Agronet
Keskusteluaiheet => Vapaa sana => Aiheen aloitti: apilas - 24.07.13 - klo:11:33
-
Italialaiset ovat huolissaan ruuan alkuperä merkinnöistä,"Ulkomailla myytävä parmankinkku voi hyvin olla kiinalaisesta siasta tehtyä"
Jos ajatellaan kummassa maassa suomessa tahi italiassa saadaan ruuan alkuperämerkintä liikkeelle niin ehkä on parempi että elintarvikevirasto meni italiaan ;D
-
Italialaiset ovat huolissaan ruuan alkuperä merkinnöistä,"Ulkomailla myytävä parmankinkku voi hyvin olla kiinalaisesta siasta tehtyä"
Jos ajatellaan kummassa maassa suomessa tahi italiassa saadaan ruuan alkuperämerkintä liikkeelle niin ehkä on parempi että elintarvikevirasto meni italiaan ;D
Jos Apilas saisi päättää, niin parman kinkku, tehtäisiin juu,,,,,, perskannikasta ;D
-
mistäs se muuten oikeesti tehtäänkään???