Agronet
Keskusteluaiheet => Vapaa sana => Aiheen aloitti: Opelmies - 29.11.14 - klo:22:18
-
Jaska tuntuis toimivan, vaikkei sitä raakana juo edes. apilas... :P
Mitäs muut laittaa?
-
Glökiinkö terästystä, saattaa lastensuojeluviranomaisilla olla asiaan sanottavaa, kun meillä ei sitä juo kuin alaikäiset. Konjakkiin se ei oikein sovi.. ;D
-
Kotiviinipohjaan mausteet sekaan ja sitten jotain "white labelia" säätämään tankkiseos kohdilleen. Eikä lämmitetä liian kuumaksi koskaan!
-
Kotiviinipohjaan mausteet sekaan ja sitten jotain "white labelia" säätämään tankkiseos kohdilleen. Eikä lämmitetä liian kuumaksi koskaan!
En ymmärrä sanaakaan. :P
Tuulian tutka ei petä koskaan. ;D
-
Glökiinkö terästystä, saattaa lastensuojeluviranomaisilla olla asiaan sanottavaa, kun meillä ei sitä juo kuin alaikäiset. Konjakkiin se ei oikein sovi.. ;D
Laitappa oikeesti siihen kuumaan glögi lasiin 1/3 konjakkia ja kanelitanko. Niin glögin maku paranee huomattavasti. Ainakin huonommat konjakit ja brandyt tulee juotua kätevästi pois.
Hyvälle XO lle tuota ei passaa tehdä. Se luetaan jo synnksi. :)
-
Glökiinkö terästystä, saattaa lastensuojeluviranomaisilla olla asiaan sanottavaa, kun meillä ei sitä juo kuin alaikäiset. Konjakkiin se ei oikein sovi.. ;D
Laitappa oikeesti siihen kuumaan glögi lasiin 1/3 konjakkia ja kanelitanko. Niin glögin maku paranee huomattavasti. Ainakin huonommat konjakit ja brandyt tulee juotua kätevästi pois.
Hyvälle XO lle tuota ei passaa tehdä. Se luetaan jo synnksi. :)
Monopolilla tuota ehkä voisi kokeilla, mutta ei Meukovin kanssa. Glögin maku varmasti paranee, mutta kun en oikein siitä välitä niin miksi sotkea kunnon maku huonolla?? ???
-
Glökiinkö terästystä, saattaa lastensuojeluviranomaisilla olla asiaan sanottavaa, kun meillä ei sitä juo kuin alaikäiset. Konjakkiin se ei oikein sovi.. ;D
Laitappa oikeesti siihen kuumaan glögi lasiin 1/3 konjakkia ja kanelitanko. Niin glögin maku paranee huomattavasti. Ainakin huonommat konjakit ja brandyt tulee juotua kätevästi pois.
Hyvälle XO lle tuota ei passaa tehdä. Se luetaan jo synnksi. :)
Monopolilla tuota ehkä voisi kokeilla, mutta ei Meukovin kanssa. Glögin maku varmasti paranee, mutta kun en oikein siitä välitä niin miksi sotkea kunnon maku huonolla?? ???
Ehkäpä sitä glögia kannattaisi maustaa mieluisaksi. Ainakin nämän kaupan tölkkiglögit ovat pelkkää sokerikuraa. Mutta jos viitsii etsiä niistä siedettävän, niin sen voi hyvällä onnella ja pienellä vaivalla maustaa hyväksi. On sitten vähän nopeampaa kuin glögin teko alusta alkaen.
-
Highland Way , sopii hyvin 8)
-
Ans ny ku mää neuvon sua hiukan 8)
Litran tuoppiin 3/4 osaa 80% viru valkkiaa ja loput sitä glökii.Ja tää toistetaan tarvittaessa :-X :-X
-
Glögin voi terästää lusikalla >:(
Glögi on vain "keski-ikäisten läskimahojen" tekosyy ryypätä viinaa ;D Ihan kuin Tangomarkkinat mutta kotioloissa.
Tosimies vetää 2-3 pullollista Vodkaa naamaan ihan tosta vaan
-
Glögin voi terästää lusikalla >:(
Glögi on vain "keski-ikäisten läskimahojen" tekosyy ryypätä viinaa ;D Ihan kuin Tangomarkkinat mutta kotioloissa.
Tosimies vetää 2-3 pullollista Vodkaa naamaan ihan tosta vaan
Ton verran pitää ryypätä, ennekuin lähtee ravintolaan, niin tulee halvemmaksi kuin ei tarvi ravintolassa sitten juoda niin paljoa :o
-
Royal Spirit