa tapahtuu muutoksia, mistä aiheutuu allergioita sekä lapsille että aikuisille.
- Beetalaktoglobuliini, joka lisää elimistön kykyä käyttää hyväkseen A-vitamiinia tuhoutuu.
- Wulzen-faktori tuhoutuu. Wulzen-faktori eli "notkistavuustekijä" on aine, jota ei ole kuumennetussa eläinrasvassa. Tutkija Rosalind Wulzen havaitsi, että se suojaa eläimiä sekä ihmisiä verisuonten kalkkeutumiselta eli artroosilta.
- Jopa neljäsosa maidon jodista tuhoutuu. Jodi on välttämätön muun muassa elimistön aineenvaihduntaa säätelevien kilpirauhashormoonien synteesissä.
- Maidon luonnolliset , antibakteeriset ja immuniteettia vahvistavat ominaisuudet tuhoutuvat. Maito muuttuu toisin sanoen alttiiksi vieraille bakteereille.
Lähde: Vallankumouksellinen MAITO, Fredrik Colting
Tinkimaitoa, aitoa maitoa tilalta myyvä, kopio tämä sen lapun kaveriksi, jossa varoitetaan maidon vaarallisuudesta. ;)
En jaksanut kirjoittaa lähteitä tutkimuksiin, joissa edellä mainitut asiat on tutkittu, jos joku haluaa, palataan asiaan.
-
jahas, sepeteus on myös kauris,moninaiset ovat hänen kuvionsa
Moninaiset on Sepeteuksen ajatukset. Kuitenkin täysin johdomukaiset. Kepu pettää aina, Nato on suomen tulevaisuuden puolustaja. Eurossa pysytään koska siihen on liitytty. Ydinvoima fissioon perustuen on kallista ja kannattamatonta. GMO:sta ei viljelijälle mitään hyötyä. Luomu on tulevaisuutta, ym.😊
-
jahas, sepeteus on myös kauris,moninaiset ovat hänen kuvionsa
Moninaiset on Sepeteuksen ajatukset. Kuitenkin täysin johdomukaiset. Kepu pettää aina, Nato on suomen tulevaisuuden puolustaja. Eurossa pysytään koska siihen on liitytty. Ydinvoima fissioon perustuen on kallista ja kannattamatonta. GMO:sta ei viljelijälle mitään hyötyä. Luomu on tulevaisuutta, ym.😊
se rassiliha ku matkustaapi niin pitkän laevamatkan niin sepä suattaa olla perilletultuvaan vähä hapanta. ;D ;D
http://keskustelukanava.agronet.fi/agronet/index.php?action=profile;area=showposts;u=10742
-
100g naudan pihvilihaa sisältää 125mg karnosiinia ja karnosiini on http://www.antioksidantit.com/karnosiini/ 8)
Johtopäätös; juomalla aitoa maitoa ja syömällä aitoa lihaa ihminen elää pitkän ja terveen elämän, näillä eväillä ovat mummelit ja ukkelit täälläpäin saavuttaneet 80-90v iän ja eiköhän siinä tavoitetta ole riittämiin. Aidot kasvikset, juurekset, marjat ym. aito ravinto on kuulunut luonnollisesti myös edellä mainitun sukupolven ravintoon.
-
Minä olen tuolla ravitsemusterapeutin juttusilla käynyt ja hänen näkemys oli minun ruokavaliosta, että kaikkea sitä saa syödä rauhassa, missä ei ole tuoteselosteessa yhtään lisäainetta tai se lisäainelista on mahdollisimman lyhyt.. Olen kummasti kehittänyt allergioita tai sulavuus ongelmia juuri näille lisäaineille..aspartaami on pahin, riisikin aiheuttaa ongelmia... ::)
-
navettapiika, mene homeopaatille.
-
navettapiika, mene homeopaatille.
Ei saa.. Minulta on ehdottomasti kielletty kaikki mahdolliset luontaistuotteet, tuo minun suolisto on niin monesti paranneltu, ettei sinne haluta mitään sellaista, mitä nykylääketiede ei tunne. Sen kanssa tulee joskus ylläreitä.. Enkä aio uhmata nykyistä suolirauhaa millään. ;D
-
navettapiika, mene homeopaatille.
Tää on faktaa. Homeopaattien tarjoama tislattu vesi tai joku muu itsesuggestiotuote ei varmaan ainakaan eläinkokoiessa aiheuttaisi mitään ongelmia ;D
-
[quote
http://www.ts.fi/uutiset/turun+seutu/824993/Protesti+Tuomiokirkkotorilla+Katso+teuraselainta+silmiin
saateri sentään kyllä silmien väliin pitää osua,,,,,,,,,,,,,,
[/quote]
Eikä pidä.Hiukan ylemmäs.
-
Kyll ainakii mä ja sanna_seta otetaa viälä lihapala siiss suuhun! Ihquu! Hih! :-* :-* :-*
onko se sanna_sepen liha punasta. ::)
Em mä siiss tiä koska se käyttää sellast ruskeekastiketta! Hih! :-* :-*
-
jahas, sepeteus on myös kauris,moninaiset ovat hänen kuvionsa
Jo vain... ::)
ainaki. ;D
-
Paras kahvi syntyy kahvipannussa tikun nokassa nuotion päällä. Vielä muutama vuosi sitten kaveri keitteli talvella metsätyömaalla, tuli poikkeiltua juomassa ehtaa tavaraa.
Meillä joskusmuinoin kauppias otti kylmiöönsä kokonaisen eläimen ruhon teurastamolta, siitä leikkasi ja sahasi asiakkaille sopivia paloja ja lopuista teki jauhelihaa, ylijäämäluut kylän koirille.
Sen jälkeen ei meidän kylässä ole kunnon lihaa saanutkaan.
Eikä vaadittu hygieniapasseja. Eipä ollut pahemmin allergioita eikä sairauksia kylässä.
Otkos varma että et ole saanut jonkun hylkimisbakteerin
-
navettapiika, mene homeopaatille.
Tää on faktaa. Homeopaattien tarjoama tislattu vesi tai joku muu itsesuggestiotuote ei varmaan ainakaan eläinkokoiessa aiheuttaisi mitään ongelmia ;D
Älä ole niin arkinen :P http://nyt.fi/a1446444970869?ref=hs-art-suositellut