Agronet

Keskusteluaiheet => Vapaa sana => Aiheen aloitti: jeep - 27.05.14 - klo:15:35

Otsikko: Dokumenttiprojekti: Historiaa keittämässä
Kirjoitti: jeep - 27.05.14 - klo:15:35
Hyvä dokkari. Saksalaiset, ranskalaiset ja venäläiset Kenttäkokit kertoilevat siitä oikeasta sodasta sekä ruuanlaitosta niissä oloissa. Ohjelma sisältää myös vanhoja ruokarespetejä.

http://areena.yle.fi/tv/2252578

Otsikko: Vs: Dokumenttiprojekti: Historiaa keittämässä
Kirjoitti: Oksa - 27.05.14 - klo:15:40
mutta mistä sais vielä sitä läskistä sianniskaa??
Otsikko: Vs: Dokumenttiprojekti: Historiaa keittämässä
Kirjoitti: jeep - 27.05.14 - klo:15:46
Unkarista näyttää löytyvän :) Oli niin läskitä niskaa että, mitä nyt tuosta dokkarista näki. Siellä ei taideta ollakkaan noiden direktiivien kanssa, hysteriaan saakka tarkkoja ;D
Otsikko: Vs: Dokumenttiprojekti: Historiaa keittämässä
Kirjoitti: Oksa - 27.05.14 - klo:15:51
ja ketut välitetään veronkolestereista kuhan vaan maistuu hyvältä!     ketut sitä kahta päivää pitempään elämään sillä light-läskillä, -kuten täällä!   voissa paistettava sian lihakin!
Otsikko: Vs: Dokumenttiprojekti: Historiaa keittämässä
Kirjoitti: Myyntipäällikkö - 27.05.14 - klo:16:10
Onko suomalainen keittotaito ollut kadoksissa? Historiallinen ruokakatsaus. http://yle.fi/elavaarkisto/artikkelit/pontikkaa_pohjoisrajan_takaa_41908.html#media=41913 (http://yle.fi/elavaarkisto/artikkelit/pontikkaa_pohjoisrajan_takaa_41908.html#media=41913)
Otsikko: Vs: Dokumenttiprojekti: Historiaa keittämässä
Kirjoitti: Oksa - 27.05.14 - klo:16:18
nälkä jörninyt mutta jano ei ole vielä päässy yllättämään.
Otsikko: Vs: Dokumenttiprojekti: Historiaa keittämässä
Kirjoitti: Jätkä - 27.05.14 - klo:16:27
mutta mistä sais vielä sitä läskistä sianniskaa??

Jos itse et ehdi kasvattaa, niin käynti Viron puolella on helpoin tapa hankkia sikaa, jossa on oikeata läskiä. Samalla erä oikeasti rasvaisia grillimakkaroita, olutta...nam. ja sit on kotona kiva savustaa ja /tai grillata grillata se sianniska ja jälkiruuaksi syödä ne makkarat
Suolaa se possunniska alla olevan ohjeen mukaan (ilman salpietaria ei tule punaista niskaa)  niin suola on tasaisesti
http://www.keittotaito.com/suolaliemi_lihan_suolaamiseen.html (http://www.keittotaito.com/suolaliemi_lihan_suolaamiseen.html)
Sit lihat savustuspöntön kautta grilliin.
Otsikko: Vs: Dokumenttiprojekti: Historiaa keittämässä
Kirjoitti: Herpertti - 27.05.14 - klo:21:39
Sää katot aika ***** paljon tota teeveetä  :(
Otsikko: Vs: Dokumenttiprojekti: Historiaa keittämässä
Kirjoitti: jeep - 28.05.14 - klo:12:08
 8)
Otsikko: Vs: Dokumenttiprojekti: Historiaa keittämässä
Kirjoitti: Vaan Minä - 28.05.14 - klo:17:37
http://areena.yle.fi/tv/2170585
Otsikko: Vs: Dokumenttiprojekti: Historiaa keittämässä
Kirjoitti: Luomujussi - 30.05.14 - klo:15:02
Ei ollut kovin huono tv-sarja. Jotenkin se reseptien mittakaava huvitti... mm. 50 tonnia pottuja....