Agronet
Keskusteluaiheet => Vapaa sana => Aiheen aloitti: rene - 26.07.12 - klo:17:54
-
Tuossa pari erinomaista tärppiä on tullut löydettyä aiheeseen liittyen ihan hiljan.
Kabanossin leikemakkara oli aivan erityisen hyvää 8)
Varsin maistuvaa on myös Saarioisten punaviinimeetwursti :-\
Ihmeellistä kyllä, kalliimmatkaan kokolihaleikkeet ei vaan minun mielestä maultaan oikein pärjää :(
-
Argentiinan naudanpaistia makurasvalla 16 euroa kilo, köntti savustusuuniin ja leivälle?
-
Palaviläski on aika hyvä ....
-
Juotasniemen hirvisäilykepurkin kun aukaisee ja siihen kursulaista alle niin ei ole lähiruuan voittanutta. :D
-
Lämminsavuliha mikä vain, kylmä maito + omista jyvistä tehty ohrarieska/juureen leivottu ruisleipä. Nam. :P
-
Palaviläski on aika hyvä ....
No tämä oli kyllä kokolihaleikkeleistä mielessä mutta... mutta mutta :-[
Kyläkaupasta tuota on kilon pakkauksissa tullut tuotua aiemmin. On eri kätevää ruuanlaitossa kun mies tekee ruokaa vain omaan nälkäänsä :-\
-
ite hyrisen tyytyväisenä kun saan vaan mäntyharjulaista aitoa saunapalvia ruisleivän päälle, uusien pottujen kanssa ja merisuolainmariiniin kanssa ei paremmasta väliä! kun vaan saa!
-
norjan lohta savustettuna ruisleivällä.. 8) tai edellispäivän homemade lihapullat kotikutoisen just sulatetun hiivaleivän kera.. 8) hirvenvasaa purkitettuna samaisella hiivaleivällä, sekin aika nannaa.. 8) 8) sian palviniskaa.. ;) onhan näitä elämän pieniä iloja!!
-
Huonoin on oma sormenpää, ainakin jos siinä on vielä luuta mukana
-
ite hyrisen tyytyväisenä kun saan vaan mäntyharjulaista aitoa saunapalvia ruisleivän päälle, uusien pottujen kanssa ja merisuolainmariiniin kanssa ei paremmasta väliä! kun vaan saa!
Joo,,, Toivosen savustamo tekee parasta. Ei oo Heilissä Vuohkalliolla samanlaista. ;D
-
tosa just kattelin kun vahonkossa ostin hk;n juusto-jalopeeno meetvurstia jossa 200% makutakuu! perkele että en ole ihan äkkiä syöny yhtä mautonta paskaa! ja hintaakin vielä! ei ku palautetta vaan!
-
Juotasniemen hirvisäilykepurkin kun aukaisee ja siihen kursulaista alle niin ei ole lähiruuan voittanutta. :D
Komppaan tuota mutta se säilykehirvi ja kylmäsavu vois olla Vikajärveläistäkin......
-
eiks jostai keuruulta tule papanpossu-nimellä jotain säilykettä? jossa ainaskii maku tallella! markkinoilta ostin vuonna kivikeppi muutaman tölkin ja nyt syöny uusien pottujen kera ja kohta saatava lissää!
-
Tuossa pari erinomaista tärppiä on tullut löydettyä aiheeseen liittyen ihan hiljan.
Kabanossin leikemakkara oli aivan erityisen hyvää 8)
Varsin maistuvaa on myös Saarioisten punaviinimeetwursti :-\
Ihmeellistä kyllä, kalliimmatkaan kokolihaleikkeet ei vaan minun mielestä maultaan oikein pärjää :(
Ylähuuli.
-
Tuossa pari erinomaista tärppiä on tullut löydettyä aiheeseen liittyen ihan hiljan.
