Agronet
Keskusteluaiheet => Maidontuotanto ja lihanaudat => Aiheen aloitti: roadman - 22.05.13 - klo:16:32
-
Olettekos kokeilleet viimetalvena.
Siinä ensitalven must. ulkoliikuntamuoto lehmille/hoitajille, jos ei ulkotarhaa pihalla ;D
http://www.youtube.com/watch?v=3dKyG4dYcX8
-
Voisi todellisuudessa olla aika laimea laji, tuntuu että about varmin tapa saada lehmä pysymään paikallaan on se että pistää siihen narun kiinni ja yrittää saada sen liikkumaan. Ihan hyvä mainos kyllä.
Harmittavaa muuten että jokaisen pikkumeijerin pitää yrittää mustaleimaementalin tekoa. Aina siitä tulee aika kuraa jota sitten myydään halvalla ja Valion laatujuuston laatubrändi rapaantuu...
Voi toki olla että Kuusamo tekee poikkeuksen.
Valio olisi voinut kyllä tuotesuojata aikoinaan luokittelujärjestelmänsä paremmin, eihän "black label" tms. emmentalia missään muualla myydä.
-
Mustaleima: Skånen osuusmeijerillä on tismalleen sama tuote. Tuodaan myös Suomeen - löytyy sekä k:n että s:n hyllystä.
Korjaus: Se siitä osuusmeijeristä. Lafka on nykyään ranskalaisen konsernin omistama tavaramerkki.
-
Saattaapi mainos purrakki ;D
http://www.koillissanomat.fi/paakirjoitus/lehm%C3%A4t_juustomannekiineina_6383448.html
-
Ei niin hyvä mainos päivän maastullissa sivulla 5.
Paljonko seuraava tili siirtyy?
-
Kyllä siellä on vakava tilanne.
Puolet maksettu eilen, loput viikon päästä. Taitaa olla jälkitilit pitkässä kuusessa..
-
Voisi todellisuudessa olla aika laimea laji, tuntuu että about varmin tapa saada lehmä pysymään paikallaan on se että pistää siihen narun kiinni ja yrittää saada sen liikkumaan. Ihan hyvä mainos kyllä.
Harmittavaa muuten että jokaisen pikkumeijerin pitää yrittää mustaleimaementalin tekoa. Aina siitä tulee aika kuraa jota sitten myydään halvalla ja Valion laatujuuston laatubrändi rapaantuu...
Voi toki olla että Kuusamo tekee poikkeuksen.
Valio olisi voinut kyllä tuotesuojata aikoinaan luokittelujärjestelmänsä paremmin, eihän "black label" tms. emmentalia missään muualla myydä.
Pakko olla erimieltä vaikka olenkin Valiolainen tuottaja. Sain lapin tuliaisina Kuusamon mustaleiman ja tykkäsin. Ostin kaupasta oman firman vastaavan eikä ollut edellisen veroinen.
Makuasioita tietysti, enkä edes tiedä mistä tai missä se Kuusamolainen lypsetään ja valmistetaan.
-
Jos en nyt väärin muista, niin ennen vanhaan Kuusamon meijerin juustomestari palkittiinkin hyvästä juustosta. Jos mestari on sama, niin mihinpä se taito olisi kadonnut. ;D
Muistaako kukaan miltä aito kirnuvoi maistui, siis konekirnu voi? Se oli hyvää, eikä ampunut silmille pannusta. Mutta niin vain Valio kirnut hylkäsi ja siinä meni voinkin aitous. :(
-
Kyllä siellä on vakava tilanne.
Puolet maksettu eilen, loput viikon päästä. Taitaa olla jälkitilit pitkässä kuusessa..
Oikeeta tietoo, kuinkahan "kaikkien firmojen hall.pj" nyt kommentoi vain onko jo
kiikussa tai ranteet auki :-P
-
Jos en nyt väärin muista, niin ennen vanhaan Kuusamon meijerin juustomestari palkittiinkin hyvästä juustosta. Jos mestari on sama, niin mihinpä se taito olisi kadonnut. ;D
Muistaako kukaan miltä aito kirnuvoi maistui, siis konekirnu voi? Se oli hyvää, eikä ampunut silmille pannusta. Mutta niin vain Valio kirnut hylkäsi ja siinä meni voinkin aitous. :(
Laaksjoen emmentail oli maailman parasta ja siihen se sitten menikin :-P
-
Voisi todellisuudessa olla aika laimea laji, tuntuu että about varmin tapa saada lehmä pysymään paikallaan on se että pistää siihen narun kiinni ja yrittää saada sen liikkumaan. Ihan hyvä mainos kyllä.
Harmittavaa muuten että jokaisen pikkumeijerin pitää yrittää mustaleimaementalin tekoa. Aina siitä tulee aika kuraa jota sitten myydään halvalla ja Valion laatujuuston laatubrändi rapaantuu...
Voi toki olla että Kuusamo tekee poikkeuksen.
Valio olisi voinut kyllä tuotesuojata aikoinaan luokittelujärjestelmänsä paremmin, eihän "black label" tms. emmentalia missään muualla myydä.
Pakko olla erimieltä vaikka olenkin Valiolainen tuottaja. Sain lapin tuliaisina Kuusamon mustaleiman ja tykkäsin. Ostin kaupasta oman firman vastaavan eikä ollut edellisen veroinen.
Makuasioita tietysti, enkä edes tiedä mistä tai missä se Kuusamolainen lypsetään ja valmistetaan.
Pitää itsekin maistaa jos vastaan tulee ennen kuin firma kyykkää lopullisesti. Itse olen Arlan ja Ahvenanmaan mustaleimat maistanut ja surkeiksi todennut.
-
http://www.iltalehti.fi/smliiga/2014032118146353_sm.shtml
-
Makuasioita tietysti, enkä edes tiedä mistä tai missä se Kuusamolainen lypsetään ja valmistetaan.
[/quote]
Lapinlahdelta sinne rahdataan raakamaitoa ihan niin kuin muihinkin ei- valiolaisiin laitoksiin :o :o :o
-
Makuasioita tietysti, enkä edes tiedä mistä tai missä se Kuusamolainen lypsetään ja valmistetaan.
Lapinlahdelta sinne rahdataan raakamaitoa ihan niin kuin muihinkin ei- valiolaisiin laitoksiin :o :o :o
[/quote]
KIVI maitoo ei taida enää olla rahaa maksaa niillä ?
-
Makuasioita tietysti, enkä edes tiedä mistä tai missä se Kuusamolainen lypsetään ja valmistetaan.
Lapinlahdelta sinne rahdataan raakamaitoa ihan niin kuin muihinkin ei- valiolaisiin laitoksiin :o :o ;D
KIVI maitoo ei taida enää olla rahaa maksaa niillä ?
[/quote]
Ojaksellaki kannattais mennä tumputtaa sinne
prenttiin,jos se vielä siellä pihalla onpi..
-
Kuusamo on hyvä kakkonen ja kyykyssä kun B-alue käskee! :-*
http://www.mestaruusliiga.fi/liiga/uutisfeed/?x207545=2408442