Agronet

Keskusteluaiheet => Yleistä maa- ja metsätaloudesta => Aiheen aloitti: pig24 - 27.06.13 - klo:09:42

Otsikko: Lähiruoassa on puolensa
Kirjoitti: pig24 - 27.06.13 - klo:09:42
Isoäiti Torinon suunnalla teki perheelle pastaa. Yrtit luonnosta - meni vaan tietty parsakaalin sukulaisyrtti ja hulluruoho sekaisin. 4 halvaantui, ainakin väliaikaisesti.

hulluruoho  http://www.botanikus.de/Beeren/Stechapfel/stechapfel.html
yrtti (brassica rapa)  http://www.voelklingen-lebt-gesund.de/lebensmittel-006.php
http://www.stol.it/Artikel/Chronik-im-Ueberblick/Chronik/Italienerin-kocht-hochgiftige-Pasta-Familie-im-kuenstlichen-Koma

Jaaha, hulluruohosta voi kääriä astmasätkiä. Jos kramppaa, pitäisi asettua. :D