Agronet
Keskusteluaiheet => Vapaa sana => Aiheen aloitti: bdr-529 - 06.06.14 - klo:19:20
-
Helposti hoituu vessa reissut kun on nauttinut Poutun alkuperältään tuntemattomaksi jäänyttä leikettä.http://www.iltalehti.fi/uutiset/201406060154627_uu.shtml
-
Helposti hoituu vessa reissut kun on nauttinut Poutun alkuperältään tuntemattomaksi jäänyttä leikettä.http://www.iltalehti.fi/uutiset/201406060154627_uu.shtml
Ei tussa mitään ongelmaa ole. Paistaa vaan kypsäksi. Ongema on naudan sisäfileessä medium. ;)
-
Mistähä vinkuintiasta nokin lihat oikein on :(
-
Helposti hoituu vessa reissut kun on nauttinut Poutun alkuperältään tuntemattomaksi jäänyttä leikettä.http://www.iltalehti.fi/uutiset/201406060154627_uu.shtml
Nii, mut jos ei olekaan vessaa ja Pouttu-Paska yllättääkin vaikka pienessä turistibussissa Närpiön saaristossa?????
Hejsan, mun tarvi paasta kakka?....
-
Helposti hoituu vessa reissut kun on nauttinut Poutun alkuperältään tuntemattomaksi jäänyttä leikettä.http://www.iltalehti.fi/uutiset/201406060154627_uu.shtml
Nii, mut jos ei olekaan vessaa ja Pouttu-Paska yllättääkin vaikka pienessä turistibussissa Närpiön saaristossa?????
Hejsan, mun tarvi paasta kakka?....
Mutta eikös siinä ole ilmaista mainosta, kun paskalla takapuoli sanoo, että pooout--tu?
-
Helposti hoituu vessa reissut kun on nauttinut Poutun alkuperältään tuntemattomaksi jäänyttä leikettä.http://www.iltalehti.fi/uutiset/201406060154627_uu.shtml
Nii, mut jos ei olekaan vessaa ja Pouttu-Paska yllättääkin vaikka pienessä turistibussissa Närpiön saaristossa?????
Hejsan, mun tarvi paasta kakka?....
Mutta eikös siinä ole ilmaista mainosta, kun paskalla takapuoli sanoo, että pooout--tu?
;D
-
Mistähä vinkuintiasta nokin lihat oikein on :(
Just sieltä.
-
Mistähä vinkuintiasta nokin lihat oikein on :(
Just sieltä.
Joutsenlippu ja kotimaisuus... ;D
(http://www.hyvaasuomesta.fi/sites/hyvaasuomesta.fi/files/hyvaa_suomesta_logo_0_0.png)
"HYVÄÄ SUOMESTA -MERKIN KÄYTTÖSÄÄNNÖT
Hyvää Suomesta -merkki on tuotekohtainen. Kriteerinä on, että tuote on valmistettu ja pakattu Suomessa sekä raaka-aineesta vähintään 75 % on suomalaista. Kuitenkin lopputuotteessa kaiken lihan, kalan, kananmunan ja maidon on oltava 100 % suomalaista. Lisäksi yhden ainesosan tuotteen on oltava 100 % suomalaista.
Hyvää Suomesta -merkkiä voivat käyttää Ruokatieto Yhdistys ry:n jäsenet sekä ne MTK:n ja SLC:n jäsenet, joille Ruokatieto Yhdistys ry on myöntänyt merkin käyttöoikeuden. Hunajalle merkin käyttöoikeuden myöntää Suomen Mehiläishoitajien Liitto SML ry ja villisikatuotteille Suomen Villisiankasvattajien Yhdistys ry, jotka molemmat ovat Ruokatieto Yhdistys ry:n jäseniä."
http://ruoka.ts.fi/uutiset/kotimaan-hevosta-ei-riita-lasagneen/
"Kotimaan hevosta ei riitä lasagneen
– Meidän meetvurstissamme ei ole eikä siihen tule romanialaista hevosenlihaa, vakuuttaa Pouttu Oy:n hankintaprosessin johtaja Heikki Laitala.
