Agronet
Keskusteluaiheet => Vapaa sana => Aiheen aloitti: Varjo79 - 30.10.14 - klo:21:49
-
Juu eiköstä nyt olis taasen puoli mullia eli noin 150kg lihhaa. Kohta puoliin tulee lisää kun sikaa kaveriksi laitellaan. Ainakin +100kg palviin mutta mites loppu 100kg sitte? Tässä nytkoitan tota nautaa ahmia pihvinä mutta eisitä 2-3kg enempää pysty mässään kerralla. Ideoita mitä tommosesta tehdä?
-
Huonommasta jauhelihaa tai sitten oikotieonneen Crokpot:n haudutuspata. Sillä onnistuu sitkeimmästäkin tehdä suussa sulavaa ja valmistus onnistuu ilman Masterchef-titteliäkin.
-
Huonommasta jauhelihaa tai sitten oikotieonneen Crokpot:n haudutuspata. Sillä onnistuu sitkeimmästäkin tehdä suussa sulavaa ja valmistus onnistuu ilman Masterchef-titteliäkin.
Missä tota Croksipataa haudutetaan, aromipesässäkö ::)
-
Mul on nyt toista syksyä tuommoinen palviuuni. Hyvää sillä tulee, vaan on aikaavievää. Menis sopivasti jonkun juopottelun lomassa tuo palvaaminen vaan kun en osaa enää.
-
Huonommasta jauhelihaa tai sitten oikotieonneen Crokpot:n haudutuspata. Sillä onnistuu sitkeimmästäkin tehdä suussa sulavaa ja valmistus onnistuu ilman Masterchef-titteliäkin.
Juu tuolla konstilla varmaan saa ihan hyvvää kun aikansa tiristelee. Sopivat kasvikset joukkoon niin tulee kyllä maukasta muhennosta. Ainiin muuten on hiukan kokinvikaa tullu vuosiensaatossa. Joten jotain eksoottista ehdottakaa.
-
josko minä lähettäisin matkahuollon yhteystiedot ::)
-
Huonommasta jauhelihaa tai sitten oikotieonneen Crokpot:n haudutuspata. Sillä onnistuu sitkeimmästäkin tehdä suussa sulavaa ja valmistus onnistuu ilman Masterchef-titteliäkin.
Missä tota Croksipataa haudutetaan, aromipesässäkö ::)
Sen aromipesän voit käyttää vaikka hattuna pakkasilla. Crokpot on haudutuspata ja toimii verkkovirralla. Oikea laiskan-emännän unelma. ;)
-
Mul on nyt toista syksyä tuommoinen palviuuni. Hyvää sillä tulee, vaan on aikaavievää. Menis sopivasti jonkun juopottelun lomassa tuo palvaaminen vaan kun en osaa enää.
En määkään itte palvaile kun jouluna. On yks ammatti mies mikä palvailee savusauna tyyppisessä mieninkissä muutamankerran vuodessa. Joten turha itte polttaa savusaunaa tuon palvauksen ja kaljan juonnin ohessa.
-
Huonommasta jauhelihaa tai sitten oikotieonneen Crokpot:n haudutuspata. Sillä onnistuu sitkeimmästäkin tehdä suussa sulavaa ja valmistus onnistuu ilman Masterchef-titteliäkin.
