Agronet
Keskusteluaiheet => Vapaa sana => Aiheen aloitti: jeep - 27.05.14 - klo:15:35
-
Hyvä dokkari. Saksalaiset, ranskalaiset ja venäläiset Kenttäkokit kertoilevat siitä oikeasta sodasta sekä ruuanlaitosta niissä oloissa. Ohjelma sisältää myös vanhoja ruokarespetejä.
http://areena.yle.fi/tv/2252578
-
mutta mistä sais vielä sitä läskistä sianniskaa??
-
Unkarista näyttää löytyvän :) Oli niin läskitä niskaa että, mitä nyt tuosta dokkarista näki. Siellä ei taideta ollakkaan noiden direktiivien kanssa, hysteriaan saakka tarkkoja ;D
-
ja ketut välitetään veronkolestereista kuhan vaan maistuu hyvältä! ketut sitä kahta päivää pitempään elämään sillä light-läskillä, -kuten täällä! voissa paistettava sian lihakin!
-
Onko suomalainen keittotaito ollut kadoksissa? Historiallinen ruokakatsaus. http://yle.fi/elavaarkisto/artikkelit/pontikkaa_pohjoisrajan_takaa_41908.html#media=41913 (http://yle.fi/elavaarkisto/artikkelit/pontikkaa_pohjoisrajan_takaa_41908.html#media=41913)
-
nälkä jörninyt mutta jano ei ole vielä päässy yllättämään.
-
mutta mistä sais vielä sitä läskistä sianniskaa??
Jos itse et ehdi kasvattaa, niin käynti Viron puolella on helpoin tapa hankkia sikaa, jossa on oikeata läskiä. Samalla erä oikeasti rasvaisia grillimakkaroita, olutta...nam. ja sit on kotona kiva savustaa ja /tai grillata grillata se sianniska ja jälkiruuaksi syödä ne makkarat
Suolaa se possunniska alla olevan ohjeen mukaan (ilman salpietaria ei tule punaista niskaa) niin suola on tasaisesti
http://www.keittotaito.com/suolaliemi_lihan_suolaamiseen.html (http://www.keittotaito.com/suolaliemi_lihan_suolaamiseen.html)
Sit lihat savustuspöntön kautta grilliin.
-
Sää katot aika ***** paljon tota teeveetä :(
-
8)
-
http://areena.yle.fi/tv/2170585
-
Ei ollut kovin huono tv-sarja. Jotenkin se reseptien mittakaava huvitti... mm. 50 tonnia pottuja....