Agronet

Keskusteluaiheet => Vapaa sana => Aiheen aloitti: icefarmer - 06.10.13 - klo:21:19

Otsikko: heikkilä ja muut valehtelijat
Kirjoitti: icefarmer - 06.10.13 - klo:21:19
sekä palstan voin suosijat väärässä, muistuupa mieleen kuinka puskaa täällä haukuttiin... ;D ;D ;D ;D

http://www.iltalehti.fi/terveys/2013100617572402_tr.shtml

Otsikko: Vs: heikkilä ja muut valehtelijat
Kirjoitti: Kesätuulia - 06.10.13 - klo:21:25
sekä palstan voin suosijat väärässä, muistuupa mieleen kuinka puskaa täällä haukuttiin... ;D ;D ;D ;D

http://www.iltalehti.fi/terveys/2013100617572402_tr.shtml

Mutta... kun huomenna julkaistaan joku toinen tutkimus, joka kumoaa sen, joka tänään julkaistiin. 

 ???
Otsikko: Vs: heikkilä ja muut valehtelijat
Kirjoitti: icefarmer - 06.10.13 - klo:21:30
sekä palstan voin suosijat väärässä, muistuupa mieleen kuinka puskaa täällä haukuttiin... ;D ;D ;D ;D

http://www.iltalehti.fi/terveys/2013100617572402_tr.shtml

Mutta... kun huomenna julkaistaan joku toinen tutkimus, joka kumoaa sen, joka tänään julkaistiin. 

 ???
no ei tämä tutkimus nyt ihan pielessä voi olla...

Itä-Suomen yliopiston äskettäin julkaistu seurantatutkimus muistuttaa, ettei voita aiemmin vältelty syyttä. Lähes 2 000:tta suomalaismiestä 16 vuoden ajan seurannut tutkimus havaitsi, että runsas voin kulutus kasvattaa sydäninfarktin riskiä pahimmillaan jopa 65 prosenttia.

toki maatalousoppilaitoksen lyhin linja välttävästi suoritettuna antaa paremmat eväät tähän voikiistaankin ;) ;D 8) ::)
Otsikko: Vs: heikkilä ja muut valehtelijat
Kirjoitti: Kesätuulia - 06.10.13 - klo:21:32
sekä palstan voin suosijat väärässä, muistuupa mieleen kuinka puskaa täällä haukuttiin... ;D ;D ;D ;D

http://www.iltalehti.fi/terveys/2013100617572402_tr.shtml

Mutta... kun huomenna julkaistaan joku toinen tutkimus, joka kumoaa sen, joka tänään julkaistiin. 

 ???
no ei tämä tutkimus nyt ihan pielessä voi olla...

Itä-Suomen yliopiston äskettäin julkaistu seurantatutkimus muistuttaa, ettei voita aiemmin vältelty syyttä. Lähes 2 000:tta suomalaismiestä 16 vuoden ajan seurannut tutkimus havaitsi, että runsas voin kulutus kasvattaa sydäninfarktin riskiä pahimmillaan jopa 65 prosenttia.

toki maatalousoppilaitoksen lyhin linja välttävästi suoritettuna antaa paremmat eväät tähän voikiistaankin ;) ;D 8) ::)

Juuri tuon takia en uskaltais ruveta karppaamaan, vaikka olisi aihettakin, tosin ei ole.
Otsikko: Vs: heikkilä ja muut valehtelijat
Kirjoitti: kantola - 06.10.13 - klo:21:37
Pakko laittaa paksusti voita kun öljy ei leivällä pysy! :P
Otsikko: Vs: heikkilä ja muut valehtelijat
Kirjoitti: Herpertti - 06.10.13 - klo:21:48
Tää voin syönti kyllä lisää tätä sydäninfarkti riskiä, mutta kasvirasvat taas jumittaa aivot, eli tulee aivoinfrakti  :(

Se on tietenkin sitten vähän niinku itestä kiinni, haluaako elämän loppupuolella maata kunnalliskodin vuodeosastolla paskat vaipoissa, tajuamatta maailmasta hevonhelvettiä, vai haluaako olla loppuun asti terävä ja ns. täysjärkinen ja siinä vaiheessa kun makaa, niin sitten makaa oman seurakunnan kirkkomaan mullissa  :o
Otsikko: Vs: heikkilä ja muut valehtelijat
Kirjoitti: Renaultmies - 06.10.13 - klo:22:04
Tää voin syönti kyllä lisää tätä sydäninfarkti riskiä, mutta kasvirasvat taas jumittaa aivot, eli tulee aivoinfrakti  :(

