Agronet
Keskusteluaiheet => Vapaa sana => Aiheen aloitti: Zetor - 15.08.13 - klo:10:40
-
Esimerkiksi burger kingin mansikkapirtelöön; se valmistetaan näin:
Amyyliasetaatti, amyylibutyraatti, amyylivaleraatti, anetoli, anisyyliformiaatti, bentsyyliasetaatti,bentsyyli-isobutyraatti, voihappo, kinnamyyli-isobutyraatti, kinnamyylivaleraatti, eteerinen konjakkiöljy, diasetyyli, dipropyyliketoni, etyyliasetaatti, etyyliamyyliketoni, etyylibutyraatti, etyylikinnamaatti, etyyliheptanoaatti, etyyliheptylaatti, etyylilaktaatti, etyylimetyylifenyyliglysidaatti, etyylinitraatti, etyylipropionaatti, etyylivaleraatti, heliotropiini, hydroksifenyyli-2-butanoni (10-prosenttisena alkoholiliuoksena), alfa-jononi, isobutyyliantranilaatti, isobutyylibutyraatti, eteerinen sitruunaöljy, maltoli, 4-metyyliasetofenoni, metyyliantranilaatti, metyylibentsoaatti, metyylikinnamaatti, metyyliheptiinikarbonaatti, metyylinaftyyliketoni, metyylisalisylaatti, eteerinen minttuöljy, eteerinen neroliöljy, neroliini, neryyli-isobutyraatti, kurjenmiekkaöljy (eli ”orvokinjuuriöljy”), fenetyylialkoholi, ruusu, rommieetteri, gamma-undekalaktoni, vanilliini ja liuotin.
-magneettimedia.
-
Ihmisen vaikutus planeettaamme
Jakso: Kelluvat puutarhat. http://areena.yle.fi/tv/1761265
Jakso: Hunajanmetsästäjät. http://areena.yle.fi/tv/1769514
-
Esimerkiksi burger kingin mansikkapirtelöön; se valmistetaan näin:
Amyyliasetaatti, amyylibutyraatti, amyylivaleraatti, anetoli, anisyyliformiaatti, bentsyyliasetaatti,bentsyyli-isobutyraatti, voihappo, kinnamyyli-isobutyraatti, kinnamyylivaleraatti, eteerinen konjakkiöljy, diasetyyli, dipropyyliketoni, etyyliasetaatti, etyyliamyyliketoni, etyylibutyraatti, etyylikinnamaatti, etyyliheptanoaatti, etyyliheptylaatti, etyylilaktaatti, etyylimetyylifenyyliglysidaatti, etyylinitraatti, etyylipropionaatti, etyylivaleraatti, heliotropiini, hydroksifenyyli-2-butanoni (10-prosenttisena alkoholiliuoksena), alfa-jononi, isobutyyliantranilaatti, isobutyylibutyraatti, eteerinen sitruunaöljy, maltoli, 4-metyyliasetofenoni, metyyliantranilaatti, metyylibentsoaatti, metyylikinnamaatti, metyyliheptiinikarbonaatti, metyylinaftyyliketoni, metyylisalisylaatti, eteerinen minttuöljy, eteerinen neroliöljy, neroliini, neryyli-isobutyraatti, kurjenmiekkaöljy (eli ”orvokinjuuriöljy”), fenetyylialkoholi, ruusu, rommieetteri, gamma-undekalaktoni, vanilliini ja liuotin.
-magneettimedia.
