Agronet
Keskusteluaiheet => Yleistä maa- ja metsätaloudesta => Aiheen aloitti: pig24 - 07.03.14 - klo:08:39
-
Kasvisravintolaa pyörittävä kaveri päätti, että lihakaupan tunnelma pitää saada myös kasvispuolelle. Nuorempana hän työskenteli oikeassa lihakaupassa ja piti meiningistä. "Tarjolla on mm. soijapohjaista naudanfilettä, joka on kolmanneksen halvempaa kuin oikea naudanfile. Siitakesientä käytetään paljon. Niissä on samanlainen rakenne kuin lihassa ja paistettuna maku on sama kuin lihassa. Miksi makkarassa pitää olla kuollutta eläintä ? Makkaran pitää maistua hyvältä. Sillä ei ole merkitystä, jos sisällä ei ole lihaa."
Kuvia kaupasta http://www.hiltl.ch/de/laden
http://www.delikatessenschweiz.ch/index.php?db=delireport&nr=329&PHPSESSID=ed09ca244937d097f9a634a36a14d2e1
-
hullua pitää lihatonta lihakauppaa! miksei suoraan ole lihaton kauppa? en ymmärrä! miksi pitää olla lihan jäljittely noin isossa asemassa kun kerran ei lihaa halua?
tänään lähettävä puotiin ostaan paistia ja siäfilettä! ja syömään!
-
Perustaja on itse osa-aikavegetaristi eli pihvi kelpaa. Asiakkaistakin osa syö myös lihaa.
-
hullua pitää lihatonta lihakauppaa! miksei suoraan ole lihaton kauppa? en ymmärrä! miksi pitää olla lihan jäljittely noin isossa asemassa kun kerran ei lihaa halua?
tänään lähettävä puotiin ostaan paistia ja siäfilettä! ja syömään!
Noita lihattomia lihakauppoja oli paljon Neuvostoliitossa ???
Kaupoissa oli kyltit ulkona jotta näki mikä tuote oli tiskiltä loppu ??? Ettei jonottanut väärässä kaupassa ostaakseen "eioota" viimeisellä ruplatukollaan ;D
-
Perustaja on itse osa-aikavegetaristi eli pihvi kelpaa.
Kaikkea sitä kanssa on!
Tarkemmin ajateltuna taidan itsekin olla osa-aikavegetaristi samoin kuin osa-aikainen absolutisti. 8)
-
Perustaja on itse osa-aikavegetaristi eli pihvi kelpaa.
Kaikkea sitä kanssa on!
Tarkemmin ajateltuna taidan itsekin olla osa-aikavegetaristi samoin kuin osa-aikainen absolutisti. 8)
Mää söin kerran tiemättäni tofu-jotain-makaroonilaatikkoa. En olis kyl huomannu eroa ilman kertomista mitä sinne oli tungettu.
Lihaa, kaljaa, lihaa ja viinaa. Sillä pysyy nuhat ja muut pöpöt loitolla. Vihreä sopii oraspeltoon ja kepun puoluemerkkiin.
-
Huonointa pahvilihaa, iihahaa.
Se on lihaa vain jos se on lihaa. En ymmärrä miksi pitää olla valelihaa?
Suomen maitokauppa on viinikauppa, on se kun käyttää mielikuvitusta.
-
Kertokaas jos se tofupaska muka maistuu lihalta, niin miksi siihen pitää tunkea kaikenlaiset mausteet sekaan. Sika-nauta jauhenlihaankin on parhainmillaan kun siihen on lisätty vain suola. Filepihvitkin on hyviä suolalla ja hieman mustapippurilla parhainmillaan
Tofupihvi taas?
http://www.kotikokki.net/reseptit/nayta/5614/Tofupihvi/ (http://www.kotikokki.net/reseptit/nayta/5614/Tofupihvi/)
http://www.kotikokki.net/reseptit/nayta/3638/Marinoidut%20tofupihvit/ (http://www.kotikokki.net/reseptit/nayta/3638/Marinoidut%20tofupihvit/)
-
Lihan unohtamiseksi vegaanienkin on pakko tiristää savutofukinkkua ja soijapekonia, ihan passeli liikeidea siinä mielessä. "Itukauppa" ei houkuttelisi edes vegaania...
Lihatermien käyttöä kasvispöperöissä en tajua. Helpompi siirtymä ruokavalioiden välillä?
-
kertoo paljon siitä että se ituhippiaate ei ole kovinkaan luotettava ja pysyvä, vain välivaihe kehityksessä kohti parempaa! petosta koko juttu!