Se on tietenkin sitten vähän niinku itestä kiinni, haluaako elämän loppupuolella maata kunnalliskodin vuodeosastolla paskat vaipoissa, tajuamatta maailmasta hevonhelvettiä, vai haluaako olla loppuun asti terävä ja ns. täysjärkinen ja siinä vaiheessa kun makaa, niin sitten makaa oman seurakunnan kirkkomaan mullissa  :o

Suomalainen mies on onneksi eläkefirmojen pelastus... ;D :o
Otsikko: Vs: heikkilä ja muut valehtelijat
Kirjoitti: de Citonni - 06.10.13 - klo:22:11
sekä palstan voin suosijat väärässä, muistuupa mieleen kuinka puskaa täällä haukuttiin... ;D ;D ;D ;D

http://www.iltalehti.fi/terveys/2013100617572402_tr.shtml

Mutta... kun huomenna julkaistaan joku toinen tutkimus, joka kumoaa sen, joka tänään julkaistiin. 

 ???

toki maatalousoppilaitoksen lyhin linja välttävästi suoritettuna antaa paremmat eväät tähän voikiistaankin ;) ;D 8) ::)

Moon luulu notta se Heikkilä on vähintään agrologi.  :o ::) ;D
Otsikko: Vs: heikkilä ja muut valehtelijat
Kirjoitti: kantola - 06.10.13 - klo:22:12
Tää voin syönti kyllä lisää tätä sydäninfarkti riskiä, mutta kasvirasvat taas jumittaa aivot, eli tulee aivoinfrakti  :(

Se on tietenkin sitten vähän niinku itestä kiinni, haluaako elämän loppupuolella maata kunnalliskodin vuodeosastolla paskat vaipoissa, tajuamatta maailmasta hevonhelvettiä, vai haluaako olla loppuun asti terävä ja ns. täysjärkinen ja siinä vaiheessa kun makaa, niin sitten makaa oman seurakunnan kirkkomaan mullissa  :o

Suomalainen mies on onneksi eläkefirmojen pelastus... ;D :o
Tiedossa monia: Ikänsä maksetaan vakuutuksia ja maksuja, sitten 64sena kyykähdetään syyskynnökselle. :( Eläkeherrat voi korottaa bonuksiaan ja lähteä pehmeästi varhaissopeutumiseläkkeelleen.
Otsikko: Vs: heikkilä ja muut valehtelijat
Kirjoitti: Hervast - 07.10.13 - klo:09:29
sekä palstan voin suosijat väärässä, muistuupa mieleen kuinka puskaa täällä haukuttiin... ;D ;D ;D ;D

http://www.iltalehti.fi/terveys/2013100617572402_tr.shtml

Mutta... kun huomenna julkaistaan joku toinen tutkimus, joka kumoaa sen, joka tänään julkaistiin. 

 ???
no ei tämä tutkimus nyt ihan pielessä voi olla...

Itä-Suomen yliopiston äskettäin julkaistu seurantatutkimus muistuttaa, ettei voita aiemmin vältelty syyttä. Lähes 2 000:tta suomalaismiestä 16 vuoden ajan seurannut tutkimus havaitsi, että runsas voin kulutus kasvattaa sydäninfarktin riskiä pahimmillaan jopa 65 prosenttia.

toki maatalousoppilaitoksen lyhin linja välttävästi suoritettuna antaa paremmat eväät tähän voikiistaankin ;) ;D 8) ::)

Olikos se sama länsi-venäjän yliopisto joka teki niitä D-vitamiinitutkimuksia ?  ;D



