Agronet
Keskusteluaiheet => Vapaa sana => Aiheen aloitti: Veeti - 04.04.14 - klo:09:30
-
http://www.iltalehti.fi/ruoka/2014040418182600_ru.shtml
-
http://www.iltalehti.fi/ruoka/2014040418182600_ru.shtml
Varmaan tuo hygienia on vähän hakusessa. Ennen juotiin maitua suoraan tissistä lypsettynä ,eikä ongelmaa. Nyt ei viiti enää homomaitoo juoda, kun siitä sairastuu.
-
Tuossakin maidossa, mitä tuolta kaupasta on ostettu on niin monta mutkaa matkassa, mistä sen pöpön sinne maitoon on voinut saada, että ei ihan heti ensimmäiseksi ole lehmä kyseessä.
Ikävien uutisten jatkumona tuli tuo tanskalaisten sikojen MRSA pitoisuudet. Hoitajat saa tartunnan sianlihasta ja vievät mukanaan sairaalaan. Jotenkin tuntuu melko häijyltä sivuvaikutukselta liiallisten antibioottienkäytölle. :(
-
http://www.iltalehti.fi/ruoka/2014040418182600_ru.shtml
Varmaan tuo hygienia on vähän hakusessa. Ennen juotiin maitua suoraan tissistä lypsettynä ,eikä ongelmaa.
Tosiasiassa siihen ennen myös kuoltiin aika usein. Tietysti vielä useammin olisi kuoltu, jos ei olisi juotu. Kuvitelma, että raaka-maito on joskus ollut riskitöntä, on kuvitelmaa. Kyse on riskin suruudesta suhteessa vaihtoehtoon. Jos se 1800-luvulla oli nälkäkuolema ja 2000-luvulla se, että joutuu hakemaan purkin kurria valinnasta, niin riski saa olla aika pienikin ja silti vaka kallistuu jälkimmäisen puolelle.
-
Tuossakin maidossa, mitä tuolta kaupasta on ostettu on niin monta mutkaa matkassa, mistä sen pöpön sinne maitoon on voinut saada, että ei ihan heti ensimmäiseksi ole lehmä kyseessä.
Ikävien uutisten jatkumona tuli tuo tanskalaisten sikojen MRSA pitoisuudet. Hoitajat saa tartunnan sianlihasta ja vievät mukanaan sairaalaan. Jotenkin tuntuu melko häijyltä sivuvaikutukselta liiallisten antibioottienkäytölle. :(
Venäjälle kuulemma vievät Tanskasta sianlihaa . Kuinka kauan ???????
-
Tuossakin maidossa, mitä tuolta kaupasta on ostettu on niin monta mutkaa matkassa, mistä sen pöpön sinne maitoon on voinut saada, että ei ihan heti ensimmäiseksi ole lehmä kyseessä.
Ikävien uutisten jatkumona tuli tuo tanskalaisten sikojen MRSA pitoisuudet. Hoitajat saa tartunnan sianlihasta ja vievät mukanaan sairaalaan. Jotenkin tuntuu melko häijyltä sivuvaikutukselta liiallisten antibioottienkäytölle. :(
Venäjälle kuulemma vievät Tanskasta sianlihaa . Kuinka kauan ???????
Laivalla 24 tuntia, autolla 10 tuntia ja lentokoneella 2 tuntia ???
???
-
Tuossakin maidossa, mitä tuolta kaupasta on ostettu on niin monta mutkaa matkassa, mistä sen pöpön sinne maitoon on voinut saada, että ei ihan heti ensimmäiseksi ole lehmä kyseessä.
Ikävien uutisten jatkumona tuli tuo tanskalaisten sikojen MRSA pitoisuudet. Hoitajat saa tartunnan sianlihasta ja vievät mukanaan sairaalaan. Jotenkin tuntuu melko häijyltä sivuvaikutukselta liiallisten antibioottienkäytölle. :(
Venäjälle kuulemma vievät Tanskasta sianlihaa . Kuinka kauan ???????
Laivalla 24 tuntia, autolla 10 tuntia ja lentokoneella 2 tuntia ???
???
Justiinsa , tota Mä odotinki ???