Missä tota Croksipataa haudutetaan, aromipesässäkö ::)
Sen aromipesän voit käyttää vaikka hattuna pakkasilla. Crokpot on haudutuspata ja toimii verkkovirralla. Oikea laiskan-emännän unelma. ;)
Aromipesä rulettaa ilman sähköö :P
-
Sloukuukkerilla tehdään... kuten MrFixit2000. :P
https://www.youtube.com/watch?v=-P8vCaySXmg&list=UUXautHkxRKq3WjJdeskNJrg
-
Mä olen kuullu että tuon skänsän emäntä olis hyvä lihahommis.Rypsipossu on sen bravuuri ;D
-
Mä olen kuullu että tuon skänsän emäntä olis hyvä lihahommis.Rypsipossu on sen bravuuri ;D
Se kuulemma saa tehtyä lehmästäkin poron :D
-
Mä olen kuullu että tuon skänsän emäntä olis hyvä lihahommis.Rypsipossu on sen bravuuri ;D
Äläs nyt taas aloita! >:( - Mitäs muuten sen eukko viimeksi osti ja mistä, jos niinkuin uusia juoruja sais vai onko LTT:n uutistoimittaja kutsuttu komennukselta talveksi kotiin? ::)
-
Joo paistelin tossa tuota jauhelihaa ihan pannulla murskatun valkosipulin ja paujen kanssa. Tietysti voita ja merisuolaa ja joitain yrttejä mausteeks. Voitakaan ei noin paljoo tarvittais jos olis se sika jo joukossa. Aika maukkaita purilaisia vissiin tuli kun loppu kesken. Mutt nyyt aletaan juomaan oikein urakalla. Joten eikun menoksi :P
-
Mä olen kuullu että tuon skänsän emäntä olis hyvä lihahommis.Rypsipossu on sen bravuuri ;D
Joo, se saa rasvaisen sian kypsäksi vartissa :D
-
Joo paistelin tossa tuota jauhelihaa ihan pannulla murskatun valkosipulin ja paujen kanssa. Tietysti voita ja merisuolaa ja joitain yrttejä mausteeks. Voitakaan ei noin paljoo tarvittais jos olis se sika jo joukossa. Aika maukkaita purilaisia vissiin tuli kun loppu kesken. Mutt nyyt aletaan juomaan oikein urakalla. Joten eikun menoksi :P
Mites ne laihdutuspuheet, joista Köntyksen kans teillä oli puhetta? :o
-
Eikäkö syssymmällä sitte :-[ Nyt on vielä vähän meininkipäällä mutta tarttis kyllä hiuka kuihtua. Sekä tuota rauta jumppaa lisätä. Mutta kun tuntuu että on alkanu tuleen vanhaks :-[
-
Eikäkö syssymmällä sitte :-[ Nyt on vielä vähän meininkipäällä mutta tarttis kyllä hiuka kuihtua. Sekä tuota rauta jumppaa lisätä. Mutta kun tuntuu että on alkanu tuleen vanhaks :-[
Nythän voit hyvällä omallatunnolla ja kunnon lihalla aloittaa karppaamisen. Viinan kanssa joutuu kyllä tekemään töitä, kun sitäkään ei saisi lipitellä. ::)
-
Hernesoppaa tuli eilen keiteltyä. Oli jotain papuskan luomuhernettä. Ihan itsekin ihmettelin miten maukas keitto tuli ja herneet pehmenty tosi nopeasti. Joskus ollu semmosia papuja joita on joutunut kypsentämään päivän huolellisen liotuksen jälkeenkin.
Jauhelihan kypsentämisestä on opetettu että se pitää enneminkin keittää voisulassa kuin käristää pannulla. Näin olen tehnytkin ja hyvää tulee. Kokkaaminen alkaa nyrkillisestä voita ;D
-
Eikäkö syssymmällä sitte :-[ Nyt on vielä vähän meininkipäällä mutta tarttis kyllä hiuka kuihtua. Sekä tuota rauta jumppaa lisätä. Mutta kun tuntuu että on alkanu tuleen vanhaks :-[
Nythän voit hyvällä omallatunnolla ja kunnon lihalla aloittaa karppaamisen. Viinan kanssa joutuu kyllä tekemään töitä, kun sitäkään ei saisi lipitellä. ::)
Älä nyt sääkin ala :(
-
Eikäkö syssymmällä sitte :-[ Nyt on vielä vähän meininkipäällä mutta tarttis kyllä hiuka kuihtua. Sekä tuota rauta jumppaa lisätä. Mutta kun tuntuu että on alkanu tuleen vanhaks :-[
Nythän voit hyvällä omallatunnolla ja kunnon lihalla aloittaa karppaamisen. Viinan kanssa joutuu kyllä tekemään töitä, kun sitäkään ei saisi lipitellä. ::)
Älä nyt sääkin ala :(
Niin karpatessa, mutta voihan sitä karpata maanantain, tiistain, keskiviikon, torstain, perjantain puoleenpäivään, aloittaa taas sunnuntaina puolilta päivin. En tiedä toimiiko, mutta ainahan voi kokeilla, niin jäisi ohrapirtelöllekin nautintaoikeus. ;D
-
Varaavaa takka leivinuunilla hakkaa kaikki cock-potit mennen tullen. Ei kulu sähköä ja talokin lämpiää samalla ;D
-
Varaavaa takka leivinuunilla hakkaa kaikki cock-potit mennen tullen. Ei kulu sähköä ja talokin lämpiää samalla ;D
Meillä on tuommoinen kököttänyt kolmevuotta paikoillaan ja valkiaa siinä ei oo vielä kertaakaan ollu. Ei viitti roskata tupaa. ??? Se on varasysteemi ja ihan kiva sisustuselementti. Mutta käytännössä pitää mennä sähköt ja loppua polttoöljy ennen kuin sitä tarttee!
