Agronet
Keskusteluaiheet => Vapaa sana => Aiheen aloitti: jeep - 04.01.14 - klo:02:09
-
http://www.steak.fi
" Meidän pihvimme on valmistettu vain maailman parhaasta, Australiassa ja Yhdysvalloissa kasvatetusta lihasta "
-
Jeeppi on pihivialan yrittäjie?!?
-
http://www.steak.fi/menu_fin.html
" Angus - naudanlihaa tuodaan Australian ja USA:n luonnonpuhtailta alueilta "
Eikö noita Suomesta löydy ?
-
Antaa Virolaisten yrittää, lisää työlisyyttä. Mutta harvassa ravintelissa saa Suomalaista pihviä, eli voisi melkein kiittää rehellisyydestä että alusta asti pihvi markkinoidaan alkuperämaa ilmottaen. Toisin kuin mäkkäri, jonka pihvit tulevat Puolasta ja eipä paljoa huutele asiasta, vaikka muuten mielikuvilla hamppareita myy.
Ja jos jostain löytyisi se Suomalaista häränlihaa myyvä pihvipaikka, niin lihan hinta pitää huolen että asiakkaita ei ole jonoksi asti. Jos epäilee. Niin montako kertaa olette syöneet viimevuonna ravintolassa Suomalaisen häränlihasta tehdyn pihviannoksen?
-
Jos amerikkalainen sonni on loppukasvatettu viljapainotteisella rehulla, voisi harkita USDA:n ja Cornellin yliopiston "tyytyväisyystakuun" laittamista näkyville.
However,
the USDA and Cornell University published research, in 2003, that showed that the
use of ionophores could not only increase feed efficiency by 10% in cattle, but “the
use of ionophores in food animal feed is not likely to have a significant impact on the
transfer of antibiotic resistance from animals to humans” (Russell & Houlihan,
2003).
Lähde:
http://www.google.fi/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=8&ved=0CG0QFjAH&url=http%3A%2F%2Fwww.wcirm.colostate.edu%2Fdownloads%2Fgrass-finished-vs-grain-finished-beef.pdf&ei=fZHHUqnJLOrf4QTBtoCoCw&usg=AFQjCNFxYBd2F2sY7vWx9lavETAXBbIJbQ&bvm=bv.58187178,d.bGE
Siis merkittävää antibioottiresistenssin siirtoa eläimesta ihmiseen ei tapahdu. Ionophore on kehitetty alunperin kanojen kokkodioosin torjuntaan.
-
Antaa Virolaisten yrittää, lisää työlisyyttä. Mutta harvassa ravintelissa saa Suomalaista pihviä, eli voisi melkein kiittää rehellisyydestä että alusta asti pihvi markkinoidaan alkuperämaa ilmottaen. Toisin kuin mäkkäri, jonka pihvit tulevat Puolasta ja eipä paljoa huutele asiasta, vaikka muuten mielikuvilla hamppareita myy.
Ja jos jostain löytyisi se Suomalaista häränlihaa myyvä pihvipaikka, niin lihan hinta pitää huolen että asiakkaita ei ole jonoksi asti. Jos epäilee. Niin montako kertaa olette syöneet viimevuonna ravintolassa Suomalaisen häränlihasta tehdyn pihviannoksen?
Suomesta ei oikeasti saa riittävän laadukasta naudanlihaa, jos haluaa profiloitua ns. Pihvipaikkana. Australian lihanluokitusjärjestelmä on maailman edistyksellisin. Sieltä saa varmasti laatua, kun parasta ostaa. Epäilen että liha on yllättävän kallista, jos oikeasti liha on noin marmoroitunutta kuin kuvissa.
-
eikös jossain päin soomea ole muutama piruparka joka kasvattelee liharotuja ja sitten laittaa niiten lihat jonnekin..... en tiiä kyllä mihin. toisaalta, eihän ravintelitoiminta ole suomessa kannattavaa muutenkaan jos vielä kunnon lihaa myisi.