Agronet

Keskusteluaiheet => Vapaa sana => Aiheen aloitti: pig24 - 15.11.12 - klo:09:44

Otsikko: Tahmanäpit keittiössä ?
Kirjoitti: pig24 - 15.11.12 - klo:09:44
Juha Gröhn esittää, että kuluttaja tarvitsee kotikeittiössä onnistuakseen pidemmälle jalostettuja tuotteita.
yle.fi/uutiset/atrian_grohn_tarvitaan_entista_kiehtovampia_tuotteita/6376519
Ymmärrän teollisuuden halun nostaa katteita, mutta tuo taisi nyt lipsahtaa sivuraiteelle. Kaikki eivät ole "mitä tänään syötäisiin"-Pirkkakeittiötonttuja, jotka avaavat purkin kannen ja lämmittävät valmiin sapuskan.

Varmasti tuoreelle lihalle löytynee muitakin myyntipisteitä kuin Stokka Helsingissä.
Otsikko: Vs: Tahmanäpit keittiössä ?
Kirjoitti: Antidesantti - 15.11.12 - klo:20:50
EsDiePien resetti: tanskankinkkua, natriumglutamaattia ja Litllin kalijaa...     ::)
Otsikko: Vs: Tahmanäpit keittiössä ?
Kirjoitti: pig24 - 16.11.12 - klo:12:29
Lidlin kalja: Saksassa jonkin verran liikkuneena pidän Liiterin oluttarjontaa Suomessa vähintäänkin ihmeellisenä. Tuollaista kuraa ei juuri kaupitella sikäläisissä kaupoissa. Saksalainen itse ei tuohon koskisi. Piti googlettaa: Frankfurter brauhaus, Frankfurt. Yäk !