Agronet

Keskusteluaiheet => Vapaa sana => Aiheen aloitti: Zetor - 15.08.13 - klo:10:40

Otsikko: Laadukkaita raaka-aineita tarvitaan
Kirjoitti: Zetor - 15.08.13 - klo:10:40
Esimerkiksi burger kingin mansikkapirtelöön; se valmistetaan näin:


Amyyliasetaatti, amyylibutyraatti, amyylivaleraatti, anetoli, anisyyliformiaatti, bentsyyliasetaatti,bentsyyli-isobutyraatti, voihappo, kinnamyyli-isobutyraatti, kinnamyylivaleraatti, eteerinen konjakkiöljy, diasetyyli, dipropyyliketoni, etyyliasetaatti, etyyliamyyliketoni, etyylibutyraatti, etyylikinnamaatti, etyyliheptanoaatti, etyyliheptylaatti, etyylilaktaatti, etyylimetyylifenyyliglysidaatti, etyylinitraatti, etyylipropionaatti, etyylivaleraatti, heliotropiini, hydroksifenyyli-2-butanoni (10-prosenttisena alkoholiliuoksena), alfa-jononi, isobutyyliantranilaatti, isobutyylibutyraatti, eteerinen sitruunaöljy, maltoli, 4-metyyliasetofenoni, metyyliantranilaatti, metyylibentsoaatti, metyylikinnamaatti, metyyliheptiinikarbonaatti, metyylinaftyyliketoni, metyylisalisylaatti, eteerinen minttuöljy, eteerinen neroliöljy, neroliini, neryyli-isobutyraatti, kurjenmiekkaöljy (eli ”orvokinjuuriöljy”), fenetyylialkoholi, ruusu, rommieetteri, gamma-undekalaktoni, vanilliini ja liuotin.



-magneettimedia.
Otsikko: Vs: Laadukkaita raaka-aineita tarvitaan
Kirjoitti: jeep - 15.08.13 - klo:11:24
Ihmisen vaikutus planeettaamme

Jakso: Kelluvat puutarhat. http://areena.yle.fi/tv/1761265

Jakso: Hunajanmetsästäjät. http://areena.yle.fi/tv/1769514
Otsikko: Vs: Laadukkaita raaka-aineita tarvitaan
Kirjoitti: Lehtimäki - 15.08.13 - klo:13:52
Esimerkiksi burger kingin mansikkapirtelöön; se valmistetaan näin:


Amyyliasetaatti, amyylibutyraatti, amyylivaleraatti, anetoli, anisyyliformiaatti, bentsyyliasetaatti,bentsyyli-isobutyraatti, voihappo, kinnamyyli-isobutyraatti, kinnamyylivaleraatti, eteerinen konjakkiöljy, diasetyyli, dipropyyliketoni, etyyliasetaatti, etyyliamyyliketoni, etyylibutyraatti, etyylikinnamaatti, etyyliheptanoaatti, etyyliheptylaatti, etyylilaktaatti, etyylimetyylifenyyliglysidaatti, etyylinitraatti, etyylipropionaatti, etyylivaleraatti, heliotropiini, hydroksifenyyli-2-butanoni (10-prosenttisena alkoholiliuoksena), alfa-jononi, isobutyyliantranilaatti, isobutyylibutyraatti, eteerinen sitruunaöljy, maltoli, 4-metyyliasetofenoni, metyyliantranilaatti, metyylibentsoaatti, metyylikinnamaatti, metyyliheptiinikarbonaatti, metyylinaftyyliketoni, metyylisalisylaatti, eteerinen minttuöljy, eteerinen neroliöljy, neroliini, neryyli-isobutyraatti, kurjenmiekkaöljy (eli ”orvokinjuuriöljy”), fenetyylialkoholi, ruusu, rommieetteri, gamma-undekalaktoni, vanilliini ja liuotin.



-magneettimedia.


juuuu,,,,,tuollatapaa  eletän  alv    palautuksilla,,,,,,,24  %   aineista  koottu
myydään  13  %   alvilla  :P
Otsikko: Vs: Laadukkaita raaka-aineita tarvitaan
Kirjoitti: Antidesantti - 15.08.13 - klo:15:30
Esimerkiksi burger kingin mansikkapirtelöön; se valmistetaan näin:


Amyyliasetaatti, amyylibutyraatti, amyylivaleraatti, anetoli, anisyyliformiaatti, bentsyyliasetaatti,bentsyyli-isobutyraatti, voihappo, kinnamyyli-isobutyraatti, kinnamyylivaleraatti, eteerinen konjakkiöljy, diasetyyli, dipropyyliketoni, etyyliasetaatti, etyyliamyyliketoni, etyylibutyraatti, etyylikinnamaatti, etyyliheptanoaatti, etyyliheptylaatti, etyylilaktaatti, etyylimetyylifenyyliglysidaatti, etyylinitraatti, etyylipropionaatti, etyylivaleraatti, heliotropiini, hydroksifenyyli-2-butanoni (10-prosenttisena alkoholiliuoksena), alfa-jononi, isobutyyliantranilaatti, isobutyylibutyraatti, eteerinen sitruunaöljy, maltoli, 4-metyyliasetofenoni, metyyliantranilaatti, metyylibentsoaatti, metyylikinnamaatti, metyyliheptiinikarbonaatti, metyylinaftyyliketoni, metyylisalisylaatti, eteerinen minttuöljy, eteerinen neroliöljy, neroliini, neryyli-isobutyraatti, kurjenmiekkaöljy (eli ”orvokinjuuriöljy”), fenetyylialkoholi, ruusu, rommieetteri, gamma-undekalaktoni, vanilliini ja liuotin.

Tuohon vielä natriumglutamaattia, niin maistuis SDPedellekki...     ::)
Otsikko: Vs: Laadukkaita raaka-aineita tarvitaan
Kirjoitti: Sepedeus - 15.08.13 - klo:18:04
Esimerkiksi burger kingin mansikkapirtelöön; se valmistetaan näin:


Amyyliasetaatti, amyylibutyraatti, amyylivaleraatti, anetoli, anisyyliformiaatti, bentsyyliasetaatti,bentsyyli-isobutyraatti, voihappo, kinnamyyli-isobutyraatti, kinnamyylivaleraatti, eteerinen konjakkiöljy, diasetyyli, dipropyyliketoni, etyyliasetaatti, etyyliamyyliketoni, etyylibutyraatti, etyylikinnamaatti, etyyliheptanoaatti, etyyliheptylaatti, etyylilaktaatti, etyylimetyylifenyyliglysidaatti, etyylinitraatti, etyylipropionaatti, etyylivaleraatti, heliotropiini, hydroksifenyyli-2-butanoni (10-prosenttisena alkoholiliuoksena), alfa-jononi, isobutyyliantranilaatti, isobutyylibutyraatti, eteerinen sitruunaöljy, maltoli, 4-metyyliasetofenoni, metyyliantranilaatti, metyylibentsoaatti, metyylikinnamaatti, metyyliheptiinikarbonaatti, metyylinaftyyliketoni, metyylisalisylaatti, eteerinen minttuöljy, eteerinen neroliöljy, neroliini, neryyli-isobutyraatti, kurjenmiekkaöljy (eli ”orvokinjuuriöljy”), fenetyylialkoholi, ruusu, rommieetteri, gamma-undekalaktoni, vanilliini ja liuotin.

Tuohon vielä natriumglutamaattia, niin maistuis SDPedellekki...     ::)

  Sitä vartenko osuustoiminta sitä käyttää, että maistuu demareillekin.  ;D
Otsikko: Vs: Laadukkaita raaka-aineita tarvitaan
Kirjoitti: Herpertti - 15.08.13 - klo:18:10
No mutta miettikää nyt järellä, esim. toi mansikka-aromi jolla siihen pirtelöön sadaan se mansikan maku, on noin kolmekymmentä kertaa halvempaa kuin oikeat mansikat  8)
Ja sillä saadaan tasanen makea mansikan maku, mitä ei mansikoilla saa, niiden maku kun vaihtelee marjojen ja satojen mukaan  :o
Otsikko: Vs: Laadukkaita raaka-aineita tarvitaan
Kirjoitti: David Brown - 15.08.13 - klo:18:21
Kouluruuassakin maku pysyy tasaisena esanssien vaikutuksesta,eikä huonone vaikka iltapäivällä vasta syödään.
Otsikko: Vs: Laadukkaita raaka-aineita tarvitaan
Kirjoitti: mah - 16.08.13 - klo:03:02
Valmisruuat. Vai valmisruokat? Ei, olisiko valmisruoat, siis einekset lisäaineineen takaavat kyllä aina varman lopputuloksen. Maku on siis aina sama eineissä. Jopa eri mallisissa. Itse valmistetussa eväässä laatu vaihtelee aina,  koskaan ei voi tietää mitä tuleminen pitää... :'(
Otsikko: Vs: Laadukkaita raaka-aineita tarvitaan
Kirjoitti: bdr-529 - 16.08.13 - klo:03:48
Valmisruuat. Vai valmisruokat? Ei, olisiko valmisruoat, siis einekset lisäaineineen takaavat kyllä aina varman lopputuloksen. Maku on siis aina sama eineissä. Jopa eri mallisissa. Itse valmistetussa eväässä laatu vaihtelee aina,  koskaan ei voi tietää mitä tuleminen pitää... :'(