juuuu,,,,,tuollatapaa eletän alv palautuksilla,,,,,,,24 % aineista koottu
myydään 13 % alvilla :P
-
Esimerkiksi burger kingin mansikkapirtelöön; se valmistetaan näin:
Amyyliasetaatti, amyylibutyraatti, amyylivaleraatti, anetoli, anisyyliformiaatti, bentsyyliasetaatti,bentsyyli-isobutyraatti, voihappo, kinnamyyli-isobutyraatti, kinnamyylivaleraatti, eteerinen konjakkiöljy, diasetyyli, dipropyyliketoni, etyyliasetaatti, etyyliamyyliketoni, etyylibutyraatti, etyylikinnamaatti, etyyliheptanoaatti, etyyliheptylaatti, etyylilaktaatti, etyylimetyylifenyyliglysidaatti, etyylinitraatti, etyylipropionaatti, etyylivaleraatti, heliotropiini, hydroksifenyyli-2-butanoni (10-prosenttisena alkoholiliuoksena), alfa-jononi, isobutyyliantranilaatti, isobutyylibutyraatti, eteerinen sitruunaöljy, maltoli, 4-metyyliasetofenoni, metyyliantranilaatti, metyylibentsoaatti, metyylikinnamaatti, metyyliheptiinikarbonaatti, metyylinaftyyliketoni, metyylisalisylaatti, eteerinen minttuöljy, eteerinen neroliöljy, neroliini, neryyli-isobutyraatti, kurjenmiekkaöljy (eli ”orvokinjuuriöljy”), fenetyylialkoholi, ruusu, rommieetteri, gamma-undekalaktoni, vanilliini ja liuotin.
Tuohon vielä natriumglutamaattia, niin maistuis SDPedellekki... ::)
-
Esimerkiksi burger kingin mansikkapirtelöön; se valmistetaan näin:
Amyyliasetaatti, amyylibutyraatti, amyylivaleraatti, anetoli, anisyyliformiaatti, bentsyyliasetaatti,bentsyyli-isobutyraatti, voihappo, kinnamyyli-isobutyraatti, kinnamyylivaleraatti, eteerinen konjakkiöljy, diasetyyli, dipropyyliketoni, etyyliasetaatti, etyyliamyyliketoni, etyylibutyraatti, etyylikinnamaatti, etyyliheptanoaatti, etyyliheptylaatti, etyylilaktaatti, etyylimetyylifenyyliglysidaatti, etyylinitraatti, etyylipropionaatti, etyylivaleraatti, heliotropiini, hydroksifenyyli-2-butanoni (10-prosenttisena alkoholiliuoksena), alfa-jononi, isobutyyliantranilaatti, isobutyylibutyraatti, eteerinen sitruunaöljy, maltoli, 4-metyyliasetofenoni, metyyliantranilaatti, metyylibentsoaatti, metyylikinnamaatti, metyyliheptiinikarbonaatti, metyylinaftyyliketoni, metyylisalisylaatti, eteerinen minttuöljy, eteerinen neroliöljy, neroliini, neryyli-isobutyraatti, kurjenmiekkaöljy (eli ”orvokinjuuriöljy”), fenetyylialkoholi, ruusu, rommieetteri, gamma-undekalaktoni, vanilliini ja liuotin.
Tuohon vielä natriumglutamaattia, niin maistuis SDPedellekki... ::)
Sitä vartenko osuustoiminta sitä käyttää, että maistuu demareillekin. ;D
-
No mutta miettikää nyt järellä, esim. toi mansikka-aromi jolla siihen pirtelöön sadaan se mansikan maku, on noin kolmekymmentä kertaa halvempaa kuin oikeat mansikat 8)
Ja sillä saadaan tasanen makea mansikan maku, mitä ei mansikoilla saa, niiden maku kun vaihtelee marjojen ja satojen mukaan :o
-
Kouluruuassakin maku pysyy tasaisena esanssien vaikutuksesta,eikä huonone vaikka iltapäivällä vasta syödään.
-
Valmisruuat. Vai valmisruokat? Ei, olisiko valmisruoat, siis einekset lisäaineineen takaavat kyllä aina varman lopputuloksen. Maku on siis aina sama eineissä. Jopa eri mallisissa. Itse valmistetussa eväässä laatu vaihtelee aina, koskaan ei voi tietää mitä tuleminen pitää... :'(
-
Valmisruuat. Vai valmisruokat? Ei, olisiko valmisruoat, siis einekset lisäaineineen takaavat kyllä aina varman lopputuloksen. Maku on siis aina sama eineissä. Jopa eri mallisissa. Itse valmistetussa eväässä laatu vaihtelee aina, koskaan ei voi tietää mitä tuleminen pitää... :'(
Siinä se on mummon muusin salaisuus. Pientä maku ja laatu vaihtelua niin ei ala tökkiä.
