Agronet

Keskusteluaiheet => Vapaa sana => Aiheen aloitti: bdr-529 - 06.06.14 - klo:19:20

Otsikko: Pouttua ja suoli kiittää
Kirjoitti: bdr-529 - 06.06.14 - klo:19:20
Helposti hoituu vessa reissut kun on nauttinut Poutun alkuperältään tuntemattomaksi jäänyttä leikettä.http://www.iltalehti.fi/uutiset/201406060154627_uu.shtml
Otsikko: Vs: Pouttua ja suoli kiittää
Kirjoitti: Sepedeus - 06.06.14 - klo:19:24
Helposti hoituu vessa reissut kun on nauttinut Poutun alkuperältään tuntemattomaksi jäänyttä leikettä.http://www.iltalehti.fi/uutiset/201406060154627_uu.shtml

 Ei tussa mitään ongelmaa ole. Paistaa vaan kypsäksi. Ongema on naudan sisäfileessä medium.  ;)
Otsikko: Vs: Pouttua ja suoli kiittää
Kirjoitti: Herpertti - 06.06.14 - klo:19:26
Mistähä vinkuintiasta nokin lihat oikein on :(
Otsikko: Vs: Pouttua ja suoli kiittää
Kirjoitti: SKN - 06.06.14 - klo:20:21
Helposti hoituu vessa reissut kun on nauttinut Poutun alkuperältään tuntemattomaksi jäänyttä leikettä.http://www.iltalehti.fi/uutiset/201406060154627_uu.shtml

Nii, mut jos ei olekaan vessaa ja Pouttu-Paska yllättääkin vaikka pienessä turistibussissa Närpiön saaristossa?????

Hejsan, mun tarvi paasta kakka?....
Otsikko: Vs: Pouttua ja suoli kiittää
Kirjoitti: Suuri Ajattelija - 06.06.14 - klo:21:07
Helposti hoituu vessa reissut kun on nauttinut Poutun alkuperältään tuntemattomaksi jäänyttä leikettä.http://www.iltalehti.fi/uutiset/201406060154627_uu.shtml

Nii, mut jos ei olekaan vessaa ja Pouttu-Paska yllättääkin vaikka pienessä turistibussissa Närpiön saaristossa?????

Hejsan, mun tarvi paasta kakka?....
Mutta eikös siinä ole ilmaista mainosta, kun paskalla takapuoli sanoo, että pooout--tu?




Otsikko: Vs: Pouttua ja suoli kiittää
Kirjoitti: SKN - 06.06.14 - klo:21:20
Helposti hoituu vessa reissut kun on nauttinut Poutun alkuperältään tuntemattomaksi jäänyttä leikettä.http://www.iltalehti.fi/uutiset/201406060154627_uu.shtml

Nii, mut jos ei olekaan vessaa ja Pouttu-Paska yllättääkin vaikka pienessä turistibussissa Närpiön saaristossa?????

Hejsan, mun tarvi paasta kakka?....
Mutta eikös siinä ole ilmaista mainosta, kun paskalla takapuoli sanoo, että pooout--tu?

 ;D
Otsikko: Vs: Pouttua ja suoli kiittää
Kirjoitti: Pigman - 06.06.14 - klo:21:36
Mistähä vinkuintiasta nokin lihat oikein on :(
Just sieltä.
Otsikko: Vs: Pouttua ja suoli kiittää
Kirjoitti: SKN - 06.06.14 - klo:21:52
Mistähä vinkuintiasta nokin lihat oikein on :(
Just sieltä.

Joutsenlippu ja kotimaisuus... ;D

(http://www.hyvaasuomesta.fi/sites/hyvaasuomesta.fi/files/hyvaa_suomesta_logo_0_0.png)

"HYVÄÄ SUOMESTA -MERKIN KÄYTTÖSÄÄNNÖT
Hyvää Suomesta -merkki on tuotekohtainen. Kriteerinä on, että tuote on valmistettu ja pakattu Suomessa sekä raaka-aineesta vähintään 75 % on suomalaista. Kuitenkin lopputuotteessa kaiken lihan, kalan, kananmunan ja maidon on oltava 100 % suomalaista. Lisäksi yhden ainesosan tuotteen on oltava 100 % suomalaista.
Hyvää Suomesta -merkkiä voivat käyttää Ruokatieto Yhdistys ry:n jäsenet sekä ne MTK:n ja SLC:n jäsenet, joille Ruokatieto Yhdistys ry on myöntänyt merkin käyttöoikeuden. Hunajalle merkin käyttöoikeuden myöntää Suomen Mehiläishoitajien Liitto SML ry ja villisikatuotteille Suomen Villisiankasvattajien Yhdistys ry, jotka molemmat ovat Ruokatieto Yhdistys ry:n jäseniä."


