Agronet

Keskusteluaiheet => Maidontuotanto ja lihanaudat => Aiheen aloitti: mikki - 12.08.15 - klo:21:33

Otsikko: ohrarehu
Kirjoitti: mikki - 12.08.15 - klo:21:33
kauppias sanoo jotta ei enää piisaa myyntihin.jotta milläs ny korvaatte lypsylehmien appeessa ohrarehun?
Otsikko: Vs: ohrarehu
Kirjoitti: Yodavaari - 13.08.15 - klo:08:31
kauppias sanoo jotta ei enää piisaa myyntihin.jotta milläs ny korvaatte lypsylehmien appeessa ohrarehun?
Mihinkäs ohrat on mennyt?
Otsikko: Vs: ohrarehu
Kirjoitti: BACKSPACE - 13.08.15 - klo:11:04
Ohramallasrehua on vissiin saatavilla.

Jos säilis on kunnossa niin ei tuotakaan tarvita  ;D Kyllä lehmä tärkkelystä sietää
Otsikko: Vs: ohrarehu
Kirjoitti: mikki - 13.08.15 - klo:12:37
ohra/kaura seosta menöö nyt n.5.5kg,ei tohrita lisätä tärkkelyksen peloos.ropottilypsy ja vapaa kierto.
Otsikko: Vs: ohrarehu
Kirjoitti: BACKSPACE - 13.08.15 - klo:14:13
ohra/kaura seosta menöö nyt n.5.5kg,ei tohrita lisätä tärkkelyksen peloos.ropottilypsy ja vapaa kierto.

Otappas viljoistasi tärkkelysanalyysi ja mittaa tuo seossuhde tarkasti. Jos väkirehuprosentti RUOKINTAPÖYDÄLLÄ jää johonkin normaaliin (välille 40-43) niin tärkkelysprosentti ei kovin korkeaksi nouse.

Karuimmilla vapaakiertolaisilla kokonaisruokinnan tärkkelys on nostettu 19 prosenttiin kun tuotos on noussut yli 11500 kilon  ;) Kierto jotain 2,8-2,9.

Matala tärkkelysraja on rehu-ukkojen hupatusta  ;D
Otsikko: Vs: ohrarehu
Kirjoitti: sjk - 14.08.15 - klo:07:28
ohra/kaura seosta menöö nyt n.5.5kg,ei tohrita lisätä tärkkelyksen peloos.ropottilypsy ja vapaa kierto.

Otappas viljoistasi tärkkelysanalyysi ja mittaa tuo seossuhde tarkasti. Jos väkirehuprosentti RUOKINTAPÖYDÄLLÄ jää johonkin normaaliin (välille 40-43) niin tärkkelysprosentti ei kovin korkeaksi nouse.

Karuimmilla vapaakiertolaisilla kokonaisruokinnan tärkkelys on nostettu 19 prosenttiin kun tuotos on noussut yli 11500 kilon  ;) Kierto jotain 2,8-2,9.

Matala tärkkelysraja on rehu-ukkojen hupatusta  ;D
Eikös loppujen lopuksi ole kyse maitohaponmäärästä?
Otsikko: Vs: ohrarehu
Kirjoitti: SKN - 14.08.15 - klo:09:31
ohra/kaura seosta menöö nyt n.5.5kg,ei tohrita lisätä tärkkelyksen peloos.ropottilypsy ja vapaa kierto.

Otappas viljoistasi tärkkelysanalyysi ja mittaa tuo seossuhde tarkasti. Jos väkirehuprosentti RUOKINTAPÖYDÄLLÄ jää johonkin normaaliin (välille 40-43) niin tärkkelysprosentti ei kovin korkeaksi nouse.

Karuimmilla vapaakiertolaisilla kokonaisruokinnan tärkkelys on nostettu 19 prosenttiin kun tuotos on noussut yli 11500 kilon  ;) Kierto jotain 2,8-2,9.

Matala tärkkelysraja on rehu-ukkojen hupatusta  ;D

Jaa, on vai? Mistä tiiät? ;D
Otsikko: Vs: ohrarehu
Kirjoitti: BACKSPACE - 14.08.15 - klo:09:57
ohra/kaura seosta menöö nyt n.5.5kg,ei tohrita lisätä tärkkelyksen peloos.ropottilypsy ja vapaa kierto.

Otappas viljoistasi tärkkelysanalyysi ja mittaa tuo seossuhde tarkasti. Jos väkirehuprosentti RUOKINTAPÖYDÄLLÄ jää johonkin normaaliin (välille 40-43) niin tärkkelysprosentti ei kovin korkeaksi nouse.

Karuimmilla vapaakiertolaisilla kokonaisruokinnan tärkkelys on nostettu 19 prosenttiin kun tuotos on noussut yli 11500 kilon  ;) Kierto jotain 2,8-2,9.

Matala tärkkelysraja on rehu-ukkojen hupatusta  ;D

Jaa, on vai? Mistä tiiät? ;D

Mää en kyl ikinä hupattanut tuollaisia  >:(

Mut jotain mielikuvituksellisia E-vitamiinisuosituksia tuli kyllä hupatttua  ;D