Agronet
Keskusteluaiheet => Vapaa sana => Aiheen aloitti: millamagia - 27.03.13 - klo:10:32
-
http://www.iltasanomat.fi/kotimaa/art-1288551624776.html
-----------lidliläistä ankankoipea :-[
-
Miten se Lidil onnistuu löytämään niin useasti ne salmonella erät? Kolme neljä kuukautta niin on joku tuote takaisinvedossa salmonellan takia. Vai pelataanko niin riskillä että ostetaan sisälle superhalpaa, tietäen että on salmonella epäily ja odotetaanko että jos jäädään kiini niin silloin tehdään poisveto.
-
Salmonella on vissiin sen verran yleinen pöpö Keski-Euroopassa, ettei edes ihan superhalpoja eriä tarvitse hankkia näiden kaupanpäällisten saamiseen. Taitaa riittää, että näytteidenottoväli jalostuslaitoksissa on tarpeeksi halpa ja yleinen teurastus- sekä lihankäsittelyhygienia hieman leväperäinen.
-
Onko ruoka liian vaikeaa... http://yle.fi/uutiset/koululaisten_kanakeitosta_puuttuu_kana/6556320
-
http://www.iltasanomat.fi/kotimaa/art-1288551624776.html
-----------lidliläistä ankankoipea :-[
Sepe ei nyt pysty vastaamaan, ku istuu pytyllä. ;D ;D ;D
-
Salmonellahan kuolee uunissa, eikä tarvitse edes tuhkaukseen asti mennä. Ja onhan sitä paskaan hukutettua nautaakin kaupoissa myytävänä, (ja saattaa olla häpäistyä lammastakin. :o ) joten mitä näistä yksistä salmonelloista. ;D
-
Salmonellahan kuolee uunissa, eikä tarvitse edes tuhkaukseen asti mennä. Ja onhan sitä paskaan hukutettua nautaakin kaupoissa myytävänä, (ja saattaa olla häpäistyä lammastakin. :o ) joten mitä näistä yksistä salmonelloista. ;D
Näin se on. Tuli tuota Lidllin ankkaa syötyä kylässä. Hyväähän se oli. Aikaa tästä syönnistä on vuosi, enkä vielä oo tullu kipeeksi.
Mutta nää HK:n halpiserät pikkasen arveluttaa. Ei taida se kotimainen paskanen nauta mennä kaupaksi 39€/kg ;D
-
http://www.iltasanomat.fi/kotimaa/art-1288551624776.html
-----------lidliläistä ankankoipea :-[
Mihinkäs menee salmonellatilan maito tuskin viemäriin? ::)
-
Salmonellahan kuolee uunissa, eikä tarvitse edes tuhkaukseen asti mennä. Ja onhan sitä paskaan hukutettua nautaakin kaupoissa myytävänä, (ja saattaa olla häpäistyä lammastakin. :o ) joten mitä näistä yksistä salmonelloista. ;D
Kuolee, kuolee mutta ongelmahan on ne, ketkä eivät osaa huolehtia ruuanlaittohygieniasta. Jätetään esim tiskapöydälle kuleksimaan se salmonella lihan myyntipakkaus ja sitten kun se on tiellä niin se laitetaan heittämällä roskiin ja jatketaan vaikka tarjoilua pesemättömin käsin ja tartutetaan koko poppooo sihen salmonellaan.
-
Salmonellahan kuolee uunissa, eikä tarvitse edes tuhkaukseen asti mennä. Ja onhan sitä paskaan hukutettua nautaakin kaupoissa myytävänä, (ja saattaa olla häpäistyä lammastakin. :o ) joten mitä näistä yksistä salmonelloista. ;D
Kuolee, kuolee mutta ongelmahan on ne, ketkä eivät osaa huolehtia ruuanlaittohygieniasta. Jätetään esim tiskapöydälle kuleksimaan se salmonella lihan myyntipakkaus ja sitten kun se on tiellä niin se laitetaan heittämällä roskiin ja jatketaan vaikka tarjoilua pesemättömin käsin ja tartutetaan koko poppooo sihen salmonellaan.
Sepedeus pesee aina kädet . :-* :-*
-
Salmonellahan kuolee uunissa, eikä tarvitse edes tuhkaukseen asti mennä. Ja onhan sitä paskaan hukutettua nautaakin kaupoissa myytävänä, (ja saattaa olla häpäistyä lammastakin. :o ) joten mitä näistä yksistä salmonelloista. ;D
Kuolee, kuolee mutta ongelmahan on ne, ketkä eivät osaa huolehtia ruuanlaittohygieniasta. Jätetään esim tiskapöydälle kuleksimaan se salmonella lihan myyntipakkaus ja sitten kun se on tiellä niin se laitetaan heittämällä roskiin ja jatketaan vaikka tarjoilua pesemättömin käsin ja tartutetaan koko poppooo sihen salmonellaan.
Sepedeus pesee aina kädet . :-* :-*
Mikä se kukkuu? No Peltojenviljelijällä on käet taskussa. ;D
-
Kuolee, kuolee mutta ongelmahan on ne, ketkä eivät osaa huolehtia ruuanlaittohygieniasta. Jätetään esim tiskapöydälle kuleksimaan se salmonella lihan myyntipakkaus ja sitten kun se on tiellä niin se laitetaan heittämällä roskiin ja jatketaan vaikka tarjoilua pesemättömin käsin ja tartutetaan koko poppooo sihen salmonellaan.
[/quote]
-------------täällä oli jokunen vuosi sitten maitotila,joka oli salmonellan takia karanteenissa.Maito meni meijeriin,koska maidossa ei ollut salmonellaa.piti vaan olla tarkkana lypsyhygienian kanssa.