Kabanossin leikemakkara oli aivan erityisen hyvää 8)
Varsin maistuvaa on myös Saarioisten punaviinimeetwursti :-\
Ihmeellistä kyllä, kalliimmatkaan kokolihaleikkeet ei vaan minun mielestä maultaan oikein pärjää :(
Ylähuuli.
lauantaita senttinen siivu, euroshopper juustoa ja sinappia reilusti, termospullokahvia... turha sitä köyhän (sivistymättömän) muuhun rahaa tuhlata ;D ;D ;D ;D
-
Tuossa pari erinomaista tärppiä on tullut löydettyä aiheeseen liittyen ihan hiljan.
Kabanossin leikemakkara oli aivan erityisen hyvää 8)
Varsin maistuvaa on myös Saarioisten punaviinimeetwursti :-\
Ihmeellistä kyllä, kalliimmatkaan kokolihaleikkeet ei vaan minun mielestä maultaan oikein pärjää :(
Ylähuuli.
lauantaita senttinen siivu, euroshopper juustoa ja sinappia reilusti, termospullokahvia... turha sitä köyhän (sivistymättömän) muuhun rahaa tuhlata ;D ;D ;D ;D
No lauantaimakkara nyt on sellaista ettei oikein tiedä millaista :-\ Sitä kyllä meilläkin useimmiten on.
Atrian ja poutun Jahti makkara on hinta-maku suhteeltaan ihan asiallista, siis nimenomaan leivän päällä :P :P Lihapitoisuus on niin maltillinen kyllä että laatuun en lähde nyt tässä ottamaan mitään kantaa...
-
Juotasniemen hirvisäilykepurkin kun aukaisee ja siihen kursulaista alle niin ei ole lähiruuan voittanutta. :D
Komppaan tuota mutta se säilykehirvi ja kylmäsavu vois olla Vikajärveläistäkin......
Kyllä Vikajärvelläkin on hirveä jalostettu, kylmäsavu on parasta sieltä. Tuo Juotasniemi käy vaan matkaan paremmin. Viime vuonna tuotiin lihamaisterille Savonlinnaan.
-
Kyllä Vikajärvelläkin on hirveä jalostettu, kylmäsavu on parasta sieltä. Tuo Juotasniemi käy vaan matkaan paremmin. Viime vuonna tuotiin lihamaisterille Savonlinnaan.
Juotasniemi tai Lohiapaja... kyllä sille hirven/poronrupille hintaa tulee kun sen raakana vie ja 5 kk päästä nyssäköissä hakee. Arvokasta sapuskaa... ts. eväsmurkinaa/pyhäruokaa/iltapalaa pieninä annoksina hartaasti nauttien.
-
Kyllä Vikajärvelläkin on hirveä jalostettu, kylmäsavu on parasta sieltä. Tuo Juotasniemi käy vaan matkaan paremmin. Viime vuonna tuotiin lihamaisterille Savonlinnaan.
Juotasniemi tai Lohiapaja... kyllä sille hirven/poronrupille hintaa tulee kun sen raakana vie ja 5 kk päästä nyssäköissä hakee. Arvokasta sapuskaa... ts. eväsmurkinaa/pyhäruokaa/iltapalaa pieninä annoksina hartaasti nauttien.
Lähiruokaa kuitenkin, kaikki mistä maksetaan jää paikkakunnalle poisluettuna kaatolupamaksut ja polttoaineet.
-
No lauantaimakkara nyt on sellaista ettei oikein tiedä millaista :-\ Sitä kyllä meilläkin useimmiten on.
Atrian ja poutun Jahti makkara on hinta-maku suhteeltaan ihan asiallista, siis nimenomaan leivän päällä :P :P Lihapitoisuus on niin maltillinen kyllä että laatuun en lähde nyt tässä ottamaan mitään kantaa...
