Agronet
Keskusteluaiheet => Maidontuotanto ja lihanaudat => Aiheen aloitti: Ojala - 06.07.08 - klo:12:43
-
http://www.iltalehti.fi/ulkomaat/200807067908178_ul.shtml
Eiköhän tuo selviä kun Italialaista, tai muute ählämi syntyperää
olevien juustoloiden omistajat listataan...
Tätäkö se yksityisen maitosektorilla toimiminen on ? ::)
Toisaalta onhan "meilläpäin" osuuskunnassa kokeiltu Virolaisen kerman jalostamista kotimaiseksi voiksi ja piimäksi... ::)
-
hyvä myyntivaltti tuontijuustoille....päivän pointtihan on kierrätys ;D
-
Minä olenkin aina ihmetellyt kuinka tuo homejuusto valmistetaan.. ;D
-
Elintarvikevirasto on kyllä oikeassa maassa, ovat erikoistuneet pitkälle kypsytettyihin tuotteisiin. Kinkut ja juustot on ensin puolimädätettävä, että maku saadaan kunnolla esille :P.
-
Voitaisi vaikka alkaa pommittaa päättäjiä maileilla, lehtien lukija ja TXT palstoja asiasta. Kyllä elintarviketurvallisuusviraston pitäisi jo tietää ja tiedottaa!!!