Agronet
Keskusteluaiheet => Maidontuotanto ja lihanaudat => Aiheen aloitti: JASS - 30.08.12 - klo:10:36
-
Että minkälaisia aineita on käytetty kyseisen ilmiönestämiseksi?Jos on käytetty.
Aivan oikein,lämpenee se rehukin,mutta sais jollain hillittyä sitä seoksessa.
-
AIV-happoa +kilo/tonni...
Tai sitten propionihappoa... tai sitten vaikka Shaumasiliä...
Jos mä olisin sä niin lopettaisin sen lämpenemisen jo siellä säilisvarastolla käyttämällä propionihappoa. Enkä tekisi väkisin täysiä vaunulllisia.
-
Meillä oli käytössä kolmen kuukaden ajan Schaumasilia. Kokemukset hyvät, hinta ei. Toisaalta, maksaahan happokin vissiin toista euroa litra. Ja alentaa syöntiä.
-
TMR L Stabilizer taas käytössä, Shaumacilillä ei maailma pelastunut :P
Seuraavaksi kokeillaan laimennettua AIV2+ happoa 1l/tn raakana eli 2l/tn laimennosta ???
Kemiralainen vaikutti paremmalta vrt Eurotradingin siirappi :o
-
Jospa se fellowin suutin ei riittävästi laittanut ainetta appeeseen ;D
-
TMR L Stabilizer taas käytössä, Shaumacilillä ei maailma pelastunut :P
Seuraavaksi kokeillaan laimennettua AIV2+ happoa 1l/tn raakana eli 2l/tn laimennosta ???
Kemiralainen vaikutti paremmalta vrt Eurotradingin siirappi :o
Joo, TUO jäi listaltani pois mutta kyseessä oli unohdus :D
-
AIV-happoa +kilo/tonni...
Tai sitten propionihappoa... tai sitten vaikka Shaumasiliä...
Jos mä olisin sä niin lopettaisin sen lämpenemisen jo siellä säilisvarastolla käyttämällä propionihappoa. Enkä tekisi väkisin täysiä vaunulllisia.
Mielenkiintoista,jos sinä minänä sammuttaist rehun,niin kuinka se fyysisesti tapahtuisi vai kastelukannulla leikkuupintaan ja rehun päälle.Noin vain suitsait.
-
AIV-happoa +kilo/tonni...
Tai sitten propionihappoa... tai sitten vaikka Shaumasiliä...
Jos mä olisin sä niin lopettaisin sen lämpenemisen jo siellä säilisvarastolla käyttämällä propionihappoa. Enkä tekisi väkisin täysiä vaunulllisia.
Mielenkiintoista,jos sinä minänä sammuttaist rehun,niin kuinka se fyysisesti tapahtuisi vai kastelukannulla leikkuupintaan ja rehun päälle.Noin vain suitsait.
Kaivetaan kaikki lämmennyt tunkioon ja sitten levitetään happoa vaikka ruiskulla litra/neliö. Juu... ei se ole helppoa :D