-
Kokkaamiset on ku mun hitsaussaumat.. :-[
-
Joo paistelin tossa tuota jauhelihaa ihan pannulla murskatun valkosipulin ja paujen kanssa. Tietysti voita ja merisuolaa ja joitain yrttejä mausteeks. Voitakaan ei noin paljoo tarvittais jos olis se sika jo joukossa. Aika maukkaita purilaisia vissiin tuli kun loppu kesken. Mutt nyyt aletaan juomaan oikein urakalla. Joten eikun menoksi :P
Valkosipulit hiukan kuivahtanu, ei lähteny kuori, no raastimella hienoksi, ei auta, kultin linjapihdit salaa avuksi, hyvin jauhautui...
-
Kävin Pudasjärvellä ostamassa poronlihaa ja nyt syödään poronkäristystä muusin ja puolukkahillon kanssa. :)
-
Kokkaamiset on ku mun hitsaussaumat.. :-[
Ainakin avatar-kuvasi hitsaus on varsin röpelöinen...
-
Kokkaamiset on ku mun hitsaussaumat.. :-[
Ainakin avatar-kuvasi hitsaus on varsin röpelöinen...
liikan isolla puikolla hitsattu.
-
Kokkaamiset on ku mun hitsaussaumat.. :-[
Ainakin avatar-kuvasi hitsaus on varsin röpelöinen...
liikan isolla puikolla hitsattu.
Vasemmalla on käyny moommalainen ja oikealla liomaalainen. ;D
-
Kokkaamiset on ku mun hitsaussaumat.. :-[
Ainakin avatar-kuvasi hitsaus on varsin röpelöinen...
liikan isolla puikolla hitsattu.
Vasemmalla on käyny moommalainen ja oikealla liomaalainen. ;D
pirkanmaalaisen käymä ei ees mahtuis tuon kokoiseen ruutuun ;D
-
Kuivaa sitä, kuivaliha on hyvää ja menee kaljan kanssa teeveen ääressä ;D
-
Kuivaa sitä, kuivaliha on hyvää ja menee kaljan kanssa teeveen ääressä ;D
Varo ettei tuu hankaumia ja rakkuloita. ;D
-
Kuivaa sitä, kuivaliha on hyvää ja menee kaljan kanssa teeveen ääressä ;D
Varo ettei tuu hankaumia ja rakkuloita. ;D
Skänä, se kuivaliha on syötävää...eikä kuivaa piparia. ;)
-
Kuivaa sitä, kuivaliha on hyvää ja menee kaljan kanssa teeveen ääressä ;D
Varo ettei tuu hankaumia ja rakkuloita. ;D
Skänä, se kuivaliha on syötävää...eikä kuivaa piparia. ;)
Kuiva versio siistimpää syötävää, kostean joutuu imeskelemään sormista. Mikko, niin tuttua: http://www.mtv.fi/sport/muut-lajit/golf/artikkeli/ilonen-eilen-paasin-lahemmaksi-reikaa/4470574
-
Huonommasta jauhelihaa tai sitten oikotieonneen Crokpot:n haudutuspata. Sillä onnistuu sitkeimmästäkin tehdä suussa sulavaa ja valmistus onnistuu ilman Masterchef-titteliäkin.
Missä tota Croksipataa haudutetaan, aromipesässäkö ::)
Sen aromipesän voit käyttää vaikka hattuna pakkasilla. Crokpot on haudutuspata ja toimii verkkovirralla. Oikea laiskan-emännän unelma. ;)
jahas tuo roskpots pata on uudempi versio heinälaatikosta,siis se oli eräänlainen kypsennysmenetelmä myös.Ikivanhassa keittokirjasessa on tuon rakentamis j a käyttöohje.Muuten rosvopaisti on yksi hyvä.työläs homma mutta maukasta tulee.
