Agronet
Keskusteluaiheet => Vapaa sana => Aiheen aloitti: Eemeli - 17.06.13 - klo:04:51
-
Toisella palstalla itkevät lihan alennuksia.
Mikä osuus asiassa onkaan kepun maatalouspolitiikalla, kun Suomalaisella puhtaalla elintarvikkeella vallataan maailmanmarkkinat.
Paljonko saavat kiittää s-l anttilaa ja korkeaojaa.
-
On se kumma kun maailman laatutietoiset kulinaristit eivät tule kiljuen ostamaan meidän fantastista tuotantoa parempiin suihin!
;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D
On se ihme kun tupailtojen kepu-mtk hokema, että suomalainen bulkki on KAIKKI LÄHES LUOMUA ei mee tyhmän ranskalaisen tai saksalaisen kalloon!
;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D
[/Niin uin ei näytä menevän Oiva-Kalevinkaan kalloon !
-
Jättäkää jo Anttila ja Korkeaoja rauhaan,eiköhän ne muut nyt päätä noista asioista 8)
-
>ostamaan meidän fantastista tuotantoa
Lippalakin jakajalle selvitin kerra,että firmaan kannattaa palkata semmoinen ukko joka osaa oikeasti myydä ja palkkaakin sais maksaa reilusti jos vaan homma tois oikein.Kait se asiaa eteenpäin vei kun palkkasivat sen Seikun.Mutta ei se mitään myydä osannut lähinnä oli ostaja laajennetulla lihaFinlandia-metodilla.Ei silti huonoille palkoille jääny.
nimim.Ei tuu hkn nakkeja tänne.
-
>Jättäkää jo Anttila ja Korkeaoja rauhaan,eiköhän ne muut nyt päätä noista asioista
VMP
-
Jättäkää jo Anttila ja Korkeaoja rauhaan,eiköhän ne muut nyt päätä noista asioista 8)
S-L vei AB-alueen viljalta kansalliset tuet, ne mitä oli vielä jäljellä Korkeaojan jälkeen.... näiden kahden kepuministerin jälki oli hirviää!
-
Hulluja ootte!
Suomeen tuodaan sianlihaa enemmän kuin viedään. Sikakriisi on pahana koko EU:ssa ja hintataso sahaa kristillisesti alhaalla
koko alueella.
Suomessa tuotetaan kahdenlaista sianlihaa, eli A ja HK eurooppalainen risteytysliha, joka kelpaisi muuallekki. Lisäksi Snellun
aivan kotikutoinen (kuiva mauton - on varmaan makuasia) liha. Tiedättehän että Snellun kalkkuna ja sproisku on 100% ulkomaista. Teurastamot määräävät millä rotuvaihtoehdolla sinun on tuotettava, että ottovat asiakkaakseen.
Kuljetus ja markkinointi suomesta euroopaan tuleen kalliimmaksi kuin itse tuotteesta saatava hinta. Tämä on korostunut nyt
kun vietävät määrät ovt tosi pieniä. Aina joudutaan viemään, koska koko ruho ei mene suomalaise kurkusta kuitenkaan alas.
Kauppa se on suomessa joka sanelee lihatuotteiden hinnanmuodostuksen. Joko ottaa määrätyn lihayhtiön tuotteet hyllyyn ta jättää ne välillä odottamaan hinnan laskua.
Minulla ei ole ollut enää kotieläimiä vuosiin, mutta lihaa syön kotimaisena lähes päivittäin. Ottaisinkohan kanoja taidanpa tutustua Seinäjoella kotitarvekanalaan.
-
Toisella palstalla itkevät lihan alennuksia.
Mikä osuus asiassa onkaan kepun maatalouspolitiikalla, kun Suomalaisella puhtaalla elintarvikkeella vallataan maailmanmarkkinat.
Paljonko saavat kiittää s-l anttilaa ja korkeaojaa.
eemeli seon kestänyt kuin mies viljan hinnan heilahtelut, valittamatta naama peruslukemilla ;) ;D 8) ::)
muistuupa mieleen laskelma jossa maitotilan pitäisi kasvaa noin 1,5 lehmää vuodessa pysyäkseen teollisuuden tuottavuuden kasvun perässä, kuinkahan monta hehtaaria pitäisi viljatilan kasvaa vuosittain jotta kehityksessä mukana pysyisi :-\ :-\ :-\ :-\