http://ruoka.ts.fi/uutiset/kotimaan-hevosta-ei-riita-lasagneen/

"Kotimaan hevosta ei riitä lasagneen

– Meidän meetvurstissamme ei ole eikä siihen tule romanialaista hevosenlihaa, vakuuttaa Pouttu Oy:n hankintaprosessin johtaja Heikki Laitala.
Hänen mukaansa hevosenliha kestomakkaran raaka-aineeksi tuodaan tällä haavaa Kanadasta. Myös Brasiliasta ja Meksikosta on tuotu.
– Tuonti on joitakin kymmeniä tuhansia kiloja vuodessa. Olettaisin nykytietojen valossa, että hevosenlihan saisi Romaniasta halvemmalla, mutta meidän on ajateltava laatua, Laitala sanoo.
Pouttu on yksi harvoista suomalaisista meetvurstin valmistajista, jotka käyttävät makkaraan sen perinteistä raaka-ainetta eli hevosenlihaa."




Nyt ei saa kyllä toisaalta tuomita ennen kuin on selvillä mistä liha on tullu... :-X
Otsikko: Vs: Pouttua ja suoli kiittää
Kirjoitti: bdr-529 - 06.06.14 - klo:22:04
Mistähä vinkuintiasta nokin lihat oikein on :(
Just sieltä.

Joutsenlippu ja kotimaisuus... ;D

(http://www.hyvaasuomesta.fi/sites/hyvaasuomesta.fi/files/hyvaa_suomesta_logo_0_0.png)

"HYVÄÄ SUOMESTA -MERKIN KÄYTTÖSÄÄNNÖT
Hyvää Suomesta -merkki on tuotekohtainen. Kriteerinä on, että tuote on valmistettu ja pakattu Suomessa sekä raaka-aineesta vähintään 75 % on suomalaista. Kuitenkin lopputuotteessa kaiken lihan, kalan, kananmunan ja maidon on oltava 100 % suomalaista. Lisäksi yhden ainesosan tuotteen on oltava 100 % suomalaista.
Hyvää Suomesta -merkkiä voivat käyttää Ruokatieto Yhdistys ry:n jäsenet sekä ne MTK:n ja SLC:n jäsenet, joille Ruokatieto Yhdistys ry on myöntänyt merkin käyttöoikeuden. Hunajalle merkin käyttöoikeuden myöntää Suomen Mehiläishoitajien Liitto SML ry ja villisikatuotteille Suomen Villisiankasvattajien Yhdistys ry, jotka molemmat ovat Ruokatieto Yhdistys ry:n jäseniä."


http://ruoka.ts.fi/uutiset/kotimaan-hevosta-ei-riita-lasagneen/

"Kotimaan hevosta ei riitä lasagneen

– Meidän meetvurstissamme ei ole eikä siihen tule romanialaista hevosenlihaa, vakuuttaa Pouttu Oy:n hankintaprosessin johtaja Heikki Laitala.
Hänen mukaansa hevosenliha kestomakkaran raaka-aineeksi tuodaan tällä haavaa Kanadasta. Myös Brasiliasta ja Meksikosta on tuotu.
– Tuonti on joitakin kymmeniä tuhansia kiloja vuodessa. Olettaisin nykytietojen valossa, että hevosenlihan saisi Romaniasta halvemmalla, mutta meidän on ajateltava laatua, Laitala sanoo.
Pouttu on yksi harvoista suomalaisista meetvurstin valmistajista, jotka käyttävät makkaraan sen perinteistä raaka-ainetta eli hevosenlihaa."




Nyt ei saa kyllä toisaalta tuomita ennen kuin on selvillä mistä liha on tullu... :-X
 

 Kukas sen selvittää, mahtaako tietää ittekkään muutakuin hinnan.
Otsikko: Vs: Pouttua ja suoli kiittää
Kirjoitti: de Citonni - 06.06.14 - klo:22:36
Mistähä vinkuintiasta nokin lihat oikein on :(
Just sieltä.

Joutsenlippu ja kotimaisuus... ;D

(http://www.hyvaasuomesta.fi/sites/hyvaasuomesta.fi/files/hyvaa_suomesta_logo_0_0.png)

"HYVÄÄ SUOMESTA -MERKIN KÄYTTÖSÄÄNNÖT
Hyvää Suomesta -merkki on tuotekohtainen. Kriteerinä on, että tuote on valmistettu ja pakattu Suomessa sekä raaka-aineesta vähintään 75 % on suomalaista. Kuitenkin lopputuotteessa kaiken lihan, kalan, kananmunan ja maidon on oltava 100 % suomalaista. Lisäksi yhden ainesosan tuotteen on oltava 100 % suomalaista.
Hyvää Suomesta -merkkiä voivat käyttää Ruokatieto Yhdistys ry:n jäsenet sekä ne MTK:n ja SLC:n jäsenet, joille Ruokatieto Yhdistys ry on myöntänyt merkin käyttöoikeuden. Hunajalle merkin käyttöoikeuden myöntää Suomen Mehiläishoitajien Liitto SML ry ja villisikatuotteille Suomen Villisiankasvattajien Yhdistys ry, jotka molemmat ovat Ruokatieto Yhdistys ry:n jäseniä."


