Agronet
Keskusteluaiheet => Vapaa sana => Aiheen aloitti: Talojussi - 24.01.13 - klo:11:07
-
Yle FEM:
ti 29.1. 20.00
Dok: Kuka tuo pihvin pöytään?
Suomalaiset syövät lihaa enemmän kuin koskaan aikaisemmin. Eläviä eläimiä ei nykyarjessa juuri nähdä. Dokumentti suomalaisesta lihantuotannosta. Toimittaja: Patrik Skön.
-
Keskustan ja MTK:n syy?
-
Keskustan ja MTK:n syy?
On...ehtottomasti!!!!
-
Nno,aikoinaan kyseltiin eikö vientituella olis voitu subventoida kotimaan kuluttajille myytävää lihan hintaa mut MTK:n kanta oli ettei suomalaiset sen enempää söis vaikka oliskin liha halvempaa,ryssille piti ylituotanto viedä tai no,vaihtaa tuotteisiin kun oli se pilateraali..
-
Yle FEM:
ti 29.1. 20.00
Dok: Kuka tuo pihvin pöytään?
Suomalaiset syövät lihaa enemmän kuin koskaan aikaisemmin. Eläviä eläimiä ei nykyarjessa juuri nähdä. Dokumentti suomalaisesta lihantuotannosta. Toimittaja: Patrik Skön.
suomalaiset syövät eurooppalaisista lähes vähiten lihaa joten parannettavaa on rutkasti :P
-
suomalaiset syövät eurooppalaisista lähes vähiten lihaa joten parannettavaa on rutkasti :P
...Sanoi Apilas paksusuolentähystyksessä liukkaria ja kamera takaloosterissaan. Btw, kannattaa muuten tähystää...
-
y
-
suomalaiset syövät eurooppalaisista lähes vähiten lihaa joten parannettavaa on rutkasti :P
...Sanoi Apilas paksusuolentähystyksessä liukkaria ja kamera takaloosterissaan. Btw, kannattaa muuten tähystää...
hölöhölö
-
Lihan matka lautaselle
Dokumentti suomalaisen lihantuotannon nykytilasta
Vuonna 2011 Suomi söi 387,2 miljoonaa kiloa lihaa. Lihaa syödään enemmän kuin koskaan, mutta harva tietää, miten se tuotetaan.
Dokumentti Kuka tuo pihvin pöytään? kuvaa suomalaisen lihateollisuuden nykytilaa. Lihatilat ovat harventuneet jo vuosikymmenien ajan, samalla tilat kasvavat, mutta kannattavuus kärsii.
Dok: Kuka tuo pihvin pöytään?
Yle Fem | ti 29.1. klo 20.00 - 21.00
-
http://www.pbs.org/newshour/multimedia/china111312/3.html
-
Yle FEM:
ti 29.1. 20.00
Dok: Kuka tuo pihvin pöytään?
Suomalaiset syövät lihaa enemmän kuin koskaan aikaisemmin. Eläviä eläimiä ei nykyarjessa juuri nähdä. Dokumentti suomalaisesta lihantuotannosta. Toimittaja: Patrik Skön.
-
Keskustan ja MTK:n syy?
On...ehtottomasti!!!!
Ehdottomasti Kepun ja MTK:n syy, että kaikki pienteurastamot laitettiin niin kovaan syyniin ,että suurin osa on lopettanut.
Euroopan unioni ei ole sitä vaatinut, vaan aivan kotimainen osuustoimintateollisuus. Siis Kepulaasten ja MTK:n rahoittaja ;D
-
Atria kielsi kuvaukset.
-
y