Jahti vaatii salaatin lehden alle niin avot. Onhan näitä hyviä esim. Remeskylän hirvibalkan tai savukylki. Atrian kulinaari, härän kylmäsavu leike. Hassumpaa ei ole myöskään Ruokapohjolan Oulunjärven kanttarelli muikku.
-
Eikö kukaan tykkää könttisuolatusta valkoisesta sianläskistä? Kyllä se makkarat voittaa.Minä tunnen yhen ukon,joka on syönyt sitä aina ja on jo päälle 80v.
Aina se makkarat voittaa. 8)
.
-
Eikö kukaan tykkää könttisuolatusta valkoisesta sianläskistä? Kyllä se makkarat voittaa.Minä tunnen yhen ukon,joka on syönyt sitä aina ja on jo päälle 80v.
Aina se makkarat voittaa. 8)
.
Ei sellaista vanhan ajan 2 tuuman läskiä saa mistään. Läski on sellaista hytelöä. Onkohan se sitä samaa selluliittiä jota naisten takapuolessa joskus näkee ;D
-
.
[/quote]
Ei sellaista vanhan ajan 2 tuuman läskiä saa mistään. Läski on sellaista hytelöä. Onkohan se sitä samaa selluliittiä jota naisten takapuolessa joskus näkee ;D
[/quote]
------------ne vissiin on kasvattaneet ite sian,koska sierllä on aina sitä paksua valkoista suolaläskiä. ::)
-
Ei kotona kasvatettua sikaa kotona palvattuna voita mikään...
-
Etupäässä Snellmannin leikkeitä tulee käytettyä. Curry kalkkuna olisi hyvää, mutta lihan alkuperämaa on Brasilia ja sen takia boikotoin sitä. Snellun metfurstit on aika hyviä. Välillä tulee ostettua lauantaimakkaraa tai gotleria, mutta ne on sellaista mössöä, että ei oikein viitsi kovin usein maistella.
-
Juotasniemen hirvisäilykepurkin kun aukaisee ja siihen kursulaista alle niin ei ole lähiruuan voittanutta. :D
Komppaan tuota mutta se säilykehirvi ja kylmäsavu vois olla Vikajärveläistäkin......
Kyllä kursulainen osaa ruisleivän leipoa,pitää vain ajoissa olla kaupassa että kerkiää saada tuoreen lämpimän leivän mukaan, ja siihen voita ja kylmäsavu lihaa tai menee se lauantaki makkaraki paksuna siivuna ja lasi kylmää maitoa päälle. 8)
-
huomannu tuossa että toi ingmariini merisuolalla on hyvää nuorien pottujen kanssa, kovin harva vaan sitä kokeillu kun jutellu ja joissain puoteissa sitä ei ollenkaan saatavilla! kyllä ruoka on hyvää kun tarpeeksi nälkä mutta kuitenkin tulee haettua jotain vähän parempaa kuin tuo perusteollinen mössö, jotkinhan tykkää jopa campinkista!
-
Kyllä kursulainen osaa ruisleivän leipoa,pitää vain ajoissa olla kaupassa että kerkiää saada tuoreen lämpimän leivän mukaan
Se vain tahtoo mennä äkisti aivan eri makuseksi, tuoreena ja sitkaana parasta ilman mitään päällisiä, punainen maito riittää. Ylivuotisia ei kannata ostaa.
-
Miksi Kursulaisen leipomukset ovat olleet ryökäleen kalliita...
http://www.lapinkansa.fi/Lappi/1194761400185/artikkeli/kursulaisen+kavallusta+puidaan+karajilla.html
-
Fazerin paahtoleipää ja rainbow margariinia+saarioisten lauantaimakkaraa sekä habanero tabascoa päälle, tuosta ei makujenmaailma enää parane.
-
Fazerin paahtoleipää ja rainbow margariinia+saarioisten lauantaimakkaraa sekä habanero tabascoa päälle, tuosta ei makujenmaailma enää parane.
täydellinen kasvissyöjän lista :P