Agronet

Keskusteluaiheet => Maidontuotanto ja lihanaudat => Aiheen aloitti: Ojala - 06.07.08 - klo:12:43

Otsikko: Juuston sulatusta...
Kirjoitti: Ojala - 06.07.08 - klo:12:43
http://www.iltalehti.fi/ulkomaat/200807067908178_ul.shtml

Eiköhän tuo selviä kun Italialaista, tai muute ählämi syntyperää
olevien juustoloiden omistajat listataan...

Tätäkö se yksityisen maitosektorilla toimiminen on ?  ::)

Toisaalta onhan "meilläpäin" osuuskunnassa kokeiltu Virolaisen kerman jalostamista kotimaiseksi voiksi ja piimäksi... ::)
Otsikko: Vs: Juuston sulatusta...
Kirjoitti: milkboi - 06.07.08 - klo:13:09
hyvä myyntivaltti tuontijuustoille....päivän pointtihan on kierrätys ;D
Otsikko: Vs: Juuston sulatusta...
Kirjoitti: apila - 06.07.08 - klo:17:44
Minä olenkin aina ihmetellyt kuinka tuo homejuusto valmistetaan.. ;D
Otsikko: Vs: Juuston sulatusta...
Kirjoitti: Rami - 08.07.08 - klo:12:04
Elintarvikevirasto on kyllä oikeassa maassa, ovat erikoistuneet pitkälle kypsytettyihin tuotteisiin. Kinkut ja juustot on ensin puolimädätettävä, että maku saadaan kunnolla esille :P.
Otsikko: Vs: Juuston sulatusta...
Kirjoitti: Komissaari - 08.07.08 - klo:17:44
Voitaisi vaikka alkaa pommittaa päättäjiä maileilla, lehtien lukija ja TXT palstoja asiasta. Kyllä elintarviketurvallisuusviraston pitäisi jo tietää ja tiedottaa!!!