-
No mutta miettikää nyt järellä, esim. toi mansikka-aromi jolla siihen pirtelöön sadaan se mansikan maku, on noin kolmekymmentä kertaa halvempaa kuin oikeat mansikat 8)
Ja sillä saadaan tasanen makea mansikan maku, mitä ei mansikoilla saa, niiden maku kun vaihtelee marjojen ja satojen mukaan :o
Jos ei ole syönyt aitoa mansikkajogurttia koskaan, niin ei tiedät mitään hyvästä mansikkajogurtista. Eli hyvää mansikkajogurttia tulee, kun laittaa esim. Kreikkalaisen tai Turkkilaisen maustamattoman jogurtin sekaan survottuja mansikoita tai mansikkahilloa, hakkaa taatusti maultaan kaikki keinotekoiset aromipaskajogurtit.
-
No mutta miettikää nyt järellä, esim. toi mansikka-aromi jolla siihen pirtelöön sadaan se mansikan maku, on noin kolmekymmentä kertaa halvempaa kuin oikeat mansikat 8)
Ja sillä saadaan tasanen makea mansikan maku, mitä ei mansikoilla saa, niiden maku kun vaihtelee marjojen ja satojen mukaan :o
Jos ei ole syönyt aitoa mansikkajogurttia koskaan, niin ei tiedät mitään hyvästä mansikkajogurtista. Eli hyvää mansikkajogurttia tulee, kun laittaa esim. Kreikkalaisen tai Turkkilaisen maustamattoman jogurtin sekaan survottuja mansikoita tai mansikkahilloa, hakkaa taatusti maultaan kaikki keinotekoiset aromipaskajogurtit.
Joo varmasti näin on, en sitä epäile, mutta kukaan ei valmista tommosta jugurttia, se pitää ite tehdä :(
-
No mutta miettikää nyt järellä, esim. toi mansikka-aromi jolla siihen pirtelöön sadaan se mansikan maku, on noin kolmekymmentä kertaa halvempaa kuin oikeat mansikat 8)
Ja sillä saadaan tasanen makea mansikan maku, mitä ei mansikoilla saa, niiden maku kun vaihtelee marjojen ja satojen mukaan :o
Jos ei ole syönyt aitoa mansikkajogurttia koskaan, niin ei tiedät mitään hyvästä mansikkajogurtista. Eli hyvää mansikkajogurttia tulee, kun laittaa esim. Kreikkalaisen tai Turkkilaisen maustamattoman jogurtin sekaan survottuja mansikoita tai mansikkahilloa, hakkaa taatusti maultaan kaikki keinotekoiset aromipaskajogurtit.
Joo varmasti näin on, en sitä epäile, mutta kukaan ei valmista tommosta jugurttia, se pitää ite tehdä :(
Onhan se uus avuttomille vaikeeta ;D
-
No mutta miettikää nyt järellä, esim. toi mansikka-aromi jolla siihen pirtelöön sadaan se mansikan maku, on noin kolmekymmentä kertaa halvempaa kuin oikeat mansikat 8)
Ja sillä saadaan tasanen makea mansikan maku, mitä ei mansikoilla saa, niiden maku kun vaihtelee marjojen ja satojen mukaan :o
Jos ei ole syönyt aitoa mansikkajogurttia koskaan, niin ei tiedät mitään hyvästä mansikkajogurtista. Eli hyvää mansikkajogurttia tulee, kun laittaa esim. Kreikkalaisen tai Turkkilaisen maustamattoman jogurtin sekaan survottuja mansikoita tai mansikkahilloa, hakkaa taatusti maultaan kaikki keinotekoiset aromipaskajogurtit.
Joo varmasti näin on, en sitä epäile, mutta kukaan ei valmista tommosta jugurttia, se pitää ite tehdä :(
Onhan se uus avuttomille vaikeeta ;D
Jovain, en ole mansikoille kovin perso ;)
-
Onhan se uus avuttomille vaikeeta
Ja kirjoitus taidottomille... ::)