-
Kokkaamiset on ku mun hitsaussaumat.. :-[
sienikeitokset kyllä onnistuu sen olemme huomanneet.ryöppäysliemiä nautiskelet :P
-
Kokkaamiset on ku mun hitsaussaumat.. :-[
sienikeitokset kyllä onnistuu sen olemme huomanneet.ryöppäysliemiä nautiskelet :P
E,i vaan kuivaan, jauhan ja vedän pölynä kuokkaan. ;D
-
Kokkaamiset on ku mun hitsaussaumat.. :-[
sienikeitokset kyllä onnistuu sen olemme huomanneet.ryöppäysliemiä nautiskelet :P
E,i vaan kuivaan, jauhan ja vedän pölynä kuokkaan. ;D
miten lie. toimisko perunajauho. niinko plasebona ;)
-
Kokkaamiset on ku mun hitsaussaumat.. :-[
sienikeitokset kyllä onnistuu sen olemme huomanneet.ryöppäysliemiä nautiskelet :P
E,i vaan kuivaan, jauhan ja vedän pölynä kuokkaan. ;D
Vähän on sotkuista hommoo :D
(http://media-cache-ec0.pinimg.com/236x/0b/e8/e6/0be8e6248d75d5f38022fdec701a3468.jpg)
-
Mä olen kuullu että tuon skänsän emäntä olis hyvä lihahommis.Rypsipossu on sen bravuuri ;D
Joo, se saa rasvaisen sian kypsäksi vartissa :D
Loimaan läski rupiaa röhkimään ;D ;D ;D
-
Mites onx kokemusta kumpi kannattaa hankkia, haudutuspata vaiko suoraan sous-vide keitin....
-
Mites onx kokemusta kumpi kannattaa hankkia, haudutuspata vaiko suoraan sous-vide keitin....
Sous videeseen tarviit vakuumikoneen pusseineen sekä itse keittimen, hinta + - 500 euroa, haudutuspata irtoaa parillakympillä.
-
No, jos oikein hienoksi heittäytyy ja on sitä aikaa niin ehdottomasti tuo keitin juttu. Onhan se niin tätä päivää.. sitten vain kohti gastronomian saloja. Mutta jos tahtoo muutakin hauduttaa kuin fileitä, niin crokpot on ehkä halvempi ja käyttökelpoisempi vaihtoehto. ;D
-
Mites onx kokemusta kumpi kannattaa hankkia, haudutuspata vaiko suoraan sous-vide keitin....
Mulla on kaksi aromipesää tällähetkellä, se toinen (vanhempi) olis myytävänä... Halvalla :D
-
Mites onx kokemusta kumpi kannattaa hankkia, haudutuspata vaiko suoraan sous-vide keitin....
Mulla on kaksi aromipesää tällähetkellä, se toinen (vanhempi) olis myytävänä... Halvalla :D
Jos on alle 35 vee, ja 60kg, niin lähetä tänne...
-
Mites onx kokemusta kumpi kannattaa hankkia, haudutuspata vaiko suoraan sous-vide keitin....
Sous videeseen tarviit vakuumikoneen pusseineen sekä itse keittimen, hinta + - 500 euroa, haudutuspata irtoaa parillakympillä.
Vakuumikone löytyy ja sous vide koneen saa muutamalla satasella, hinta ei ole ongelma. Ja se Crokpot tuskin lähtee parilla kympillä.
Kyse on hankinnoissa vain siitä että toimiiko kyseinen systeemi. Halpa ja kaapissa lojuva on kallis mutta kallis mutta toimiva onkin käytännössä halpa....
-
Mites onx kokemusta kumpi kannattaa hankkia, haudutuspata vaiko suoraan sous-vide keitin....
Mulla on kaksi aromipesää tällähetkellä, se toinen (vanhempi) olis myytävänä... Halvalla :D
Jos on alle 35 vee, ja 60kg, niin lähetä tänne...
Mihin "tänne" ::)
-
Mites onx kokemusta kumpi kannattaa hankkia, haudutuspata vaiko suoraan sous-vide keitin....
Mulla on kaksi aromipesää tällähetkellä, se toinen (vanhempi) olis myytävänä... Halvalla :D
Mä en edes tohdi kuvitella käsitettä aromipesä....ja toinen vanhempi....onx mummostas kyse....
-
Mites onx kokemusta kumpi kannattaa hankkia, haudutuspata vaiko suoraan sous-vide keitin....
Mulla on kaksi aromipesää tällähetkellä, se toinen (vanhempi) olis myytävänä... Halvalla :D
Jos on alle 35 vee, ja 60kg, niin lähetä tänne...
Mihin "tänne" ::)
No emmää kerro ennekuin annat specsit...
-
(http://img.food.com/img/recipes/18/95/5/large/picAhadzQ.jpg)
kaikenmoisia kökköjä sillä croksilla saa aikaan ;D ;D ;D
-
Mites onx kokemusta kumpi kannattaa hankkia, haudutuspata vaiko suoraan sous-vide keitin....
