Agronet

Keskusteluaiheet => Vapaa sana => Aiheen aloitti: Herra Heinamaki - 23.02.13 - klo:13:46

Otsikko: 60-luvun margariinisota. Mirristä Suvikultaa
Kirjoitti: Herra Heinamaki - 23.02.13 - klo:13:46
Enpä tuolloin ollut vielä syntynytkään, mutta muistan, että margariinia kutsuttiin kissanrasvaksi vielä myöhemmin.
Eipä ollut liioittelua:


http://yle.fi/uutiset/mirrista_suvikultaa_-_60-luvun_kuvottava_margariinisota/6504391
Otsikko: Vs: 60-luvun margariinisota. Mirristä Suvikultaa
Kirjoitti: BACKSPACE - 23.02.13 - klo:14:32
Nyt saa kaupasta Oltermanni-juustoa jota on jatkettu rypsiöljyllä  >:( Siis niinku, miksi vidussa.

Ilmeisesti marganiineissa käytetään taas kissinrasvaa koska rypsiöljyä jää yli  ???
Otsikko: Vs: 60-luvun margariinisota. Mirristä Suvikultaa
Kirjoitti: Opelmies - 23.02.13 - klo:14:47
Nyt saa kaupasta Oltermanni-juustoa jota on jatkettu rypsiöljyllä  >:( Siis niinku, miksi vidussa.

Ilmeisesti marganiineissa käytetään taas kissinrasvaa koska rypsiöljyä jää yli  ???

Perätilan kannattaisi erikoistua kissanrasvantuotantoon. Rasvat voisi myydä Raiskiolle, ja lihat fileenä vaikka rikkaille kiinalaisille.  :P
Otsikko: Vs: 60-luvun margariinisota. Mirristä Suvikultaa
Kirjoitti: Paalaaja - 23.02.13 - klo:15:47
Nyt saa kaupasta Oltermanni-juustoa jota on jatkettu rypsiöljyllä  >:( Siis niinku, miksi vidussa.

Ilmeisesti marganiineissa käytetään taas kissinrasvaa koska rypsiöljyä jää yli  ???

Perätilan kannattaisi erikoistua kissanrasvantuotantoon. Rasvat voisi myydä Raiskiolle, ja lihat fileenä vaikka rikkaille kiinalaisille.  :P

Ehei, POUTTU ostaisi lihat vinkuen, ja myisi kebab-eläimen fileenä Karvakäden keppipaikkaan...
Otsikko: Vs: 60-luvun margariinisota. Mirristä Suvikultaa
Kirjoitti: Sepedeus - 23.02.13 - klo:16:38
Nyt saa kaupasta Oltermanni-juustoa jota on jatkettu rypsiöljyllä  >:( Siis niinku, miksi vidussa.

Ilmeisesti marganiineissa käytetään taas kissinrasvaa koska rypsiöljyä jää yli  ???

Perätilan kannattaisi erikoistua kissanrasvantuotantoon. Rasvat voisi myydä Raiskiolle, ja lihat fileenä vaikka rikkaille kiinalaisille.  :P

 

Ehei, POUTTU ostaisi lihat vinkuen, ja myisi kebab-eläimen fileenä Karvakäden keppipaikkaan...

   Pouttu ja Pouttu joo. Mihinkäs ne HK:n hevoisenlihat laitetaan. ;D

http://www.honkajokioy.fi/cms/honkajoki-oy/omistajat

  Mää luulen että tuolta tulee hyvää ja halpaa lihaliemiraaka-ainetta.  ;D
Otsikko: Vs: 60-luvun margariinisota. Mirristä Suvikultaa
Kirjoitti: ENTER - 23.02.13 - klo:18:10
Nyt saa kaupasta Oltermanni-juustoa jota on jatkettu rypsiöljyllä >:( Siis niinku, miksi vidussa.

Ilmeisesti marganiineissa käytetään taas kissinrasvaa koska rypsiöljyä jää yli  ???

eiköhän sitä saa öljyllä tai ilman sitä :)
Otsikko: Vs: 60-luvun margariinisota. Mirristä Suvikultaa
Kirjoitti: BACKSPACE - 23.02.13 - klo:18:45
Nyt saa kaupasta Oltermanni-juustoa jota on jatkettu rypsiöljyllä >:( Siis niinku, miksi vidussa.

Ilmeisesti marganiineissa käytetään taas kissinrasvaa koska rypsiöljyä jää yli  ???

eiköhän sitä saa öljyllä tai ilman sitä :)

Mutta... miksi pilata hyvä tuotemerkki...