Agronet
Keskusteluaiheet => Vapaa sana => Aiheen aloitti: Veeti - 16.06.14 - klo:07:49
-
http://www.hs.fi/kotimaa/Edullinen+tuontijuusto+ajaa+ahtaalle+kotimaisia+juustomeijereit%C3%A4/a1402804216959
-
http://www.soininvaara.fi/2009/11/28/maatalouden-siirto-pohjoiseen-on-virhe/
-
"Meidän juustonvalmistuksemme siirrettiin kustannussyistä Ruotsiin. Arla Ingman olisi halunnut, että Kuusamon maidot olisi rahdattu Sipooseen ja purkitettu kauppanesteiksi. "
-
mutta miksi sitten siellä sipoossa ei tehdä kilpailukykyisiä juustoja jo aiemmin? vain jotain ns. mautonta kittiä joka ei sitten menny markkinoilla kaupaksi. ja toisaalta herää kysymys siitä mikä noiden linkkien perimmäinen tarkoitus on? kun ei siellä etelääss kuitenkaan tuoteta tarpeeksi koko maan tarpeeksi. esm. porlammilta tulee vain pieni osa tarpeesta.
-
Tampesterin raitionyssekin tarvii 30pros valtionavustusta, kyl nii maar tehokasta...
-
http://www.hs.fi/kotimaa/Edullinen+tuontijuusto+ajaa+ahtaalle+kotimaisia+juustomeijereit%C3%A4/a1402804216959
veeti ei katteuksissaan huomaa että sen suosikkimeijeri polkee ja väheksyy etelän maidontuottajaa ;D ;D ;D ;D
"Meidän juustonvalmistuksemme siirrettiin kustannussyistä Ruotsiin. Arla Ingman olisi halunnut, että Kuusamon maidot olisi rahdattu Sipooseen ja purkitettu kauppanesteiksi. Nyttemmin Arla on siirtänyt juustonvalmistuksen Ruotsista Tanskaan, jossa valmistus on vieläkin tehokkaampaa", Juntunen kertoo.
-
Paras kate tulee yleensä uusista tuotteista, vanhoissa tuotteissa taas kate tehdään volyymillä :(
Arlan tuotekehitys on jossakin muualla, varmaan Tanskassa, joten uudet tuotteet tehdään siellä, volyymitkin on muualla suurempia kuin Suomessa, joten sitä kautta moni tuote ennen pitkää siirtyy Suomesta pois :o
Kauppanesteisiin riittää volyymit Suomessa, ainakin jonkin aikaa vielä 8)