Agronet
Keskusteluaiheet => Muut tuotantoeläimet => Aiheen aloitti: kantola - 07.12.13 - klo:21:17
-
Kinkkupuolelta mallia... eihän tässä pitäisi olla mitään ihmeellistä?
http://yle.fi/uutiset/britanniassa_kytee_uusi_ruokaskandaali_pakastettua_kananlihaa_jatketaan_vedella/6973880
-
Eli kaupalla on käsissään valmis pakaste, ja se miettii että se painaa liian vähän, joten se lisää siihen vettä? Kai se onnistuu vaikka niin että kana pidetään pakkasessa ja valutetaan päälle vettä joka jäätyy pintaan kiinni. Tässä vaan on se ongelma että on selvästi kyse kusetuksesta jossa asiakas ei hyödy millään lailla. Jos kana sulatetaan, voidaan tehdä jotain maustamis tms. toimenpiteitä samalla, mutta useampi pakastuskerta ei tee kovin hyvää lihan rakenteelle.
Suolaveden lisäys tuoreeseen kinkkuun on aika eri asia. Ei ehkä se asiakkaan kannalta optimaalisin suolausmenetelmä, mutta voittaa suolaamattoman kinkun 100-0. Tuo broilerijuttu on yllättävän härskiä vedätystä, luulen että asiaa ei niin vain paineta villaisella.
-
Viidennes painosta on lisättyä vettä, se korjaa kyllä katetta aika mukavasti 8)
-
Onhan kinkussakin keittovesi mukana, ja vodkassakin peräti 60% >:(