Agronet
Keskusteluaiheet => Vapaa sana => Aiheen aloitti: jeep - 21.07.15 - klo:13:48
-
http://www.iltalehti.fi/pippuri/2015072120066335_ah.shtml
-
Heh heh, tuottajien omat firmat taas nuukimpia lihan suhteen. Lihaa säästäen, laadusta tinkien, on varmaankin heidän mottonsa.
-
Heh heh, tuottajien omat firmat taas nuukimpia lihan suhteen. Lihaa säästäen, laadusta tinkien, on varmaankin heidän mottonsa.
HK ja Atria ovat viljantuottajien pahaita ystäviä. Rasvaa ja puuroa suoleen sopivasti väritettynä ja maustettuna. :)
-
Tämäkin todistaa todeksi sen, että Suomessa vilja on liian kallista... :-X
-
Vaan eikös se ollut sellanenkin kokkikisa, että kuka saa vähimmällä lihalla lihapullat tehtyä..nyt on voittajaksi selvinnyt nuo K-menun pyörykät, ei grammaakaan..sopii kasvisruokavalioonkin..siinähän on vain lihakaltaista tavaraa.. ;D
-
Vaan eikös se ollut sellanenkin kokkikisa, että kuka saa vähimmällä lihalla lihapullat tehtyä..nyt on voittajaksi selvinnyt nuo K-menun pyörykät, ei grammaakaan..sopii kasvisruokavalioonkin..siinähän on vain lihakaltaista tavaraa.. ;D
http://www.iltalehti.fi/uutiset/2015071920054971_uu.shtml
-
Helanteri on oikeassa. Vanhempi sukupolvi muisti ajan jolloin oli voikilon tienaamisen pitäny tehä lähes päivä töitä. Ihmiset ei osaa olla tyytyväisiä nykyiseen halpaan ruokaan.
-
Ruoka pitäs saada ilmatteeksi, että riittää rahat huvitteluun ja bensaan.. ::)
-
Helanteri on oikeassa. Vanhempi sukupolvi muisti ajan jolloin oli voikilon tienaamisen pitäny tehä lähes päivä töitä. Ihmiset ei osaa olla tyytyväisiä nykyiseen halpaan ruokaan.
Köyhät kyykkyyn ?
-
Ns. ihmiskaupassakin isommalla massalla varustettu kauppatavara on halvempaa kuin vaikkapa 52 kilon paketissa ???
-
Kun pyörykässä on 45 % broilerin lihaa, 45 % koneellisesti erotettua sianlihaa ja 10 % rasvaa, suomalaisen elintarvikelainsäädännön mielestä lihaa ei ole lainkaan. Kyllä meillä on vauras kansa, kun lihapullatkin pitää tehdä sisäfileestä.
-
Kun pyörykässä on 45 % broilerin lihaa, 45 % koneellisesti erotettua sianlihaa ja 10 % rasvaa, suomalaisen elintarvikelainsäädännön mielestä lihaa ei ole lainkaan. Kyllä meillä on vauras kansa, kun lihapullatkin pitää tehdä sisäfileestä.
Tuollaisia pyöryköitä et löydä mistään. ;)
-
" Vaikka intoa riittäisi, yli voimien ei voi kamppailla."
- Homeros -
-
mitähän noissa tanskalaisissa pullissa mahtoi olla lihana? eikö koneeroteltua käytetä siellä? ja nuo k-menun pullat on tosi hauska juttu! mistä lie tehty?
-
Nahasta ja jänteistä..kunnon mylly pitää ainakin olla, että menevät muusiksi.. ;D
-
" Älä lähesty sonnia edestä, hevosta takaa äläkä idioottia mistään suunnasta."
- Robert Owen -
-
Heh heh, tuottajien omat firmat taas nuukimpia lihan suhteen. Lihaa säästäen, laadusta tinkien, on varmaankin heidän mottonsa.
HK ja Atria ovat viljantuottajien pahaita ystäviä. Rasvaa ja puuroa suoleen sopivasti väritettynä ja maustettuna. :)
HK Mummon lihapyörykät lihapitoisuus 60%, rypsiporsas pyörykät lihapitoisuus 80%.
-
Private label voitti nääkin kisat ja voittaa jatkossakin, suomalainen tuotanto saa luvan väistyä, no ehkä on jo aikakin, ruokaahan saa kaupasta.
-
Ostetaan Lidlistä vain De Luxe tuotteita ja jäädään katsomaan kilpailua. Sikaruokaa saa A rehultakin.
-
mitähän noissa tanskalaisissa pullissa mahtoi olla lihana? eikö koneeroteltua käytetä siellä? ja nuo k-menun pullat on tosi hauska juttu! mistä lie tehty?
Broilerista (42 %) ja koneellisesti erotetusta sianlihasta (10%). Lisäksi ainesosiin kuuluu vesi, korppujauho, broilerin nahka, perunajauho, soijaproteiini, herne, happamuuden säätöaineet, mausteet, dekstroosi, suola ja rypsiöljy. Valtaosin on siis eläinkunnan tuote ja muutoinkaan mitään arvelluttavia ainesosia ei ole käytetty, ellei suolaa (1,4 %) sellaiseksi lasketa.
-
http://www.kivikylan.fi/etusivu/tuotteet/lihapyorykat/palvarin_lihapyorykat
Noissa Kivikylän pyöryköissä on jo vähän yritystä. Tiedä sit miltä maistuu. Eikös HK tästäkin firmasta omista puolet.
Meikä tekee kyllä pyörykät ite. Tietää mitä niissä on.
jauhelihaa, sipulia, kananmunaa, turkkilaista jugurttia (lindahls), korppujauhoa, valkosipulia, valko- ja maustepippuria, suolaa. Ei tarvii natriumglutamaattia. ;)
-
mitä siä sillä jukurtilla? ei kait lihapullat jukurttia tartte, net on akkoin pullia...
-
http://www.kivikylan.fi/etusivu/tuotteet/lihapyorykat/palvarin_lihapyorykat
Noissa Kivikylän pyöryköissä on jo vähän yritystä. Tiedä sit miltä maistuu. Eikös HK tästäkin firmasta omista puolet.
Meikä tekee kyllä pyörykät ite. Tietää mitä niissä on.
jauhelihaa, sipulia, kananmunaa, turkkilaista jugurttia (lindahls), korppujauhoa, valkosipulia, valko- ja maustepippuria, suolaa. Ei tarvii natriumglutamaattia. ;)
Millä ihmeellä olet saanut sen pois lihasta ja jugurtista?
-
Oli muuten aika hauska näky markkinoilla, heppu paistoi muikkuja paellapannulla ja laittoi näkyvästi sekaan aromisuolaa. Aika huonosti on asiat jos muikkuihin ei saa muutoin makua, ostamatta jäi......