Ehkä olis kuitenkin järkevintä noudattaa vanhaa viisautta eli kaikenlaista ruokaa monipuolisesti ja kohtuudella. Ei tuo voi mikään mörkö ole, elimistölle paljon tutumpi aine kuin kasvisrasvalevitteen lisäaineet ja jalostettujen öljykasvien rasvahapot.
Otsikko: Vs: heikkilä ja muut valehtelijat
Kirjoitti: apilas - 07.10.13 - klo:10:40

http://www.anttiheikkila.com/blogi/ita-suomen-opisto-jyraa-margariinin-puolesta/


http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/?term=PMID%3A+20372173 australialainen 14 vuoden tutkimus vastaan,savolaisten koomikoiden tutkimus suttaapa olla tai suattaapi olla olematta ;D ;D ;D ;D ;D ;D
Otsikko: Vs: heikkilä ja muut valehtelijat
Kirjoitti: icefarmer - 07.10.13 - klo:11:02

http://www.anttiheikkila.com/blogi/ita-suomen-opisto-jyraa-margariinin-puolesta/


http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/?term=PMID%3A+20372173 australialainen 14 vuoden tutkimus vastaan,savolaisten koomikoiden tutkimus suttaapa olla tai suattaapi olla olematta ;D ;D ;D ;D ;D ;D
toisaalta juutalaiset taas kuoli aikoinaan hyvinkin nopeaa ilman kummankaan levitteen nauttimista ;) :o ::) :-\
Otsikko: Vs: heikkilä ja muut valehtelijat
Kirjoitti: apilas - 07.10.13 - klo:11:15

Iltalehti on se josta löytyy icefarmerin totuus :-X :-X :-X :-X :-X :-X :-X
Otsikko: Vs: heikkilä ja muut valehtelijat
Kirjoitti: icefarmer - 07.10.13 - klo:11:16

Iltalehti on se josta löytyy icefarmerin totuus :-X :-X :-X :-X :-X :-X :-X
eiku kauppalehti ;) ;D 8) ::)
Otsikko: Vs: heikkilä ja muut valehtelijat
Kirjoitti: simmo - 07.10.13 - klo:17:27
Kannattaa uskoa mailman laajuista tutkimusta,eikä suomalaisen Puskan peukaloimaa.

Mun täti eli 102 vuotiaaksi,aina söi voita ja oikea kerma oli kahvipöydässä. Toinen tuttu eli melkein 105 vuotiaaksi ja hänellä sama juttu 8)

Margariinit on keinotekoisesti kovetettuja,ne pitäis kieltää kokonaan >:( Niissä on e-koodeja monta.
Otsikko: Vs: heikkilä ja muut valehtelijat
Kirjoitti: simmo - 07.10.13 - klo:17:33
!) saadaan luonnollisessa muodossa paljon turvallisemmin syömällä kasviksia, marjoja ja käsittelemättämiä rasvoja.

Margariinin ja kevytlevitteiden tärkeintä ainesosaa, haisevaa tummaa mönjää muokataan käyttötarkoituksen mukaan. Siitä tehdään mm. kenkälankkia ja ihovoiteita. Kun mönjästä halutaan tehdä margariinia, siihen lisätään kemikaaleja, jotta se muistuttaisi mahd. paljon voita. Esim. Flora kevytmargariini sisältää 15 eri ainetta, joista eniten divetymonoksidia.
[/quote]

---------joo,minäkin oon lukenut jostakin noista. Margariinit on kyllä suurta huijjausta.

Mutta kansaa on hyvä pelotetella,että se saadaan kuriin,vähän samoin,kuin jotkut tuijottaa noita karman miinuksia ;)
Otsikko: Vs: heikkilä ja muut valehtelijat
Kirjoitti: Herpertti - 07.10.13 - klo:19:14
!) saadaan luonnollisessa muodossa paljon turvallisemmin syömällä kasviksia, marjoja ja käsittelemättämiä rasvoja.

Margariinin ja kevytlevitteiden tärkeintä ainesosaa, haisevaa tummaa mönjää muokataan käyttötarkoituksen mukaan. Siitä tehdään mm. kenkälankkia ja ihovoiteita. Kun mönjästä halutaan tehdä margariinia, siihen lisätään kemikaaleja, jotta se muistuttaisi mahd. paljon voita. Esim. Flora kevytmargariini sisältää 15 eri ainetta, joista eniten divetymonoksidia.

---------joo,minäkin oon lukenut jostakin noista. Margariinit on kyllä suurta huijjausta.

Mutta kansaa on hyvä pelotetella,että se saadaan kuriin,vähän samoin,kuin jotkut tuijottaa noita karman miinuksia ;)
[/quote]

No nyt puhut asiaa, etkä höpötä turhia  ;D