Mulla on kaksi aromipesää tällähetkellä, se toinen (vanhempi) olis myytävänä... Halvalla :D
Jos on alle 35 vee, ja 60kg, niin lähetä tänne...
Mihin "tänne" ::)
No emmää kerro ennekuin annat specsit...
Köntyksen aromipesät tiedetään, käytössä loppuun kulutettuja, muutaman kerran ylikeitettyjä, ja heinätkin vaihtamatta.. ja kansi halki. ::)
-
(http://img.food.com/img/recipes/18/95/5/large/picAhadzQ.jpg)
kaikenmoisia kökköjä sillä croksilla saa aikaan ;D ;D ;D
Katos vaan, Tapanilan jälkituotteen (0) tuotoksia. ;D ;D ;D
-
Mites onx kokemusta kumpi kannattaa hankkia, haudutuspata vaiko suoraan sous-vide keitin....
Sous videeseen tarviit vakuumikoneen pusseineen sekä itse keittimen, hinta + - 500 euroa, haudutuspata irtoaa parillakympillä.
Vakuumikone löytyy ja sous vide koneen saa muutamalla satasella, hinta ei ole ongelma. Ja se Crokpot tuskin lähtee parilla kympillä.
Kyse on hankinnoissa vain siitä että toimiiko kyseinen systeemi. Halpa ja kaapissa lojuva on kallis mutta kallis mutta toimiva onkin käytännössä halpa....
Se riippuu sinusta, minkälainen on halusi paneutua ruoanlaittoon ja aterian tasoon. Suossilla tulee erinomainen tulos mutta yleensä vain siitä liha/kalapalasta, muut lisukkeet saat värkätä erikseen. Haudutuspadalla saa koko aterian kerralla syöntikuntoon isommallekin väelle ja HELPOSTI.
-
Mites onx kokemusta kumpi kannattaa hankkia, haudutuspata vaiko suoraan sous-vide keitin....
Sous videeseen tarviit vakuumikoneen pusseineen sekä itse keittimen, hinta + - 500 euroa, haudutuspata irtoaa parillakympillä.
Vakuumikone löytyy ja sous vide koneen saa muutamalla satasella, hinta ei ole ongelma. Ja se Crokpot tuskin lähtee parilla kympillä.
Kyse on hankinnoissa vain siitä että toimiiko kyseinen systeemi. Halpa ja kaapissa lojuva on kallis mutta kallis mutta toimiva onkin käytännössä halpa....
Se riippuu sinusta, minkälainen on halusi paneutua ruoanlaittoon ja aterian tasoon. Suossilla tulee erinomainen tulos mutta yleensä vain siitä liha/kalapalasta, muut lisukkeet saat värkätä erikseen. Haudutuspadalla saa koko aterian kerralla syöntikuntoon isommallekin väelle ja HELPOSTI.
Eipä voi muuta todeta kuin ett näin asiallisia vastauksia monikin kaipaisi ongelmiinsa.........
-
Mites onx kokemusta kumpi kannattaa hankkia, haudutuspata vaiko suoraan sous-vide keitin....
Sous videeseen tarviit vakuumikoneen pusseineen sekä itse keittimen, hinta + - 500 euroa, haudutuspata irtoaa parillakympillä.
Vakuumikone löytyy ja sous vide koneen saa muutamalla satasella, hinta ei ole ongelma. Ja se Crokpot tuskin lähtee parilla kympillä.
Kyse on hankinnoissa vain siitä että toimiiko kyseinen systeemi. Halpa ja kaapissa lojuva on kallis mutta kallis mutta toimiva onkin käytännössä halpa....
Se riippuu sinusta, minkälainen on halusi paneutua ruoanlaittoon ja aterian tasoon. Suossilla tulee erinomainen tulos mutta yleensä vain siitä liha/kalapalasta, muut lisukkeet saat värkätä erikseen. Haudutuspadalla saa koko aterian kerralla syöntikuntoon isommallekin väelle ja HELPOSTI.
Eipä voi muuta todeta kuin ett näin asiallisia vastauksia monikin kaipaisi ongelmiinsa.........
Ja vielä lauantai-iltana.. ;D
-
Mites onx kokemusta kumpi kannattaa hankkia, haudutuspata vaiko suoraan sous-vide keitin....
Sous videeseen tarviit vakuumikoneen pusseineen sekä itse keittimen, hinta + - 500 euroa, haudutuspata irtoaa parillakympillä.