Siinä se on mummon muusin salaisuus. Pientä maku ja laatu vaihtelua niin ei ala tökkiä.
Otsikko: Vs: Laadukkaita raaka-aineita tarvitaan
Kirjoitti: Vilja-Antti - 16.08.13 - klo:07:26
No mutta miettikää nyt järellä, esim. toi mansikka-aromi jolla siihen pirtelöön sadaan se mansikan maku, on noin kolmekymmentä kertaa halvempaa kuin oikeat mansikat  8)
Ja sillä saadaan tasanen makea mansikan maku, mitä ei mansikoilla saa, niiden maku kun vaihtelee marjojen ja satojen mukaan  :o

Jos ei ole syönyt aitoa mansikkajogurttia koskaan, niin ei tiedät mitään  hyvästä mansikkajogurtista. Eli hyvää mansikkajogurttia tulee, kun laittaa esim. Kreikkalaisen tai Turkkilaisen maustamattoman jogurtin  sekaan survottuja mansikoita tai mansikkahilloa, hakkaa taatusti maultaan kaikki keinotekoiset aromipaskajogurtit.
Otsikko: Vs: Laadukkaita raaka-aineita tarvitaan
Kirjoitti: Herpertti - 16.08.13 - klo:07:40
No mutta miettikää nyt järellä, esim. toi mansikka-aromi jolla siihen pirtelöön sadaan se mansikan maku, on noin kolmekymmentä kertaa halvempaa kuin oikeat mansikat  8)
Ja sillä saadaan tasanen makea mansikan maku, mitä ei mansikoilla saa, niiden maku kun vaihtelee marjojen ja satojen mukaan  :o

Jos ei ole syönyt aitoa mansikkajogurttia koskaan, niin ei tiedät mitään  hyvästä mansikkajogurtista. Eli hyvää mansikkajogurttia tulee, kun laittaa esim. Kreikkalaisen tai Turkkilaisen maustamattoman jogurtin  sekaan survottuja mansikoita tai mansikkahilloa, hakkaa taatusti maultaan kaikki keinotekoiset aromipaskajogurtit.

Joo varmasti näin on, en sitä epäile, mutta kukaan ei valmista tommosta jugurttia, se pitää ite tehdä  :(
Otsikko: Vs: Laadukkaita raaka-aineita tarvitaan
Kirjoitti: Sepedeus - 16.08.13 - klo:07:42
No mutta miettikää nyt järellä, esim. toi mansikka-aromi jolla siihen pirtelöön sadaan se mansikan maku, on noin kolmekymmentä kertaa halvempaa kuin oikeat mansikat  8)
Ja sillä saadaan tasanen makea mansikan maku, mitä ei mansikoilla saa, niiden maku kun vaihtelee marjojen ja satojen mukaan  :o

Jos ei ole syönyt aitoa mansikkajogurttia koskaan, niin ei tiedät mitään  hyvästä mansikkajogurtista. Eli hyvää mansikkajogurttia tulee, kun laittaa esim. Kreikkalaisen tai Turkkilaisen maustamattoman jogurtin  sekaan survottuja mansikoita tai mansikkahilloa, hakkaa taatusti maultaan kaikki keinotekoiset aromipaskajogurtit.

Joo varmasti näin on, en sitä epäile, mutta kukaan ei valmista tommosta jugurttia, se pitää ite tehdä  :(

  Onhan se uus avuttomille vaikeeta ;D
Otsikko: Vs: Laadukkaita raaka-aineita tarvitaan
Kirjoitti: Herpertti - 16.08.13 - klo:07:46
No mutta miettikää nyt järellä, esim. toi mansikka-aromi jolla siihen pirtelöön sadaan se mansikan maku, on noin kolmekymmentä kertaa halvempaa kuin oikeat mansikat  8)
Ja sillä saadaan tasanen makea mansikan maku, mitä ei mansikoilla saa, niiden maku kun vaihtelee marjojen ja satojen mukaan  :o

Jos ei ole syönyt aitoa mansikkajogurttia koskaan, niin ei tiedät mitään  hyvästä mansikkajogurtista. Eli hyvää mansikkajogurttia tulee, kun laittaa esim. Kreikkalaisen tai Turkkilaisen maustamattoman jogurtin  sekaan survottuja mansikoita tai mansikkahilloa, hakkaa taatusti maultaan kaikki keinotekoiset aromipaskajogurtit.

Joo varmasti näin on, en sitä epäile, mutta kukaan ei valmista tommosta jugurttia, se pitää ite tehdä  :(

  Onhan se uus avuttomille vaikeeta ;D

Jovain, en ole mansikoille kovin perso  ;)
Otsikko: Vs: Laadukkaita raaka-aineita tarvitaan
Kirjoitti: Antidesantti - 16.08.13 - klo:13:26
  Onhan se uus avuttomille vaikeeta

Ja kirjoitus taidottomille...     ::)