Hänen mukaansa hevosenliha kestomakkaran raaka-aineeksi tuodaan tällä haavaa Kanadasta. Myös Brasiliasta ja Meksikosta on tuotu.
– Tuonti on joitakin kymmeniä tuhansia kiloja vuodessa. Olettaisin nykytietojen valossa, että hevosenlihan saisi Romaniasta halvemmalla, mutta meidän on ajateltava laatua, Laitala sanoo.
Pouttu on yksi harvoista suomalaisista meetvurstin valmistajista, jotka käyttävät makkaraan sen perinteistä raaka-ainetta eli hevosenlihaa."
Nyt ei saa kyllä toisaalta tuomita ennen kuin on selvillä mistä liha on tullu... :-X
-
Mistähä vinkuintiasta nokin lihat oikein on :(
Just sieltä.
Joutsenlippu ja kotimaisuus... ;D
(http://www.hyvaasuomesta.fi/sites/hyvaasuomesta.fi/files/hyvaa_suomesta_logo_0_0.png)
"HYVÄÄ SUOMESTA -MERKIN KÄYTTÖSÄÄNNÖT
Hyvää Suomesta -merkki on tuotekohtainen. Kriteerinä on, että tuote on valmistettu ja pakattu Suomessa sekä raaka-aineesta vähintään 75 % on suomalaista. Kuitenkin lopputuotteessa kaiken lihan, kalan, kananmunan ja maidon on oltava 100 % suomalaista. Lisäksi yhden ainesosan tuotteen on oltava 100 % suomalaista.
Hyvää Suomesta -merkkiä voivat käyttää Ruokatieto Yhdistys ry:n jäsenet sekä ne MTK:n ja SLC:n jäsenet, joille Ruokatieto Yhdistys ry on myöntänyt merkin käyttöoikeuden. Hunajalle merkin käyttöoikeuden myöntää Suomen Mehiläishoitajien Liitto SML ry ja villisikatuotteille Suomen Villisiankasvattajien Yhdistys ry, jotka molemmat ovat Ruokatieto Yhdistys ry:n jäseniä."
http://ruoka.ts.fi/uutiset/kotimaan-hevosta-ei-riita-lasagneen/
"Kotimaan hevosta ei riitä lasagneen
– Meidän meetvurstissamme ei ole eikä siihen tule romanialaista hevosenlihaa, vakuuttaa Pouttu Oy:n hankintaprosessin johtaja Heikki Laitala.
Hänen mukaansa hevosenliha kestomakkaran raaka-aineeksi tuodaan tällä haavaa Kanadasta. Myös Brasiliasta ja Meksikosta on tuotu.
– Tuonti on joitakin kymmeniä tuhansia kiloja vuodessa. Olettaisin nykytietojen valossa, että hevosenlihan saisi Romaniasta halvemmalla, mutta meidän on ajateltava laatua, Laitala sanoo.
Pouttu on yksi harvoista suomalaisista meetvurstin valmistajista, jotka käyttävät makkaraan sen perinteistä raaka-ainetta eli hevosenlihaa."
Nyt ei saa kyllä toisaalta tuomita ennen kuin on selvillä mistä liha on tullu... :-X
Kukas sen selvittää, mahtaako tietää ittekkään muutakuin hinnan.
-
Mistähä vinkuintiasta nokin lihat oikein on :(
Just sieltä.
Joutsenlippu ja kotimaisuus... ;D
(http://www.hyvaasuomesta.fi/sites/hyvaasuomesta.fi/files/hyvaa_suomesta_logo_0_0.png)
"HYVÄÄ SUOMESTA -MERKIN KÄYTTÖSÄÄNNÖT
Hyvää Suomesta -merkki on tuotekohtainen. Kriteerinä on, että tuote on valmistettu ja pakattu Suomessa sekä raaka-aineesta vähintään 75 % on suomalaista. Kuitenkin lopputuotteessa kaiken lihan, kalan, kananmunan ja maidon on oltava 100 % suomalaista. Lisäksi yhden ainesosan tuotteen on oltava 100 % suomalaista.