Vakuumikone löytyy ja sous vide koneen saa muutamalla satasella, hinta ei ole ongelma. Ja se Crokpot tuskin lähtee parilla kympillä.
Kyse on hankinnoissa vain siitä että toimiiko kyseinen systeemi. Halpa ja kaapissa lojuva on kallis mutta kallis mutta toimiva onkin käytännössä halpa....
Se riippuu sinusta, minkälainen on halusi paneutua ruoanlaittoon ja aterian tasoon. Suossilla tulee erinomainen tulos mutta yleensä vain siitä liha/kalapalasta, muut lisukkeet saat värkätä erikseen. Haudutuspadalla saa koko aterian kerralla syöntikuntoon isommallekin väelle ja HELPOSTI.
Eipä voi muuta todeta kuin ett näin asiallisia vastauksia monikin kaipaisi ongelmiinsa.........
Yrittääx luomujeesus vihjailla jotain? ::)
-
Kyse on hankinnoissa vain siitä että toimiiko kyseinen systeemi. Halpa ja kaapissa lojuva on kallis mutta kallis mutta toimiva onkin käytännössä halpa....
Se riippuu sinusta, minkälainen on halusi paneutua ruoanlaittoon ja aterian tasoon. Suossilla tulee erinomainen tulos mutta yleensä vain siitä liha/kalapalasta, muut lisukkeet saat värkätä erikseen. Haudutuspadalla saa koko aterian kerralla syöntikuntoon isommallekin väelle ja HELPOSTI.
Eipä voi muuta todeta kuin ett näin asiallisia vastauksia monikin kaipaisi ongelmiinsa.........
Juu. Mutta aina voi sen hifimmän avoautonkin ostaa jos tykkää sillä kesäisin ajella. Tuolla normipadalla vaan ajellaan ympäri vuoden ja hyvää on kyyti ollut.
-
Kyse on hankinnoissa vain siitä että toimiiko kyseinen systeemi. Halpa ja kaapissa lojuva on kallis mutta kallis mutta toimiva onkin käytännössä halpa....
Se riippuu sinusta, minkälainen on halusi paneutua ruoanlaittoon ja aterian tasoon. Suossilla tulee erinomainen tulos mutta yleensä vain siitä liha/kalapalasta, muut lisukkeet saat värkätä erikseen. Haudutuspadalla saa koko aterian kerralla syöntikuntoon isommallekin väelle ja HELPOSTI.
Eipä voi muuta todeta kuin ett näin asiallisia vastauksia monikin kaipaisi ongelmiinsa.........
Juu. Mutta aina voi sen hifimmän avoautonkin ostaa jos tykkää sillä kesäisin ajella. Tuolla normipadalla vaan ajellaan ympäri vuoden ja hyvää on kyyti ollut.
Joskus seurannut Iron Chef, Top chef ja master chef....no noita v***n kokkikisaohjelmia ja tunnen hyvin ton sous vide menetelmän ja siksi edes asiasta kysyin ja en edes yhtään mittään kysy tai kommentoi jos en asiaan perehdy....
Kyse oli nyt käytännön kokemuksista ja siihen aika hyvän vastauksen sain .....
-
Kyse on hankinnoissa vain siitä että toimiiko kyseinen systeemi. Halpa ja kaapissa lojuva on kallis mutta kallis mutta toimiva onkin käytännössä halpa....
Se riippuu sinusta, minkälainen on halusi paneutua ruoanlaittoon ja aterian tasoon. Suossilla tulee erinomainen tulos mutta yleensä vain siitä liha/kalapalasta, muut lisukkeet saat värkätä erikseen. Haudutuspadalla saa koko aterian kerralla syöntikuntoon isommallekin väelle ja HELPOSTI.
Eipä voi muuta todeta kuin ett näin asiallisia vastauksia monikin kaipaisi ongelmiinsa.........
Juu. Mutta aina voi sen hifimmän avoautonkin ostaa jos tykkää sillä kesäisin ajella. Tuolla normipadalla vaan ajellaan ympäri vuoden ja hyvää on kyyti ollut.
Joskus seurannut Iron Chef, Top chef ja master chef....no noita v***n kokkikisaohjelmia ja tunnen hyvin ton sous vide menetelmän ja siksi edes asiasta kysyin ja en edes yhtään mittään kysy tai kommentoi jos en asiaan perehdy....
Kyse oli nyt käytännön kokemuksista ja siihen aika hyvän vastauksen sain .....
Sorry. The blind leading the blind.