http://ruoka.ts.fi/uutiset/kotimaan-hevosta-ei-riita-lasagneen/

"Kotimaan hevosta ei riitä lasagneen

– Meidän meetvurstissamme ei ole eikä siihen tule romanialaista hevosenlihaa, vakuuttaa Pouttu Oy:n hankintaprosessin johtaja Heikki Laitala.
Hänen mukaansa hevosenliha kestomakkaran raaka-aineeksi tuodaan tällä haavaa Kanadasta. Myös Brasiliasta ja Meksikosta on tuotu.
– Tuonti on joitakin kymmeniä tuhansia kiloja vuodessa. Olettaisin nykytietojen valossa, että hevosenlihan saisi Romaniasta halvemmalla, mutta meidän on ajateltava laatua, Laitala sanoo.
Pouttu on yksi harvoista suomalaisista meetvurstin valmistajista, jotka käyttävät makkaraan sen perinteistä raaka-ainetta eli hevosenlihaa."




Nyt ei saa kyllä toisaalta tuomita ennen kuin on selvillä mistä liha on tullu... :-X
 

 Kukas sen selvittää, mahtaako tietää ittekkään muutakuin hinnan.

Niinpä, ne sellaset ylijäämäerät taitavat kiertää monen jobbarin laskutuksen kautta.  ???
Otsikko: Vs: Pouttua ja suoli kiittää
Kirjoitti: navettapiika - 07.06.14 - klo:07:16
Jotenkin tuntuu hölmöläisten hommalta, kun suomalainen liha pitää olla jäljitettävissä tilalle ja esivanhempiin asti, niin ulkoa saa tuoda lihaa, mistä ei edes tiedetä alkuperämaata. Onkohat tuo paistileike edes nautaa, tiedä vaikka olisi sitä romanialaista hevosta.... :o
Otsikko: Vs: Pouttua ja suoli kiittää
Kirjoitti: BACKSPACE - 07.06.14 - klo:07:31
Oleellista uutisessa on se, että lihaerän koko oli "vajaa 300 kiloa".... että noinkin mitätöntä määrää lähdetään etsimään maailmalta ja se viitsitään sirotella Suomeen myytäväksi  ???

Luulis ettei siitä kaupasta edes tienaisi mitään  ??? Itse en viitsisi hakea 300 kiloa lihaa edes Ruotsista vaikka saisin sen ilmaiseksi  :o ;D
Otsikko: Vs: Pouttua ja suoli kiittää
Kirjoitti: Oksa - 07.06.14 - klo:08:12
tuota juuri itekin ihmetelly.  ettei vaan olis joku tummenpi hipiäinen myyjä joka transitin takalotjusta kaivelee virman pihassa;  tällästä olis tällä kertaa halvalla tarjolla! ???                           jotenkin tuntuu niin uskomattomalta tänä päivänä soomihinnoilla onko jossain vielä halvempaa kun kattelee noita markkinatilastoja niin naapureissa jo kalliimpaa tuotantopanosta, ainakin noitten parometrien mukaan.   mistä se löytyykään se joka ilmatteeks antaa kun halvalla saa?
Otsikko: Vs: Pouttua ja suoli kiittää
Kirjoitti: c.c.less - 07.06.14 - klo:08:50
Tuolle tuotteelle voisi myöntää Syvää suolesta-sertifikaatin.  :-[ Onneksi ostin pizzan päälle Snellmannin salami-zuivaleita vaikka vieressä oli Poutun pussi lähellä eräpäivää alennettuna puoleen hintaan. Suurelle osalle ruuan ostajia Pouttu on vieläkin suomalainen brändi.
Otsikko: Vs: Pouttua ja suoli kiittää
Kirjoitti: Jerry Jee - 07.06.14 - klo:11:53
Poutulla on muutenkin kaikista huonoimmat tuotteet.
Otsikko: Vs: Pouttua ja suoli kiittää
Kirjoitti: navettapoika - 07.06.14 - klo:13:23
Helposti hoituu vessa reissut kun on nauttinut Poutun alkuperältään tuntemattomaksi jäänyttä leikettä.http://www.iltalehti.fi/uutiset/201406060154627_uu.shtml

 Ei tussa mitään ongelmaa ole. Paistaa vaan kypsäksi. Ongema on naudan sisäfileessä medium.  ;)
Sä saat kyl lihan ku lihan kypsäx! Hih!  :-*  :-*  :-*  :-*
Otsikko: Vs: Pouttua ja suoli kiittää
Kirjoitti: Luomujussi - 07.06.14 - klo:13:24
Niin mut eikö noita tuotteita vois markkinoida ummetuksesta kärsiville....ja ohjeena että älä paista kypsäksi.....