Hyvää Suomesta -merkkiä voivat käyttää Ruokatieto Yhdistys ry:n jäsenet sekä ne MTK:n ja SLC:n jäsenet, joille Ruokatieto Yhdistys ry on myöntänyt merkin käyttöoikeuden. Hunajalle merkin käyttöoikeuden myöntää Suomen Mehiläishoitajien Liitto SML ry ja villisikatuotteille Suomen Villisiankasvattajien Yhdistys ry, jotka molemmat ovat Ruokatieto Yhdistys ry:n jäseniä."
http://ruoka.ts.fi/uutiset/kotimaan-hevosta-ei-riita-lasagneen/
"Kotimaan hevosta ei riitä lasagneen
– Meidän meetvurstissamme ei ole eikä siihen tule romanialaista hevosenlihaa, vakuuttaa Pouttu Oy:n hankintaprosessin johtaja Heikki Laitala.
Hänen mukaansa hevosenliha kestomakkaran raaka-aineeksi tuodaan tällä haavaa Kanadasta. Myös Brasiliasta ja Meksikosta on tuotu.
– Tuonti on joitakin kymmeniä tuhansia kiloja vuodessa. Olettaisin nykytietojen valossa, että hevosenlihan saisi Romaniasta halvemmalla, mutta meidän on ajateltava laatua, Laitala sanoo.
Pouttu on yksi harvoista suomalaisista meetvurstin valmistajista, jotka käyttävät makkaraan sen perinteistä raaka-ainetta eli hevosenlihaa."
Nyt ei saa kyllä toisaalta tuomita ennen kuin on selvillä mistä liha on tullu... :-X
Kukas sen selvittää, mahtaako tietää ittekkään muutakuin hinnan.
Niinpä, ne sellaset ylijäämäerät taitavat kiertää monen jobbarin laskutuksen kautta. ???
-
Jotenkin tuntuu hölmöläisten hommalta, kun suomalainen liha pitää olla jäljitettävissä tilalle ja esivanhempiin asti, niin ulkoa saa tuoda lihaa, mistä ei edes tiedetä alkuperämaata. Onkohat tuo paistileike edes nautaa, tiedä vaikka olisi sitä romanialaista hevosta.... :o
-
Oleellista uutisessa on se, että lihaerän koko oli "vajaa 300 kiloa".... että noinkin mitätöntä määrää lähdetään etsimään maailmalta ja se viitsitään sirotella Suomeen myytäväksi ???
Luulis ettei siitä kaupasta edes tienaisi mitään ??? Itse en viitsisi hakea 300 kiloa lihaa edes Ruotsista vaikka saisin sen ilmaiseksi :o ;D
-
tuota juuri itekin ihmetelly. ettei vaan olis joku tummenpi hipiäinen myyjä joka transitin takalotjusta kaivelee virman pihassa; tällästä olis tällä kertaa halvalla tarjolla! ??? jotenkin tuntuu niin uskomattomalta tänä päivänä soomihinnoilla onko jossain vielä halvempaa kun kattelee noita markkinatilastoja niin naapureissa jo kalliimpaa tuotantopanosta, ainakin noitten parometrien mukaan. mistä se löytyykään se joka ilmatteeks antaa kun halvalla saa?
-
Tuolle tuotteelle voisi myöntää Syvää suolesta-sertifikaatin. :-[ Onneksi ostin pizzan päälle Snellmannin salami-zuivaleita vaikka vieressä oli Poutun pussi lähellä eräpäivää alennettuna puoleen hintaan. Suurelle osalle ruuan ostajia Pouttu on vieläkin suomalainen brändi.
-
Poutulla on muutenkin kaikista huonoimmat tuotteet.
-
Helposti hoituu vessa reissut kun on nauttinut Poutun alkuperältään tuntemattomaksi jäänyttä leikettä.http://www.iltalehti.fi/uutiset/201406060154627_uu.shtml
Ei tussa mitään ongelmaa ole. Paistaa vaan kypsäksi. Ongema on naudan sisäfileessä medium. ;)
Sä saat kyl lihan ku lihan kypsäx! Hih! :-* :-* :-* :-*
-
Niin mut eikö noita tuotteita vois markkinoida ummetuksesta kärsiville....ja ohjeena että älä paista kypsäksi.....