Agronet
		Keskusteluaiheet => Maidontuotanto ja lihanaudat => Aiheen aloitti: Make - 11.11.14 - klo:20:05
		
			
			- 
				Kuinka kauan jauhatuksesta hernejauho pysyy käyttökelpoisena lehmälle?
			
 
			
			- 
				
Kuinka kauan jauhatuksesta hernejauho pysyy käyttökelpoisena lehmälle?
Hernemaissipaprika säilyy pakkasessa aika mukavasti. Oliskos tohon hernejauhoon kans samat ohjeet pätevät?
			 
			
			- 
				Villi veikkaus, että ilman SKN:n pakastamistakin säilyy helposti sellaisen kolme viikkoa...? Oikein kuivina pitempäänkin? :-X
			
 
			
			- 
				Faktatietoa ei taida olla kenelläkään. Mutta ihmisille myytävät herne/papujauhot säilyvät pakkauksen mukaan vuoden.
Täysrehuissa aineet "säilyvät" puoli vuotta. Pitäiskö arvata, että 2 kuukautta  ::)
			 
			
			- 
				Kyllä se voisi säilyä kolmekin kuukautta... :-X
			
 
			
			- 
				
Kyllä se voisi säilyä kolmekin kuukautta... :-X
Nokitan neljään  :'(
Kaurajauho pilaantuu nopeimmin. Vitamiinitasot alenevat ja rasvat härskiintyvät.
			 
			
			- 
				niin se säilyvyys on suhteellinen käsitys:   onko kyse onko homeetonta vai onko ravinteet tallella.   muttamaa viikkoa pitempään en kyllä jauhona säilyttäis, eikös ole helpompi jauhaa pienissä kuluerissä?   laatu ainakin säilyis.
			
 
			
			- 
				Jos ottaa rahtimyllärin jauhamaan ei sitä voi jatkuvasti käyttää jauhamassa.