Agronet

Keskusteluaiheet => Vapaa sana => Aiheen aloitti: Talojussi - 24.01.13 - klo:11:07

Otsikko: Liha
Kirjoitti: Talojussi - 24.01.13 - klo:11:07
Yle  FEM:     

ti   29.1.      20.00
Dok: Kuka tuo pihvin pöytään?

Suomalaiset syövät lihaa enemmän kuin koskaan aikaisemmin. Eläviä eläimiä ei nykyarjessa juuri nähdä. Dokumentti suomalaisesta lihantuotannosta. Toimittaja: Patrik Skön.
Otsikko: Vs: Liha
Kirjoitti: Vihtori se Sika - 27.01.13 - klo:20:20
Keskustan ja MTK:n syy?
Otsikko: Vs: Liha
Kirjoitti: Talojussi - 27.01.13 - klo:20:25
Keskustan ja MTK:n syy?

On...ehtottomasti!!!!
Otsikko: Vs: Liha
Kirjoitti: iskra - 27.01.13 - klo:20:28
  Nno,aikoinaan kyseltiin eikö vientituella olis voitu subventoida kotimaan kuluttajille myytävää lihan hintaa mut MTK:n kanta oli ettei suomalaiset sen enempää söis vaikka oliskin liha halvempaa,ryssille piti ylituotanto viedä tai no,vaihtaa tuotteisiin kun oli se pilateraali..
 
Otsikko: Vs: Liha
Kirjoitti: apilas - 28.01.13 - klo:22:12
Yle  FEM:     

ti   29.1.      20.00
Dok: Kuka tuo pihvin pöytään?

Suomalaiset syövät lihaa enemmän kuin koskaan aikaisemmin. Eläviä eläimiä ei nykyarjessa juuri nähdä. Dokumentti suomalaisesta lihantuotannosta. Toimittaja: Patrik Skön.

suomalaiset syövät eurooppalaisista lähes vähiten lihaa joten parannettavaa on rutkasti :P
Otsikko: Vs: Liha
Kirjoitti: kantola - 29.01.13 - klo:07:12
suomalaiset syövät eurooppalaisista lähes vähiten lihaa joten parannettavaa on rutkasti :P
...Sanoi Apilas paksusuolentähystyksessä liukkaria ja kamera takaloosterissaan. Btw, kannattaa muuten tähystää...
Otsikko: Vs: Liha
Kirjoitti: Talojussi - 29.01.13 - klo:08:56
y
Otsikko: Vs: Liha
Kirjoitti: apilas - 29.01.13 - klo:08:59
suomalaiset syövät eurooppalaisista lähes vähiten lihaa joten parannettavaa on rutkasti :P
...Sanoi Apilas paksusuolentähystyksessä liukkaria ja kamera takaloosterissaan. Btw, kannattaa muuten tähystää...

hölöhölö
Otsikko: Vs: Liha
Kirjoitti: Talojussi - 29.01.13 - klo:09:04
Lihan matka lautaselle
 
Dokumentti suomalaisen lihantuotannon nykytilasta

Vuonna 2011 Suomi söi 387,2 miljoonaa kiloa lihaa. Lihaa syödään enemmän kuin koskaan, mutta harva tietää, miten se tuotetaan.

Dokumentti Kuka tuo pihvin pöytään? kuvaa suomalaisen lihateollisuuden nykytilaa. Lihatilat ovat harventuneet jo vuosikymmenien ajan, samalla tilat kasvavat, mutta kannattavuus kärsii.

Dok: Kuka tuo pihvin pöytään?
Yle Fem | ti 29.1. klo 20.00 - 21.00
Otsikko: Vs: Liha
Kirjoitti: Talojussi - 29.01.13 - klo:09:07
http://www.pbs.org/newshour/multimedia/china111312/3.html
Otsikko: Vs: Liha
Kirjoitti: jeep - 29.01.13 - klo:13:04
Yle  FEM:     

ti   29.1.      20.00
Dok: Kuka tuo pihvin pöytään?

Suomalaiset syövät lihaa enemmän kuin koskaan aikaisemmin. Eläviä eläimiä ei nykyarjessa juuri nähdä. Dokumentti suomalaisesta lihantuotannosta. Toimittaja: Patrik Skön.

Otsikko: Vs: Liha
Kirjoitti: Sepedeus - 29.01.13 - klo:14:37
Keskustan ja MTK:n syy?

On...ehtottomasti!!!!

  Ehdottomasti Kepun ja MTK:n syy, että kaikki pienteurastamot laitettiin niin kovaan syyniin ,että suurin osa on lopettanut.
Euroopan unioni ei ole sitä vaatinut, vaan aivan kotimainen osuustoimintateollisuus. Siis Kepulaasten ja MTK:n rahoittaja ;D
Otsikko: Vs: Liha
Kirjoitti: Talojussi - 29.01.13 - klo:16:53
Atria  kielsi kuvaukset.
Otsikko: Vs: Liha
Kirjoitti: Talojussi - 29.01.13 - klo:18:32
y