Agronet

Keskusteluaiheet => Vapaa sana => Aiheen aloitti: Herra Heinamaki - 01.02.13 - klo:10:36

Otsikko: Lihan savustus
Kirjoitti: Herra Heinamaki - 01.02.13 - klo:10:36
Tapahtuu kai sitten  näin:

http://api.ning.com/files/CjWTZfNr1A-NmRC9xe2yC4b4ps1243lYB-Ru13YLMoCOOsUbhaPbxQMWrMdjy63ygGVVj6k5iqucEPRjfzNqJpmuGlWLK4Jv/fpf518_web750px.jpg
Otsikko: Vs: Lihan savustus
Kirjoitti: Varjo79 - 01.02.13 - klo:10:59
 ;D ;D ;D
Otsikko: Vs: Lihan savustus
Kirjoitti: koho - 01.02.13 - klo:14:04
Palviliha hyvää eväsleipien välissä pysyy hyvänä useita tunteja jos ei tule heti syötyä. Eväsleivissä makkarat, juustot, kananmunat ja kurkut jäävät palvilihan varjoon. Lisukkeena hedelmä vain mukaan niin jaksat koko päivin paiskia töitä ta retkeillä
Otsikko: Vs: Lihan savustus
Kirjoitti: Antidesantti - 01.02.13 - klo:16:38
Kinkku! Palvattu sankarimme...     ::)
Otsikko: Vs: Lihan savustus
Kirjoitti: Oksa - 01.02.13 - klo:16:55
en tiiä mutta huokailen ja kuolaan ja vartoon että saan taas tuota kunnon palvia pöytään, auto tuo noin tunnin päästä ja sit ei ku syömäääään!                    saabi kaupan palvit vedellä käsiin mutta kunnon liha ja kunnon homma on perusta kunnon syönnille!